Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Ευτυχώς κανένα από τα φετινά σχεδια δεν έχει γιακά. Τον απεχθάνομαι τον γιακά. Τίποτε το πρωτοποριακό ή το ιδιαίτερο σχεδιαστικά. Ωραίες σοβαρές φανέλες. Γενικότερα η σοβαροτητα είναι κάτι που μας λείπει
Ίσως να είναι κι αυτο ενα μικρο δείγμα της αλλαγής τρόπου σκέψης.
- bersekeros
Η καλλιτερη αυτή που φοράει ο πελκας πανέμορφη.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Χαχα 19/20 γράφουν...
Τη χρονιά λέει του πρωταθλήματος πουλήσαμε 18.000 φανέλες. Για το δικό μου το μυαλό... τίποτα!
Σαν οπαδοί μόνο να κράζουμε ξέρουμε.
Τη χρονιά λέει του πρωταθλήματος πουλήσαμε 18.000 φανέλες. Για το δικό μου το μυαλό... τίποτα!
Σαν οπαδοί μόνο να κράζουμε ξέρουμε.
Δυστυχώς είναι νοοτροπία του Έλληνα
Είμαι 30 χρόνων πάω γήπεδο από τα 4 ( στις πλάτες του παππού μου)
Έχω διαρκείας πάνω από 12 χρόνια . Φανέλα δεν έχω πάρει ποτέ... μπλουζάκια συνδέσμων και φούτερ παρά πολλά.....μαλακια αλλά έτσι νομίζω είναι οι περισσότεροι...
Είμαι 30 χρόνων πάω γήπεδο από τα 4 ( στις πλάτες του παππού μου)
Έχω διαρκείας πάνω από 12 χρόνια . Φανέλα δεν έχω πάρει ποτέ... μπλουζάκια συνδέσμων και φούτερ παρά πολλά.....μαλακια αλλά έτσι νομίζω είναι οι περισσότεροι...
Το ξέρω φίλε.
Γι'αυτό είχα γράψει λίγες σελίδες πριν πως οκ να κράζεις μια φανέλα που δεν σ'αρέσει αλλά ακόμα κι αν σ' άρεσε κάποια την πήρες; Μάλλον όχι
και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.
Υποτίθεται πως έχουμε εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και πουλάμε στη καλή μας χρονιά 15-20 χιλιάδες φανέλες;
Στη Γερμανία ένα μαγαζί έχει επίσημα ΠΑΟΚ tv.
Ένα!!!
Γι'αυτό είχα γράψει λίγες σελίδες πριν πως οκ να κράζεις μια φανέλα που δεν σ'αρέσει αλλά ακόμα κι αν σ' άρεσε κάποια την πήρες; Μάλλον όχι
Υποτίθεται πως έχουμε εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και πουλάμε στη καλή μας χρονιά 15-20 χιλιάδες φανέλες;
Ένα!!!
+ 1926fossa έγραψε:Το ξέρω φίλε.
Γι'αυτό είχα γράψει λίγες σελίδες πριν πως οκ να κράζεις μια φανέλα που δεν σ'αρέσει αλλά ακόμα κι αν σ' άρεσε κάποια την πήρες; Μάλλον όχικαι δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.
Ένα!!!
Τσεκαρε την λίστα.υπαρχει διαθέσιμη στο σάιτeorptol1 έγραψε:Ένα μόνο? Απίστευτο
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
@fossa
Ξέρεις όμως άλλη ομάδα που να πουλάει πιο πολλές φανέλες, με το κόστος της φανέλας να είναι το 40% του κόστους του διαρκείας;
Ξέρεις όμως άλλη ομάδα που να πουλάει πιο πολλές φανέλες, με το κόστος της φανέλας να είναι το 40% του κόστους του διαρκείας;
Θα βρεις πιο φθηνή φανέλα και ποιοτική από τα 55-60 ευρώ που τις έχει ο ΠΑΟΚ (και φυσικά δεν πρέπει να πάει παραπάνω) ; ακόμα και στην Ελλάδα δεν θα βρεις. Σε άλλα προ'ι'όντα είναι τσουχτερές οι τιμές.gika έγραψε:@fossa
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε και φθηνό διαρκείας τουλάχιστον στα πέταλα έτσι;
Μη ψάχνουμε δικαιολογίες.
Και άντε ας πούμε πως είναι ακριβή. Πόσο να πάει; 50 ας πούμε. Το πρόβλημα για τους εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες σε όλο το κόσμο είναι να κατέβει 5-10 ευρώ;
Πολλές φορές βγαίνουν σε προσφορά άλλωστε.
- john4serres
Δεν είναι στην νοοτροπία του ΠΑΟΚτση.
