Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από K_geo »

αν οντως υπαρχει ρητρα μεταπώλησης, τοτε πανω κατω 5 ειναι αουρελιανο. και μπορεί και παραπάνω. 8-) μην ξεχνάς το 20% που παει σε μανατζερ, παιχτη κτλ. δλδ συνολο 4,3 και βάλε και ότι ποσό πάρεις απο πιθανή μεταπώληση. άρα... τεσπα. μη το πηγαίνουμε σε..ακυρα παραδείγματα :mrgreen:

κατα τα άλλα, θεωρώ ότι για το φορ είχαμε τον ανσαριφαντ ψηλά μεν, όχι τοπ δε αλλά η ανάγκη πλεον ΚΑΙ ενίσχυσης στα εξτρεμ, μας οδηγεί εκεί. επίσης ο τύπος χθες γιατί δεν ειπε γενικά για φορ και έβαλε στο μυαλό του Ιβάν ότι θέλουμε Ανσα δεν μπορώ να το καταλάβω. γιατί δεν ρώτησε πχ πότε έρχεται ο επιθετικός σκέτο; :D

άρα βλέπω να πηγαίνουμε σε πιο φθηνή λύση στο φορ ώστε να χωρέσουμε και το εξτρέμ στη συνάρτηση.

ΕΚΤΟΣ εάν, ο ΝΝτου, που μακάρι να είναι κλεισμένος για καλοκαίρι, έρθει τότε και όχι τώρα. Αν και όσο τον είδα, θα ήθελα να έρθει και τώρα αν γίνεται. βέβαια...άλλος έχει το μπακίρι άρα...

πάντως, όπως και να έχει, αν υπάρχει κάτι που θεωρώ δεδομένο, είναι ότι και μεταγραφές θα γίνουν αλλά και κυρίως, θα είναι προσεχτικές και σοβαρές κινήσεις.

βέβαια, αν μου πειτε τι το προσεχτικό και σοβαρό βλέπω πχ στον Ιρανό, θα σας πω ότι μεχρι να τον δω στο χορτάρι, δεν μου φαίνεται κακή κίνηση άρα ξεκινάει με μια βάση το 5 και βλέπουμε. (πχ το ίδιο θα έλεγα για τον Σκουλετιτς πχς τον λενε ξερω γω, κυρίως ομως γιατί δεν τον ξέρω καθόλου ή έστω όσο τον Ιρανό)

ειδικά αν είναι στα $$ που θέλουμε σχεδόν. πχ τα 500 ειναι οκ ποσο, όπως και τα 400 της μεταγραφής. εδω δώσαμε κάποτε 350 για τον Αντόνις απο την Αυστραλία. ή 300 για τον Λάμπρου απο τη γριά... δλδ, ας μην είμαστε υπερβολικοί...
astnord

Δημοσίευση από astnord »

sourmenetes έγραψε:Τετοιοι ειστε καποιοι..δεν ειμαστε ολοι ετσι.
Εγω δε θεωρω οτι ειναι καλυτερο να μη φερεις κανεναν απο το να φερεις τον ανσαριφαρντ.

Αμα τον ξερετε καλυτερα απο τον προπονητη δικαιωμα σας.
Το να θελουν να φουσκωνουν τις δαπανες της εταιρειας απο που σας προεκυψε...;;;
Πρώτον. Από το να κάνω μεταγραφή μόνο για να κατευνάσω τα αγριεμένα πνεύματα και μετα από ένα χρονικό διάστημα να ψάχνω να βρω τρόπο να ξεφορτωθώ τον υπερκοστολογημένο υπάλληλο, προτιμώ ξεκάθαρα να μην κάνω καμία μεταγραφή.
Δεύτερον. Αν ο Ιβιτς συμφωνεί με τη μεταγραφή του ιρανού είμαι μαζί του 1000%.
Τρίτον. Εγώ δεν ξεχωρίζω τους συνοπαδούς μου σε εμείς κι εσείς.Το ίδιο θα ήλπιζα να κάνουν και κάποιοι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Aureliano Buendia έγραψε:όπως βόλευαν και ότι θα δοθούν 5 μύρια από τη Γαλατά για τον Γκάρι, υποθέτω :mrgreen:
προσωπικά μιλώντας, όπως είπα και πιο πάνω, αδιαφορώ πλήρως για το τι επιλέγει να δώσει η εταιρεία στους εργαζόμενούς τους, ούτως ή άλλως όλοι παίρνουν δυσανάλογα μεγάλα ποσά για τη δουλειά που κάνουν.
Ποσα δοθηκαν;;;ξερεις;;;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

