Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από teod1980 »

Η αλήθεια είναι ότι πήγατε να κόψετε και τα νακιαμού από τα αβατάρ αλλά δε σας κάθισε καλά ε;
:lol: :lol: :lol: :lol:

Το αφήνατε και καλά λόγω καλοκαιριού.... :D

Ελπίζω να μην τα πειράξετε και αυτά.... :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Exω την αίσθηση ότι έχουμε αναγάγει το ζήτημα σε θέμα μείζονος ενδιαφέροντος..
Δε θα είχε προηγηθεί τίποτα από όλα αυτά εάν κι εφόσον χθες δεν είχε συμβεί το κλείδωμα του τόπικ..
Αλλωστε ο σκοπός του, όλοι ξέρετε ποιος είναι και τι αποσκοπεί.. Τόσον καιρό προσπαθείτε να κρατάτε το φόρουμ σε μια καλή κατάσταση, δίχως σπαμ σε σημαντικά τόπικ και μς τις συζητήσεις να παραμένουν σε λογικά πλαίσια, επειδή ξέρετε πως αν κάποιος θελήσει να παραφράσει τη συζήτηση κάπου, μπορείτε να τον στείλετε στο συγκεκριμένο τόπικ..

Για να μην μακρυγορώ και πάλι, αίσθηση μου είναι ότι το συγκεκριμένο τόπικ πρέπει να μείνει ανοικτό, πολύ απλά γιατί μπορεί να λειτουργήσει και σαν ένα τόπικ όπου μπορεί ο οποισδήποτε να πει κάτι το οποίο δεν μπορεί να το πει οπουδήποτε αλλού, εν είδει τσατ, μιας και το τσατ ακόμη δεν έχει τη μορφή που είχε παλιότερα και την επισκεψιμότητα, αλλά και δεν μπορεί να κρατήσει αρχείο, έτσι ώτσε τα γραφόμενα να μείνουν!
yiannisPAOKitalia

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

gika έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε: 2. Κανόνες Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο φόρουμ του Paokmania.gr/Forum έχουν όλοι οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο, και ο χώρος τους παρέχεται από το Paokmania.gr/Forum για την ανάπτυξη απόψεων γύρω από τον Π.Α.Ο.Κ.
Θα διέγραφες για τον ίδιο ακριβώς λόγο τό τόπικ για τις εκλογές, το κοινωνία ώρα μηδέν, τόπικ που αφορούν τη διεθνή οικονομία, το αιγαίο, τα ανέκδοτα και όλα τα σχετικά;

Σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνα, στον οποίο βασιστήκατε για να το σβήσετε, ΠΡΕΠΕΙ να σβηστούν και όλα τα παραπάνω τόπικ
8.27 Η δημιουργία θεμάτων άσχετων με τον Π.Α.Ο.Κ. εκτός από την περίπτωση που θα υπάρξει συνεννόηση με τον Διαχειριστή.

Συν τοις άλλης, δε διαγράφηκε το συγκεκριμένο topic, αλλά κλειδώθηκε, προς το παρόν.
gika έγραψε:Άρα

α) ή έχετε κάποιο κόμπλεξ με το Ότι να ναι, ή θέλετε να δείξετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο και κλειδώνεται έτσι για πλάκα τόπικ τα οποία τόσοι και τόσοι πέρασαν, και δεν το πείραξαν.
Παράπονα για "τους τόσους και τόσους", στους ίδιους, ή στους administrators. Δε θα απολογηθούν οι τωρινοί συντονιστές για πράξεις αλλονών.

Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό "complex", καλείσαι κατ'αρχήν να προσδιορίσεις σε ποιους αναφέρεται συγκεκριμένα, και έπειτα είτε να τον αιτιολογήσεις, είτε να τον αποσύρεις.
gika έγραψε:β) ή έχετε σκοπό σύντομα να κλειδώσετε και τα υπόλοιπα τόπικ που δεν ασχολούνται με ΠΑΟΚ.
Κανόνας 8.27
gika έγραψε:Πάντως είναι πραγματικά κρίμα για το σάιτ.

