Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Μειτε… μεταγραφή Στοπερ
Και το μεξικοαμερικανακι για τα Αριστερά αυτά βλέπω
Θα είμαστε μείον ένα Στόπερ οκ θα πάρει ρόλο ο Θυμιανης ο οποίος παίζει και Στόπερ και Χάφ
Ο Θυμιανης πάντως μου αρέσει όσο τον έχω δει
Για μενα πάντως η ομάδα θέλει δεύτερο τερματοφύλακα ο Τσιφτσης δεν κάνει και το λέω από την προετοιμασία δεν δεν δεν! ο Ταλιχμα ακόμα και στα χαιλαιτς της προπόνησης κάνει καλύτερες επεμβάσεις
Και το μεξικοαμερικανακι για τα Αριστερά αυτά βλέπω
Θα είμαστε μείον ένα Στόπερ οκ θα πάρει ρόλο ο Θυμιανης ο οποίος παίζει και Στόπερ και Χάφ
Ο Θυμιανης πάντως μου αρέσει όσο τον έχω δει
Για μενα πάντως η ομάδα θέλει δεύτερο τερματοφύλακα ο Τσιφτσης δεν κάνει και το λέω από την προετοιμασία δεν δεν δεν! ο Ταλιχμα ακόμα και στα χαιλαιτς της προπόνησης κάνει καλύτερες επεμβάσεις
Το Κουλιε Μίχα ήταν ένα πολύ δυνατό δίδυμο.
Το Μίχα Νασμπεργκ είναι ένα τεράστιο ρίσκο. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ο Νασμπεργκ.
Δεν θεωρούσα ότι με την φυγή του Κουλιε θα έπαιρναν στόπερ κλάσης της τάξης του 2εκ συμβόλαιο.
Θεωρούσα όμως ότι θα έπαιρναν ένα δυνατό στόπερ της τάξης του 1εκ ώστε να έχεις ένα ισοδύναμο δίδυμο αριστερών στόπερ.
Μένοντας με τον Νασμπεργκ ρισκάρεις αδιανόητα
Το Μίχα Νασμπεργκ είναι ένα τεράστιο ρίσκο. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ο Νασμπεργκ.
Δεν θεωρούσα ότι με την φυγή του Κουλιε θα έπαιρναν στόπερ κλάσης της τάξης του 2εκ συμβόλαιο.
Θεωρούσα όμως ότι θα έπαιρναν ένα δυνατό στόπερ της τάξης του 1εκ ώστε να έχεις ένα ισοδύναμο δίδυμο αριστερών στόπερ.
Μένοντας με τον Νασμπεργκ ρισκάρεις αδιανόητα
Έχω μια πρώην που δεν μπορώ να την ξεπεράσω. Δεν θα αντέξω να εχω και ποδοσφαιριστή.
Σας ικετεύω ανακοινωστε τον Μειτε . Δεν αντέχω αλλά ΑΝ και ΑΧ στη ζωή μου .
Σας ικετεύω ανακοινωστε τον Μειτε . Δεν αντέχω αλλά ΑΝ και ΑΧ στη ζωή μου .
Metagrafakias έγραψε:john4serres έγραψε:Πίστεψα μέσα μου πριν τρεις μήνες ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα μας ανεβάσει επίπεδο.
Μπα... Το αντίθετο.
ο μονος τροπος να ανεβουμε επιπεδο ειναι οι ομιλοι του chl...
αν δεν μπουμε οι χρονιες ετσι θα κυλανε χωρις πλανο θα παμε και οτι κατσει...
αν βγει καμια καλη φουρνια απο ταλεντα στυλ Κουλιε-Ντελια θα παιρνουμε κανα τιτλο και τον αλλο χρονο θα γινεται η αποσβεση με την πωληση τους...
Μπα φιλαράκι. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ούτε αυτό είναι ικανό να αλλάξει ορισμένα πράγματα.