barlow4 έγραψε: και να ξαναπω οτι η εννοια της επικοινωνιακης ηττας μου κανει το ιδιο αστειο με το "να ανακαλεσεις".θα τον πω δηλαδη τον αλλο πτανας γιο αλλα αν ανακαλεσω ολα καλα.πολιτισμος.αν υπαρχει η εννοια της επικοινωνιακης ηττας στην πραγματικοτητα εχει νοημα να αναφερθεις σε αυτην οταν σκοπος σου ειναι η επικοινωνιακη νικη.και για να σε νοιαζει η λεζαντα κατι δεν παει καλα(οχι προσωπικα ε?γενικα).
Πλάκα κάνεις τώρα; προφανώς συμφωνώ. σε προηγούμενο ποστ μου ειρωνευόμουν ότι τυχόν μεταγραφή του Ιρανού θα παρουσιαστεί ως "επικοινωνιακή νίκη". το μόνο που με νοιάζει είναι να γαμήσει και να δείρει επιτέλους η ομάδα και να μην είναι 8η, αυτό. όσον αφορά τα πλάνα, είναι μία καθαγιασμένη λέξη που έχει πλασαριστεί στον κόσμο. για την υπόθεση ροντρίγκεζ, επίσης είπα 100 φορές τη γνώμη μου. μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορούμε να τον κρατήσουμε ώς το καλοκαίρι. φυσικά υπάρχουν διαφωνούντες σε αυτό. δεκτόν.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Petros1988 έγραψε:Αντε ρε καντε καμια μεταγραφη παρτε επιθετικο 15.00 ωρα κοντευει!!!
βιάζεσαι.Εδώ ακόμα δεν ανακοινώθηκε επίσημα η πώληση του γκάρυ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

sourmenetes έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:όπως βόλευαν και ότι θα δοθούν 5 μύρια από τη Γαλατά για τον Γκάρι, υποθέτω :mrgreen:
προσωπικά μιλώντας, όπως είπα και πιο πάνω, αδιαφορώ πλήρως για το τι επιλέγει να δώσει η εταιρεία στους εργαζόμενούς τους, ούτως ή άλλως όλοι παίρνουν δυσανάλογα μεγάλα ποσά για τη δουλειά που κάνουν.
Ποσα δοθηκαν;;;ξερεις;;;
πάμε για εκατοστή φορά. δεν ξέρω, δεν με νοιάζει. άλλο είναι το νόημα αυτού που λέω. όπως κάποιοι θα φουσκώσουν το ποσό που θα δοθεί στον Καρίμ, άλλοι θα φουσκώσουν το ποσό που θα δοθεί για τον Γκάρι. Το νόμισμα έχει δύο όψεις, αν είσαι γκρινιάρης ή απολογητής. Το θέμα το δικό μου είναι ότι αυτό που πρέπει να μας καίει είναι πώς πάει η ομάδα, αν θέλουμε έναν παίκτη σε αυτή ή δεν τον θέλουμε. Αν είναι καλός ή όχι. Δεν παίζουμε μάνατζερ. Γενικότερα έχουμε γεμίσει με λογιστές, οικονομολόγους και νομικούς (συνηθώς με ελλιπέστατη γνώση επί αυτών που λένε, αλλά άλλη ιστορία αυτό), ακροατές κι αναγνώστες, αλλά λιγοστεύουν επικίνδυνα οι οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia έγραψε:Ας πάρουμε τα δεδομένα:
Μην ανοίγεις θέμα δεδομένων, θα κλάψουνε μανούλες, άσε που σε 3-4 ποστ
τα δεδομένα θα έχουν μεταμορφωθεί σε φήμες επειδή δεν βολεύουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

astnord έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τετοιοι ειστε καποιοι..δεν ειμαστε ολοι ετσι.
Εγω δε θεωρω οτι ειναι καλυτερο να μη φερεις κανεναν απο το να φερεις τον ανσαριφαρντ.

