Igor Tudor
-
Dimg4
Re: Igor Tudor
Ρε φιλε ειναι τα νευρα τσιτωμενα για μια ακομα σκατομερα με το καθε κωλοχωρι να μας παιρνει αποτελεσμα για αυτο με πειραξε. Οκ παω πασο
Ποιοι και που σε κράξανε εσένα ρε παλίκαρε γιατί πίστευες πολύ τον Όλσεν και ξενέρωσες που έφυγε; Οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. στα Γιάννινα δηλαδή;aspromaura ioannina έγραψε:Ζητω συγγνωμη αν φανηκε σαν να ειρωνευομαι εσενα. Την ξαφνικη εκδηλωση αγαπης ππρος το προσωπο του ηθελα να σχολιασω. Και δεν διαφωνω μαζι σου για την αξια του.Καθε αλλο. Εχω δεχτει τρομερο κραξιμο επειδη δεν σταματησα λεπτο να τον πιστευω και επειδη ξενερωσα που τον δωσαμε.BigBaby έγραψε:Ο Ολσεν δεν θα ετρωγε κανενα απο τα 3 γκολ που φαγαμε σε 3 τελευταια παιχνιδια.aspromaura ioannina έγραψε:Πιο πιθανο μου φαινεται να γελαει ο Ολσεν με την ξαφνικη αγαπη των οπαδων προς το προσωπο του παρα με τα γκολ που τρωει ο Βελλιδης!
Οσους βαθμους οπως λετε οτι εχασε ο Ολσεν αλλους τοσους εχασε ο Βελλιδης σε 3 παιχνιδια.
Την ειρωνεια στους φιλους σου...δεν ειρωνευτηκα ποτε κανεναν στο φορουμ και απαιτω το ιδιο.
-
Dimg4
Rain συμφωνω σε ολα. Εγω θα κανω τον μαντη και θα πω πως ο Αναστασιου θα ειναι ο επομενος. Αν οχι τωρα (Ιβιτς) το καλοκαιρι
Αυτό ήταν το τριετές πλάνο? Να ξαναφύγει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς???
Μπράβο μας.
Μπράβο μας.
χιλιες δυο μλκιες εχει κανει, αλλά το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ανα διαστήματα μονο ελπίδες μπορεί να σε γεμίζει. πχ το σημερινό πρώτο ημίχρονο ήταν απο τα καλύτερα εδώ και χρόνια απο ΠΑΟΚ. του τακουνιού το κάγκελο ο τίτλος.
κινησεις απο αξονα, πλαγια...γαμα τα, μπαλαρα αλλα δεν το τελειωσαμε οι ππρες...
ναι, πρέπει να αλλαξει πολλά, σε διαχείριση παιχτών, να βαλει νερό στο κρασί του, καλύτερη λειτουργία στα στημένα κτλ κτλ... αλλά θεωρώ τεράστιο λάθος το να διώξουμε ενα προπονητή που έχει δείξει κατα διαστήματα εξαιρετικά δείγματα, μόνο και μόνο γιατί έχουμε μεσα στην πολύχρονη αγαμία μας χάσει το σκοπό αληθωρίζοντας μπροστά στους...στόχους... δεν μπορούμε δλδ να μην αρχίσουμε το κράξιμο και την "κριτική" σε κάποιον πριν το τέλος Φεβρρουαρίου δηλαδή; τόσο δύσκολο είναι; τόσο ..εξωγήινο;
ειμαστε οι χειρότεροι, απλά γιατί νομίζουμε ότι ξέρουμε ενώ δεν ξέρουμε τίποτα. και ναι, το λεω και για εμένα.
υγ: επισης κατι που ηθελα αλλα το αμελησα. σημερα ειδα 2-3 ωραιες κομπινες στα στημενα μας.
υγ2: αν παρουμε καναν αναστασιου το παραταω το αθλημα.
