Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- theodorsalonika
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Έχει πέσει γονατιστός ο μειτε και παρακαλάει.....όχι άλλο κάρβουνο..
Θα πάρουμε λέει 4 πρωτοκλασάτους παίκτες λέει ο άλλος....ανάψτε το φως να ξυπνήσω όνειρο ζω δεν το πιστεύω
Εγώ θα πω τις εντυπώσεις μου μέχρι τώρα...και σε όποιον αρέσει..σκασιλα μου
Τσαλοφ,για το σύστημα που παίζει ο λουτσε...τον βλέπω δύσκολα..
Ο άλλος ο Μαρόκινος πιο μπαλαδοφατσα έιναι,,αλλά μάλλον δεν μπορεί μόνος στην επίθεση... κωνσταντελιας άμα μας ξανακάνουν πρόταση 17 εκατομυρια πάρτε με τηλέφωνο....κουλερακης δεν φεύγει από την ομάδα κανονικά ούτε με 20...τον κάνεις συμβόλαιο πλουσιοπάροχο και τον κάνεις και αρχηγό μετά τον σβαμπ... Βιέρι του δίνεις ένα ποστό και χαίρετε...τσιγγάρας του δίνεις ευκαιρίες...νέος είναι έχει πνευμόνι...Τάισον ζοιφκο κρατάς οποσδηποτε....νασμεργκ τον έχουμε υποτιμήσει να ξέρετε...καλά Μιχαηλίδης ομοίως...
Σατρε σκαμπανεβάσματα...ομοίως και Ράφα ..
Μπαμπα καλός όσο αντέχει,αλλά τον. Βλέπω καταπονημένο..σβαμπ θα κάνει το καθήκον του..μουργκ δεν μπορεί...ντεσποτοφ υπερτιμημένος..Τόμας χρειάζεται..κεντζιορα θα ναι πεσμένος λιγο φέτος...
Ο άλλος ο Σωτήρης που πήραμε είναι πολύ καλός,αλλά βλέπω να τον έχει πάγκο κάνα χρόνο έτσι πως πάει το πράγμα,επίσης αυτό το φορ που πήραμε για την δεύτερη ομάδα πιστεύω θα ανέβει πρώτος και αντικαταστάτης,και για Καμαρά βλέπω καλός αλλά γκολ δεν βλέπω να βάζει...από τερματοφυλακες δεν ξέρω,μέχρι τώρα καλα αλλά με λάθη...θα δείξει
Οπότε θέλουμε ένα χαφ ,ένα δεξί Μπακ,ένα αριστερό,σίγουρα..από κει και πέρα ότι άλλο προκύψει καλώς να έρθει...
Αλλά αργούμε χαρακτηριστικά ως συνήθως....άι να δούμε τι θα γίνει φέτος,είμαι περίεργος...το μόνο σίγουρο είναι ότι η τούμπα δύσκολα θα γεμίσει γενικώς για διάφορους λόγους..αυτό είναι ένα πρόβλημα... επίσης αφήστε τα βαψιματα και κάντε ένα καινούργιο γήπεδο επιτέλους που ακούνε τόσα χρόνια...
Α και κάντε καμία μεταγραφή...όχι άλλο μειτε ...δεν αντέχω ...η λάμψη στον Αντέννα πιο λάιτ σήριαλ ήταν...ελεος
Θα πάρουμε λέει 4 πρωτοκλασάτους παίκτες λέει ο άλλος....ανάψτε το φως να ξυπνήσω όνειρο ζω δεν το πιστεύω
Ο άλλος ο Μαρόκινος πιο μπαλαδοφατσα έιναι,,αλλά μάλλον δεν μπορεί μόνος στην επίθεση... κωνσταντελιας άμα μας ξανακάνουν πρόταση 17 εκατομυρια πάρτε με τηλέφωνο....κουλερακης δεν φεύγει από την ομάδα κανονικά ούτε με 20...τον κάνεις συμβόλαιο πλουσιοπάροχο και τον κάνεις και αρχηγό μετά τον σβαμπ... Βιέρι του δίνεις ένα ποστό και χαίρετε...τσιγγάρας του δίνεις ευκαιρίες...νέος είναι έχει πνευμόνι...Τάισον ζοιφκο κρατάς οποσδηποτε....νασμεργκ τον έχουμε υποτιμήσει να ξέρετε...καλά Μιχαηλίδης ομοίως...
