Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Σε περίπτωση πρόκρισης αύριο, προτείνω την μοδερατοποίηση του "πρώτου παγκοσμίως βλαντονιβιτσόσκυλου". 
- kataramenos5
Ωραιος ο Mike γενικα, απλα τονιζω αυτο.Του το χω πει κι εγω μερικες φορες αλλα ...mike έγραψε: αν με διαβάσει κάποια στιγμή και ο φίλος μας Γρηγόρης, πάρα πολύ καλοπροαίρετα θα του έλεγα να αφήσει έστω και μια λέξη να πέσει κάτω, αλλιώς η στάση του θα θυμίζει πάντα εκείνο τον κύριο που κυνηγούσε ανεμόμυλους
Δε το ασπαζομαι αλλα ρε Dim ....Dimg4 έγραψε:Ω ρε τι εχει να γινει μολις γυρισει. Θα ειναι σαν τον Ραμπο στο Βιετναμ στη σκηνη που τους γαζωνει ολους με ενα.... τοξο
Α και κατι ακομα.Λογω παιχνιδιου μηπως γινεται να παρει αναστολη η ποινη για 2 μερες.Να ισχυσει δηλαδη μετα?
Αρκει βεβαια να μη γινει κουβεντα ξανα για τα ιδια κι αρχισουμε τις αντιπαραθεσεις παραμονες αγωνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 01 Αύγ 2016, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στο τελος πιο πολλοι απο τους υπολοιπους θα γινουνAle έγραψε:Σε περίπτωση πρόκρισης αύριο, προτείνω την μοδερατοποίηση του "πρώτου παγκοσμίως βλαντονιβιτσόσκυλου".
Κεν, ξέρεις ποιός με λείπει, ρε συ;
Ο buffos...
Τον έχω πεθυμήσει τον μπαγάσα.
Ο buffos...
αν σου πω οτι δεν μπορω να τον θυμηθω..Ale έγραψε:Κεν, ξέρεις ποιός με λείπει, ρε συ;
Ο buffos...
τον θυμαμαι δηλαδη αλλα δεν τον θυμαμαι κιολας.
Εμενα μου λειπουν ο marley4, ο guardian4 και ο.............................................. Σαλπι.
Όσο για τον τελευταίο, έγινες και τακίμι με το ξαδερφάκι του, οπότε μία η άλλη. 
Και ο austronaut.
Ο Dimg4 παντα εδω γυρω ειναι.
Κι ο stephanos χαθηκε.
Ο Dimg4 παντα εδω γυρω ειναι.
Κι ο stephanos χαθηκε.
Ale έγραψε:Όσο για τον τελευταίο, έγινες και τακίμι με το ξαδερφάκι του, οπότε μία η άλλη.
Mπα δεν την ξαναπαταω.
Αν δεν περασουν απο τον cellophan να παρουν εγκριση........
Aκους simpa?
τι σε ειπε..Ale έγραψε:Όσο για τον τελευταίο, έγινες και τακίμι με το ξαδερφάκι του, οπότε μία η άλλη.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγώ τον ξετρυπωσα τον κοκλο-μπουφο.
Μπαρλοου που χαθηκες ρε ψυχή;
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαρλοου που χαθηκες ρε ψυχή;
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk