Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ευτυχώς κανένα από τα φετινά σχεδια δεν έχει γιακά. Τον απεχθάνομαι τον γιακά. Τίποτε το πρωτοποριακό ή το ιδιαίτερο σχεδιαστικά. Ωραίες σοβαρές φανέλες. Γενικότερα η σοβαροτητα είναι κάτι που μας λείπει :? Ίσως να είναι κι αυτο ενα μικρο δείγμα της αλλαγής τρόπου σκέψης.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ας είναι τυχερές αυτές οι φανέλες, να γραφτεί Ιστορία με αυτές.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

seaman έγραψε:H μαύρη όμορφη γαμάτη φανέλα που φοράει ο Πέλκας στη συνέντευξη τύπου, καινούρια?

Εικόνα
Η καλλιτερη αυτή που φοράει ο πελκας πανέμορφη.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πολύ καλή όντως, της περυσινής ''κολεξιόν''.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Χαχα 19/20 γράφουν...
Τη χρονιά λέει του πρωταθλήματος πουλήσαμε 18.000 φανέλες. Για το δικό μου το μυαλό... τίποτα!
Σαν οπαδοί μόνο να κράζουμε ξέρουμε.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δυστυχώς είναι νοοτροπία του Έλληνα
Είμαι 30 χρόνων πάω γήπεδο από τα 4 ( στις πλάτες του παππού μου)
Έχω διαρκείας πάνω από 12 χρόνια . Φανέλα δεν έχω πάρει ποτέ... μπλουζάκια συνδέσμων και φούτερ παρά πολλά.....μαλακια αλλά έτσι νομίζω είναι οι περισσότεροι...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Το ξέρω φίλε.
Γι'αυτό είχα γράψει λίγες σελίδες πριν πως οκ να κράζεις μια φανέλα που δεν σ'αρέσει αλλά ακόμα κι αν σ' άρεσε κάποια την πήρες; Μάλλον όχι :) και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.
Υποτίθεται πως έχουμε εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και πουλάμε στη καλή μας χρονιά 15-20 χιλιάδες φανέλες;
Στη Γερμανία ένα μαγαζί έχει επίσημα ΠΑΟΚ tv.
Ένα!!!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

fossa έγραψε:Το ξέρω φίλε.
Γι'αυτό είχα γράψει λίγες σελίδες πριν πως οκ να κράζεις μια φανέλα που δεν σ'αρέσει αλλά ακόμα κι αν σ' άρεσε κάποια την πήρες; Μάλλον όχι :) και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.
Υποτίθεται πως έχουμε εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και πουλάμε στη καλή μας χρονιά 15-20 χιλιάδες φανέλες;
Στη Γερμανία ένα μαγαζί έχει επίσημα ΠΑΟΚ tv.
Ένα!!!
+ 1926
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ένα μόνο? Απίστευτο

Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

eorptol1 έγραψε:Ένα μόνο? Απίστευτο

Τσεκαρε την λίστα.υπαρχει διαθέσιμη στο σάιτ

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@fossa
Ξέρεις όμως άλλη ομάδα που να πουλάει πιο πολλές φανέλες, με το κόστος της φανέλας να είναι το 40% του κόστους του διαρκείας;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τελικά θα βγει και 4η ¨έγχρωμη φανέλα" το Σεπτέμβρη.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

gika έγραψε:@fossa
Ξέρεις όμως άλλη ομάδα που να πουλάει πιο πολλές φανέλες, με το κόστος της φανέλας να είναι το 40% του κόστους του διαρκείας;
Θα βρεις πιο φθηνή φανέλα και ποιοτική από τα 55-60 ευρώ που τις έχει ο ΠΑΟΚ (και φυσικά δεν πρέπει να πάει παραπάνω) ; ακόμα και στην Ελλάδα δεν θα βρεις. Σε άλλα προ'ι'όντα είναι τσουχτερές οι τιμές.
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε και φθηνό διαρκείας τουλάχιστον στα πέταλα έτσι;
Μη ψάχνουμε δικαιολογίες.
Και άντε ας πούμε πως είναι ακριβή. Πόσο να πάει; 50 ας πούμε. Το πρόβλημα για τους εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες σε όλο το κόσμο είναι να κατέβει 5-10 ευρώ;
Πολλές φορές βγαίνουν σε προσφορά άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν είναι στην νοοτροπία του ΠΑΟΚτση.

Με μπερμπατοφ πήγε να γίνει κάτι, αλλά λόγω αγωνιστικού μετά χάλασε το κλίμα. Φυσικά και οι πωλήσεις θα ήταν διαφορετικές αν ο Βούλγαρος έκανε 10 γκολ μέχρι τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν θέλω να πω ότι είναι ακριβές. Για φανέλα ομάδας είναι και από τις φθηνές για την ποιότητα της.

Αλλά ο Έλληνας στην κατάσταση που είναι θα ξοδέψει 100-200-300 ευρώ για την ομάδα του όλο το χρόνο. Ε από αυτά προτεραιότητα θα πάρει το διαρκείας και το PAOK TV ή ο οτε κι η νόβα παλιότερα, βάλε και τα έξοδα από/προς γήπεδο για τους εκτός Θεσσαλονίκης. Ε η φανέλα θα έρθει τελευταία. Κι όταν οι γνωστοί σου δεν αγοράζουν φανέλες, τότε δεν θα τρέξεις κι εσύ να πάρεις. Trends είναι αυτά.

Προτίμουνται φουτερ, μπλούζες συνδέσμων, οι φανέλες 10ετίας.

Ενώ σε χώρες που δίνουν 1000+ για διαρκείας, το να τσιμπήσεις μια φανελίτσα στην έξοδο με τα ρέστα, δεν είναι τίποτα. Κι όταν όλοι τσιμπάνε από μια φανελίτσα, θα πάρει κι αυτός που δεν θα έπαιρνε για να μη μείνει στην απ' έξω.

Βάλε και σε αυτό τα ονόματα. Όταν στην ομάδα τους μισούς παίκτες τους κράζουν οι πάντες, θα έπαιρνες φανέλα με τα ονόματα τους; Όταν διώχνεις από την ομάδα Vieirinha, Mauricio, παραγκωνίζεις Matos και τους αντικαθιστάς με Rodrigo, Ninua και Λημνιό, ε τι φανέλες να πουλήσεις;

Και μια ακόμα παράμετρος.

Με το 1+1 που είχε πριν δυο μήνες, πήρα δυο φανέλες με 50-60 ευρώ. Φέτος που κανένα όνομα δεν με τραβάει, που κανένα σχέδιο δεν με τραβάει και που δεν θα έχω την ευκαιρία να φορέσω καλά καλά ούτε αυτές που πήρα ήδη, δύσκολα με βλέπω να ξανά παίρνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”