Μπαμπα καλός όσο αντέχει,αλλά τον. Βλέπω καταπονημένο..σβαμπ θα κάνει το καθήκον του..μουργκ δεν μπορεί...ντεσποτοφ υπερτιμημένος..Τόμας χρειάζεται..κεντζιορα θα ναι πεσμένος λιγο φέτος...
Ο άλλος ο Σωτήρης που πήραμε είναι πολύ καλός,αλλά βλέπω να τον έχει πάγκο κάνα χρόνο έτσι πως πάει το πράγμα,επίσης αυτό το φορ που πήραμε για την δεύτερη ομάδα πιστεύω θα ανέβει πρώτος και αντικαταστάτης,και για Καμαρά βλέπω καλός αλλά γκολ δεν βλέπω να βάζει...από τερματοφυλακες δεν ξέρω,μέχρι τώρα καλα αλλά με λάθη...θα δείξει
Οπότε θέλουμε ένα χαφ ,ένα δεξί Μπακ,ένα αριστερό,σίγουρα..από κει και πέρα ότι άλλο προκύψει καλώς να έρθει...
Αλλά αργούμε χαρακτηριστικά ως συνήθως....άι να δούμε τι θα γίνει φέτος,είμαι περίεργος...το μόνο σίγουρο είναι ότι η τούμπα δύσκολα θα γεμίσει γενικώς για διάφορους λόγους..αυτό είναι ένα πρόβλημα... επίσης αφήστε τα βαψιματα και κάντε ένα καινούργιο γήπεδο επιτέλους που ακούνε τόσα χρόνια...
Α και κάντε καμία μεταγραφή...όχι άλλο μειτε ...δεν αντέχω ...η λάμψη στον Αντέννα πιο λάιτ σήριαλ ήταν...ελεος
- FreeWatcher
Ο μηδενισμός της ποδοσφαιρικής αξίας του Μιχαηλιδη προφανώς κ είναι απαξίωση. Προφανως βεβαια αυτο εχει να κανει με ποιον τον συγκρίνεις. Τον συκγρινεις με Εκονγκ, Κετζιορα Κουλιερακη κ στοπερ της σουπερ λιγκ ή με τον Μαλντινι?giliopoulos έγραψε:Καθαρα ποδοσφαιρικα ειναι ενας ποδοσφαιριστης 24μισο με ελαχιστα 90λεπτα εδω και 2μιση χρονιαFreeWatcher έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να χωνεψω με τίποτα είναι η απαξίωση του Μιχαηλίδη. Με τίποτα όμως! Κ μιλάω από τους οπαδούς εδώ μέσα.
Φταίει η αρρώστια για μεταγραφές? Φταίει ότι δεν είναι ο Μιχεκονγκ που όσο αμπαλος και αν ήταν όλο και βρισκόταν κάποιοι να τον υπερασπιστουν κόντρα σε αυτά που έβλεπαν τα ματάκια μας?
Καθαρά ποδοσφαιρικά, υπερέχει σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τον Κουλιερακη. Κ μειονεκτεί σε άλλους βεβαια. Καλά ίσως είμαι εγώ ο τυφλός.
Θα μου πεις κ τον Κετζιορα που πέρσι σου πηρε πρωταθλημα πολλοί για 2ο τον έχουν φετος.
Θα φέρουν 2 Μπεκενμπαουερ...
Τον ενα χρονο επαθε χιαστο και μετα παοκ β και τον αλλο χρονο παγκο.
Το να γραψω την ποδοσφαιρικη αποψη μου με κανει να "απαξιω" καποιον?
Θεωρω οτι ειναι αργος, κακιστος αμυντικα, και τραγικο και αδιανοητο να θεωρειτε 2ος και 3ος στοπερ μας.
