navigator11 έγραψε: [youtube]1wwYodLy5cI[/youtube]
Κι αύριο μέρα εκρήξεων δηλαδίς;
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- navigator11
Μωρέ λές;Θα μπορούσε πλάκα-πλάκα.
Θεούλης ο αοιδός μπάϊ δε γουεϊ,εε;;
Θεούλης ο αοιδός μπάϊ δε γουεϊ,εε;;
Θα το πω αλλη μια φορα οτι ειμαστε αμπαλοι και ξεχναμε ευκολα!!"
Ποιος ξεχναει τον σορλεν που εβγαινε αντεπιθεση κ σταματουσε να δωσει την μπαλα πισω...Πραγματικα αναπολειτε αυτον τον παιχτη;;; Θυμαστε τι μπινελικια ετρωγε....Ρε παμε μπροστα ρεεεε εχει δικο ο φιλος παω..κ τον Ροναλντο να μας φερουν ενας θα βρεθει να πει κατι αρνητικο...
Ποιος ξεχναει τον σορλεν που εβγαινε αντεπιθεση κ σταματουσε να δωσει την μπαλα πισω...Πραγματικα αναπολειτε αυτον τον παιχτη;;; Θυμαστε τι μπινελικια ετρωγε....Ρε παμε μπροστα ρεεεε εχει δικο ο φιλος παω..κ τον Ροναλντο να μας φερουν ενας θα βρεθει να πει κατι αρνητικο...
- kataramenos5
navi, απαιχτος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 16 Ιούλ 2013, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ίδιο είναι.. όταν δεν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός στο αγωνιστικό δλδ τι πρέπει να κάνουμε να τουμπεκιαστούμε?WestBlock4 έγραψε:καταρχιν το σχολιο μου το εγραψα γενικα κ οχι συγκεκριμενα για σενα.. Δευτερον αν εκραζες τον ζαγορακη τοτε ναι συμφωνουμε σιγουρα, αλλα η διαφορα ειναι οτι ποτε δεν εκραξα για αγωνιστικα αλλα για αλλα θεματα.
Σου αρέσει εσένα που ο προπονητής ζητάει αμυντικό και τον γράφουν κανονικά??
Είναι ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό αυτή? Σοβαροί να 'μαστε.. Δε θα γίνουμε και τυφλοί..
Κάθε χρόνο πανηγύρια τον Ιούλιο και όλα κυλάνε ρολόι, και κάθε Μάιο ντου σε παίχτες και δε συμμαζεύεται.. Ε δεν πάει έτσι.. Κάτι πάει στραβά δε νομίζεις?
Λοιπόν, για να αλλάζει λίγο κλίμα και να κάνουμε και πόστ για να φτάσουμε στην 424
Έχει καμιά απεργία αύριο;;;
και εν τέλη; πότε παρουσιάζεται η φανέλα; (ψιλο οφφ τοπικ
)

ΥΓ: Πάρολε, δεν νομίζω να ζητάει αμυντικό και να τον γράφουνε. Αυτό το είπαν όλοι οι ΑΡΔ συμπεριλαμβανωμένων και ημών. Ο άνθρωπος είπε: δεν βγάζουμε καλά την μπάλα απο την άμυνα. τί πιο απλό; μπορεί να θέλει....χαφ με αυτή τη λογική (μας).
Εκτός άν είναι κάποιο υποσυνείδητο απωθημένο σου για την μεταγραφή του Τσιβέλλι στην Προύσα.
Έχει καμιά απεργία αύριο;;;
και εν τέλη; πότε παρουσιάζεται η φανέλα; (ψιλο οφφ τοπικ
ΥΓ: Πάρολε, δεν νομίζω να ζητάει αμυντικό και να τον γράφουνε. Αυτό το είπαν όλοι οι ΑΡΔ συμπεριλαμβανωμένων και ημών. Ο άνθρωπος είπε: δεν βγάζουμε καλά την μπάλα απο την άμυνα. τί πιο απλό; μπορεί να θέλει....χαφ με αυτή τη λογική (μας).
