Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Θενξ!
Δηλαδη μεσες ακρες αυτα π βγαινουν κατα καιρους ομαδικα απο το συνολο των αρδ ειναι διαρροες της ΠΑΕ?
Οπως το σημερινο οτι θα παμε για εναν αμυντικο και πως θα στηριξουμε και θα στηριχθουμε στον Μιχαηλιδη?
Δηλαδη μεσες ακρες αυτα π βγαινουν κατα καιρους ομαδικα απο το συνολο των αρδ ειναι διαρροες της ΠΑΕ?
Οπως το σημερινο οτι θα παμε για εναν αμυντικο και πως θα στηριξουμε και θα στηριχθουμε στον Μιχαηλιδη?
Αν έβαζες παραπάνω, μπορεί και να πίστευα ότι κάτι ξέρεις αλλά το πιο πιθανό είναι να το χάσεις το ευρώ σουDimitris_L4 έγραψε:Εγω βαζω ενα ευρω οτι η ομαδα θα κανει 4 πρωτοκλασατες μεταγραφες..
ενω θελει 4 συμμετοχες για να γινει ο νουμερο 1 στην ιστορια του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκες συμμετοχες(αν δε κανω λαθος); Σφιχτα εισαι που θα ζητησει κατι τετοιο.tonipap801 έγραψε:κι αν του το ζητησει ο ιδιος ο Βιερινια?embuji έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει τον βιερινια εκτος παιδια... Απλα δεν θα το κανει.
Ειδα 24, για να καταλαβω, πηγαμε να παρουμε τον Μειτε δανεικο (ο Κολκας λεει παρακαλαει ο παικτης). Εφοσον πηγαμε, τον θελουμε, ετσι; Αφου τον θελουμε γιατι δεν τον αγοραζουμε οπως ειχαμε αρχικα συμφωνησει; Εξηγηστε μου λιγο ρε παιδια.
τον μαρλον θα ειναι εγκλημα να μην του κανουμε εστω μια γεναια προταση
https://www.transfermarkt.com/marlon/pr ... ler/273236
μαρλον μειτε + εναν ακομα στοπερ ή χαφ
αναλογα που θεωρει ο Λουτσε οτι θα βοηθησει πιο πολυ ο θυμιανης στα στοπερ η στα χαφ ε στην αλλη θεση να παρουμε εναν δευτερο παικτη
πιστευω ιβαν περιμενει να δει που θα παιξουμε ευρωπη
https://www.transfermarkt.com/leonardo- ... ler/348756
https://www.transfermarkt.com/thom-haye ... ler/178219
και 2 χαφ ελευθερα. μου κανει εντυπωση που ειναι ακομα ελευθεροι . εχω δει βιντεακια τους και μου αρεσαν χωρις βεβαια να ξεχναμε οτι τα βιντεο ειναι πολυ μικρο δειγμα
https://www.transfermarkt.com/marlon/pr ... ler/273236
μαρλον μειτε + εναν ακομα στοπερ ή χαφ
αναλογα που θεωρει ο Λουτσε οτι θα βοηθησει πιο πολυ ο θυμιανης στα στοπερ η στα χαφ ε στην αλλη θεση να παρουμε εναν δευτερο παικτη
πιστευω ιβαν περιμενει να δει που θα παιξουμε ευρωπη
https://www.transfermarkt.com/leonardo- ... ler/348756
https://www.transfermarkt.com/thom-haye ... ler/178219
και 2 χαφ ελευθερα. μου κανει εντυπωση που ειναι ακομα ελευθεροι . εχω δει βιντεακια τους και μου αρεσαν χωρις βεβαια να ξεχναμε οτι τα βιντεο ειναι πολυ μικρο δειγμα
Γιατί στις μεταγραφές λειτουργούμε σαν τον πρόεδρο του Εδεσαικου.aivas19 έγραψε:Ειδα 24, για να καταλαβω, πηγαμε να παρουμε τον Μειτε δανεικο (ο Κολκας λεει παρακαλαει ο παικτης). Εφοσον πηγαμε, τον θελουμε, ετσι; Αφου τον θελουμε γιατι δεν τον αγοραζουμε οπως ειχαμε αρχικα συμφωνησει; Εξηγηστε μου λιγο ρε παιδια.