Τον αγαπαμε αλλα η δικη μου αποψη ειναι οτι πλεον δεν κανει γι αυτο το επιπεδο.
Και επειδη μιλαμε για αντικαταστατη του Κουλιε αυτη τη στιγμη, ιδιας ταχυτητας παιχτης, λιγο καλυτερος χαμηλα, πολυ χειροτερος ψηλα, πολυ καλύτερος τεχνικα με καλυτερες μεταβιβασεις.
Απλά διαφωνούμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τετ 21 Αύγ 2024, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα σε Κουλιεράκη και Μιχαϊλίδη. Πλην ίσως της ικανότητας του 2ου στο ψηλό παιχνίδι, σε όλα τα άλλα είναι χειρότερος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο 2ος δεν έχει θέση στο ρόστερ. Πρέπει να πεισμώσει όμως και να βελτιωθεί στο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ευφυίας. Τα άλλα θα τα βρει...FreeWatcher έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να χωνεψω με τίποτα είναι η απαξίωση του Μιχαηλίδη. Με τίποτα όμως! Κ μιλάω από τους οπαδούς εδώ μέσα.
Φταίει η αρρώστια για μεταγραφές? Φταίει ότι δεν είναι ο Μιχεκονγκ που όσο αμπαλος και αν ήταν όλο και βρισκόταν κάποιοι να τον υπερασπιστουν κόντρα σε αυτά που έβλεπαν τα ματάκια μας?
Καθαρά ποδοσφαιρικά, υπερέχει σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τον Κουλιερακη. Κ μειονεκτεί σε άλλους βεβαια. Καλά ίσως είμαι εγώ ο τυφλός.
Θα μου πεις κ τον Κετζιορα που πέρσι σου πηρε πρωταθλημα πολλοί για 2ο τον έχουν φετος.
Θα φέρουν 2 Μπεκενμπαουερ...
Η σύγκριση όμως είναι λίγο άδικη. Ο Κουλιεράκης είναι για εμένα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που βγήκε μέσα από τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες. Ο Ντέλιας είναι η χαρά των οφθαλμών και μερικές φορές είναι και ουσιαστικός, ο Κουλιεράκης όμως είναι πάντα ουσιαστικός. Δύσκολα, πολύ δύσκολα θα βρούμε αντικαταστάτη. Από τον Κοντρέρας έχουμε να δούμε στόπερ αυτού του επιπέδου. Μόνο που ο Κουλιεράκης είναι 20 ετών. Στα 30 μπορεί να είναι βασικός οπουδήποτε. Δεν έχει ταβάνι.
Μια λογικη εξήγηση, μεσα στο παραλογο που επικρατεί στον ΠΑΟΚ πολλες φορες, ειναι η εξης:aivas19 έγραψε:Ειδα 24, για να καταλαβω, πηγαμε να παρουμε τον Μειτε δανεικο (ο Κολκας λεει παρακαλαει ο παικτης). Εφοσον πηγαμε, τον θελουμε, ετσι; Αφου τον θελουμε γιατι δεν τον αγοραζουμε οπως ειχαμε αρχικα συμφωνησει; Εξηγηστε μου λιγο ρε παιδια.
1) Ο Μειτε δεν καταφερε να βρει καλυτερη προταση απο αυτην του ΠΑΟΚ. Αρα σου λέει δεν ηταν κι ασχημα στον ΠΑΟΚ, βασιλια με ειχανε, γιατι οχι. Ωστοσο, ο Μειτε δεν θελει να δεσμευτεί για 3 ολοκληρα χρονια στον ΠΑΟΚ. Του χρονου μπορει να την ξαναψαξει για Αραβια ή οπου αλλου επιθυμει να δοκιμασει την τυχη του.
2) Ο ΠΑΟΚ θελει τον Μειτε, ως γνωστόν, ωστοσο δεν συναινει στο να του δωσει 1,8/χρονο για 3 χρονια, ητοι 5,4. 1,8 για εναν χρονο ωστοσο; Οχι κι ασχημα. Ικανοποιείς τον προπονητη, γλιτωνεις 3,6 και κλεινεις οριστικα με την υποθεση χαφ.