Εκτός άν είναι κάποιο υποσυνείδητο απωθημένο σου για την μεταγραφή του Τσιβέλλι στην Προύσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 16 Ιούλ 2013, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
απο την αλλη ομως.. κανενας μας δε ξερει πραγματικα το τι θελει ο προπονητης.. ολα αυτα που μαθαινουμε ειναι απο δημοσιογραφους που για μενα απλα τα λενε μπας κ πετυχουνε κατι.. ποιος μου λεει εμενα οτι ο προπονητης δεν ειπε οτι ειμαστε καλα , απο την αλλη μπορει κ να εχεις δικιο.. κανενας ομως δημοσιογραφος δεν μπορει να με πεισει το τι θελει ο προπονητης κ αν ζητησε κατι συγκεκριμενο κ του το αρνηθηκαν
Απο που βγαζεις συμπερασμα κακου σχεδιασμου; Ποιος ειπε οτι θελει ο προπονητης CB και δεν τον παιρνουν;Parolos έγραψε:Το ίδιο είναι.. όταν δεν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός στο αγωνιστικό δλδ τι πρέπει να κάνουμε να τουμπεκιαστούμε?WestBlock4 έγραψε:καταρχιν το σχολιο μου το εγραψα γενικα κ οχι συγκεκριμενα για σενα.. Δευτερον αν εκραζες τον ζαγορακη τοτε ναι συμφωνουμε σιγουρα, αλλα η διαφορα ειναι οτι ποτε δεν εκραξα για αγωνιστικα αλλα για αλλα θεματα.
Είναι ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό αυτή? Σοβαροί να 'μαστε.. Δε θα γίνουμε και τυφλοί..
Κάθε χρόνο πανηγύρια τον Ιούλιο και όλα κυλάνε ρολόι, και κάθε Μάιο ντου σε παίχτες και δε συμμαζεύεται.. Ε δεν πάει έτσι.. Κάτι πάει στραβά δε νομίζεις?
Δεν αλλαξε τιποτα με τους προηγουμενους Ιουλιους;
Δεν παει στραβα κατι αλλα καποιος
- kataramenos5
Ναι χαλαράParolos έγραψε: Είναι ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό αυτή?
δεν μπορώ να καταλάβω από που απορρέει η σιγουριά ότι δεν θα ασχοληθούμε με αμυντικό...
ο moican το μεσημέρι είπε ότι λογικά πάμε για ένα 10 άρι, έναν στόπερ και άμα προκύψει κάτι εξαιρετικό.
Υ.Γ: Όχι ότι είναι πανάκεια ότι λέει ο moican αλλά δεν θυμάμαι να έπεσε έξω τελευταία...
ο moican το μεσημέρι είπε ότι λογικά πάμε για ένα 10 άρι, έναν στόπερ και άμα προκύψει κάτι εξαιρετικό.
Υ.Γ: Όχι ότι είναι πανάκεια ότι λέει ο moican αλλά δεν θυμάμαι να έπεσε έξω τελευταία...
ας περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει και ας μην πιστεύουμε αυτά που ακούγονται δεξιά κι αριστερά
οι πράξεις πρέπει να μας ενδιαφέρουν και όχι τα λόγια
ούτε καν του σαββίδη (περί ροναλντίνιο)
οι πράξεις πρέπει να μας ενδιαφέρουν και όχι τα λόγια
ούτε καν του σαββίδη (περί ροναλντίνιο)
-
obanebane79
Το ίδιο είναι.. όταν δεν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός στο αγωνιστικό δλδ τι πρέπει να κάνουμε να τουμπεκιαστούμε?
τι παει στραβα ρε μεγαλε δηλαδη? τι δε σου αρεσει ?