Η ποδοσφαιρική λογική δεν έρχεται με τα λεφτά, αλλά με τη στελέχωση. Δεν μπορείς να μάθεις ποδόσφαιρο, όσα λεφτά και να ξοδέψεις, όσες κουτουλιές και να φας.
Ποιος ποδοσφαιράνθρωπος θα έδινε τη συναίνεση του στην ανανέωση του Μουργκ, επειδή έπαιξε μπάλα 4 μήνες από τα 4 χρόνια που βρίσκεται εδώ; Κανείς. Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια θα του έλεγαν.
Όπως επίσης δεν θα βρισκόταν άνθρωπος να δώσει το ok να πουληθεί ο οποιοσδήποτε Κουλιεράκης πριν να πάρει τον αντικαταστάτη του, για τον πολύ απλό λόγο πως όταν η αγορά γνωρίζει πως έχεις φράγκα ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΣΑΙ, δεν κάνει πίσω να ρίξει καμία τιμή. Ίσα ίσα κάνει το αντίθετο.
Οπότε κακώς νομίζουμε πως μια χρονιά στο Ch.L. θα αλλάξει ποδοσφαιρικό επίπεδο τον οργανισμό ΠΑΟΚ.
Πριν πολλά χρόνια, μου είχε πει ένας "κάνε αερόβιο για να χάσεις κιλά" και "πρέπει να χάσεις κιλά για να κάνεις αερόβιο για να μην καταπονήσεις τα γόνατά σου".
Αυτό μου θυμίζει το "για να ανέβουμε επίπεδο θέλουμε ομίλους τσλ αλλά δεν μπαίνουμε ομίλους τσλ γιατί δεν έχουμε ανέβει επίπεδο".
Φέρτε παίκτες, αρχίσαμε να βιαζόμαστε λίγο.
Αυτό μου θυμίζει το "για να ανέβουμε επίπεδο θέλουμε ομίλους τσλ αλλά δεν μπαίνουμε ομίλους τσλ γιατί δεν έχουμε ανέβει επίπεδο".
Και το προσωπικό πρόβλημα;!!;;JohnDag έγραψε:Πάντως κάτι που θα εξηγούσε την όλη παράνοια που επικράτησε στο θέμα Μειτε όλο το καλοκαίρι θα ήταν ότι αυτό ήταν το σχέδιο εξαρχής. Και αυτή ήταν και η στόχευση.
Να τον πάρουμε ξανά δανεικό στο τέλος του καλοκαιριού.
Γι’ αυτό και η καθυστέρηση, γι’ αυτό και αυτός δεν έκλεισε άλλου τόσο καιρό, γι’ αυτό κι εμείς δεν πήραμε αντικαταστάτη.
Δεν λέω ότι ισχύει αλλά αν ισχύει εξηγεί πολλά.
Πιλάτες δοκίμασες;scarsick έγραψε:Πριν πολλά χρόνια, μου είχε πει ένας "κάνε αερόβιο για να χάσεις κιλά" και "πρέπει να χάσεις κιλά για να κάνεις αερόβιο για να μην καταπονήσεις τα γόνατά σου".
Κράξε, κάνε ότι γουστάρεις σε πολιτισμένα πλαίσια, άλλαξε όμως τον τόνο σου και μην γίνεσαι επιθετικός προς άλλα μέλη χωρίς λόγο. Δεν θα το ξαναπώ.gika έγραψε:
Φιλαράκο οι παίκτες που παίρνεις με 4 εκατομμύρια στα 30 είναι οι Ινγκασον αυτου του κόσμου. Είναι αυτοί ισάξιοι του Κουλιερακη;
Ακόμα και αν βρεις κάποιον ισάξιο του Κουλιερακη στα 30 του, θα απαιτεί συμβόλαιο Μειτε και θα νιώθουν μειονεκτικά οι γύρω του. Δεν βλέπεις τι γίνεται;
Πιστεύεις ότι η Μαρία θα έλεγε ναι να ξοδευτούν 5 εκατομμύρια και 2 εκατομμύρια συμβόλαιο σε παίκτη 30+; Δεν υπάρχουν αυτά στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έχω κράξει, κρατιέμαι, αλλά οποιος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει ισάξιο του Κουλιερακη με το ένα τρίτο του κόστους του Κουλιερακη, και μάλιστα με τα συμβόλαια που δίνουμε, δεν έχει μάθει ακόμα πως δουλεύει η ομάδα.
