Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
κοιτα γκοσπι περισυ στην ευρωπη ηταν σαν δυο χρονιες. το πρωτο σκελος σχεδον ονειρικο και ενα 45λεπτο απο εισοδο στους ομιλους και το δευτερο πατος αποπατος.
συν τοις αλλοις περισυ δεν παιξαμε μονο ευρωπη, αλλα πηραμε και αητηητο νταμπλ.
συν τοις αλλοις περισυ δεν παιξαμε μονο ευρωπη, αλλα πηραμε και αητηητο νταμπλ.
Μπιλ για τα προκριματικα μιλαω και την αργοπορια με βερμπλουμ...
Σε καθε περιπτωση θεωρω απαραδεκτη την αργοπορια στο θεμα του χαφ...
Σε καθε περιπτωση θεωρω απαραδεκτη την αργοπορια στο θεμα του χαφ...
- buffalobill4
αν με ρωτας για τον βερνμπλουμ ευχομαι να ειχανε αργησει κι αλλο
Συμφωνω αλλα δεν παύει να αποτελει δειγμα δυσλειτουργιας σε επιπεδο μεταγραφικου σχεδιασμου.
Ειναι σαφες πως εδω και χρονια δυσκολευόμαστε να καλυψουμε εγκαιρως τα κενα μας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι σαφες πως εδω και χρονια δυσκολευόμαστε να καλυψουμε εγκαιρως τα κενα μας
Όπως φαίνεται ούτε και σήμερα θα έχουμε νεότερα... Κρίμα και ήλπιζα την περασμένη Κυριακή πως τέτοια ώρα σήμερα θα είχαμε καλύψει το κενό το χαφ. Αουγκούστο-Ελ Καντουρί και Κάτσε/Μίσιτς πάγκο ; Χμμ....
Δεν ακούγεται ιδιαίτερα ευχάριστο, ίδωμεν 

Και παιχτης να έρθει τώρα, στα δυο πρώτα ματς πολύ δύσκολα θα παίξει και δικαίως. Η ομάδα είναι αυτή που δουλεύει καθημερινά με δυο προπονησεις την μέρα και η λογική λέει πως με αυτούς θα ξεκινήσει η χρονια..οποτε δεν θέλει πανικό . Η διαπραγμάτευση είναι παιχνίδι υπομονής .. αργά ή γρήγορα (στην περίπτωση μας αργά)θα πάρουμε παίχτες που θα μας βελτιώσουν ουσιαστικά ..
Έτσι είναι η ομάδα φίλε Gospi.
Ο προπονητής ζητάει,
το τμήμα scouting κάνει τις προτάσεις του.
ο τεχνικός διευθυντής καταλήγει στην τελική επιλογή,
ο προπονητής αποδέχεται,
η Γκοντσάρεβα κλαίγεται και κόβει λίγο την τιμή,
ο Γιωργάκης εγκρίνει,
ο Σαββίδης δίνει το τελικό οκ.
Δυστυχώς η διαδικασία εμφανίζει καθυστερήσεις. Τουλάχιστον ο πρόεδρος πάντα πληρώνει και στο τέλος είμαστε πάντα καλυμένοι.
Ο προπονητής ζητάει,
το τμήμα scouting κάνει τις προτάσεις του.
ο τεχνικός διευθυντής καταλήγει στην τελική επιλογή,
ο προπονητής αποδέχεται,
η Γκοντσάρεβα κλαίγεται και κόβει λίγο την τιμή,
ο Γιωργάκης εγκρίνει,
ο Σαββίδης δίνει το τελικό οκ.
Δυστυχώς η διαδικασία εμφανίζει καθυστερήσεις. Τουλάχιστον ο πρόεδρος πάντα πληρώνει και στο τέλος είμαστε πάντα καλυμένοι.
Βρε δεν εχω παραπονο για το αν πληρωνει...
Αλλα πληρωνει σε λαθος χρονο!
ΠΡΕΠΕΙ να παμε πανοπλοι στα προκριματικα!
Θελω να μπω ομιλους!
Και θελω να αρχισουμε να λειρουργουμε σωστα στις μεταγραφες.
Και στην τελικη αν μ ανακοινωνεις μεσω ινστα ανα βδομαδα αφιξη και δ3ν βλεπω τελικα αφιξη, κατανταει κουραστικο και ψυχοφθορο.
