9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Ο Κούδας που τον έχουμε Θεό ήθελε να πάει στον γάβρο και τον κράτησε ο λαός και ο Παντελάκης.Ο Σαλπιγγίδης δασκαλεύτηκε από τον προη-γούμενο και έφυγε με τον τρόπο που έφυγε.Βλέπετε καμμιά διαφορά στις 2 περιπτώσεις?Εγώ βλέπω.Στην 1η είχες διοίκηση στη 2η είχες μην πω τι είχες.Την εκάστοτε υγεία μιας ομάδας η διοίκηση την επιφέρει.Όλα τα άλλα είναι μάματα με κεφαλάια γράμματα.
:pano:
έτσι ειναι ....και πάνω στον κουδα χτίστηκε η μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ .....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν συγκρινα περιπτωσεις.
απλα ειπα οτι δεν φταινε παντα οι διοικησεις.
το αν τον δασκαλεψε παντως ο ποηγουμενος ας βγει να το καταγγειλει.μισολογα για ολα.κ τις γεφυρες με τη βαζελα ποτε δεν τις εκοψε.
αν ελεγα οτι ειμαι ΠΑΟΚ και συμπαθω τη βαζελα τι θα μου λεγατε εδω μεσα?
εγω για την ομαδα μου τετοιες φλωριες δεν τις ανεχομαι.
ειπα οτι ειναι απλα τα πραγματα για να κλεισει το θεμα σαλπιγγιδη και δεν ειναι καν οικονομικα.
κοβεις με βαζελα,κοβεις με αρδ και κανεις υπομονη.εγω που τον σιχαινομουν προσφατα χαρηκα που πλησιασε στην 4 να πανηγυρισει.μετα τους ορους που εβαλε τον σιχαθηκα ακομα περισσοτερο.δε λεω ομως και παλι να φυγει.λεω να φερθει ΠΑΟΚτσιδικα να ηρεμησουμε.δεν το κανει.σκυβει το κεφαλι μυξοκλαιει συνεχεια στα αρδ και το παιζει και θιγμενος απο πανω.ε ποιος εισαι ρε μεγαλε χαλαρωσε.τοσοι περασαν?εσυ γιατι δηλαδη βαζεις ορους?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Και μπορει να χτιστει πανω στον σαλπιγγιδη μια νεα μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ?
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Έπαιρνε και ο Κούδας τα αντίστοιχα 800+εφορία σε ανάλογους καιρούς οικονομικής κρίσης?
Φώτη διαφωνώ από την πρώτη σου κιόλας κουβέντα.
Ο Κούδας ΗΘΕΛΕ να κατέβει και ο δ.σ. ΔΑΣΚΑΛΕΥΤΗΚΕ?
Και δασκαλεύτηκε από έναν άνθρωπο που η ορθότητα της σκέψης και των πράξεών του ήταν ήδη αμφισβητούμενη εκείνο τον καιρό, παραμερίζοντας τις συμβουλές και τις παραινέσεις τις τότε διοικούσας επιτροπής και του κόσμου της ομάδας?
Αν δεν είναι προδότης τότε είναι τουλάχιστον αφελής και κουτός.

Ξεκαθαρίζω ότι εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ΚΑΝΕΝΑΝ αθλητή σημαία του συλλόγου.
Για μένα σημαία είναι ο Δικέφαλος Αετός.
Όλοι οι άλλοι είναι απλά κοντάρια.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

barlow4 έγραψε:δεν συγκρινα περιπτωσεις.
απλα ειπα οτι δεν φταινε παντα οι διοικησεις.
το αν τον δασκαλεψε παντως ο ποηγουμενος ας βγει να το καταγγειλει.μισολογα για ολα.κ τις γεφυρες με τη βαζελα ποτε δεν τις εκοψε.
αν ελεγα οτι ειμαι ΠΑΟΚ και συμπαθω τη βαζελα τι θα μου λεγατε εδω μεσα?
εγω για την ομαδα μου τετοιες φλωριες δεν τις ανεχομαι.
ειπα οτι ειναι απλα τα πραγματα για να κλεισει το θεμα σαλπιγγιδη και δεν ειναι καν οικονομικα.
κοβεις με βαζελα,κοβεις με αρδ και κανεις υπομονη.εγω που τον σιχαινομουν προσφατα χαρηκα που πλησιασε στην 4 να πανηγυρισει.μετα τους ορους που εβαλε τον σιχαθηκα ακομα περισσοτερο.δε λεω ομως και παλι να φυγει.λεω να φερθει ΠΑΟΚτσιδικα να ηρεμησουμε.δεν το κανει.σκυβει το κεφαλι μυξοκλαιει συνεχεια στα αρδ και το παιζει και θιγμενος απο πανω.ε ποιος εισαι ρε μεγαλε χαλαρωσε.τοσοι περασαν?εσυ γιατι δηλαδη βαζεις ορους?
Νομίζω ότι είμαστε υπερβολικοί με τον Σάλπι. Και λάθη έκανε και τα πλήρωσε και τα πληρώνει. Αλλά ούτε προδότης είναι ούτε τον σιχαινόμαστε. Εκνευρίζει ακόμα πολλούς γιατί δεν πανηγυρίζει στην 4, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα τον είχαν ξανά θεό (κακώς) αν το έκανε.