Στο σχόλιο που απάντησες δεν ανέφερα πουθενά το αν ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα πρέπει για να βρει ισάξιο αντικαταστάτη.
Δεν με νοιάζει κιόλας σου έγραψα που θα τα βρει και τι θα κάνει. Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι το αγωνιστικό.
Ας δώσουν ότι πρέπει για να φέρουν ισάξιο αντικαταστάτη. Δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην το κάνουν και να ρίξουν συνειδητά επίπεδο την ομάδα.
Κατ΄εμέ, μπορούν να βρουν ισάξιο αντικαταστάτη. Άνετα κιόλας και χωρίς να δώσουν 15 εκατομμύρια.
Ναι αν δεν έχουν τμήμα scouting να τους βρίσκει λαβράκια με 500κ που θα είναι παικταράδες, ας τα σκάσουν για να φέρουν. Δεν με απασχολεί.
Αν ισχυουν ολα αυτα ειμαστε αστειοι. Δωσαμε δηλαδη 2,6 εκατομμυρια για εναν 31 χρόνο π παιζει φορ και Ίσως και εξτρεμ ενω εχουμε αλλους 3 φορ στο ροστερ και τωρα ξαφνικα και με 13,2 μυρια στο χερι θα παμε σε δανεισμο Μειτε και εναν στοπερ? Απο το 2019 και μετά ζουμε την ιδια ηλιθια μη ποδοσφαιρικη κατασταση. Μια χρονια οι συνεργαζομενοι μανατζερ μας εχουν παιχτες να μας σπρωξουν οποτε παιρνουμε την επομενη δεν εχουν και ξεμενουμε. Εχουμε αποκοπει με τους ερασιτεχνικους χειρισμους μας απο την σοβαρη μανατζερικη πιάτσα και δεν μας καθεται ντιλ για ντιλ. Επιμενουμς να προσπαθουμε να τους πιασουμε ολους κοτσους λες και ειμαστε εμεις τα ξεφτερια σε μια αγορα κλειστη π αν κοροιδεψεις εναν μια φορα μετα σε παιρνιυν χαμπαρι ολοι. Ειναι μαλακες στην Μπενφικα ε? Δεν μπορουν να μας κρατησουν στο περιμενε μεχρι 4 Σεπτεμβρη π ειναι οι λιστες? Τοτε τι θα κανουμε? Θα φερουμε αρον αρον κανα Μπακαγιοκο για να προλαβουμε? Ή θα τα σκασουμε στην Μπενφικα για να καλύψουμε την θεση? Ο πρωταθλητης ΠΑΟΚ θα παει στα πλει οφ του γιουροπα με αμυντικους τον Κετζιορα τον Μιχαηλιδη τον Νασμπεργκ π ειναι μονιμα εκτος αποστολης και υπό παραχωρηση και τον Θυμιανη. Καθε φορα μετα απο τον τιτλο ξεκινανε τα μεγαλα λογια και καταληγουμε στις μεγαλες πατάτες. Ευτυχως παραμυθιασαν τον Λουτσεσκου και δεν τα βροντηξε ακομη. Αυτος ειναι η μονη ελπιδα με τους ασχετους π εχουμε μπλεξει.
Καλύτερα να φέρουμε παίκτες πρότζεκτ όπως ανέφερε προηγουμένως ένας φίλος με τον παράδειγμα της Αντερλεχτ και της απόκτησης του Σίμιτς από την Μίλαν που στα 19 του τον έβαλαν κατευθείαν βασικό. Προτιμώ αυτούς τους νέους παίκτες που μέσα από τα παιχνίδια που θα παίρνουν θα εξελίσσονται όλο και περισσότερο.
