Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sotos26 »

Ισάξιοι αντικαταστάτες θα έρχονται όταν πέσουν πολλά παραπάνω χρήματα στις ακαδημίες. Και σε υποδομές και σε προπονητές επιπέδου κτλ. Κουλιερακης με άλλο Κουλιερακη αντικαθίσταται όχι πάλι με γυρολόγους. Ενδιαφέρον θα είχε άλλο μοντέλο με προπονητή που εμπιστεύεται πιο πολύ τους νέους ποδοσφαιριστές όταν κάνει τον κύκλο του ο Λουτς. Δυστυχώς Κσι εμείς θέλουμε το εδώ Κσι τώρα Κσι δε μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη νέων εκτός αν είναι του επιπέδου Κούλιε ή Ντέλια που δεν μπορείς να το ελπίζεις χωρίς σοβαρές επενδύσεις.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μετα απο πωληση ποδοσφαιριστη η παε εχει καποια εσοδα που δεν μπορει να πανε σε αλλη μεταγραφη
εχει λειτουργικα εξοδα, πανε σε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου καικαλυπτουν αναγκες της παε..δεν σημαινει οτι μας περισευουν και δεν εχουν καμια σχεση με τα παραδειγματα που αναφερατε...οι συμφωνιες με τηλεοπτικα και χορηγιες δημιουργησαν τα προηγουμενα ετη προβλημα, εξου και το ΠΑΟΚ tv..η περσινη φανελα που δεν ειχε χορηγο? ολα αυτα πως καλυπτονται νομιζετε?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ακόμη και αυτό που αναφέρεις Athens. Ποιοι μάγκες κλείνουν τους χορηγούς στους του ΠΟΚ; Άνθρωποι στελέχη δε ξέρω. Γενικά καλύτερα μυαλά να σου βρίσκουν έσοδα. Στο χρηματικό καταλήγουν όλα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Κανείς δεν έχει θέμα να φύγει ένας παίκτης μας με 15 χαρτιά !! Αλλά είναι εξωφρενικό ενώ το ξέρουν όλοι ότι θα φύγει από τον Μάιο , να μην έχουν ήδη πάρει έναν παίκτη στην θέση .. ενώ το ίδιο ισχύει για τον εκονκ .. τα ξέρεις από τον Μάιο και περιμένει τέλη Αυγούστου καμία πρόταση από μάνατζερ και κανέναν που ξέμεινε .. είναι απίστευτο ..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Blackgr4 έγραψε:Δεν έχω καμία απαίτηση να κρατάμε με το ζόρι τον κάθε Κουλιεράκη. Μόνη εξαίρεση για συναισθηματικούς και μόνο λόγους ήταν ο Ντέλιας. Επειδή τον έχει καψούρα ο γιος μου. Τίποτα παραπάνω.

Θέλω η ομάδα να συνεχίσει να βγάζει χρήματα από τις πωλήσεις, γιατί μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Δεν γίνεται σε καμία των περιπτώσεων να βασιζόμαστε μόνο στο ότι ο Ιβάν θα βάζει κάθε χρόνο 10-20-30 κλπ εκατομμύρια. Αυτό αποκλείεται να συμβεί.

Αυτό όμως που ΠΡΈΠΕΙ να συμβαίνει, είναι μετά από κάθε πώληση, η οποία προφανώς πρέπει να έχει δουλευτεί από νωρίς, να υπάρχει έτοιμος ένας τουλάχιστον ΙΣΆΞΙΟΣ αντικαταστάτης, έτσι ώστε το αγωνιστικό να μην πέφτει επίπεδο.
Που αυτό είναι το Α και το Ω στο μυαλό κάθε οπαδού.

Ωραία λοιπόν πουλήθηκε ο Κουλιεράκης και εφόσον τους έφταναν τα 15 εκατομμύρια (τα 3 σε bonus), εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Φέρτε λοιπόν τον, ξαναλέω, τουλάχιστον ΙΣΆΞΙΟ αντικαταστάτη και η ζωή συνεχίζεται!
Blackgr4 αυτά είναι να 'χαμε να λέμαγε.

Αν υπάρχει ΙΣΑΞΙΟΣ αντιακταστάτης με τον Κουλιεράκη θα αξίζει τουλάχιστον 12 + 3 εκατομμύρια.

Αν υπήρχε κάποιος με τα μισά βλάκες είναι οι γερμανοί να τα δώσουν για τον Κουλιεράκη;

Δεν γίνεται να πουλάς παίκτες που ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα με 10-15 εκατομμύρια που για τις μετριομεγάλες ομάδες είναι ψίχουλα (εδώ ο βάζελος δίνει 6-7 εκατομμύρια για μεταγραφή) και να περιμένεις με τα μισά να φέρεις ισάξιο παίκτη.

Όταν μάλιστα έλληνες γηγενείς παίκτες που να μπορούν να σταθούν στην 18άδα, ούτε καν 11άδα, υπάρχουν ελάχιστοι και οι μισοί δεν θέλουν Ελλάδα και οι άλλοι μισοί θέλουν 5 συμβόλαια Κουλιεράκη για να έρθουν, το να φεύγουν παιδιά της ακαδημίας που έφτασαν στην αντρική ομάδα είναι ανυπολόγιστη ζημιά.