Ποιούς όρους έβαλε?Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν απλήρωτος ένα χρόνο , όπως οι περισσότεροι στην ομάδα, και δεν έβγαλε κιχ!
Το να απαντάς σε ερώτηση "αν θα μπορούσες να παίξεις σε ακατανόμαστο ή παναθηναικό" , δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στο μέλλον, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γουστάρει. Απλά είναι χαμηλών τόνων ως άνθρωπος και δεν δίνει μάγκικες απαντήσεις απλά για να αρέσει.
Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μιλάνε πορωμένα και μερικοί αυτούς μας την "φέρανε" στο κύπελλο με ΟΦΗ αν θυμάσαι. Αυτούς τους σιχαθήκαμε ή όχι?
Ας μην είναι το κριτήριο μας το αν πανηγυρίζει στην 4 ένας παίκτης.
Και ας θυμίσω πρόσφατη συνέντευξη Μαλεζά που είπε ότι πληρώθηκαν με τα χρήματα απο την μεταγραφή Σαλπιγγίδη.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Τον κουδα τον αναγκασε ο πατερας του με ανταλαγμα να παρει και ενα μαγαζι πειραια.Για αυτην την επιλογη του πατερα του ο Κουδας μετα που γυρισε δεν ανταλαξε κουβεντα με τον πατερα του 10 χρονια και βαλε.Γραμμενα στο βιβλιο του οχι σε φορουμ απο σαλπιλαγνους.ολα ισα και ομοια...ακομα και η τεραστια διαφορα ποιοτητας παικτη με παικτη.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

tsapgeo
το ξαναειπα.αυτος ηταν που ηθελε να επιστρεψει.και ηξερε παρα πολυ καλα και που ερχεται και τι θα αντιμετωπισει.εκτος αν δεν νοιωθει τιποτα και ειναι καθυστερημενος.αν πιστευε οτι ο ΠΑΟΚ εχει να του δινει 800 και οτι ο κοσμος θα τον δεχτει με δαφνες.
το να λεει οτι θα ανανεωσω το καλοκαιρι(ενω ο κωλος μας καιγεται τωρα) αν ο κοσμος.. και αν τα λεφτα.. ειναι κατοπιν εορτης 'ξαφνικες' ευαισθησιες.το εκβιασμοι ισως να ειναι ακραιο.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

ken δεν έπιασες το νόημα από αυτά που είπα.
Είπε αρχικά ναι στην ανανέωση με μείωση το καλοκαίρι με προυπόθεση να ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Αυτό δείχνει και σεβασμό στον κόσμο και στη γνώμη του. Τι εννοείς ο κώλος μας καίγεται τώρα? Τα λεφτά δεν αλλάζουν τώρα στη μέση της χρονιάς. για τη νέα σεζόν μιλάμε!
Αυτό που είπα είναι ότι πέρασαν πολύ χειρότεροι δήθεν ΠΑΟΚτσήδες που μας "τρύπησαν" με προσφυγές. έφυγαν και πήγαν στον ακατανόμαστο (έχει τεράστια διαφορά από τον Παναθ). Σου άρεσε αυτό που έγινε στο κύπελλο? Να σου θυμίσω Μπανιώτη? Να σου θυμίσω Γούναρη? Να σου θυμίσω τον μεγάλύτερο μας παίκτη με προτομή στην Τούμπα που έκανε και αυτός το λάθος του και 1μιση χρόνο βολόδερνε εκεί χάμου?
Έχουμε λυσσάξει με τον Σάλπι
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

έφυγαν και πήγαν στον ακατανόμαστο (έχει τεράστια διαφορά από τον Παναθ).
ποια είναι η διαφορά ρε φίλε γιατί εγώ από μικρός ήμουν εναντίων όλων.ρε τι ακούμε!
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

bob έγραψε:
έφυγαν και πήγαν στον ακατανόμαστο (έχει τεράστια διαφορά από τον Παναθ).
ποια είναι η διαφορά ρε φίλε γιατί εγώ από μικρός ήμουν εναντίων όλων.ρε τι ακούμε!
πήγε πισώπλατα να σου κλέψει τον Κούδα και για αυτό υπάρχει η αντιπαλότητα μεταξύ μας.
Εναν ψηλό με μειωμένη απόδοση στα πλέι οφ όταν έχασες πρωτάθλημα μπάσκετ τον θυμόμαστε νομίζω. Που έπαιξε μπάσκετ μετά και έγινε δήμαρχος?
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Groundhog Day
γ@μω τις ταινίες, να τη δείτε
Υ.Γ. Καθόλου οφ τοπικ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »