Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε φιλε ειναι τα νευρα τσιτωμενα για μια ακομα σκατομερα με το καθε κωλοχωρι να μας παιρνει αποτελεσμα για αυτο με πειραξε. Οκ παω πασο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

aspromaura ioannina έγραψε:
BigBaby έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Πιο πιθανο μου φαινεται να γελαει ο Ολσεν με την ξαφνικη αγαπη των οπαδων προς το προσωπο του παρα με τα γκολ που τρωει ο Βελλιδης!
Ο Ολσεν δεν θα ετρωγε κανενα απο τα 3 γκολ που φαγαμε σε 3 τελευταια παιχνιδια.
Οσους βαθμους οπως λετε οτι εχασε ο Ολσεν αλλους τοσους εχασε ο Βελλιδης σε 3 παιχνιδια.

Την ειρωνεια στους φιλους σου...δεν ειρωνευτηκα ποτε κανεναν στο φορουμ και απαιτω το ιδιο.
Ζητω συγγνωμη αν φανηκε σαν να ειρωνευομαι εσενα. Την ξαφνικη εκδηλωση αγαπης ππρος το προσωπο του ηθελα να σχολιασω. Και δεν διαφωνω μαζι σου για την αξια του.Καθε αλλο. Εχω δεχτει τρομερο κραξιμο επειδη δεν σταματησα λεπτο να τον πιστευω και επειδη ξενερωσα που τον δωσαμε. :pano:
Ποιοι και που σε κράξανε εσένα ρε παλίκαρε γιατί πίστευες πολύ τον Όλσεν και ξενέρωσες που έφυγε; Οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. στα Γιάννινα δηλαδή;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Rain συμφωνω σε ολα. Εγω θα κανω τον μαντη και θα πω πως ο Αναστασιου θα ειναι ο επομενος. Αν οχι τωρα (Ιβιτς) το καλοκαιρι
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Αυτό ήταν το τριετές πλάνο? Να ξαναφύγει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς???
Μπράβο μας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χιλιες δυο μλκιες εχει κανει, αλλά το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ανα διαστήματα μονο ελπίδες μπορεί να σε γεμίζει. πχ το σημερινό πρώτο ημίχρονο ήταν απο τα καλύτερα εδώ και χρόνια απο ΠΑΟΚ. του τακουνιού το κάγκελο ο τίτλος. :lol: κινησεις απο αξονα, πλαγια...γαμα τα, μπαλαρα αλλα δεν το τελειωσαμε οι ππρες...

ναι, πρέπει να αλλαξει πολλά, σε διαχείριση παιχτών, να βαλει νερό στο κρασί του, καλύτερη λειτουργία στα στημένα κτλ κτλ... αλλά θεωρώ τεράστιο λάθος το να διώξουμε ενα προπονητή που έχει δείξει κατα διαστήματα εξαιρετικά δείγματα, μόνο και μόνο γιατί έχουμε μεσα στην πολύχρονη αγαμία μας χάσει το σκοπό αληθωρίζοντας μπροστά στους...στόχους... δεν μπορούμε δλδ να μην αρχίσουμε το κράξιμο και την "κριτική" σε κάποιον πριν το τέλος Φεβρρουαρίου δηλαδή; τόσο δύσκολο είναι; τόσο ..εξωγήινο;

ειμαστε οι χειρότεροι, απλά γιατί νομίζουμε ότι ξέρουμε ενώ δεν ξέρουμε τίποτα. και ναι, το λεω και για εμένα.

υγ: επισης κατι που ηθελα αλλα το αμελησα. σημερα ειδα 2-3 ωραιες κομπινες στα στημενα μας.

υγ2: αν παρουμε καναν αναστασιου το παραταω το αθλημα. :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Τα έχεις χάσει ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!! Σ Υ Ν Ε Λ Θ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!! :geek: :evil: :mrgreen: :twisted: :ugeek:
Καλως τον! Πως βλεπεις την κατασταση γκοραν? Ατυχια?
Καλώς με "ξαναβρήκες" ρε φίλε...Όχι...Μ Α Λ Α Κ Ι Α !!!!!!!