Φυσικά δεν μπορείς να κόψεις τα όνειρα των παιδιών που ονειρεύονται να φύγουν από τον ελληνικό βόθρο πριν καν παίξουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, απλά μην λέμε χαζομάρες για ισάξιους.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gika έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Δεν έχω καμία απαίτηση να κρατάμε με το ζόρι τον κάθε Κουλιεράκη. Μόνη εξαίρεση για συναισθηματικούς και μόνο λόγους ήταν ο Ντέλιας. Επειδή τον έχει καψούρα ο γιος μου. Τίποτα παραπάνω.

Θέλω η ομάδα να συνεχίσει να βγάζει χρήματα από τις πωλήσεις, γιατί μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Δεν γίνεται σε καμία των περιπτώσεων να βασιζόμαστε μόνο στο ότι ο Ιβάν θα βάζει κάθε χρόνο 10-20-30 κλπ εκατομμύρια. Αυτό αποκλείεται να συμβεί.

Αυτό όμως που ΠΡΈΠΕΙ να συμβαίνει, είναι μετά από κάθε πώληση, η οποία προφανώς πρέπει να έχει δουλευτεί από νωρίς, να υπάρχει έτοιμος ένας τουλάχιστον ΙΣΆΞΙΟΣ αντικαταστάτης, έτσι ώστε το αγωνιστικό να μην πέφτει επίπεδο.

Ωραία λοιπόν πουλήθηκε ο Κουλιεράκης και εφόσον τους έφταναν τα 15 εκατομμύρια (τα 3 σε bonus), εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Φέρτε λοιπόν τον, ξαναλέω, τουλάχιστον ΙΣΆΞΙΟ αντικαταστάτη και η ζωή συνεχίζεται!

Αν υπάρχει ΙΣΑΞΙΟΣ αντιακταστάτης με τον Κουλιεράκη θα αξίζει τουλάχιστον 12 + 3 εκατομμύρια.

Αν υπήρχε κάποιος με τα μισά βλάκες είναι οι γερμανοί να τα δώσουν για τον Κουλιεράκη;

Δεν γίνεται να πουλάς παίκτες που ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα με 10-15 εκατομμύρια που για τις μετριομεγάλες ομάδες είναι ψίχουλα (εδώ ο βάζελος δίνει 6-7 εκατομμύρια για μεταγραφή) και να περιμένεις με τα μισά να φέρεις ισάξιο παίκτη.

Όταν μάλιστα έλληνες γηγενείς παίκτες που να μπορούν να σταθούν στην 18άδα, ούτε καν 11άδα, υπάρχουν ελάχιστοι και οι μισοί δεν θέλουν Ελλάδα και οι άλλοι μισοί θέλουν 5 συμβόλαια Κουλιεράκη για να έρθουν, το να φεύγουν παιδιά της ακαδημίας που έφτασαν στην αντρική ομάδα είναι ανυπολόγιστη ζημιά.

Φυσικά δεν μπορείς να κόψεις τα όνειρα των παιδιών που ονειρεύονται να φύγουν από τον ελληνικό βόθρο πριν καν παίξουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, απλά μην λέμε χαζομάρες για ισάξιους.
Φιλαράκο σχολίασε ότι θες, διαφώνησε κιόλας αν γουστάρεις, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά άραξε λίγο με τους χαρακτηρισμούς για χαζομάρες και να χαμε να λέγαμε, γιατί δεν θα οδηγήσει πουθενά καλά αυτή η κουβέντα.

Στο δια ταύτα τώρα. Η κάθε Βόλφσμπουργκ μπορεί να θέλει να πάρει τον 20χρονο Κουλιεράκη με 15 εκατομμύρια, έτσι ώστε να τον πουλήσει σε 2-3-4 χρόνια για 40 εκατομμύρια στη Μπάγερν.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρει κάποιον στα 30 του, που σήμερα να του προσφέρει όσα ο Κουλιεράκης, με ένα κόστος της τάξεως των 4-5 εκατομμυρίων. ΠΡΟΦΑΝΏΣ και μπορεί.

Αν συζητάμε τώρα, το να βρει ο ΠΑΟΚ ισάξιο παίκτη, δίνοντας 1 άντε 2 χαρτιά, ναι προφανώς αστειευόμαστε και είναι κάτι που αποκλείεται να συμβεί. Προσωπικά βέβαια πουθενά δεν έγραψα το πόσο πιθανό είναι να βρει ισάξιο αντικαταστάτη δίνοντας λίγα χρήματα.