Αμα τον ξερετε καλυτερα απο τον προπονητη δικαιωμα σας.
Το να θελουν να φουσκωνουν τις δαπανες της εταιρειας απο που σας προεκυψε...;;;
Πρώτον. Από το να κάνω μεταγραφή μόνο για να κατευνάσω τα αγριεμένα πνεύματα και μετα από ένα χρονικό διάστημα να ψάχνω να βρω τρόπο να ξεφορτωθώ τον υπερκοστολογημένο υπάλληλο, προτιμώ ξεκάθαρα να μην κάνω καμία μεταγραφή.
Δεύτερον. Αν ο Ιβιτς συμφωνεί με τη μεταγραφή του ιρανού είμαι μαζί του 1000%.
Τρίτον. Εγώ δεν ξεχωρίζω τους συνοπαδούς μου σε εμείς κι εσείς.Το ίδιο θα ήλπιζα να κάνουν και κάποιοι άλλοι.
1)δε νομιζω οτι γινεται μεταγραφη για να γινει.το οτι μπορει ο ανσαριφαρντ να ειναι η κινηση για φορ δε σημαινει οτι κοιταξανε μονο αυτον.αλλα δυστυχως αυτη η εικονα βγαινει προς τα εξω,εσκεμμενα,οχι απο σενα.
2)προφανως η κινηση εχει συμφωνη γνωμη.
3) αναφερθηκα σε κατι αλλο.δε διαχωρισα οπαδους.δεν το εχω κανει σχεδον ποτε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αουρελιανο ..κ εγω ηθελα να τον κρατησουμε ως το καλοκαιρι αλλα πλεον η φαση δεν εχει κανεναν ρομαντισμο δυστυχως για εμας τους παλιομοδιτες.και το δελτιο να του καρφωναν αν δεν υπηρχε ρητρα δεν παιζει ο ρομαντισμος του παρελθοντος.αν τον εχεις μεσα στη μιρλα εξι μηνες χωρις να τον βαζεις στο τελος δε θα επαιρνες ουτε τα μισα.και δυστυχως ολοι πανω απο ολα κοιτανε την κονομα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Aureliano Buendia έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ποσα δοθηκαν;;;ξερεις;;;
πάμε για εκατοστή φορά. δεν ξέρω, δεν με νοιάζει. άλλο είναι το νόημα αυτού που λέω. όπως κάποιοι θα φουσκώσουν το ποσό που θα δοθεί στον Καρίμ, άλλοι θα φουσκώσουν το ποσό που θα δοθεί για τον Γκάρι. Το νόμισμα έχει δύο όψεις, αν είσαι γκρινιάρης ή απολογητής. Το θέμα το δικό μου είναι ότι αυτό που πρέπει να μας καίει είναι πώς πάει η ομάδα, αν θέλουμε έναν παίκτη σε αυτή ή δεν τον θέλουμε. Αν είναι καλός ή όχι. Δεν παίζουμε μάνατζερ. Γενικότερα έχουμε γεμίσει με λογιστές, οικονομολόγους και νομικούς (συνηθώς με ελλιπέστατη γνώση επί αυτών που λένε, αλλά άλλη ιστορία αυτό), ακροατές κι αναγνώστες, αλλά λιγοστεύουν επικίνδυνα οι οπαδοί.
Οκ συμφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

astnord έγραψε:Δεύτερον. Αν ο Ιβιτς συμφωνεί με τη μεταγραφή του ιρανού είμαι μαζί του 1000%.
δλδ θεωρείς ότι ο Ίβιτς δε συμμετέχει στο μεταγραφικό σχεδιασμό ή στις όποιες αποφάσεις; :roll:

υγ: αουρελιάνο, δε λεμε κάτι το διαφορετικό μπρο. :D
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

K_geo έγραψε:αν οντως υπαρχει ρητρα μεταπώλησης, τοτε πανω κατω 5 ειναι αουρελιανο. και μπορεί και παραπάνω. 8-) μην ξεχνάς το 20% που παει σε μανατζερ, παιχτη κτλ. δλδ συνολο 4,3 και βάλε και ότι ποσό πάρεις απο πιθανή μεταπώληση. άρα... τεσπα. μη το πηγαίνουμε σε..ακυρα παραδείγματα :mrgreen:

Το παράδειγμα είναι εγκυρότατο κατ΄εμέ Kgeo, καταδεικνύει μία αναλογία, χωρίζεται ο κόσμος σε στρατόπεδα και μετράει εκατομμύρια λες και πηγαίνουν προς ή φεύγουν από τη δική του τσέπη για να υποστηρίξει μία άποψη. Τη δική μου άποψη επί αυτής της στάσης, την έχω εκφράσει πολλάκις.

πάντως, όπως και να έχει, αν υπάρχει κάτι που θεωρώ δεδομένο, είναι ότι και μεταγραφές θα γίνουν αλλά και κυρίως, θα είναι προσεχτικές και σοβαρές κινήσεις.

