Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Δεν αύξησαν τους τζαμπατζήδες τα τουρνικέ, απλώς από μόνα τους δεν αρκούν για να τους σταματήσουν απ' ό,τι φαίνεται. Άντε όμως να βάλεις συρματοπλέγματα ή κάγκελα στην είσοδο της 4.
Όσο για την Καλαμαριά, πραγματικά αδικούμε τους εαυτούς μας. Αυτή την αδράνεια θα τη βρούμε μπροστά μας.
Όσο για την Καλαμαριά, πραγματικά αδικούμε τους εαυτούς μας. Αυτή την αδράνεια θα τη βρούμε μπροστά μας.
ηδη την εχουμε βρει...........η προπαγανδα για εκεινη την περιοχη εχει πιασει ταβανι.
σε λιγο θα αρχιζω να πιστευω οτι εκει ακομα και το σκοταδι ειναι κιτρινο (μπλιαχ).
σε λιγο θα αρχιζω να πιστευω οτι εκει ακομα και το σκοταδι ειναι κιτρινο (μπλιαχ).
- Aureliano Buendia
Κι όμως Πήγασε...
Φυσικά τα τουρνικέ δεν έιναι η αιτία των τζαμπατζήδων αλλά διευκόλυναν τη ραγδαία αύξησή τους.
Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό ή κάτι φοβερό.
Το τζαμπαντάν ήταν μία ισχυρότατη τάση στην Τούμπα εδώ και καιρό.
Τώρα υπάρχει μία συνθήκη που το ευνοεί και αυξήθηκε κατακόρυφα.
Απλά πράγματα.
Σε κάθε ματς στην 4, παρατηρώ τεράστιους αριθμούς τζαμπατζήδων, πολύ μεγαλύτερους από παλιά.
Φυσικά τα τουρνικέ δεν έιναι η αιτία των τζαμπατζήδων αλλά διευκόλυναν τη ραγδαία αύξησή τους.
Νομίζω πως τα τρία αυτά σημεία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.Aureliano Buendia έγραψε:α)μπαίνουν συνεχώς 2-2
β)κάποιοι σέρνονται από κάτω τους
γ)όσοι σκαρφαλώσουν τον αρχικό τοίχο, προσπερνάνε τα τουρνικέ και μπαίνουν ανενόχλητοι στο γήπεδο
Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό ή κάτι φοβερό.
Το τζαμπαντάν ήταν μία ισχυρότατη τάση στην Τούμπα εδώ και καιρό.
Τώρα υπάρχει μία συνθήκη που το ευνοεί και αυξήθηκε κατακόρυφα.
Απλά πράγματα.
Σε κάθε ματς στην 4, παρατηρώ τεράστιους αριθμούς τζαμπατζήδων, πολύ μεγαλύτερους από παλιά.
- Aureliano Buendia
Τέλος πάντων, όπως και να έχει, δεν είναι και κάποιο σημαντικό ζήτημα για να διαφωνήσουμε και να επιμείνω.
Η ουσία είναι ότι αποτελεί πρόβλημα και δεν υπάρχει καμία διάθεση να αντιμετωπιστεί ούτε από την ΠΑΕ ούτε από τους συνδέσμους ούτε από τον καθένα μας προσωπικά.
Η ουσία είναι ότι αποτελεί πρόβλημα και δεν υπάρχει καμία διάθεση να αντιμετωπιστεί ούτε από την ΠΑΕ ούτε από τους συνδέσμους ούτε από τον καθένα μας προσωπικά.
Εκτός αν μπούνε κάγκελα και συρματοπλέγματα στην είσοδο της 4 κι έτσι αποκτήσει νόημα η ύπαρξη των τουρνικέ. Άντε κάντο όμως....
μιλατε για τις γκομενες λες και αυτες ειναι το προβλημα στην 4.
να ρωτησω κατι?
εμεινε καποιος απο αυτους που βγαζουν φωνη εκτος 4? μηπως δεν βρηκε εισητηριο και αναγκαστηκε να παει αλλου?
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. μιλαμε για μια κερκιδα που εχει μεσα πανω απο 8 χιλ κοσμου. οι 100 γκομενες χαλανε το κλιμα?
απλα το ματς ηταν με μικρη ομαδα, ο κοσμος το πηρε στα χαλαρα, η ομαδα δεν βοηθησε και ειδαμε την εικονα που ειδαμε. σε 2 εβδομαδες με το ερπετο παλι καμινι θα ειναι. ετσι παει το πραγμα.
παντως στην 5 που βλεπω κατι παιδια μια χαρα ξεκουραζουν το ματι μου. ειδικα τωρα που το κουραζει η ομαδα.