εχεις κανει 7-8 καλες προσθηκες και ο βασικος σου αντιπαλος εχει χασει ολο το βασικο κορμο του και εχει παρει μονο τον βαις και τον τσορι. εσυ τι προτιμουσες λουκας η βαις ? τσορι η βουκιτς? και πως ξερεις
-αν οντως ζητησε αμυντικο
- αν οντως τον ζητησε, οτι δεν θα του τον παρουν
- και αν οντως το ζητησε και αν δεν του τον παρουν πως ξερεις οτι αυτο δεν ειναι προιον συννενοησης και συμφωνιας με τον προπονητη ?
πως ξερεις οτι δεν υπαρχει σχεδιασμος ? οτι οι μεταγραφες που γινονται δηλαδη κανονιστηκαν μεσα σε 2-3 μερες και οχι τους τελευταιους 2-3 μηνες?
και ολα αυτα ενω εχουμε ακομα πανω απο ενα μηνα για τη ληξη της μεταγραφικης περιοδου.....
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως υπαρχουν πολλοι που ειναι τελειως ασχετοι απο ποδοσφαιρο.και δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις ενα αντικειμενο,κακο ειναι να εκφραζεις αποψη.σημερα μετα απο καιρο εκανα το λαθος και ακουσα αθλητικο ραδιοφωνο.πηγα λοιπον για τρεξιμο και αντι να χαλαρωσω μου ανεβηκε η πιεση στο κεφαλι.
καταρχην θελω να μου πει καποιος αν ξερει πως λενε τον αστειο αυτον που κανει εκπομπη στο μετροπολις 20:00-21:00 και το παιζει και ΠΑΟΚτσης? τον ακουσα μια φαση να λεει οτι ΄΄ο ΠΑΟΚ θα φερει καποιον Νεσιντ΄΄΄. ακους τι λες ρε παραγωγε της @@? καποιος Νεσιντ ρε ασχετε...και εκει που ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εχει γινει,ο τυπος αυτος συνεχιζει ακαθεκτος τις μακακιες του.
καπου εκει αρχιζουν και τα παραπονα στον Σαββιδη και πεταει το θεικο ΄΄καλα ρε Σαββιδη εσυ μας ελεγες για ροναλτινιους και μπαμ μπουμ και τωρα φερνεις καποιον τυχαιο?ο κοσμος θα εξαγριωθει και θα εχει και δικιο.΄΄ .τι λες βρε π@π@ρ@ που θα πεις και τι θα κανει ο κοσμος.
αυτος ο τυπος ή ασχετος ειναι ή στιμενος,αλλα οτι και απο τα δυο να ισχυει ειναι επικινδυνος για τον ΠΑΟΚ.ειναι δυνατον ΠΑΟΚτσιδες να ακουν και να στελνουν μυνηματα σε εναν τετοιο παραγωγο?τωρα αρχησα να καταλαβαινω και την μιρλα ορισμενων εδω μεσα,αν ακουν και επηρεαζονται απο τετοια ατομα ειναι λογικη η συμπεριφορα τους.
ΥΓ οσοι ακομα δεν εχουν καταλαβει το μεγεθος της παικτικης αξιας του Νεσιντ μπορουν να δουν το ματς εναντιον της ζενιτ που εχω ποσταρει νωριτερα.
ΥΓ1 για οσους λενε οτι εχει να παιξει 2 χρονια καλο ειναι να ειναι περισσοτερο προσεκτικοι.ο παικτης εχει να αγωνιστει εναν χρονο και ενδιαμεσα των δυο τραυματισμων του ειχε 15 συμμετοχες με την cska.
ΥΓ2 και ο σισε σακατεμενος ηρθε, αλλα σαν την μηγα μες στο γαλα ξεχωριζε στην μπανανια μας.