Μερικά ακόμα ενεργά μέλη -από τα πιο παλιά μέλη του φόρουμ (όχι ότι έχουν παραπάνω δικαιώματα αλλά αν δεν ήταν αυτοί τότε, δεν θα υπήρχε τίποτα σήμερα)- προβλέπω ότι σύντομα θα μας κουνήσουν μαντίλι.
Υπόθεση-πρόβλεψη δική σου! Συμπέρασμα δικό μου: και άλλα μέλη (παλιά) αποχώρησαν, αλλά δεν το διαλύσαμε. Θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα προσπαθήσουμε να επιζήσουμε.
gika έγραψε:ΥΓ: Από εδώ και πέρα ότι θεωρούσα πως έπρεπε να μπει στο Ότι να ναι, φυσικά όπως είναι αναμενόμενο θα μπαίνει στο πιο κατάλληλο από τα ήδη υπάρχοντα τόπικ.. Αν κάτι δεν ταιριάζει απόλυτα κάπου, θα μας βοηθάτε αγαπητοί συντονιστές, μεταφέροντας το εκεί που πρέπει. Μέχρι να προσαρμοστούμε τουλάχιστον... :pano:
Κοιμήσου ήσυχος. Βοήθεια άπειρη, αρκεί να μην πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους.
Άβαταρ μέλους
TRECK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από TRECK »

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΛΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ "ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ" ΕΙΝΑΙ "ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΟΚ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

οταν εμπαιναν μεσα καποιοι μαμουσαν καθε ειδους συζητηση εκει νοου προμπλεμ ε???
και εδω ρε μου κανατε μεχρι και τοπικ για συζητηση πολιτισμενη !!!!!αν ειναι δυνατον τι να λεμε τωρα !!!τεσπα το κουρασαμε ολοι μας πολυ φτανει ως εδω δεν ηρθε και η καταστροφη μεξικανικο το καναμε!
χαλαρωστε ομως και εσεις λιγο γιατι δεν ειστε καθολου περισσοτερο Π.Α.Ο.Κ. απ οτι ειμαστε εμεις γ αυτο καντε οτι θετε αλλα μην μας την λετε κιολας ρε !
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε συ ντεπο μας δουλευεις τωρα πες την αληθεια σοβαρα...εμεις να χαλαρωσουμε ή καποιοι σηκωσατε σημαια επαναστασης??? :twisted: :twisted: γκικα κλπ εγω δε θα μπω σε διαδικασιες με κανονες κλπ...θα μιλησω πολυ στα ισια(και οχι στραβοστομικα :D )...στο συγκεκριμενο τοπικ γραφονταν ενα σωρο μαλακιες με το συμπαθιο κιολας...τι εφαγα τι εκανα πως εκλασα πως κοιμηθηκα τι ειδα στον υπνο μου τι δωρο εκανα στην γκομενα μου κλπ...ε αμα εσυ με συγκρινεις αυτο το πραγμα με θεματα οπως οι εκλογες(που αναφερεις) τι να σου πω χαλαλι σου...αυτα δεν ειναι για να γραφονται σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ ειναι για τα φεισμπουκια δλδ πως να το κανουμε...και οπως λες εσυ εγω θα σε πω υπηρχαν πολλα ατομα που εμπαιναν εδω μεσα και ξενερωναν σε βαθμο παρεξηγησεως κιολας με αυτα που γραφονταν στο τοπικ...τεσπα πολυ αξια του δωσαμε στην τελικη...κατανοω τη στεναχωρια σας αλλα οχι την αντιδραση...ακου εκει θες να μιλησεις και με τους αντμιν...σιγα μην πας και στο κας ρε τρελε σκορδα νο2... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καταρχήν, απευθύνομαι στο ποστ του Σέρα.

Ναι γραφόταν παπαριές. Κάτι που το καταλάβαινες και από τον τίτλο. Και εκεί ξεδίναμε. Θέλεις να μιλήσουμε στα ίσια; Θα δεις πολλά σπαμ και πάλι σε διάφορα τόπικ. Δεν το κάνω για να απειλήσω. Ούτε σημαίνει ότι θα σπαμάρω εγώ. Δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο επίτηδες για να "εκδικηθώ". Να εκδικηθώ ποιον άλλωστε. Διαδικτυακό σπίτι μου θεωρώ αυτό το φόρουμ... Απλά για πάρα πολλούς, όπως είπε και ο Φρι, το ότι να ναι ήταν μέρος που έμπαινες έλεγες την παπαρια σου και συνέχιζες τα σοβαρά ποσταρίσματα στο υπόλλοιπο τόπικ.