Γκόσπι ξέρω την κοινή πρακτική, δεν ξέρω λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ.Gospi έγραψε:Θενξ!
Στην Ιταλία (πάντα καινοτόμοι στις μπαγαμποντιές) πολύ συχνά συμμετέχει ο τεχνικός διευθυντής σε τέτοια γκρουπάκια.

-
Μειτε ή τανκς . Εγώ θα πήγαινα σε ένα στόπερ που να μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά . Να ταιριάζει και με Κετζιορα και με Μιχαηλίδη,και θα προτιμούσα να ήταν ψηλό παλικάρι. 4 στόπερ με τον Θυμιανη ,θα άφηνα να φυγειΝασπεργκ και θα ανέβαζαα έναν μικρό από τον ΠΑΟκ β.1 στόπερ για να φέρω δύο χαφ το ένα να είναι ο Μειτε. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάρουμε ελεύθερο για τα χαφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Τρί 20 Αύγ 2024, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
Αυτό που δεν μπορώ να χωνεψω με τίποτα είναι η απαξίωση του Μιχαηλίδη. Με τίποτα όμως! Κ μιλάω από τους οπαδούς εδώ μέσα.
Φταίει η αρρώστια για μεταγραφές? Φταίει ότι δεν είναι ο Μιχεκονγκ που όσο αμπαλος και αν ήταν όλο και βρισκόταν κάποιοι να τον υπερασπιστουν κόντρα σε αυτά που έβλεπαν τα ματάκια μας?
Καθαρά ποδοσφαιρικά, υπερέχει σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τον Κουλιερακη. Κ μειονεκτεί σε άλλους βεβαια. Καλά ίσως είμαι εγώ ο τυφλός.
Θα μου πεις κ τον Κετζιορα που πέρσι σου πηρε πρωταθλημα πολλοί για 2ο τον έχουν φετος.
Θα φέρουν 2 Μπεκενμπαουερ...
Φταίει η αρρώστια για μεταγραφές? Φταίει ότι δεν είναι ο Μιχεκονγκ που όσο αμπαλος και αν ήταν όλο και βρισκόταν κάποιοι να τον υπερασπιστουν κόντρα σε αυτά που έβλεπαν τα ματάκια μας?
Καθαρά ποδοσφαιρικά, υπερέχει σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τον Κουλιερακη. Κ μειονεκτεί σε άλλους βεβαια. Καλά ίσως είμαι εγώ ο τυφλός.
Θα μου πεις κ τον Κετζιορα που πέρσι σου πηρε πρωταθλημα πολλοί για 2ο τον έχουν φετος.
- Montrealiotis
Γιατί μπορούμε να τον πάρουμε φτηνότερα όποτε όλα καλά. Αφού έχουμε μαλώσει με την ποδοσφαιρική λογική, τι ψάχνεις;aivas19 έγραψε:Ειδα 24, για να καταλαβω, πηγαμε να παρουμε τον Μειτε δανεικο (ο Κολκας λεει παρακαλαει ο παικτης). Εφοσον πηγαμε, τον θελουμε, ετσι; Αφου τον θελουμε γιατι δεν τον αγοραζουμε οπως ειχαμε αρχικα συμφωνησει; Εξηγηστε μου λιγο ρε παιδια.
Ειπα φέτος να τους εμπιστευτώ με κλειστά μάτια λόγω του ότι το κερδίσαμε αυτό το αρχιδατο πρωτάθλημα. Πίστευα ότι υπήρχε ένα σχέδιο το οποίο άδυνατουσα να καταλάβω. Φεύ, φτάσαμε 20 Αυγούστου, αποτύχαμε στον πρώτο μεγάλο στόχο γιατί πήγαμε χωρίς επιθετικο, χάφ τον Κεντζιορα με έλλειπη προετοιμασία, τον Εκονγκ (καλώς) φευγάτο. Αλλά όχι, εμεις δεν πληρώνουμε υπεραξίες, δεν πληρώνουμαι μανατζερς, επίσης πουλάμε τον Κουλιερακη αλλά δεν έχουμε έτοιμο αντικαταστάτη.