ναι, πρέπει να αλλαξει πολλά, σε διαχείριση παιχτών, να βαλει νερό στο κρασί του, καλύτερη λειτουργία στα στημένα κτλ κτλ... αλλά θεωρώ τεράστιο λάθος το να διώξουμε ενα προπονητή που έχει δείξει κατα διαστήματα εξαιρετικά δείγματα, μόνο και μόνο γιατί έχουμε μεσα στην πολύχρονη αγαμία μας χάσει το σκοπό αληθωρίζοντας μπροστά στους...στόχους... δεν μπορούμε δλδ να μην αρχίσουμε το κράξιμο και την "κριτική" σε κάποιον πριν το τέλος Φεβρρουαρίου δηλαδή; τόσο δύσκολο είναι; τόσο ..εξωγήινο;
ειμαστε οι χειρότεροι, απλά γιατί νομίζουμε ότι ξέρουμε ενώ δεν ξέρουμε τίποτα. και ναι, το λεω και για εμένα.
υγ: επισης κατι που ηθελα αλλα το αμελησα. σημερα ειδα 2-3 ωραιες κομπινες στα στημενα μας.
Καλώς με "ξαναβρήκες" ρε φίλε...Όχι...Μ Α Λ Α Κ Ι Α !!!!!!!Dimg4 έγραψε:Καλως τον! Πως βλεπεις την κατασταση γκοραν? Ατυχια?goran 64 έγραψε:Τα έχεις χάσει ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!! Σ Υ Ν Ε Λ Θ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
:ugeek:
Κάνε δουλειά σου κι άμα θέλεις να "δικαιωθείς" ως "σασταλεγάκιας" τράβα διάβασε όλα μου τα posts στου Τούντορ και μετά έλα να με ειρωνευτείς
Άντε κάνε μου την χάρη, μόνο εσύ μου έλειπες απ το "θολωμένο μου μυαλό" τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 02:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
obanebane79
Σαντος το καλοκαιρι το ξαναπαμε,αν φυγει τωρα ο τουντορ υπαρχει θεμα.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
όχι το πλάνο ήταν, πόσο πιο γρήγορα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της μιζερούπολης θα διαλύσει για μια ακόμα φορά τα θεμέλια. Ε αυτήν την φορά, τα κατάφεραν πιο γρήγορα, ανοίγουν σαμπάνιες οι καραφλοκολακες!!!tsapgeo έγραψε:Αυτό ήταν το τριετές πλάνο? Να ξαναφύγει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς???
Μπράβο μας.
και συ λαέ του ΠΑΟΚ , κάνε ξανά υπομονή, να μάθει την ομάδα o νέος κόουτς να σηκώσει την ομάδα από τα συντρίμμια κλπ κλπ, μεταβατική ημισεζόν και θα δούμε.
Ιβάν δώσε τα κλειδιά στον ΝΒ και την παρέα του, και κάντε την ΠΡΙΒΕ την Τούμπα, να την χαίρεστε.
PAOKPC ΠΑΟΚPriveClub
- painkiller4
Συμφωνω και εγω αμα δω παλι ελληνα στο παγκο οπως αναστασιου γχ και δε συμαζευεται το χαλι θα ασχοληθω με το σκακι που μας εφτιαξε και τμημα ο ΙβανK_geo έγραψε:χιλιες δυο μλκιες εχει κανει, αλλά το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ανα διαστήματα μονο ελπίδες μπορεί να σε γεμίζει. πχ το σημερινό πρώτο ημίχρονο ήταν απο τα καλύτερα εδώ και χρόνια απο ΠΑΟΚ. του τακουνιού το κάγκελο ο τίτλος.κινησεις απο αξονα, πλαγια...γαμα τα, μπαλαρα αλλα δεν το τελειωσαμε οι ππρες...
-
obanebane79
Προπονητικό τριδυμο; μόνο σε εμάς! Γιατί όχι.....Dimg4 έγραψε:Και Μουσλιμοβιτςobanebane79 έγραψε:Ivic garcia τρελο δίδυμο