Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από buffalobill4 »

κοιτα γκοσπι περισυ στην ευρωπη ηταν σαν δυο χρονιες. το πρωτο σκελος σχεδον ονειρικο και ενα 45λεπτο απο εισοδο στους ομιλους και το δευτερο πατος αποπατος.

συν τοις αλλοις περισυ δεν παιξαμε μονο ευρωπη, αλλα πηραμε και αητηητο νταμπλ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπιλ για τα προκριματικα μιλαω και την αργοπορια με βερμπλουμ...
Σε καθε περιπτωση θεωρω απαραδεκτη την αργοπορια στο θεμα του χαφ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

αν με ρωτας για τον βερνμπλουμ ευχομαι να ειχανε αργησει κι αλλο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συμφωνω αλλα δεν παύει να αποτελει δειγμα δυσλειτουργιας σε επιπεδο μεταγραφικου σχεδιασμου.
Ειναι σαφες πως εδω και χρονια δυσκολευόμαστε να καλυψουμε εγκαιρως τα κενα μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Όπως φαίνεται ούτε και σήμερα θα έχουμε νεότερα... Κρίμα και ήλπιζα την περασμένη Κυριακή πως τέτοια ώρα σήμερα θα είχαμε καλύψει το κενό το χαφ. Αουγκούστο-Ελ Καντουρί και Κάτσε/Μίσιτς πάγκο ; Χμμ.... :? Δεν ακούγεται ιδιαίτερα ευχάριστο, ίδωμεν :|
Barberis

Δημοσίευση από Barberis »

Και παιχτης να έρθει τώρα, στα δυο πρώτα ματς πολύ δύσκολα θα παίξει και δικαίως. Η ομάδα είναι αυτή που δουλεύει καθημερινά με δυο προπονησεις την μέρα και η λογική λέει πως με αυτούς θα ξεκινήσει η χρονια..οποτε δεν θέλει πανικό . Η διαπραγμάτευση είναι παιχνίδι υπομονής .. αργά ή γρήγορα (στην περίπτωση μας αργά)θα πάρουμε παίχτες που θα μας βελτιώσουν ουσιαστικά ..
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Έτσι είναι η ομάδα φίλε Gospi.
Ο προπονητής ζητάει,
το τμήμα scouting κάνει τις προτάσεις του.
ο τεχνικός διευθυντής καταλήγει στην τελική επιλογή,
ο προπονητής αποδέχεται,
η Γκοντσάρεβα κλαίγεται και κόβει λίγο την τιμή,
ο Γιωργάκης εγκρίνει,
ο Σαββίδης δίνει το τελικό οκ.

Δυστυχώς η διαδικασία εμφανίζει καθυστερήσεις. Τουλάχιστον ο πρόεδρος πάντα πληρώνει και στο τέλος είμαστε πάντα καλυμένοι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε δεν εχω παραπονο για το αν πληρωνει...
Αλλα πληρωνει σε λαθος χρονο!
ΠΡΕΠΕΙ να παμε πανοπλοι στα προκριματικα!
Θελω να μπω ομιλους!
Και θελω να αρχισουμε να λειρουργουμε σωστα στις μεταγραφες.
Και στην τελικη αν μ ανακοινωνεις μεσω ινστα ανα βδομαδα αφιξη και δ3ν βλεπω τελικα αφιξη, κατανταει κουραστικο και ψυχοφθορο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πάντως στην συμφωνία της Γουέστερν Χαμηλή με Παλινια, δεν αναφέρεται πουθενα για εμπόδιο η Μπράγκα. Μονο οτι εχει την δυνατότητα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά γίνει στην Σπορτιγκ κ να τον υπογράψει αυτη. Ο ίδιος ο παιχτης είπε οτι θέλει να παει Αγγλία οπότε ...
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Aντε Fabio στειλε το συμβολαιο υπογεγραμενο και πεσε για υπνο.Εχεις ταξιδι αυριο
gaz

Δημοσίευση από gaz »

Dimg4 έγραψε:
Descartes έγραψε:E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.

Για τον Μπράνταριτς έχω και εγώ επιφυλάξεις.
Ενω το αμπαλοι φιλαθλοι δεν ειναι προκλητικο καθολου. Σιγα τον παικτη, συνεχεια σαν συγκαμμενος και 1 μεσα 5 εξω. Μακαρι να παει αλλου να περπαταει και μ ερθει παικτης που θα σκιζεται για την ομαδα
Αν νιώθεις έστω και λίγο από ποδόσφαιρο θα καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι λάθος. Το ότι πέρσι ήταν συχνά τραυματίας δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει μπάλα. Είναι παιχταρας και πρόσεξε μην κάνεις την κομανετσι.
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Καλό είναι να το πάρουμε απόφαση ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών θα παίξουμε με Ντούγκλας και Ελ Καντουρί. Αν χρειαστεί ένα πιο αμυντικογενές χαφ θα μπει ο Κάτσε. Γνώμη μου είναι ότι ρισκάρουμε.

Δεν νομίζω πάντως ότι με Σάκχοφ και Κάνιας θα είμασταν καλύτερα. Να τα λέμε κι αυτά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Descartes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Descartes έγραψε:E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.

Ενω το αμπαλοι φιλαθλοι δεν ειναι προκλητικο καθολου. Σιγα τον παικτη, συνεχεια σαν συγκαμμενος και 1 μεσα 5 εξω. Μακαρι να παει αλλου να περπαταει και μ ερθει παικτης που θα σκιζεται για την ομαδα
Σωστά, να κερδίσουμε και κανένα τίτλο όχι όπως με τον Καντουρι.

Όπως παλιά που είχαμε σκυλιά που τρέχανε πάνω-κάτω και σαρώναμε τους τίτλους.
Ε ναι οι αλλοι δεν επαιζαν, ο καντουρι εφερε τους τίτλους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gaz έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

Αν νιώθεις έστω και λίγο από ποδόσφαιρο θα καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι λάθος. Το ότι πέρσι ήταν συχνά τραυματίας δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει μπάλα. Είναι παιχταρας και πρόσεξε μην κάνεις την κομανετσι.
Κι εσυ αν νιωθεις λιγο ΠΑΟΚ θα καταλαβεις οτι θελουμε παικτες που θελουν να παιζουν και οχι σε καθε ευκαιρια να δηλωνουν ενοχλησεις. Ενας υπερτιμημενος περιπατητης ειναι
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Με μια χρονιά ανυποληψίας στην πρέμιερ λίγκ ο Παλίνια γίνεται πολύ εφικτός στόχος για το επόμενο καλοκαίρι. 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”