Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από nikolasf »

Οσο διαβαζω εδω μεσα τοσο αμφιταλαντευομαι για το ποστ μου περι "πιτσιρικαδων".

Μαλλον η αισθηση του μετρου στο χιουμορ και την ειρωνεια, ειναι κατι που ερχεται με την ηλικιακη ωριμοτητα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

αν μου επιτρέπετε να πω κι εγώ την παπαριά μου σχετικά με το μπάχαλο που γίνεται στα διάφορα φόρουμ

το θέμα ηλικία προκύπτει φαντάζομαι από τις εμπειρίες, σχετικά με την ομάδα, την οικογενειακή κατάσταση ή ότι άλλο σχετικό αναφέρουμε εδώ μέσα
αλίμονο αν απαιτούμε και σεβασμό εδώ μέσα λόγω των ρευματικών ή της ποδάγρας μας
θαυμάζω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι απίστευτα για την ωριμότητα (προσοχή δεν έχει ηλικία) που βγάζουν στην οργάνωση και διαχείριση καταστάσεων, κι από την άλλη ντρέπομαι όταν οι συνομήλικοί δεν το σέβονται αυτό, αλλά τουναντίων αρέσκονται να κουνάνε το δάχτυλο
ο καθένας πίσω από το πληκτρολόγιό του μπορεί να είναι ή να δηλώνει ότι θέλει κι όλες οι προσωποποιημένες δηλώσεις έχουν να κάνουν με την ειλικρίνεια, την καλή διάθεση ή την τάση για αυτοπροβολή του καθενός

για μένα κομβικό σημείο μέσα σε αυτό το "κοινόβιο" είναι ο σεβασμός όλων, αλλά και η αυτογνωσία
πρέπει όλοι (δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά ...) να ξέρουμε πότε είναι καλό να κάνουμε και λίγο πίσω, κυρίως για να μην κουράζουμε γιατί κακά τα ψέματα σε ένα φόρουμ μπαίνουμε για να περάσουμε καλά ή για να πάρουμε πληροφορίες κι όχι να κάνουμε τα νταλαβέρια των άλλων νταούλια

αν με διαβάσει κάποια στιγμή και ο φίλος μας Γρηγόρης, πάρα πολύ καλοπροαίρετα θα του έλεγα να αφήσει έστω και μια λέξη να πέσει κάτω, αλλιώς η στάση του θα θυμίζει πάντα εκείνο τον κύριο που κυνηγούσε ανεμόμυλους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ω ρε τι εχει να γινει μολις γυρισει. Θα ειναι σαν τον Ραμπο στο Βιετναμ στη σκηνη που τους γαζωνει ολους με ενα.... τοξο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nikolasf έγραψε:... καλό είναι να μην μιλάμε για κάποιον ερήμην του, ειδικά όταν δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω τη βρηκα τη λυση στο σπαμαρισμα παντως.
οταν καποιος παιρνει φορα και δε βαζει φρενο με τιποτα, να ενεργοποιειται το mute.
να γινονται τα γραμματα μικροσκοπικα.σε φαση και μπαν δεν τρωει και το τοστ του κανει και οποιος βιτσιοζος θελει να το διαβασει να καθεται να κανει αρπακολες για να τα μεγενθυνει.
καλοε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και να χάσουμε τον μανιακό;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κανεις δε χανεται.
ο θεος ειναι μεγαλος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εγω παλι θα υπενθυμισω την υπογραφη του σεβασμιοτατου 64.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Λιγο νερο στο κρασι μας δεν βλαπτει.Κανω εκκληση λοιπον προς ολους μας για περισσοτερη αγαπη μεταξυ μας.Ειδικα τωρα που ερχονται μεγαλες στιγμες και ολα τα αδερφια δικαιουνται να χαρουνε ρε γμτω.
Εξαλου...
Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ε,ας τον ριξω εγω που ειμαι αναμαρτητος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σε περίπτωση πρόκρισης αύριο, προτείνω την μοδερατοποίηση του "πρώτου παγκοσμίως βλαντονιβιτσόσκυλου". :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mike έγραψε: αν με διαβάσει κάποια στιγμή και ο φίλος μας Γρηγόρης, πάρα πολύ καλοπροαίρετα θα του έλεγα να αφήσει έστω και μια λέξη να πέσει κάτω, αλλιώς η στάση του θα θυμίζει πάντα εκείνο τον κύριο που κυνηγούσε ανεμόμυλους
Ωραιος ο Mike γενικα, απλα τονιζω αυτο.Του το χω πει κι εγω μερικες φορες αλλα ...
Dimg4 έγραψε:Ω ρε τι εχει να γινει μολις γυρισει. Θα ειναι σαν τον Ραμπο στο Βιετναμ στη σκηνη που τους γαζωνει ολους με ενα.... τοξο
Δε το ασπαζομαι αλλα ρε Dim .... :lol: :lol: :lol: :lol: Πολυ καλο.

Α και κατι ακομα.Λογω παιχνιδιου μηπως γινεται να παρει αναστολη η ποινη για 2 μερες.Να ισχυσει δηλαδη μετα?
Αρκει βεβαια να μη γινει κουβεντα ξανα για τα ιδια κι αρχισουμε τις αντιπαραθεσεις παραμονες αγωνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 01 Αύγ 2016, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ale έγραψε:Σε περίπτωση πρόκρισης αύριο, προτείνω την μοδερατοποίηση του "πρώτου παγκοσμίως βλαντονιβιτσόσκυλου". :mrgreen:
στο τελος πιο πολλοι απο τους υπολοιπους θα γινουν
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Κεν, ξέρεις ποιός με λείπει, ρε συ;
Ο buffos...
Τον έχω πεθυμήσει τον μπαγάσα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Αυτον που λεγανε καποιοι οτι ειναι ο Κολ(α)κας? :mrgreen: