Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από gika »

Αλήθεια πήγε κανείς στο παλατάκι? Που προβάλαν το ματς???
Lexus

Δημοσίευση από Lexus »

αλλα δεν φτεει κανεις τους εμεις τα κοροιδα φτεμε που πληρονουμε για να περνει 15 χιλιαρικα τον μηνα ο γκαγκατσης.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

gika έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε... Δεν θέλω να διαβάσω... Απλώς θα γράψω αυτά που πιστεύω...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΣΤΕ

ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ

ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ..

ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

και ξανά

Θελετε παραπάνω ανάλυση?

ΕΙμαι ΠΑΟΚ ρεεε... Και θα στηρίξω την ομάδα μου και στις χαρές και στις λύπες... Ο ΠΑΟΚ σημερα μας έδωσε μια λύπη, αυριο θα μας δώσει άλλη μία... Μεθαύριο όμως εγώ ακόμα ΠΑΟΚ θα είμαι... Και θα στηρίζω αυτά τα 4 ιερά γράμματα και όσους φοράνε το δικέφαλο στο στήθος... Και θα έρθει και η ώρα που θα μας δώσει και χαρά αυτή η ομάδα... Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν... ΝΑ φύγουν να έρθουν καλύτεροι, συμφωνώ... Αλλά όταν το κρίνουν οι ειδικοί... Αν ήταν στο χέρι μου θα εκανα μεταγραφές και ας μπαίναμε και λιγο μέσα αρκεί να πηγαιναμε καλά.. Οι διοικουντες διαφωνούν... Στηριζω όμως τα 4 αυτά γράμματα... Εχω το κεφάλι μου ψηλά και με θράσσος λέω ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ... Τη γλιτώσατε αυτή τη φορα... Δεν μας πήγε η τύχη... Δεν παίξαμε μπαλα... Ουτε οι άλλοι παίξανε... Αποκλειστήκαμε... ΚΑΙ??? Ενταξυ φαγαμε την πίκρα... Αν έμπαινε ένα γκολ σαν αυτό που φάγαμε απο την Βαλερένκα τα παπάρια θα ήταν παλικάρια τώρα... Απολαύστε τον ΠΑΟΚ που αναστένεται... Μπορεί να πέσαμε αλλά επιβάλεται να σηκωθούμε... ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ... Γυρνάει ο τροχός μαμάει και ο φτωχός... Θα έρθει και η σειρά μας ρεεεε...

Βαλτε το στη κεντρικη σελιδα για μερικους!!!
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

D.A.A.T. έγραψε:
ronaldo έγραψε:πριν τον αγωνα ειχα γραψει μεταξυ αλλων σε ενα ποστ μου τα εξης
ronaldo έγραψε:

τωρα αν ο σαντος κανει ακραια χαφ τον γκαρσια και το φωτακη που ειναι παιχτες αξονα νομιζω δεν το καταλαβαινει κανενας αυτο

το αποτελεσμα θα ειναι να παιζουμε σαν να μην εχουμε ακραια χαφ και θα συγκλινουν ολοι προς το κεντρο αν παιξει ετσι.
και σιγουρα θα χασουμε και αλλο σε ταχυτητα

αυτα για να βλεπετε καποιοι οτι δεν μιλαω με βαση το αποτελεσμα.
απλα ο σαντος δεν μπορει να σκεφτει πραγματα που σκεφτεται ενας οπαδος.
τα βασικα δηλαδη

οι παιχτες στα ακρα ειναι βασικο να ειναι γρηγοροι για να αναπτυσεται η ομαδα.
ο γκαρσια ειναι απλα τρελο να παιξει σριστερο χαφ.τετοιο πραγμα δεν θα εκανε ουτε η γιαγια μου αν την εβαζαν προπονητη

ο φωτακης δεν ειναι τρελο να παιξει δεξι χαφ αλλα ειναι μεγαλο λαθος.
και οι 2 ειναι παιχτες αξονα

κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτα αν δεν καταλαβαινει τα βασικα ο προπονητης της ομαδας ειναι ματαιο να κανουμε αναλυσεις.

