Για αυτό πάντα λέω ότι έχουμε πάγκο στους κεντρικούς.miburosaito έγραψε:Τακουριδης στα 35 δειχνει τη κλαση του...
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Εδώ είναι ο προπονητής που δεν κάθεται απαθής.τσιριγωτης έγραψε:Είδες τωρα που αλλάξαμε κεντρικούς;
Όμως ξανά θα μπουν οι παίκτες και αυτό μπορεί να συμβεί και σε άλλες θέσεις.
-
τσιριγωτης
- Willie the Pimp
PaokCuba4 εννοείται ότι δε θα κριθεί ο πασαδόρος από τις κακές πάσες που έδωσε στον 1ο επίσημο αγώνα, απλά εγώ το κατέγραψα ως γεγονός στο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει (ή θέλουμε να πιστεύουμε) για το σερβίς.Άλλωστε εγώ μ' αυτό που βλέπω δηλώνω αισιόδοξος. 8-9 μπήκαμε καλύτερα στο 3ο
Κακώς θάβεις τους παίκτες. Τα παιδιά θέλουν χρόνο και όχι να τους βγάζουμε άχρηστους. Θα δουλέψουν και θα κριθούν οπότε πρέπει να κριθούν.τσιριγωτης έγραψε:Φαινόταν από το καλοκαίρι φίλε μου
Η ομάδα θα είναι μια χαρά.
- PAOKevolution
- Dimitris_L4
Εγώ βλέπω ότι θα φτιαξουμε μια πολυ πολυ πολυ καλη ομάδα..
-
τσιριγωτης
Κανένα θάψιμο. Μην χαρακτηρίζεις έτσι απλά..PaokCuba4 έγραψε:Κακώς θάβεις τους παίκτες. Τα παιδιά θέλουν χρόνο και όχι να τους βγάζουμε άχρηστους. Θα δουλέψουν και θα κριθούν οπότε πρέπει να κριθούν.τσιριγωτης έγραψε:Φαινόταν από το καλοκαίρι φίλε μου
Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει
Μια χαρά ρεαλιστής είμαι και τα έχω γράψει πολλές φορές εδώ πέρα. Αλλά άλλο να λέμε συν και πλην και άλλο να κατεδαφιζουμε από το πρώτο παιχνίδι.
Κανένας παίκτης δεν κρίνεται από το καλοκαίρι, αλλά σε βάθος χρόνου.
Κανένας παίκτης δεν κρίνεται από το καλοκαίρι, αλλά σε βάθος χρόνου.
- miburosaito
Ειπα μια για τον Τακουρ αλλα θα πρεπει να ξαναπω...
Οι αλλοι τρεις δεν εχουν ουτε τις μετατοπισεις του ουτε τις εξαιρετικες τοποθετησεις στα χερια....
Για οσους ποντους αντεχει βεβαια
ΥΓ. Σε αυτο το challenge μαλακιστηκε ο βοηθος διαιτητη, γιατι και η πλευρα μας το ζητησε αλλα και ο διαιτητης εκανε νοημα για επαφη & οχι μεσα/εξω..
Θα πρεπει οι βοηθοι (και διοικητικοι) που καθονται στο παγκο να μαθουν να κανουν φασαρια οταν χρειαζεται...
Οι αλλοι τρεις δεν εχουν ουτε τις μετατοπισεις του ουτε τις εξαιρετικες τοποθετησεις στα χερια....
ΥΓ. Σε αυτο το challenge μαλακιστηκε ο βοηθος διαιτητη, γιατι και η πλευρα μας το ζητησε αλλα και ο διαιτητης εκανε νοημα για επαφη & οχι μεσα/εξω..
Θα πρεπει οι βοηθοι (και διοικητικοι) που καθονται στο παγκο να μαθουν να κανουν φασαρια οταν χρειαζεται...
Με τον Ντεν Ντρις πάντως πολύ δύσκολα να έχουμε κάτι θετικό φέτος. Πολύ κακός πέρυσι, ακόμη χειρότερος φέτος. Πραγματικά απορώ πως τον κράτησαν
- Μπαρκαρούτσος
τσιριγωτης έγραψε:Κανένα θάψιμο. Μην χαρακτηρίζεις έτσι απλά..PaokCuba4 έγραψε:Κακώς θάβεις τους παίκτες. Τα παιδιά θέλουν χρόνο και όχι να τους βγάζουμε άχρηστους. Θα δουλέψουν και θα κριθούν οπότε πρέπει να κριθούν.τσιριγωτης έγραψε:Φαινόταν από το καλοκαίρι φίλε μου
Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει
Ρεαλισμός δεν είναι να κράζεις από το καλοκαίρι ομάδα που δεν έχεις δει, αλλά να αντιλαμβάνεσαι τις συνθήκες και να περιμένεις να έχεις επαρκές δείγμα για να κρίνεις.
Έχω την εντύπωση ότι ο προπονητής έκανε μαλακία και έδειξε μέσα/έξω, ενώ ήταν καθαρά μόνο περίπτωση επαφής μπλοκ.miburosaito έγραψε:Ειπα μια για τον Τακουρ αλλα θα πρεπει να ξαναπω...
Θα συμφωνήσω και γω ότι κακώς ανανεώθηκε ο Ντεν Ντρις.
Από πέρσι φαινόταν ότι ήταν η αχίλλειος πτέρνα.
Αλλά μάλλον τα οικονομικά μας δεν μας επέτρεψαν για κάτι καλύτερο.
Από πέρσι φαινόταν ότι ήταν η αχίλλειος πτέρνα.
Αλλά μάλλον τα οικονομικά μας δεν μας επέτρεψαν για κάτι καλύτερο.
-
Maezono Masakiyo
Τουλάχιστον φέτος έχουμε ακραίους που δεν χρειάζεται να υπερβαίνουν εαυτόν προκειμένου να τελειώνουν επιθέσεις όπως γινόταν πέρυσι με τον συμπαθέστατο και θετικότατο Γιόρνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Δευ 30 Οκτ 2023, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.