Μακάρι φίλε μου, μακάρι. Θέλουμε 2 βαρβάτους παίκτες. Οι οποίοι να μπορούν να προσφέρουν αμεσότατα και να εχουν δικαίωμα να παίξουν στην Ευρώπη.

βέβαια, αν μου πειτε τι το προσεχτικό και σοβαρό βλέπω πχ στον Ιρανό, θα σας πω ότι μεχρι να τον δω στο χορτάρι, δεν μου φαίνεται κακή κίνηση άρα ξεκινάει με μια βάση το 5 και βλέπουμε. (πχ το ίδιο θα έλεγα για τον Σκουλετιτς πχς τον λενε ξερω γω, κυρίως ομως γιατί δεν τον ξέρω καθόλου ή έστω όσο τον Ιρανό)

Αν για τον υποτιθέμενα βαρβάτο σέντερ φορ που θέλουμε ξεκινάμε με βάση το 5 ζήτω που καήκαμε. Δηλαδή με μεγαλοεπενδυτή και με 3 εισπράξεις στη σειρά (Λούκας, Μακ, Ροντρίγκεζ) δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε δύο καλούς παίκτες; Κι όταν λέω καλούς, δεν εννοώ χαζοχαρούμενα μπαμ μπουμ που ονειρεύονται πολλοί. Και ξαναλέω: αν τον πάρουμε τον Καρίμ μακάρι να βγει κωλοπαιχταράς και να παστελώνει σαν κράμα Μπατιστούτα και Κλίνσμαν.

ειδικά αν είναι στα $$ που θέλουμε σχεδόν. πχ τα 500 ειναι οκ ποσο, όπως και τα 400 της μεταγραφής. εδω δώσαμε κάποτε 350 για τον Αντόνις απο την Αυστραλία. ή 300 για τον Λάμπρου απο τη γριά... δλδ, ας μην είμαστε υπερβολικοί…

Θα το ξαναπώ. Ας δώσει η παε και 200 εκατομμύρια για τον Λάμπρου. Ας κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να κάνει μία ομάδα που θα παίρνει τίτλους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Από εκεί και πέρα, στηλιτεύω τη στάση όσων κρατούν τεφτέρι με τα έξοδα, τάχα μου γνωρίζουν από μοντέρνο ποδόσφαιρο και δίοικηση εταιρειών και διαχωρίζουν τα λεφτά που είναι απαραίτητο να εισπραχθούν αλλά αδιαφορούν για τα λεφτά που ξοδεύονται. Συνέπεια στη σκέψη αναζητώ. Εγώ το ξαναλέω, για χιλιοστή φορά, ξοδέψτε ό,τι θέλετε όπου θέλετε, αρκεί να εθιστεί η ομάδα στη νίκη πάση θυσία.
υγ: γκάιζ με τα μπλου, δεν μαλώνουμε, συζητάμε και μακάρι να απαντούσαν όλοι αναλυτικά και ευγενικά όπως εσείς. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 09 Ιαν 2017, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

barlow4 έγραψε:αουρελιανο ..κ εγω ηθελα να τον κρατησουμε ως το καλοκαιρι αλλα πλεον η φαση δεν εχει κανεναν ρομαντισμο δυστυχως για εμας τους παλιομοδιτες.και το δελτιο να του καρφωναν αν δεν υπηρχε ρητρα δεν παιζει ο ρομαντισμος του παρελθοντος.αν τον εχεις μεσα στη μιρλα εξι μηνες χωρις να τον βαζεις στο τελος δε θα επαιρνες ουτε τα μισα.και δυστυχως ολοι πανω απο ολα κοιτανε την κονομα.
δεν διαφωνώ, κι εγώ θεωρώ το κάρφωμα δελτίου να χαμε να λέγαμε στην εποχή μας και έχω πλήρη συναίσθηση ότι όλοι κοιτάν την κονόμα. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν μπορούσαμε να τον πείσουμε να κάτσει ένα εξάμηνο ακόμη, έχοντας παίξει καλή μπάλα επί της ουσίας 3 μήνες. αν γαμούσε και έδερνε 2 χρόνια να πω εντάξει, προσέφερε ο τύπος, ας πάει στο καλό
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Το φοβαται aoureliano..ενας τραυματισμος,ενας κακος δευτερος γυρος ξεχνανε και τις προσφορες και τα παντα..
Πολυ πιθανον να σκεφτηκε ετσι και αυτος και οι μανατζερ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πωωωω εβγαλε ανακοινωση ο νιονιος και με μομφες κατα βαζελου...Παει δεν υπαρχει σωτηρια...Μονοι μας μειναμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”