παντως οφειλω να ομολογησω οτι στην 5 ειναι υπερβολικα κουραστικοι οι μπαγλαμαδες των 3 ματς τον χρονο που θελουν να δουν το ματς καθιστοι. λες και πηγαν στο βιλατζ να δουν ταινια. ασε που και να θελεις να φωναξεις εαν εχεις τον αλλο απο πισω να σου τα σπαει δεν σου βγαινει.
να ρωτησω κατι?
εμεινε καποιος απο αυτους που βγαζουν φωνη εκτος 4? μηπως δεν βρηκε εισητηριο και αναγκαστηκε να παει αλλου?
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. μιλαμε για μια κερκιδα που εχει μεσα πανω απο 8 χιλ κοσμου. οι 100 γκομενες χαλανε το κλιμα?
απλα το ματς ηταν με μικρη ομαδα, ο κοσμος το πηρε στα χαλαρα, η ομαδα δεν βοηθησε και ειδαμε την εικονα που ειδαμε. σε 2 εβδομαδες με το ερπετο παλι καμινι θα ειναι. ετσι παει το πραγμα.
παντως στην 5 που βλεπω κατι παιδια μια χαρα ξεκουραζουν το ματι μου. ειδικα τωρα που το κουραζει η ομαδα.
παντως οφειλω να ομολογησω οτι στην 5 ειναι υπερβολικα κουραστικοι οι μπαγλαμαδες των 3 ματς τον χρονο που θελουν να δουν το ματς καθιστοι. λες και πηγαν στο βιλατζ να δουν ταινια. ασε που και να θελεις να φωναξεις εαν εχεις τον αλλο απο πισω να σου τα σπαει δεν σου βγαινει.
Περιστατικό στον αγώνα ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσέ
Μπήκα στην 5 για να φωνάξω παρέα με τον θείο μου. Δίπλα μου καθόταν ένας τύπος 35άρης κυριλέ με γυαλιά.
Εντάξει ήξερα ότι πολλοί δεν φωνάζουν κανένα σύνθημα αλλά και να μου το λέγανε δεν θα πίστευα ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και στο ''ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ'' με το τύμπανο πριν το ματς θα μένουν απαθείς και πραγματικά στ'αρχίδια τους.
Ο τύπος λοιπόν,εκεί που όλοι μας βγάζουμε τα λαρύγκια μας,καθόταν με τα χέρια δεμένα μπροστά και είχε ένα υφάκι στο πρόσωπο του σαν να λέει ''τι κάνουν?''.
Αμέσως μετά τον ρώτησα ''ρε αδερφέ ΠΑΟΚ είσαι?''
Με λέει ''ναι''
''Ε και γιατί δεν κάθεσαι σπίτι ρε αν είναι να μην φωνάζεις''? Του λεω.
Ποτέ μου δεν τολμάω να ''την πω'' έτσι στεγνά σε έναν άγνωστο αλλά εκεί πάνω στην τρέλλα συνέχιζα να του την λέω όλη την ώρα. Να του λέω ''φωναζε ρε'' σε αρκετές στιγμές που γιουχάρανε όλοι.
Ε τελικά φώναξε και αυτός.
Θέλω να καταλήξω στο ότι ακόμα και ο πιο απαθής-ντερμπάκιας δήθεν ΠΑΟΚτσης, θα φωνάξει αν του το προτρέψουμε ή αν ακόμα φτάσουμε και στην προσταγή. Η Τούμπα πρέπει να πάψει να είναι δημοκρατική.
Μπήκα στην 5 για να φωνάξω παρέα με τον θείο μου. Δίπλα μου καθόταν ένας τύπος 35άρης κυριλέ με γυαλιά.
Εντάξει ήξερα ότι πολλοί δεν φωνάζουν κανένα σύνθημα αλλά και να μου το λέγανε δεν θα πίστευα ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και στο ''ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ'' με το τύμπανο πριν το ματς θα μένουν απαθείς και πραγματικά στ'αρχίδια τους.
Ο τύπος λοιπόν,εκεί που όλοι μας βγάζουμε τα λαρύγκια μας,καθόταν με τα χέρια δεμένα μπροστά και είχε ένα υφάκι στο πρόσωπο του σαν να λέει ''τι κάνουν?''.
Αμέσως μετά τον ρώτησα ''ρε αδερφέ ΠΑΟΚ είσαι?''
Με λέει ''ναι''
''Ε και γιατί δεν κάθεσαι σπίτι ρε αν είναι να μην φωνάζεις''? Του λεω.
Ποτέ μου δεν τολμάω να ''την πω'' έτσι στεγνά σε έναν άγνωστο αλλά εκεί πάνω στην τρέλλα συνέχιζα να του την λέω όλη την ώρα. Να του λέω ''φωναζε ρε'' σε αρκετές στιγμές που γιουχάρανε όλοι.
