9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Asimos
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Διαβάζω και γελάω...
Την ημέρα που θα γίνει ο Σάλπι Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ το πέταλο θα είναι σαν σκόρπια διαδήλωση....
Υπογλώσσιο οι τότε πενηντάρηδες!
Την ημέρα που θα γίνει ο Σάλπι Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ το πέταλο θα είναι σαν σκόρπια διαδήλωση....
Υπογλώσσιο οι τότε πενηντάρηδες!
- abc_o_ karpouzas
αν πατησει κανα γκολ μεσα στο ουντινε
οι μελλοντικοι 50ριδες θα παρουν υπογλωσσια απο ......τωρα
ΣΕ ΛΕΩ
οι μελλοντικοι 50ριδες θα παρουν υπογλωσσια απο ......τωρα
Μόλις ο Σάλπι αναλάβει, πρώτη του κίνηση θα είναι να επαναφέρει τον Ζαγοράκη. Κίνηση η οποία θα διχάσει για πολλοστή φορά τον κατα τ' άλλα μονιασμένο Λαο του ΠΑΟΚ!!!! 
- PAPA TSIBIKOS
φανταζομαι παντου το ιδιο ειναι...
Τελευταια μετα την αποχωρηση βιερι εχει γινει πιο δημιουργος και λιγοτερο μπαινει στην περιοχη..πρεπει να βρουμε λυσηη για αυτο...
Τελευταια μετα την αποχωρηση βιερι εχει γινει πιο δημιουργος και λιγοτερο μπαινει στην περιοχη..πρεπει να βρουμε λυσηη για αυτο...
εμένα δε με άρεσε, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Μπόλονι θα τον κεράσει τούρτα τη Δευτέρα
-
Dimg4
Ετσι, η ειρωνεια παντοτε βοηθουσεdarklord έγραψε:Επεστρεψε στις καλες εμφανισεις...
Παίκτης με προσωπικότητα.Μη μασάτε όμως άμμα θέλουν να τον διώξουν ΚΑΙ αυτόν μια χαρά τα καταφέρνουν..Στο χέρι τους είναι.

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ρε Καρέλια παλληκαρι μου γιατί ;Αστους.....!
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Photis έγραψε:Μη μασάτε όμως άμμα θέλουν να τον διώξουν ΚΑΙ αυτόν μια χαρά τα καταφέρνουν
Ειναι δυσκολο για 3 λογους :
1. Προβλεπεται ενα " ΝΤΟΥ" την χρονια και κυριως στην περιοδο του κυπελου... ( οπως οριζει το εθιμο τα τελευταια 2 χρονια )
2. Κατσε να δουμε τι - και αν θα φαμε - προστιμο και αν περισσεψουν τιποτα ψιλα , διωχνουμε και τον κοντο ...
3. Αν φυγει , για ποιον θα πλακωνομαστε ....
shark4 έγραψε: 3. Αν φυγει , για ποιον θα πλακωνομαστε ....
Γι'αυτους που θελουν να φυγουν απο τα τσιμεντα για να πανε στα γραφεια...............