Αλλα πληρωνει σε λαθος χρονο!
ΠΡΕΠΕΙ να παμε πανοπλοι στα προκριματικα!
Θελω να μπω ομιλους!
Και θελω να αρχισουμε να λειρουργουμε σωστα στις μεταγραφες.
Και στην τελικη αν μ ανακοινωνεις μεσω ινστα ανα βδομαδα αφιξη και δ3ν βλεπω τελικα αφιξη, κατανταει κουραστικο και ψυχοφθορο.
Πάντως στην συμφωνία της Γουέστερν Χαμηλή με Παλινια, δεν αναφέρεται πουθενα για εμπόδιο η Μπράγκα. Μονο οτι εχει την δυνατότητα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά γίνει στην Σπορτιγκ κ να τον υπογράψει αυτη. Ο ίδιος ο παιχτης είπε οτι θέλει να παει Αγγλία οπότε ...
-
Aντε Fabio στειλε το συμβολαιο υπογεγραμενο και πεσε για υπνο.Εχεις ταξιδι αυριο
Αν νιώθεις έστω και λίγο από ποδόσφαιρο θα καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι λάθος. Το ότι πέρσι ήταν συχνά τραυματίας δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει μπάλα. Είναι παιχταρας και πρόσεξε μην κάνεις την κομανετσι.Dimg4 έγραψε:Ενω το αμπαλοι φιλαθλοι δεν ειναι προκλητικο καθολου. Σιγα τον παικτη, συνεχεια σαν συγκαμμενος και 1 μεσα 5 εξω. Μακαρι να παει αλλου να περπαταει και μ ερθει παικτης που θα σκιζεται για την ομαδαDescartes έγραψε:E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.
Για τον Μπράνταριτς έχω και εγώ επιφυλάξεις.
-
Καλό είναι να το πάρουμε απόφαση ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών θα παίξουμε με Ντούγκλας και Ελ Καντουρί. Αν χρειαστεί ένα πιο αμυντικογενές χαφ θα μπει ο Κάτσε. Γνώμη μου είναι ότι ρισκάρουμε.
Δεν νομίζω πάντως ότι με Σάκχοφ και Κάνιας θα είμασταν καλύτερα. Να τα λέμε κι αυτά.
Δεν νομίζω πάντως ότι με Σάκχοφ και Κάνιας θα είμασταν καλύτερα. Να τα λέμε κι αυτά.
Ε ναι οι αλλοι δεν επαιζαν, ο καντουρι εφερε τους τίτλουςDescartes έγραψε:Σωστά, να κερδίσουμε και κανένα τίτλο όχι όπως με τον Καντουρι.Dimg4 έγραψε:Ενω το αμπαλοι φιλαθλοι δεν ειναι προκλητικο καθολου. Σιγα τον παικτη, συνεχεια σαν συγκαμμενος και 1 μεσα 5 εξω. Μακαρι να παει αλλου να περπαταει και μ ερθει παικτης που θα σκιζεται για την ομαδαDescartes έγραψε:E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.
Όπως παλιά που είχαμε σκυλιά που τρέχανε πάνω-κάτω και σαρώναμε τους τίτλους.
Κι εσυ αν νιωθεις λιγο ΠΑΟΚ θα καταλαβεις οτι θελουμε παικτες που θελουν να παιζουν και οχι σε καθε ευκαιρια να δηλωνουν ενοχλησεις. Ενας υπερτιμημενος περιπατητης ειναιgaz έγραψε:Αν νιώθεις έστω και λίγο από ποδόσφαιρο θα καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι λάθος. Το ότι πέρσι ήταν συχνά τραυματίας δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει μπάλα. Είναι παιχταρας και πρόσεξε μην κάνεις την κομανετσι.Dimg4 έγραψε:Ενω το αμπαλοι φιλαθλοι δεν ειναι προκλητικο καθολου. Σιγα τον παικτη, συνεχεια σαν συγκαμμενος και 1 μεσα 5 εξω. Μακαρι να παει αλλου να περπαταει και μ ερθει παικτης που θα σκιζεται για την ομαδαDescartes έγραψε:E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.
-
Με μια χρονιά ανυποληψίας στην πρέμιερ λίγκ ο Παλίνια γίνεται πολύ εφικτός στόχος για το επόμενο καλοκαίρι.