Δεν θέλω να γκρινιάξω, απλά η πώληση τού Κουλιεράκη λογικά ανεβάζει τις απαιτήσεις μας από την ΠΑΕ.
Ήδη έχεις πρόβλημα στην άμυνα, έδωσες και τον κορυφαίο αμυντικό, πήρες πολλά εκατομμύρια, ο χρόνος τελειώνει.
Τι θα κάνεις τώρα; Ποιό είναι το πλάνο σου; Πάλι παζάρια μέχρι να σφυρίξει το τρένο ή μπαίνεις με αποφασιστηκότητα και κλείνεις αυτούς που θέλει ο προπονητής;
Ήδη έχεις πρόβλημα στην άμυνα, έδωσες και τον κορυφαίο αμυντικό, πήρες πολλά εκατομμύρια, ο χρόνος τελειώνει.
Τι θα κάνεις τώρα; Ποιό είναι το πλάνο σου; Πάλι παζάρια μέχρι να σφυρίξει το τρένο ή μπαίνεις με αποφασιστηκότητα και κλείνεις αυτούς που θέλει ο προπονητής;
- Metagrafakias
χαχαχα σωστος καπως ετσι λειτουργει ο ΠΑΟΚ με ιβαν...περιμενουμε να μας κατσει το chl απο σπονταscarsick έγραψε:Πριν πολλά χρόνια, μου είχε πει ένας "κάνε αερόβιο για να χάσεις κιλά" και "πρέπει να χάσεις κιλά για να κάνεις αερόβιο για να μην καταπονήσεις τα γόνατά σου".
Εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω την καταστροφολογία.αν πάρουμε Μειτε και έναν πολύ καλό στόπερ που είναι το μινιμουν σενάριο .
Θα έχουμε ίδια ομάδα με περυσι που πήρες πρωτάθλημα με Τσιφτση αντι για Ζιβκοβιτς
Θυμιανη αντί για τουρίστα Εκονγκ , τον στόπερ αντί κουλιε
Στα μπακ τον μικρό αντί του Ράφα
Στα χαφ τον μαντυ αντί του Μαρκος αντονιο και μπροστά αντί για σαματα τζιμα - Τσαλοφ τισουνταλι . Μπόνους ο μικρός από το Μάντσεστερ για τις 3 θέσεις πίσω από τον φορ.
Ουσιαστικά θα είσαι καλύτερος στο κέντρο, πολύ καλύτερος στην επίθεση , ίδιος στα μπακ με την προοπτική να δείξει ο Οττο και ο μικρός να είναι καλύτερος του Ράφα . Πιο σίγουρος στο τέρμα αν τραυματιστεί ο Κοταρσκι και εκεί που μάλλον θα είσαι χειρότερος είναι στο κέντρο της άμυνας που αν το στόπερ είναι ένας κρεσπο πχ ή ένας καρμο μπορεί να καλυφθει το κενό . Εδώ μέσα λέγαμε πως από τους 3 ο κουλιε θα ήταν αυτός που θα μπορούσε να αντικατασταθεί πιο εύκολα .
Είχα διαβάσει κάποτε ένα βιβλίο που έλεγε ότι όταν κολλάς στην κίνηση πχ που είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο επειδή πριν ξεκινήσεις στο μυαλό σου θα φτάσεις σε 10 λεπτά και κολλάς 1 ώρα είσαι μέσα στα νεύρα . Ενώ βάση πιθανοτήτων το να κολλήσεις στην κίνηση είναι το πιο πιθανό . Όποτε όταν φτάνεις σε 10 δεν είσαι χαρούμενος ενώ όταν κολλάς σου φταίνε όλα.