να πω και οτι σημερα απλα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν ειδα τον σαντος να σηκωνει τον κουτσιανικουλη στο 80 καιρο ειχα να βγω εκτος εαυτου.
προτεινω να γινεις προπονητης στον ΠΑΟΚ..μιλαω σοβαρα ..ειναι η μονη λυση..τα ξερεις ολα πριν γινουν..επεισης να παρει μπουλο και ο Βρυζας γιατι εχεις καλυτερο ματι.
μιλαω σοβαρα και δεν ειρωνευομαι..εγω δεν ειμαι προπονητης και περιμενω την απολυτη διακαιωση σου στον παγκο του ΠΑΟΚ μπας και παρουμε ποτε πρωταθλημα..
εγω σηκωνω τα χερια ψηλα..σε μια ομαδα που ολοι οι οπαδοι ειναι ανωτεροι απο προπονητη και τεχνικο διευθυντη ειμαι τυχερος και θα ειμαι σφουγγαρι απο εδω και περα

ολοι μπουλο...διαλεξτε τρια ατομα απο εδω μεσα να αναλαβουν για να λυτρωθουμε
Noμιζω πως οπως δεν χρειαζεται καποιος να ειναι πχ ραφτης για να ραψει ενα κουμπι, ετσι και δεν χρειαζεται διπλωμα προπονητικης για να διαπιστωσει καποια πραγματα που κανουν μπαμ.
Δεν κρινω τον προπονητη γιατι ο ανθρωπος ετσι εκρινε οτι θα μπορουσε να φτασει στην επιτυχια και ετσι εστησε την ομαδα.Απλα εμενα προσωπικα πολλα πραγματα δεν μου ταιριαζουν και για πολλα πραγματα εχω τις ενστασεις μου.Τι θεμα ειναι οτι ολα και ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα.Και δυστυχως για μας δεν ηταν θετικο.
Ψυχραιμια λοιπον και ΟΛΟΙ διπλα στην ΠΑΟΚαρα μας.Γιατι ΠΑΟΚ δεν πρεπει να ειμαστε μονο στα ευκολα..
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και προχωραμε... :x
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτε αλλά πραγματικά εκπλήσσομαι από τα σχόλια των συνΠΑΟΚτσήδων. Για την ακρίβεια με εντυπωσιάζει η απογοήτευση των περισσοτέρων από την εμφάνιση της ομάδας. Για το αποτέλεσμα, ναι είναι απογοητευτικό.

Για την εμφάνιση όμως? Θεωρώ ότι ήταν στα πλαίσια της περσινής σούπερ (για τους περισσότερους) χρονιάς, όπως και στο μοτίβο της προπέρσινης. Μήπως αγαπητοί μου είχαμε καλύτερη απόδοση και περισσότερες ευκαιρίες στον περσινό "θρίαμβο" στο κύπελλο με την ομάδα της παπαναστασίου?

Εγώ είδα θέληση στους παίκτες κυρίες και κύριοι. Και αν συγκρίνω με άλλα παιγνίδια (π.χ. το εκτρωματικό περσινό με τον γαύρο στην Τούμπα) είδα και πάθος ως ένα σημείο.

Κλείνω λέγοντας το εξής και τελείως φιλικά σε όσους διατυμπάνιζαν με στόμφο ότι "όλοι κρίνονται-θα κριθούν εκ του αποτελέσματος". Ας το ξανασκεφτούν σήμερα, γιατί κάποια πράγματα όπως τα ιδανικά δεν μπορούν να θυσιαστούν εις βάρος οποιουδήποτε επιδιωκόμενου αποτελέσματος, που προφανώς μπορεί και να μην έρθει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fuzztone την Πέμ 27 Αύγ 2009, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

δεν εχω ορεξη να γραψω πολλα....αυτο που θελω να πω ειναι πως δυστυχως αποκλειστηκαμε μονοι μας απεναντι σε μια ομαδα κατωτερη,αλλα ευτυχως ο ΠΑΟΚ μας δεν πεθαινει ποτε παρα τις οποιες αποτυχιες!!!ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ οπως μας αρμοζει και οχι μιζερη γκρινια......προφανως και εχουμε ακομη αδυναμιες αλλα οπως στηριξαμε τις αποτυχημενες σεζον μεχρι και δυο χρονια πριν και τελικα δικαιωθηκαμε,ας στηριξουμε και τωρα τη μεμονωμενη αποτυχια και ο ΠΑΟΚ θα ξαναλαμψει!!!!ΠΕΡΗΦΑΝΗ αντιμετωπιση και οχι μιζερη γκρινια και καταστροφολογια..ας κανουμε την πικρα πορωση....