Για αυτούς που λες ότι ξενέρωσαν με αυτά που γράφονταν στο τόπικ και έφυγαν:
α) Είναι ένα τόπικ. Άμα δεν θέλεις δεν το διαβάζεις!
β) Πολύ ξενέρωσαν με το σπαμ και φύγανε. Έχω φάει και μπόλικαμπαν για αυτόν τον λόγο. Πάντα μου γινόταν συστάσεις να πάω στο "ότι να ναι" και σε ανάλογα τόπικ. Άρα υπήρχε λόγος ύπααρξης τους. Ο οποίος δεν έχει εκλείψει.
γ) Τα πριν Ότι να ναι χρόνια τα έχεις προλάβει; Δεν θυμάμαι από πότε συμμετέχεις. Παλιά το φόρουμ ήταν όλο αμπαλαέα. Ατέλειωτος χαβαλές παντού. Μαζευτήκαμε πάρα πολλοί, έπρεπε να τηρούνται κάποιοι κανόνες, και ο χαβαλές και τα σπαμ σταμάτησαν σιγά-σιγά. Και δημιουργήθηκε το Ότι να ναι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ;;;; ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΣΑ ΠΟΣΤ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ". ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Ε ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚ ΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μαλώνουμε? Ποιος μαλώνει?

gika, το "topic μη προσβλητικό για κανέναν" είναι αυθαίρετο, εκτός και αν μιλάς εν ονόματι όλων, ή του κανένα.

Και επιπλέον, περιμένω μια απάντηση από εσένα:
yiannisPAOKitalia έγραψε:
gika έγραψε:Άρα

α) ή έχετε κάποιο κόμπλεξ με το Ότι να ναι, ή θέλετε να δείξετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο και κλειδώνεται έτσι για πλάκα τόπικ τα οποία τόσοι και τόσοι πέρασαν, και δεν το πείραξαν.
Παράπονα για "τους τόσους και τόσους", στους ίδιους, ή στους administrators. Δε θα απολογηθούν οι τωρινοί συντονιστές για πράξεις αλλονών.

Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό "complex", καλείσαι κατ'αρχήν να προσδιορίσεις σε ποιους αναφέρεται συγκεκριμένα, και έπειτα είτε να τον αιτιολογήσεις, είτε να τον αποσύρεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ποια τοσα ποστ ρε γκικα 3 ατομα ειστε... :ugeek: οποιος σπαμαρει ανελλειπως ανεξαρτητα απο το ποιος ειναι θα εχει τις αναλογες συνεπειες...απο εκει και περα ολοι θελουμε να λαλακιζομαστε που και που εδω μεσα...οταν εγω πχ με το νοβι τον ιταλο και τους υπολοιπους θελουμε να το κανουμε ξεκιναμε με ακυρα πμ και καταληγουμε στο τσατ οπου ξεδινουμε...καντε και εσεις το ιδιο...φυσικα και θυμαμαι πως ηταν το ο,τι να ναι στην αρχη και με ποιο σκοπο δημιουργηθηκε...και σιγουρα δε δημιουργηθηκε με το σκοπο να ειναι τοπικ-ημερολογιο για 5 ατομα γιατι 5 ατομα ειστε που ποσταρετε σε αυτο πλεον...λοιπον απο τη μερια μου εγραψα την αποψη μου και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το συγκεκριμενο θεμα παλι το θεωρω...ο,τι να ναι... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από gika »

8.27 Η δημιουργία θεμάτων άσχετων με τον Π.Α.Ο.Κ. εκτός από την περίπτωση που θα υπάρξει συνεννόηση με τον Διαχειριστή.
Είσαι συντονιστής (moderator) και όχι διαχειριστης (administrator). Για αυτό και ζητάω κάποιον admin από χθες!!!
Συν τοις άλλης, δε διαγράφηκε το συγκεκριμένο topic, αλλά κλειδώθηκε, προς το παρόν.
Κλειδώθηκε; Προς το παρόν;

Αν είναι πρσωρινό όλο αυτό πες το μας να τελειώνουμε. Ξεκλείδωσε το κι όλας κι όλα μέλι γάλα.

Δεν έχω παράπονο από τους "τόσους και τόσους". Απλά είπα ότι πριν από σας έχουν περάσει καμιά 10αριά (μπορεί και παραπάνω) moderators από εδώ μέσα! Και όλοι καταλαβαίνανε τον λόγο ύπαρξης τους. Δηλαδή πως γίνεται να αλλάζεται πολιτική; Άμα άλλαξαν οι κανόνες υπεύθυνοι είναι οι administrators οπότε τζάμπα απαντάτε! Άμα οι κανόνες είναι ίδιοι, τότε χαρακτηρίζω παράλογη τη συμπεριφορά σας. Κύριο επιχείρημα; Ότι καμιά δεκαριά άτομα που κάθονταν "στην καρέκλα σου" με τους ίδιους κανόνες, έκριναν αλλιώς τα πράγματα.

