δυστυχως υπαρχουν πολλοι που ειναι τελειως ασχετοι απο ποδοσφαιρο.και δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις ενα αντικειμενο,κακο ειναι να εκφραζεις αποψη.σημερα μετα απο καιρο εκανα το λαθος και  ακουσα αθλητικο ραδιοφωνο.πηγα λοιπον για τρεξιμο και αντι   να χαλαρωσω μου ανεβηκε η πιεση στο κεφαλι. 
καταρχην θελω να μου πει καποιος αν ξερει πως λενε τον αστειο αυτον που κανει εκπομπη στο μετροπολις 20:00-21:00 και το παιζει και ΠΑΟΚτσης? τον ακουσα μια φαση να λεει οτι ΄΄ο ΠΑΟΚ θα φερει 
καποιον Νεσιντ΄΄΄. ακους τι λες ρε παραγωγε της @@? 
καποιος Νεσιντ ρε ασχετε...και εκει που ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εχει γινει,ο τυπος αυτος συνεχιζει ακαθεκτος τις μακακιες του.
καπου εκει αρχιζουν και τα παραπονα στον Σαββιδη και πεταει το θεικο ΄΄καλα ρε Σαββιδη εσυ μας ελεγες για ροναλτινιους και μπαμ μπουμ και τωρα φερνεις καποιον 
τυχαιο?ο κοσμος θα εξαγριωθει  και θα εχει και δικιο.΄΄ .τι λες βρε π@π@ρ@ που θα πεις και τι θα κανει ο κοσμος.
αυτος ο τυπος ή ασχετος ειναι ή στιμενος,αλλα οτι και απο τα δυο να ισχυει ειναι επικινδυνος για τον ΠΑΟΚ.ειναι δυνατον ΠΑΟΚτσιδες να ακουν και να στελνουν μυνηματα σε εναν τετοιο παραγωγο?τωρα αρχησα να καταλαβαινω και την μιρλα ορισμενων εδω μεσα,αν ακουν και επηρεαζονται απο τετοια ατομα ειναι λογικη η συμπεριφορα τους.
ΥΓ οσοι ακομα δεν εχουν καταλαβει το μεγεθος της παικτικης αξιας του Νεσιντ μπορουν να δουν το ματς εναντιον της ζενιτ που εχω ποσταρει νωριτερα.
ΥΓ1 για οσους λενε οτι εχει να παιξει 2 χρονια καλο ειναι να ειναι περισσοτερο προσεκτικοι.ο παικτης εχει να αγωνιστει εναν χρονο και ενδιαμεσα των δυο τραυματισμων του ειχε 15 συμμετοχες με την cska.
ΥΓ2 και ο σισε σακατεμενος ηρθε, αλλα σαν την μηγα μες στο γαλα ξεχωριζε στην μπανανια μας.
ΥΓ3 οσο για το θεμα οτι ειναι δανικος... ας μου φερουν το πρωταθλημα ή τους ομιλους του τσου λου τα γκολ του και ας παει στην ευχη του Θεου