υ.γ ειμαι σιγουρος πως αυτοι που πρεπει δουλευουν και θα δουλευουν αδιακοπα μεχρι να διορθωσουμε τα παντα και να φτασουμε στο απολυτο....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

arisk έγραψε:
Yiankos έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ρόμβος μας έδωσε τις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.
Οι δύο φάσεις μας δεν προήλθαν απο ομαδική προσπάθεια ή συνδυασμό... Προήλθαν απο μια ατομική ενέργεια του Ίβιτς και μια σέντρα απο τα πλάγια του Λίνο... Κανένας ρόμβος δυστυχώς...
Από τη στιγμή που έλειπαν οι Σορλέν - Κονσεϊσάο, ουσιαστικά δεν είχαμε παίχτες που μπορούν να παίξουν στις πτέρυγες και πιστεύω δεν διαφωνείς.
Πιστεύω ότι αυτό το σύστημα που κατέβασε ο Σάντος ήταν το καλύτερο δυνατό και αν ο Γκαρσία εμφανιζόταν στο γήπεδο και ο Φωτάκης ήταν έτοιμος τότε ίσως φαινόταν πιο ξεκάθαρα.
Το ότι ο Γκαρσία κάνει κάθετη στον Λίνο και μετά τη σέντρα υπήρχαν τρεις παίχτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή αυτό για μένα ήταν θέμα ρόμβου.
Με το 4-3-3 που παίζουμε συνήθως, πλην του επιθετικού δεν υπάρχει ποτέ άλλος μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Προσωπικά ο ΠΑΟΚ μου άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο πέταξε λευκή πετσέτα λόγω κούρασης νομίζω κυρίως.
Γνώμη μου είναι ότι φταίει η απόδοση των παιχτών για το αποτέλεσμα και όχι ο Σάντος. Αν ο Μουσλίμοβιτς δε την παλεύει, ο Φωτάκης είναι ανέτοιμος, ο Γκαρσία σέρνεται και ο Βιεϊρίνια ενώ μπορεί κάνει τον εαυτό του να φαίνεται ώρες ώρες γατάκι, τότε δεν έχουμε τύχη.
Παρόλο αυτά, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Χέρενφεν και για 180' δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ποτέ. Τι να πω .. κρίμα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν νοιώθει κανείς κορόιδο που έδωσε αυτα τα 2-3 χρόνια λεφτά στην ΠΑΟΚάρα είναι ΕΛΕΟΣ...

Και για να μην μαλώνουμε, τα δικά σου λεφτά πήγαν στο προπονητικό, τα δικά μου στον Γκαγκατση... ΟΚ???

Ειπαμε να ηρεμίσουμε λίγο και ακουω τη μία προσβλητική (για το λαο, τον ΠΑΟΚ και όσους τον υπηρετουν) μαλακία μετά την άλλη...
Άβαταρ μέλους
Kaminia 4

Δημοσίευση από Kaminia 4 »

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

:) :shock:
Άβαταρ μέλους
steeve88

Δημοσίευση από steeve88 »

gika έγραψε:Αλήθεια πήγε κανείς στο παλατάκι? Που προβάλαν το ματς???
Ναι φίλε...πήγα εγώ...σχεδόν το μισό γήπεδο ήταν γεμάτο...ωραία ατμόσφαιρα..ειδικά στις επίμαχες φάσεις γινόταν χαμός..έχει και ωραία ακουστική το γήπεδο...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

D.A.A.T. έγραψε:
ronaldo έγραψε:πριν τον αγωνα ειχα γραψει μεταξυ αλλων σε ενα ποστ μου τα εξης
ronaldo έγραψε:

τωρα αν ο σαντος κανει ακραια χαφ τον γκαρσια και το φωτακη που ειναι παιχτες αξονα νομιζω δεν το καταλαβαινει κανενας αυτο

το αποτελεσμα θα ειναι να παιζουμε σαν να μην εχουμε ακραια χαφ και θα συγκλινουν ολοι προς το κεντρο αν παιξει ετσι.
και σιγουρα θα χασουμε και αλλο σε ταχυτητα

αυτα για να βλεπετε καποιοι οτι δεν μιλαω με βαση το αποτελεσμα.
απλα ο σαντος δεν μπορει να σκεφτει πραγματα που σκεφτεται ενας οπαδος.
τα βασικα δηλαδη