Απο του χρόνου, οι δυο πλευρές μπορούν να μπουνε σε επαναδιαπραγματευσεις ή να ακολουθησουν διαφορετικες πορειες.
Ενας κυριος Ολλανδος θα σωσει την κατασταση απ'οτι βλεπω με το κλιμα που εχουμε ειδικα μετα την πωληση κουλιερακη... Ενα καλο νεο καποιος ρε παιδια
Daskalos_4 έγραψε:Μια λογικη εξήγηση, μεσα στο παραλογο που επικρατεί στον ΠΑΟΚ πολλες φορες, ειναι η εξης:aivas19 έγραψε:Ειδα 24, για να καταλαβω, πηγαμε να παρουμε τον Μειτε δανεικο (ο Κολκας λεει παρακαλαει ο παικτης). Εφοσον πηγαμε, τον θελουμε, ετσι; Αφου τον θελουμε γιατι δεν τον αγοραζουμε οπως ειχαμε αρχικα συμφωνησει; Εξηγηστε μου λιγο ρε παιδια.
1) Ο Μειτε δεν καταφερε να βρει καλυτερη προταση απο αυτην του ΠΑΟΚ. Αρα σου λέει δεν ηταν κι ασχημα στον ΠΑΟΚ, βασιλια με ειχανε, γιατι οχι. Ωστοσο, ο Μειτε δεν θελει να δεσμευτεί για 3 ολοκληρα χρονια στον ΠΑΟΚ. Του χρονου μπορει να την ξαναψαξει για Αραβια ή οπου αλλου επιθυμει να δοκιμασει την τυχη του.
2) Ο ΠΑΟΚ θελει τον Μειτε, ως γνωστόν, ωστοσο δεν συναινει στο να του δωσει 1,8/χρονο για 3 χρονια, ητοι 5,4. 1,8 για εναν χρονο ωστοσο; Οχι κι ασχημα. Ικανοποιείς τον προπονητη, γλιτωνεις 3,6 και κλεινεις οριστικα με την υποθεση χαφ.
Απο του χρόνου, οι δυο πλευρές μπορούν να μπουνε σε επαναδιαπραγματευσεις ή να ακολουθησουν διαφορετικες πορειες.

Η αντιδραση μου διαβαζοντας την απαντηση σου.
Να πω την αληθεια, μου φαινεται πολυ λογικο αυτο που εγραψες (και τρομακτικο συναμα)
-
theodorsalonika έγραψε:Έχει πέσει γονατιστός ο μειτε και παρακαλάει.....όχι άλλο κάρβουνο..
Πραγματικά από τις πιο κακές αναλύσεις που έχω διαβάσει.
Τερματοφυλακες ο ΠΑΟΚ είναι μια χαρά
Άμυνα ο ΠΑΟΚ θέλει δεξί μπακ, 2 σέντερ μπακ και αλλαγή του μπαμπά που θα έρθει,γιατί ο ραφα σοαρεζ αν του δώσουμε 50λεπτα στο ημίχρονο να φέρει νερό θα γυρίσει στο 80.
Κέντρο Καμάρα ηγέτης, σβαμπ τίμιος όχι για βασικός, οζντοεφ σκαμπανευασματα χωρίς όμως στην καλή του μέρα να κάνει την διαφορά παίχτης max του 7 ,τσιγγαρας δεν κάνει καλύτερα να πάρει ευκαιριες ο θυμιανης.