Έτσι και εδώ . Όλο μας με το νου μας περάσαμε τσουλου όποτε κάναμε την σκέψη ότι όχι μόνο δεν θα έφευγε ο χ Κουλιερακης αλλά θα παίρναμε και 4-5 παίχτες επιπλέον επιπέδου τσαμπιονς λιγκ. Πόσες πιθανότητες είχε όμως να γίνει αυτό όταν δεν έχουμε μπει ποτέ στην ιστορία μας; Λίγες και αποδείχτηκε. Όποτε να είμαστε ρεαλιστές
Θα έχουμε ίδια ομάδα με περυσι που πήρες πρωτάθλημα με Τσιφτση αντι για Ζιβκοβιτς
Θυμιανη αντί για τουρίστα Εκονγκ , τον στόπερ αντί κουλιε
Στα μπακ τον μικρό αντί του Ράφα
Στα χαφ τον μαντυ αντί του Μαρκος αντονιο και μπροστά αντί για σαματα τζιμα - Τσαλοφ τισουνταλι . Μπόνους ο μικρός από το Μάντσεστερ για τις 3 θέσεις πίσω από τον φορ.
Ουσιαστικά θα είσαι καλύτερος στο κέντρο, πολύ καλύτερος στην επίθεση , ίδιος στα μπακ με την προοπτική να δείξει ο Οττο και ο μικρός να είναι καλύτερος του Ράφα . Πιο σίγουρος στο τέρμα αν τραυματιστεί ο Κοταρσκι και εκεί που μάλλον θα είσαι χειρότερος είναι στο κέντρο της άμυνας που αν το στόπερ είναι ένας κρεσπο πχ ή ένας καρμο μπορεί να καλυφθει το κενό . Εδώ μέσα λέγαμε πως από τους 3 ο κουλιε θα ήταν αυτός που θα μπορούσε να αντικατασταθεί πιο εύκολα .
Είχα διαβάσει κάποτε ένα βιβλίο που έλεγε ότι όταν κολλάς στην κίνηση πχ που είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο επειδή πριν ξεκινήσεις στο μυαλό σου θα φτάσεις σε 10 λεπτά και κολλάς 1 ώρα είσαι μέσα στα νεύρα . Ενώ βάση πιθανοτήτων το να κολλήσεις στην κίνηση είναι το πιο πιθανό . Όποτε όταν φτάνεις σε 10 δεν είσαι χαρούμενος ενώ όταν κολλάς σου φταίνε όλα.
Έτσι και εδώ . Όλο μας με το νου μας περάσαμε τσουλου όποτε κάναμε την σκέψη ότι όχι μόνο δεν θα έφευγε ο χ Κουλιερακης αλλά θα παίρναμε και 4-5 παίχτες επιπλέον επιπέδου τσαμπιονς λιγκ. Πόσες πιθανότητες είχε όμως να γίνει αυτό όταν δεν έχουμε μπει ποτέ στην ιστορία μας; Λίγες και αποδείχτηκε. Όποτε να είμαστε ρεαλιστές
Σταματησα στο ιδια ομαδα που πηρε πρωταθλημα με Θυμιανη αντι τουριστα Ενκονγκ.Δυστυχως καπως ετσι πρεπει να σκεφτονται και στη ΠΑΕ...
και να τα λες δεν γινεται τιποτα αυτοι ξέρουν τι πως γιατι.. αν ερθει παιχτης και σε ποια θεση παντως αριστερα κεντρικους αμυντικους εχουμε Μιχαηλίδη και Nasberg δεξια έχουμε Kedziora και Θυμιάνη άρα το πλανο ειναι το ίδιο φίλος να περάσουμε στο Europa League δεν αλλάζει και πάμε για το Πρωτάθλημα κάναμε 7 συνολο μεταγραφες εως τώρα θες και άλλους εσυ θα τους πληρώσεις; είμαστε καλυμμένοι με εφτά μεταγραφές θα φέρουν ότι προκύψει να αποχωρησουν οι γνωστοί που δεν κάνουν στην ομάδα.Rexaris έγραψε:Δεν θέλω να γκρινιάξω, απλά η πώληση τού Κουλιεράκη λογικά ανεβάζει τις απαιτήσεις μας από την ΠΑΕ.