κατα τα άλλα, θεωρώ ότι για το φορ είχαμε τον ανσαριφαντ ψηλά μεν, όχι τοπ δε αλλά η ανάγκη πλεον ΚΑΙ ενίσχυσης στα εξτρεμ, μας οδηγεί εκεί. επίσης ο τύπος χθες γιατί δεν ειπε γενικά για φορ και έβαλε στο μυαλό του Ιβάν ότι θέλουμε Ανσα δεν μπορώ να το καταλάβω. γιατί δεν ρώτησε πχ πότε έρχεται ο επιθετικός σκέτο;
άρα βλέπω να πηγαίνουμε σε πιο φθηνή λύση στο φορ ώστε να χωρέσουμε και το εξτρέμ στη συνάρτηση.
ΕΚΤΟΣ εάν, ο ΝΝτου, που μακάρι να είναι κλεισμένος για καλοκαίρι, έρθει τότε και όχι τώρα. Αν και όσο τον είδα, θα ήθελα να έρθει και τώρα αν γίνεται. βέβαια...άλλος έχει το μπακίρι άρα...
πάντως, όπως και να έχει, αν υπάρχει κάτι που θεωρώ δεδομένο, είναι ότι και μεταγραφές θα γίνουν αλλά και κυρίως, θα είναι προσεχτικές και σοβαρές κινήσεις.
βέβαια, αν μου πειτε τι το προσεχτικό και σοβαρό βλέπω πχ στον Ιρανό, θα σας πω ότι μεχρι να τον δω στο χορτάρι, δεν μου φαίνεται κακή κίνηση άρα ξεκινάει με μια βάση το 5 και βλέπουμε. (πχ το ίδιο θα έλεγα για τον Σκουλετιτς πχς τον λενε ξερω γω, κυρίως ομως γιατί δεν τον ξέρω καθόλου ή έστω όσο τον Ιρανό)
ειδικά αν είναι στα $$ που θέλουμε σχεδόν. πχ τα 500 ειναι οκ ποσο, όπως και τα 400 της μεταγραφής. εδω δώσαμε κάποτε 350 για τον Αντόνις απο την Αυστραλία. ή 300 για τον Λάμπρου απο τη γριά... δλδ, ας μην είμαστε υπερβολικοί...