Ε τελικά φώναξε και αυτός.
Θέλω να καταλήξω στο ότι ακόμα και ο πιο απαθής-ντερμπάκιας δήθεν ΠΑΟΚτσης, θα φωνάξει αν του το προτρέψουμε ή αν ακόμα φτάσουμε και στην προσταγή. Η Τούμπα πρέπει να πάψει να είναι δημοκρατική.
Η 5 εχει πολλους πουτους αρεσει να αρζουν κα να βλεπουν μπαλα και καθονται εκει γιατι φενεται καλυτερα ο αγωνας, που δυστυχως ειναι διπλα στη 4. Πρεπει να παν εκει συνδεσμοι με 100 ατομα , και αλλοι τοσοι στη 6 με ακομα 1 αργανοτοι για να ξυπνησουν αυτες οι θυρες. Και αμα φωνακουν αυτες οι δυο στην 7 θα φωναξουν σιγουρα.
Ποια 5,ποια 6........ποια 7?......Τι λετε?..........Ας γινει,αρχικα,η 4 οπως πρεπει να ειναι και μετα τα συζηταμε τα υπολοιπα!!!
- sourmenetes
- Moderator
Mpafos το γηπεδο ειναι πολυ μεγαλο λογω του στιβου...Επομενως χρειαζεται τη στηριξη ολου του γηπεδου.Αμα δεν ειχε το στιβο δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοτανε...Τωρα πες οτι μια φορα η 4 δεν ειναι στα φορτσα της...Αμα βοηησει λιγο η 5-6 ξερεις τι εχει να γινει???Εχει πολυ κοσμο και μπορει να συνεισφερει ηχητικα..Βεβαια ισχυει και αυτο που ειπε ενας φιλος παραπανω οτι πηγαινει στην 5 καποιος για να ειναι κεντρο,να δει λιγο μπαλα κτλ...Σεβαστο,αλλα ακομα και καθιστοι να ειναι αυτοι οι 9.000, μην ειναι και παραπανω, ξερεις τι μπορει να γινει απο θεμα ακουστικης???
ΧΑΜΟΣ!!!
Αμα τις οργανωσεις θα γουσταρουν και αυτοι..Ειναι σιγουρο..
Πρεπει αρχικα να διορθωθει λιγο η κατασταση στην 4 και εν συνεχεια να παρουν μπρος και οι υπολοιπες θυρες..
Το ξαναπα..10 συντονιστες με ασυρματο μπορουμε να χουμε???Να ζητησουμε 1000 ευρω απο την ΠΑΕ να παρει ασυρματα στους συντονιστες..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
Και ξαναλεω...Οχι μακριναρια συνθηματα συνεχεια...Δεν μπορει να συντονιστει το γηπεδο...
Μπορεις να φωναζεις το κλασικο ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ...ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ...ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ...ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ..(στο Αλεξανδρειο ηταν γαματο...)
Και γενικως συνθηματα μονο με ΠΑΟΚ μεσα...Και οχι πολλα λογια..Αποσυντονιζεται η κατασταση και ακουγεται μια βαβουρα..Εξαλλου οι ποδοσφαιριστες με αυτο φτιαχνονται...Που να καταλαβουν οι περισσοτεροι αυτα που λεμε εμεις...
ΧΑΜΟΣ!!!
Αμα τις οργανωσεις θα γουσταρουν και αυτοι..Ειναι σιγουρο..
Πρεπει αρχικα να διορθωθει λιγο η κατασταση στην 4 και εν συνεχεια να παρουν μπρος και οι υπολοιπες θυρες..
Το ξαναπα..10 συντονιστες με ασυρματο μπορουμε να χουμε???Να ζητησουμε 1000 ευρω απο την ΠΑΕ να παρει ασυρματα στους συντονιστες..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

Και ξαναλεω...Οχι μακριναρια συνθηματα συνεχεια...Δεν μπορει να συντονιστει το γηπεδο...
Μπορεις να φωναζεις το κλασικο ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ...ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ...ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ...ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ..(στο Αλεξανδρειο ηταν γαματο...)
Και γενικως συνθηματα μονο με ΠΑΟΚ μεσα...Και οχι πολλα λογια..Αποσυντονιζεται η κατασταση και ακουγεται μια βαβουρα..Εξαλλου οι ποδοσφαιριστες με αυτο φτιαχνονται...Που να καταλαβουν οι περισσοτεροι αυτα που λεμε εμεις...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Αυτό με την Προσφυγομάνα Καλαμαριά είναι ... Η ΞΕΦΤΙΛΑ....Aureliano Buendia έγραψε:Α, μάλιστα...
Τίποτα πιτσιρίκια θα ήταν γείτονα...