Στη τελική δεν με απασχολεί ούτε που θα τα βρει, ούτε πόσα θα δώσει. Ισάξιο αντικαταστάτη θέλω ΧΘΕΣ.
Εμένα το πρώτο και το τελευταίο που με νοιάζει, είναι να γίνεται ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πιο ανταγωνιστικός.
dev

Δημοσίευση από dev »

το κακο δεν ειναι μονο οτι δεν ηρθε αντικαταστατης ηδη για αγωνιστικους λογους αλλα και για οικονομικους

τωρα οι πωλητες ξερουν οτι εισαι υπο πιεση αλλα και με ρευστο

αχ Μαρια τα ιδια και τα ιδια
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μπορείς μια χαρά σε βάθος διετίας. Πρωταθλήματα που μπορείς ναεύκολα πάρεις παίχτες. Βαλκάνια και Ρωσία και β’ εθνική Λατινικής Αμερικής, Βοριά Ευρώπη κτλ Αυτή τη Μάλμε πλιάτσικο να της κάνεις. Με αυτά τα λεφτά 3-4 αν πάρεις ένας να σου βγει κομπλέ δυο αν σου βγουν κέρδος κτλ
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Η δική μου γνώμη είνα ιότι είπαν παραπάνω τα παιδιά δεν κοβεις τα ονειρα του κάθε Κουλιεράκη και κάθε Μιχαηλίδη και κάθε Κωνσταντέλια οπως Τζολη/Πελκα κτλπ απο ακαδημιες που έχουν ονειρα να παίξουν εξω... Συμβιβαζεσαι με τα δεδομενα... απλα πρεπει ή να ανεβάζεις απο ΠΑΟΚ Β΄ όπως ήταν ο Κουλιεράκης +++++ πχ Κοττα η Ταξιαρχη Φιλων να μπορεσουν να γινουν Κωνσταντελιες και Κουλιερακιδες.. αφου δεν παίρνεις 1 καλό κεντρικό αμυντικό... μεχρι να βρεις 1 εβδομαδα 2 κιολας κεντρικους αμυντικους δεξι+αριστερο και πας με τον Μιχαηλιδη και Nasberg και Kedziora με Θυμιανη και βλέπεις και ενεργείς...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

gika έγραψε:

Στον 20χρονο δεν πληρώνεις μόνο current ability, πληρώνεις και για το potential.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην αγορά οι οποίοι είναι 28+ με την τωρινή ικανότητα του Κουλιερακη αλλά πρέπει να επενδύσεις ένα σεβαστό ποσο για να τους φέρεις τόσο για αγορά όσο και για το συμβόλαιο.

Εγώ είμαι ΟΚ με αυτό διότι στο παιχνίδι «κυνηγάω wondekids» στο παγκόσμιο στερέωμα δεν μπορούμε να μπούμε, ο ανταγωνισμός είναι πλέον αμείλικτος.

Άρα, δουλειά στις ακαδημίες, πωλήσεις που αποφέρουν καθαρό κέρδος και επένδυση σε έτοιμους και ποιοτικούς παίκτες από το εξωτερικό.

Αυτός θεωρω ότι ειναι ο δρόμος ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη κρατώντας και ένα θετικό ισοζύγιο στα οικονομικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 20 Αύγ 2024, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Θυμίστε μου λιγάκι, τους Βαρέλα και Κρέσπο πόσο τους είχαμε πάρει; Και μπορεί ισάξιοι του Κουλιεράκη να μην ήταν, αλλά τη δουλειά την έκαναν. Ισάξιους του κάθε Κουλιεράκη θα βγάλει η ακαδημία σου. Με 3,4 εκ. όμως μπορείς να βρεις αξιοπρεπέστατους παίκτες μέχρι να συμβεί αυτό.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Του Πουέρτα τελικά χάλασε στην Μπροντμπι;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Στο ελληνικο Transfermarkt,εμφανιζεται στο Νο9 παικτης με τις περισσοτερες προβολες ο https://www.transfermarkt.gr/amadou-dia ... ler/355501 ειναι τυπου χαφ που μπορει να μας ενδιαφερει.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Athens έγραψε:μετα απο πωληση ποδοσφαιριστη η παε εχει καποια εσοδα που δεν μπορει να πανε σε αλλη μεταγραφη
εχει λειτουργικα εξοδα, πανε σε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου καικαλυπτουν αναγκες της παε..δεν σημαινει οτι μας περισευουν και δεν εχουν καμια σχεση με τα παραδειγματα που αναφερατε...οι συμφωνιες με τηλεοπτικα και χορηγιες δημιουργησαν τα προηγουμενα ετη προβλημα, εξου και το ΠΑΟΚ tv..η περσινη φανελα που δεν ειχε χορηγο? ολα αυτα πως καλυπτονται νομιζετε?
Μια διόρθωση μόνο για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Ποσά από πωλήσεις κλπ δεν μπορούν να γίνουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Οι αμκ γίνονται από την τσέπη του Ιβαν.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Kabamaru11 έγραψε:Στο ελληνικο Transfermarkt,εμφανιζεται στο Νο9 παικτης με τις περισσοτερες προβολες ο https://www.transfermarkt.gr/amadou-dia ... ler/355501 ειναι τυπου χαφ που μπορει να μας ενδιαφερει.
Ακούστηκε ότι τον θέλει ο παλετας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”