ΥΓ3 οσο για το θεμα οτι ειναι δανικος... ας μου φερουν το πρωταθλημα ή τους ομιλους του τσου λου τα γκολ του και ας παει στην ευχη του Θεου
καταρχην θελω να μου πει καποιος αν ξερει πως λενε τον αστειο αυτον που κανει εκπομπη στο μετροπολις 20:00-21:00 και το παιζει και ΠΑΟΚτσης? τον ακουσα μια φαση να λεει οτι ΄΄ο ΠΑΟΚ θα φερει καποιον Νεσιντ΄΄΄. ακους τι λες ρε παραγωγε της @@? καποιος Νεσιντ ρε ασχετε...και εκει που ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εχει γινει,ο τυπος αυτος συνεχιζει ακαθεκτος τις μακακιες του.
καπου εκει αρχιζουν και τα παραπονα στον Σαββιδη και πεταει το θεικο ΄΄καλα ρε Σαββιδη εσυ μας ελεγες για ροναλτινιους και μπαμ μπουμ και τωρα φερνεις καποιον τυχαιο?ο κοσμος θα εξαγριωθει και θα εχει και δικιο.΄΄ .τι λες βρε π@π@ρ@ που θα πεις και τι θα κανει ο κοσμος.
αυτος ο τυπος ή ασχετος ειναι ή στιμενος,αλλα οτι και απο τα δυο να ισχυει ειναι επικινδυνος για τον ΠΑΟΚ.ειναι δυνατον ΠΑΟΚτσιδες να ακουν και να στελνουν μυνηματα σε εναν τετοιο παραγωγο?τωρα αρχησα να καταλαβαινω και την μιρλα ορισμενων εδω μεσα,αν ακουν και επηρεαζονται απο τετοια ατομα ειναι λογικη η συμπεριφορα τους.
ΥΓ οσοι ακομα δεν εχουν καταλαβει το μεγεθος της παικτικης αξιας του Νεσιντ μπορουν να δουν το ματς εναντιον της ζενιτ που εχω ποσταρει νωριτερα.
ΥΓ1 για οσους λενε οτι εχει να παιξει 2 χρονια καλο ειναι να ειναι περισσοτερο προσεκτικοι.ο παικτης εχει να αγωνιστει εναν χρονο και ενδιαμεσα των δυο τραυματισμων του ειχε 15 συμμετοχες με την cska.
ΥΓ2 και ο σισε σακατεμενος ηρθε, αλλα σαν την μηγα μες στο γαλα ξεχωριζε στην μπανανια μας.
ΥΓ3 οσο για το θεμα οτι ειναι δανικος... ας μου φερουν το πρωταθλημα ή τους ομιλους του τσου λου τα γκολ του και ας παει στην ευχη του Θεου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 16 Ιούλ 2013, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Είπε ο ΑΡΔ "Καλά ρε Σαββίδη";;;
Αν τον έβλεπε από κοντά, πρώτος yessirάκιας θα ήταν!
Αν τον έβλεπε από κοντά, πρώτος yessirάκιας θα ήταν!
επειδή μιλάμε για Ομογενή, Ρώσσο Επιχειρηματία - Πολιτικό, μήπως αυτό που είπε ένα παλικάρι ότι δλδ παίζει να είναι υπο-μήνυμα :ugeek: , για το χαρτί που έχει άμα χρειαστεί για φέτος; γιατί βλέπω, ότι και το γαύρο δεν τον αφήνει να ανασάνει. Παίχτη στον παίχτη τον έχει. Καλημέρα τους λές, ΠΑΟΚ λένε. και βάρα λάσπη μετά.
στο κόντρα το απόγευμα κάναν λαιφ κουβέντα οι τηγανισμένοι και δίπλα έβλεπαν τον Necid να έρχεται στον ΠΑΟΚ μας. εμένα μου άρεσε σαν εικόνα.
και αμα λάχει βαράμε και τζιμπούρ.
Despe να αγιασει το στόμα σου.
στο κόντρα το απόγευμα κάναν λαιφ κουβέντα οι τηγανισμένοι και δίπλα έβλεπαν τον Necid να έρχεται στον ΠΑΟΚ μας. εμένα μου άρεσε σαν εικόνα.
και αμα λάχει βαράμε και τζιμπούρ.
Despe να αγιασει το στόμα σου.