Μέσο επιθετικά ζιφκο ταισον ντελιας παιχταράδες, ντεσποτοφ μόνο όταν ξεκινάει παίζει μπάλα,μουργκ ανέκδοτο και σορετιρε πρέπει να τον δούμε
ΦΟΡ Τσαλοφ επιτέλους βρήκαμε φορ, Τισουνταλι δεν έδειξε ακόμα κάτι άλλα δεν έπαιξε και πολύ, Μπράντον για 3ος πολυτελεία
-
Αν καθίσετε λίγο να δείτε τα βίντεο της προπόνησης θα δειτε πως ο Ντεσποντοφ ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα . Μην απαξιώνετε τους παίκτες μας ,όταν οι αντίπαλες ομάδες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να έχουν αυτοί την ποιότητα μεσοεπιθετικά . Τάισον,Ντελιας,Ζιβκοβιτς,Ντεσποντοφ,Τσαλοφ ,Τισσουνταλι και δεν βάζω τον μικρό ακόμα μέσα ,ακόμα και Μπράντον και Μουργκ δεν έχουν οι άλλες ομαδες.
Κάντε υπομονή άλλες 10 μέρες.
Κάντε υπομονή άλλες 10 μέρες.
- FreeWatcher

- navigator11
Εγώ 5 ευρώ. Πρωτοκλασάτες 4 όμως όχι. Πιστεύω ότι θα παρθούν 3 πολύ ποιοτικοί παίχτες μέσα στο επόμενο 12ήμερο.Dimitris_L4 έγραψε:Εγω βαζω ενα ευρω οτι η ομαδα θα κανει 4 πρωτοκλασατες μεταγραφες..
Το ακουσα κι εγωconstadine έγραψε:Τον Τσορμπατζόγλου που άκουσα σήμερα στην ανταπόκρισή του στο sport-fm,είπε ότι το 20% που κράτησε η ομάδα για Κουλιεράκη ισχύει αν πουληθεί στο μέλλον από 12 εκατ. και πάνω .
Ακόμη είπε για Μπακαγιοκό ,ότι ο Λούτσε από τις πληροφορίες που σύλλεξε για τον παίκτη και το χαρακτήρα του ,δεν φαίνονταν πιθανό να κάνει το ρεστάρτ στην καριέρα του
Του πρότειναν τον Μπακαγιοκο κ ο Λουτσεσκου λεει τον εκοψε
Και πολυ καλα εκανε ο Λουτσεσκου κ εκοψε τον Μπακαγιοκο
Να συμπληρώσω επισης ότι η σκαουτινγκ τιμ χρειαζεται για να βρισκει σιγουρα οχι παικτες σαν τον Μπακαγιοκο π μπορει να τους βρει ο οποιοσδήποτε με μια απλη αναζητηση σε ελευθερες πλατφορμες στο ιντερνετ
-
. οι μεταγραφες δεν φερνουν τους τιτλους . η ομαδα φερνει τους τιτλους αυτη η ιδια ομαδα που τους τσαλακωσε. Και ετσι να κατεβει ο ΠΑΟΚ παλι θα ειναι διεκδικητης. Οκ χρειαζεται μια δυο προσθηκες αλλα οχι φερε δεξι μπακ φερε αριστερο μπακ φερε 2 στοπερ φερε 2 χαφ φερε φερε φερε , κανουμε κηδεια με ξενα κολυβα εδω , τι ειναι ο ιβαν καμια μηχανη που κοβει χρημα τζαμπα??? Παμε οπως ειμαστε με μιχαιλιδη και νασμμπεργκ και σοαρες και τσιγγαρα παικταρα και ΣΑΜΑΤΑ ακομα , δηλ αν ερθει ο γκιγκοτ και ο μειτε θα τους πατησουμε ολους?
Αντικαταστάτες Μέιτε και Κουλιεράκη και εγώ είμαι εντάξει. Να είναι καλοί όμως και στο κοντρόλ και στο ψηλό παιχνίδι που έχουμε πρόβλημα.
Αν κλείσει ο Μέιτε και ο Γάλλος τής Μαρσέιγ νομίζω θα έχουμε πολύ αξιόλογο ρόστερ τηρουμένων των αναλογιών (αποκλεισμός από ΤσΛ)
Αν κλείσει ο Μέιτε και ο Γάλλος τής Μαρσέιγ νομίζω θα έχουμε πολύ αξιόλογο ρόστερ τηρουμένων των αναλογιών (αποκλεισμός από ΤσΛ)