Ε φτάνει ρε μάγκες, θα μας πεθάνετε, πάρτε στον προπονητή παίκτες. Τι μανία είναι αυτή να βιάζουμε συστηματικά την ποδοσφαιρική λογική;
Που θα βρουμε τετοιο στοπερ; Δυσκολαpanpangr77 έγραψε:Μειτε ή τανκς . Εγώ θα πήγαινα σε ένα στόπερ που να μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά . Να ταιριάζει και με Κετζιορα και με Μιχαηλίδη,και θα προτιμούσα να ήταν ψηλό παλικάρι. 4 στόπερ με τον Θυμιανη ,θα άφηνα να φυγειΝασπεργκ και θα ανέβαζαα έναν μικρό από τον ΠΑΟκ β.2 στόπερ για να φέρω δύο χαφ το ένα να είναι ο Μειτε. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάρουμε ελεύθερο για τα χαφ
-
Καθαρα ποδοσφαιρικα ειναι ενας ποδοσφαιριστης 24μισο με ελαχιστα 90λεπτα εδω και 2μιση χρονιαFreeWatcher έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να χωνεψω με τίποτα είναι η απαξίωση του Μιχαηλίδη. Με τίποτα όμως! Κ μιλάω από τους οπαδούς εδώ μέσα.
Τον ενα χρονο επαθε χιαστο και μετα παοκ β και τον αλλο χρονο παγκο.
Το να γραψω την ποδοσφαιρικη αποψη μου με κανει να "απαξιω" καποιον?
Θεωρω οτι ειναι αργος, κακιστος αμυντικα, και τραγικο και αδιανοητο να θεωρειτε 2ος και 3ος στοπερ μας.
Τον αγαπαμε αλλα η δικη μου αποψη ειναι οτι πλεον δεν κανει γι αυτο το επιπεδο.
- FreeWatcher
Συμφωνώ για την επιλογή του στοπερ!aivas19 έγραψε:Που θα βρουμε τετοιο στοπερ; Δυσκολαpanpangr77 έγραψε:Μειτε ή τανκς . Εγώ θα πήγαινα σε ένα στόπερ που να μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά . Να ταιριάζει και με Κετζιορα και με Μιχαηλίδη,και θα προτιμούσα να ήταν ψηλό παλικάρι. 4 στόπερ με τον Θυμιανη ,θα άφηνα να φυγειΝασπεργκ και θα ανέβαζαα έναν μικρό από τον ΠΑΟκ β.2 στόπερ για να φέρω δύο χαφ το ένα να είναι ο Μειτε. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάρουμε ελεύθερο για τα χαφ
Το ιδανικό θα ήταν στοπερ θηρίο (που να στρίβει λιγο) που να παίζει κ τις 2 θεσεις για να κολλάει με τους υπολοιπους. Και πανωραφάτο!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Θεωρείται ο Affengruber ένα στόπερ που μπορεί να παίξει και στις δυο πλευρές . Ψηλό κορμί με καλή τεχνική και καλή ταχύτητα . Αλλά από δυναμισμό δεν με γεμίζει .
Δίπλα από τον Κεντζιορα και τον Μιχαηλιδη θέλεις ένα στόπερ σαν τον Μολεδο .
Δυναμικός που να ξέρει μερική μπάλα .
Δίπλα από τον Κεντζιορα και τον Μιχαηλιδη θέλεις ένα στόπερ σαν τον Μολεδο .
Δυναμικός που να ξέρει μερική μπάλα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τρί 20 Αύγ 2024, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτός ο Μάρλον κάνει .aivas19 έγραψε:Που θα βρουμε τετοιο στοπερ; Δυσκολαpanpangr77 έγραψε:Μειτε ή τανκς . Εγώ θα πήγαινα σε ένα στόπερ που να μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά . Να ταιριάζει και με Κετζιορα και με Μιχαηλίδη,και θα προτιμούσα να ήταν ψηλό παλικάρι. 4 στόπερ με τον Θυμιανη ,θα άφηνα να φυγειΝασπεργκ και θα ανέβαζαα έναν μικρό από τον ΠΑΟκ β. 1 στόπερ για να φέρω δύο χαφ το ένα να είναι ο Μειτε. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάρουμε ελεύθερο για τα χαφ