Κάνε δουλειά σου κι άμα θέλεις να "δικαιωθείς" ως "σασταλεγάκιας" τράβα διάβασε όλα μου τα posts στου Τούντορ και μετά έλα να με ειρωνευτείς :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

Άντε κάνε μου την χάρη, μόνο εσύ μου έλειπες απ το "θολωμένο μου μυαλό" τώρα... :twisted: :twisted: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 02:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Ivic garcia τρελο δίδυμο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν σε ειρωνευομαι. Ερωτηση απλη για να δω τι εφταιξε κατα τη γνωμη σου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane79 έγραψε:Ivic garcia τρελο δίδυμο
Και Μουσλιμοβιτς
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εσύ πάντως ΟΧΙ, ούτε κανένας άλλος "σασταλεγάκιας"... :geek:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Σαντος το καλοκαιρι το ξαναπαμε,αν φυγει τωρα ο τουντορ υπαρχει θεμα.....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

tsapgeo έγραψε:Αυτό ήταν το τριετές πλάνο? Να ξαναφύγει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς???
Μπράβο μας.
όχι το πλάνο ήταν, πόσο πιο γρήγορα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της μιζερούπολης θα διαλύσει για μια ακόμα φορά τα θεμέλια. Ε αυτήν την φορά, τα κατάφεραν πιο γρήγορα, ανοίγουν σαμπάνιες οι καραφλοκολακες!!!

και συ λαέ του ΠΑΟΚ , κάνε ξανά υπομονή, να μάθει την ομάδα o νέος κόουτς να σηκώσει την ομάδα από τα συντρίμμια κλπ κλπ, μεταβατική ημισεζόν και θα δούμε.

Ιβάν δώσε τα κλειδιά στον ΝΒ και την παρέα του, και κάντε την ΠΡΙΒΕ την Τούμπα, να την χαίρεστε.
PAOKPC ΠΑΟΚPriveClub
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

K_geo έγραψε:χιλιες δυο μλκιες εχει κανει, αλλά το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ανα διαστήματα μονο ελπίδες μπορεί να σε γεμίζει. πχ το σημερινό πρώτο ημίχρονο ήταν απο τα καλύτερα εδώ και χρόνια απο ΠΑΟΚ. του τακουνιού το κάγκελο ο τίτλος. :lol: κινησεις απο αξονα, πλαγια...γαμα τα, μπαλαρα αλλα δεν το τελειωσαμε οι ππρες...

ναι, πρέπει να αλλαξει πολλά, σε διαχείριση παιχτών, να βαλει νερό στο κρασί του, καλύτερη λειτουργία στα στημένα κτλ κτλ... αλλά θεωρώ τεράστιο λάθος το να διώξουμε ενα προπονητή που έχει δείξει κατα διαστήματα εξαιρετικά δείγματα, μόνο και μόνο γιατί έχουμε μεσα στην πολύχρονη αγαμία μας χάσει το σκοπό αληθωρίζοντας μπροστά στους...στόχους... δεν μπορούμε δλδ να μην αρχίσουμε το κράξιμο και την "κριτική" σε κάποιον πριν το τέλος Φεβρρουαρίου δηλαδή; τόσο δύσκολο είναι; τόσο ..εξωγήινο;

ειμαστε οι χειρότεροι, απλά γιατί νομίζουμε ότι ξέρουμε ενώ δεν ξέρουμε τίποτα. και ναι, το λεω και για εμένα.

υγ: επισης κατι που ηθελα αλλα το αμελησα. σημερα ειδα 2-3 ωραιες κομπινες στα στημενα μας.

υγ2: αν παρουμε καναν αναστασιου το παραταω το αθλημα. :lol:
Συμφωνω και εγω αμα δω παλι ελληνα στο παγκο οπως αναστασιου γχ και δε συμαζευεται το χαλι θα ασχοληθω με το σκακι που μας εφτιαξε και τμημα ο Ιβαν
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Dimg4 έγραψε:
obanebane79 έγραψε:Ivic garcia τρελο δίδυμο
Και Μουσλιμοβιτς
Προπονητικό τριδυμο; μόνο σε εμάς! Γιατί όχι.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τεννές
Σ Παπαδόπουλος
Λεμονής
Γχ
Βεργέτης
Κικε φερναντεθ
Χατζαρας
Κλειδωμένο