Με μπερμπατοφ πήγε να γίνει κάτι, αλλά λόγω αγωνιστικού μετά χάλασε το κλίμα. Φυσικά και οι πωλήσεις θα ήταν διαφορετικές αν ο Βούλγαρος έκανε 10 γκολ μέχρι τον Γενάρη.
Με μπερμπατοφ πήγε να γίνει κάτι, αλλά λόγω αγωνιστικού μετά χάλασε το κλίμα. Φυσικά και οι πωλήσεις θα ήταν διαφορετικές αν ο Βούλγαρος έκανε 10 γκολ μέχρι τον Γενάρη.
Δεν θέλω να πω ότι είναι ακριβές. Για φανέλα ομάδας είναι και από τις φθηνές για την ποιότητα της.
Αλλά ο Έλληνας στην κατάσταση που είναι θα ξοδέψει 100-200-300 ευρώ για την ομάδα του όλο το χρόνο. Ε από αυτά προτεραιότητα θα πάρει το διαρκείας και το PAOK TV ή ο οτε κι η νόβα παλιότερα, βάλε και τα έξοδα από/προς γήπεδο για τους εκτός Θεσσαλονίκης. Ε η φανέλα θα έρθει τελευταία. Κι όταν οι γνωστοί σου δεν αγοράζουν φανέλες, τότε δεν θα τρέξεις κι εσύ να πάρεις. Trends είναι αυτά.
Προτίμουνται φουτερ, μπλούζες συνδέσμων, οι φανέλες 10ετίας.
Ενώ σε χώρες που δίνουν 1000+ για διαρκείας, το να τσιμπήσεις μια φανελίτσα στην έξοδο με τα ρέστα, δεν είναι τίποτα. Κι όταν όλοι τσιμπάνε από μια φανελίτσα, θα πάρει κι αυτός που δεν θα έπαιρνε για να μη μείνει στην απ' έξω.
Βάλε και σε αυτό τα ονόματα. Όταν στην ομάδα τους μισούς παίκτες τους κράζουν οι πάντες, θα έπαιρνες φανέλα με τα ονόματα τους; Όταν διώχνεις από την ομάδα Vieirinha, Mauricio, παραγκωνίζεις Matos και τους αντικαθιστάς με Rodrigo, Ninua και Λημνιό, ε τι φανέλες να πουλήσεις;
Και μια ακόμα παράμετρος.
Με το 1+1 που είχε πριν δυο μήνες, πήρα δυο φανέλες με 50-60 ευρώ. Φέτος που κανένα όνομα δεν με τραβάει, που κανένα σχέδιο δεν με τραβάει και που δεν θα έχω την ευκαιρία να φορέσω καλά καλά ούτε αυτές που πήρα ήδη, δύσκολα με βλέπω να ξανά παίρνω.
Αλλά ο Έλληνας στην κατάσταση που είναι θα ξοδέψει 100-200-300 ευρώ για την ομάδα του όλο το χρόνο. Ε από αυτά προτεραιότητα θα πάρει το διαρκείας και το PAOK TV ή ο οτε κι η νόβα παλιότερα, βάλε και τα έξοδα από/προς γήπεδο για τους εκτός Θεσσαλονίκης. Ε η φανέλα θα έρθει τελευταία. Κι όταν οι γνωστοί σου δεν αγοράζουν φανέλες, τότε δεν θα τρέξεις κι εσύ να πάρεις. Trends είναι αυτά.
Προτίμουνται φουτερ, μπλούζες συνδέσμων, οι φανέλες 10ετίας.
Ενώ σε χώρες που δίνουν 1000+ για διαρκείας, το να τσιμπήσεις μια φανελίτσα στην έξοδο με τα ρέστα, δεν είναι τίποτα. Κι όταν όλοι τσιμπάνε από μια φανελίτσα, θα πάρει κι αυτός που δεν θα έπαιρνε για να μη μείνει στην απ' έξω.
Βάλε και σε αυτό τα ονόματα. Όταν στην ομάδα τους μισούς παίκτες τους κράζουν οι πάντες, θα έπαιρνες φανέλα με τα ονόματα τους; Όταν διώχνεις από την ομάδα Vieirinha, Mauricio, παραγκωνίζεις Matos και τους αντικαθιστάς με Rodrigo, Ninua και Λημνιό, ε τι φανέλες να πουλήσεις;
Και μια ακόμα παράμετρος.
Με το 1+1 που είχε πριν δυο μήνες, πήρα δυο φανέλες με 50-60 ευρώ. Φέτος που κανένα όνομα δεν με τραβάει, που κανένα σχέδιο δεν με τραβάει και που δεν θα έχω την ευκαιρία να φορέσω καλά καλά ούτε αυτές που πήρα ήδη, δύσκολα με βλέπω να ξανά παίρνω.