Το μόνιμο πανό από Καλαμαριά νομίζω το έχω δει σε όλους τους φετινούς αγώνες, εκείνο το παρδαλό σαν αφρικανική σημαία που γράφει "ΚALAMARIA" με άσπρα έντονα γράμματα.
Τέλος πάντων, το λογότυπο east side είναι κατοχυρωμένο.
Επανωμή, Θέρμη, Μηχανιώνα, Περαία, τέλος.
Αν και off topic, να πω ότι όσο δεν θα υπάρχει Σύνδεσμος στεγασμένος και με επίσημη φωνή και πανό και τα ρέστα στην Καλαμαριά θα συντηρούμε έναν οπαδικό μύθο που καλλιεργούν εντέχνως οι ανύπαρκτοι και θα χάνουμε την ευκαιρία να γιγαντωθούμε οπαδικά στα ανατολικά όσο και στα δυτικά.
Άσχετα με το αν έχουμε ήδη πολύ περισσότερους συνδεσμους από όσους ισχυρίζεται η κίτρινη πραπαγάνδα των ρουφιάνων της πόλης.
Ασπρόμαυρος Δήμος από πάππου προς πάππο, και να μην υπάρχει ένας ΣΟΒΑΡΟΣ Σύνδεσμος. Είναι ανεπίτρεπτο.
Καλά τι κάνουν οι Καλαμαριώτες? Και καλλιεγείται η μεγάλη της εποχής απάτη ότι ο ΠΑΟΚ είναι μόνο δυτικά και άλλες σκουληκιάρικες μπούρδες.
Εκεί όλες οι περιοχές της Καλαμαριάς, Ν. Κρήνη, Φοίνικας, Κατιρλί, Κουρί, Διόροφα, Καραμπουρνάκι, Αγιος Ιωάννης, Αγιος Παντελεήμονας, όλες μα όλες είναι Ασπρόμαυρες. Αντε Πρόσφυγες ξυπνήστε!
Φιλε μου,sourmenetes.....επειδη τα χρονια μου ,πλεον,ειναι πολλα-απο το '81- στην Τουμπα,αυτο που ξερω ειναι πως η 4 μπορει να παρασυρει ολο το γηπεδο.Επαναλαμβανω....αρκει να ειναι οπως πρεπει.
Οσο για τα συνθηματα......συμφωνω και επαυξανω...ασε που φωναζουμε συνθηματα που δεν ακουγεται τι λεμε.....(γιατι το "σ'οποιο γηπεδο κι αν παμε τα σπαμε",το λεμε τοσο γρηγορα?????????ξερετε οτι δεν ακουγεται τιποτα???)
Οσο για τα συνθηματα......συμφωνω και επαυξανω...ασε που φωναζουμε συνθηματα που δεν ακουγεται τι λεμε.....(γιατι το "σ'οποιο γηπεδο κι αν παμε τα σπαμε",το λεμε τοσο γρηγορα?????????ξερετε οτι δεν ακουγεται τιποτα???)
- sourmenetes
- Moderator
Εγω λογω αποστασης δεν εχω και τις πιο πολλες εμπειριες...Συμφωνω οτι πρεπει να παρασυρει η 4 τις αλλες...Και σιγουρα το καθε ματς ειναι ξεχωριστο και ακομα και η ωρα παιζει πολυ βασικο ρολο...Αλλιως ειναι βραδυ αλλιως απογευμα...Απλα οταν με το καλο επανελθει η 4 στα τεμπα της (το ερπετο θα την πληρωσει παλι
) αμα μπορειτε οσοι εχετε γνωριμιες και περνα ο λογος σας να προτεινετε και 2 συντονιστες για 5-6..Για χαβαλε που λεει ο λογος στην αρχη..Αμα πετυχει εχει καλως αλλιως δεν πειραζει...Θελει λιγο ταρακουνημα ο αλλος για να παρει εμπρος.Αυτο νομιζω.Αμα δει τον διπλανο του θα σηκωθει,θα φωναξει..Αλλιως δεν προκειται να συνεισφερει..

παιδια νομιζω πως δεν υπαρχει τετοια προοπτικη...για οργανωση της 5-6-7...να σας πω μονο απο τον πατερα μου(οπως εχω γραψει και σε σχολιο στο αρθρο του φρι)δεν εχει ορεξη να φωναξει...και θα γραψει στα καλαμπαλικια του τον εκαστοτε οργανωτη!!!και γι αυτο δεν παει στην 4!!!!και νομιζω πως οσοι πανε σ αυτες τις θυρες(εκτος απο ενα 5-10%)ειναι της ιδιας καταστασης!!!δεν μπορει κανεις να τους υποχρεωσει γιατι δεν ειναι στην 4!!!!ας διορθωσουμε πρωτα την 4(κατι που θελει ΤΟΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ)και τα αλλα θα ρθουν μονα τους!!!