οι παιχτες στα ακρα ειναι βασικο να ειναι γρηγοροι για να αναπτυσεται η ομαδα.
ο γκαρσια ειναι απλα τρελο να παιξει σριστερο χαφ.τετοιο πραγμα δεν θα εκανε ουτε η γιαγια μου αν την εβαζαν προπονητη

ο φωτακης δεν ειναι τρελο να παιξει δεξι χαφ αλλα ειναι μεγαλο λαθος.
και οι 2 ειναι παιχτες αξονα

κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτα αν δεν καταλαβαινει τα βασικα ο προπονητης της ομαδας ειναι ματαιο να κανουμε αναλυσεις.

να πω και οτι σημερα απλα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν ειδα τον σαντος να σηκωνει τον κουτσιανικουλη στο 80 καιρο ειχα να βγω εκτος εαυτου.
προτεινω να γινεις προπονητης στον ΠΑΟΚ..μιλαω σοβαρα ..ειναι η μονη λυση..τα ξερεις ολα πριν γινουν..επεισης να παρει μπουλο και ο Βρυζας γιατι εχεις καλυτερο ματι.
μιλαω σοβαρα και δεν ειρωνευομαι..εγω δεν ειμαι προπονητης και περιμενω την απολυτη διακαιωση σου στον παγκο του ΠΑΟΚ μπας και παρουμε ποτε πρωταθλημα..
εγω σηκωνω τα χερια ψηλα..σε μια ομαδα που ολοι οι οπαδοι ειναι ανωτεροι απο προπονητη και τεχνικο διευθυντη ειμαι τυχερος και θα ειμαι σφουγγαρι απο εδω και περα

ολοι μπουλο...διαλεξτε τρια ατομα απο εδω μεσα να αναλαβουν για να λυτρωθουμε

μακαρι να επιανα το λοττο ρε φιλε και θα τον επαιρνα τον ΠΑΟΚ.
αλλα αυτα ειναι ονειρα..
η πραγματικοτητα ειναι οτι πρεπει να δει η ομαδα τα λαθη της και να τα διορθωσει.
δεν πρεπει να κρυβουμε κατω απο το χαλακι τα σκουπιδια αλλα να τα πεταμε
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Johnny-Patra έγραψε:Δεν περίμενα να κάνει νωρίς επιθετικές αλλαγές ο Σάντος, αφού άλλωστε 1 γκόλ θέλαμε, αλλά τις έκανε και με εξέπληξε ευχάριστα!
Νωρίς...?? Στο 70κάτι ο Κουτσιανικούλης και στο 80κάτι ο Αναστασάκος... Δεν πρέπει να τον κράζουμε... Αλλά ας μην τον εξυμνούμε κιόλας σαν να έκανε κανένα κατόρθωμα... Αποκλειστήκαμε απο μια χειρότερη απο εμάς ομάδα, ενώ στον προηγούμενο γύρο κοντέψαμε να αποκλειστούμε και απο το πλήρωμα ενός ψαροκάικου...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

gika έγραψε:Αν νοιώθει κανείς κορόιδο που έδωσε αυτα τα 2-3 χρόνια λεφτά στην ΠΑΟΚάρα είναι ΕΛΕΟΣ...

Και για να μην μαλώνουμε, τα δικά σου λεφτά πήγαν στο προπονητικό, τα δικά μου στον Γκαγκατση... ΟΚ???

Ειπαμε να ηρεμίσουμε λίγο και ακουω τη μία προσβλητική (για το λαο, τον ΠΑΟΚ και όσους τον υπηρετουν) μαλακία μετά την άλλη...
ενταξει ρε γιαννη πρεπει να λαβεις υποψην σου το οτι αυτα που λενε οι περισσοτεροι σημερα ειναι εν βρασμο ψυχης! σε αλλες καταστασεις δεν θα ειχαν υποθει! ειναι μεγαλη η αγανακτηση γιατι εχουμε δωσει ενα κομματι απο την ψυχη μας σ' αυτην την ομαδα και αυτοι σημερα ηταν λες και μας εγραφαν στα @@ τους
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

το βιντεο το εβαλα για να καταλαβετε οτι εχει και χειροτερα http://www.youtube.com/watch?v=ZmvoY83Y ... annel_page
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”