Όσο για το κόμπλεξ.

Κόμπλεξ=εμπάθεια=προσωπική κόντρα κάποιων.

Δεν ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο. Εσείς θα μου πείτε. Πάντως αν έχειτε κάτι προσωπικό μαζί μου, περιμένω πμ και όχι λουκέτα.
Υπόθεση-πρόβλεψη δική σου! Συμπέρασμα δικό μου: και άλλα μέλη (παλιά) αποχώρησαν, αλλά δεν το διαλύσαμε. Θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα προσπαθήσουμε να επιζήσουμε.
Εννοούσα ότι τα παλιά μέλη είναι αυτοί που στήριξαν την προσπάθεια που έγινε από τους admin. Αν δεν υπήρχαν αυτοί πριν 3 χρόνια, πιθανότατα το ΠΑΟΚμάνια θα είχε κλείσει στους πρώτες 2-3 μήνες. Σήμερα με τόσα μέλη, κανείς δεν είναι αναντικατάστητος. Απλά λίγο σεβασμό παραπάνω σε αυτούς που το κρατάνε ζωντανό εδώ και 3 χρόνια. Και δεν μιλάω αποκλειστικά για μένα. Μιλάω και για όλους αυτούς που είτε έχουν φύγει, είτε είναι ακόμα μαζί μας.

Κοιμήσου ήσυχος. Βοήθεια άπειρη, αρκεί να μην πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους.
Δεν είπα τίποτα τίποτα για "συνειδητή πρόκληση χάους". Κι άλλο κακοπροάίρετο ποστ από moderator προς μέλος;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sera4 έγραψε:λοιπον απο τη μερια μου εγραψα την αποψη μου και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το συγκεκριμενο θεμα παλι το θεωρω...ο,τι να ναι... ;)
Αυτό θέλω να πω.

πχ εγώ δε γουστάρω ένα τόπικ. μαζεύω πέντε άτομα (τόσοι δεν είστε οι μοντς;) και λέμε δε μας αρέσει κλειδώστε το;

Αφού σε κάποιους άλλους αρέσει...

Μην κρίνετε με προσωπικα κριτήρια. Το φόρουμ είναι ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ιταλέ, ελπίζω να σε κάλυψα με το παραπάνω ποστ...

Απλά έγραψα πρώτα στον Σέρα γιατί η απάντηση ήταν πιο σύντομη... ;)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Να πω κι εγώ μια κουβέντα έτσι;
Κατ' αρχάς αδερφέ σέρα αν δεν σ΄αρέσει το τόπικ δεν το διαβάζεις οκ;
Κατά δεύτερον δεν απαντώ στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ γιατί έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου και δεν μπορεί να κρίνει το τόπικ έτσι όπως του την έχω διαμορφώσει εγώ την άποψη για αυτό !!!!
Λοιπον έχουμε και λέμε :
Είπες αγαπητέ τούλη ότι ήταν απόφαση όλων των μοντ οξ;;;
Θέλω λοιπόν γραπτή δήλωση του Πλάτωνα ότι συμφωνεί να κλείσει το τόπικ !!!!!
Επίσης θέλω να μιλήσω και με τον μηχανικό τον δάσκαλο και τον στάλιον να δω τι κακό κάναμε με το να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας εκεί μέσα!!!
Διαβάζω καθημερινά πάρα πολλά τόπικ και τα οποίά όλα μέσα έχουν άσχετα τόπικ για να διασκεδάζουν.........
Θα ήθελα να σας δω την εποχή που τα μπαν έπεφταν βροχή επειδή τα άτομα που κάνανε κουμάντο ήταν τρις χειρότερα από εσάς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή λοιπόν εσείς και μόνο εσείς είσαστε αυτοί που κάνετε κουμάντο εδώ μέσα τότε απλά σας λέω ότι δεν έχετε στον ήλιο μοίρα και σας λυπάμαι.....είσαστε άξιοι της μοίρας σας.....
Ζηλεύω τον αδερφό μίθριο που το είπε και το 'κανε.....σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει άτομα τα οποία ήταν μια ζωή στην σφαλιάρα (όπως οι φίλοι μας τα σκουλίκια) και όταν τους δώθηκε μιά -και καλά- εξουσία τότε νομίζαν ότι πιάσαν του παππά τα @@ !!!!!!!!!!!!
Αγαπητέ τούλη τελειώνοντας σε ενημερώνω ότι οι απαντήσεις μου για ΄σένα είναι στο φατσοβιβλίο......
Να είσαστε όλοι σας καλά....λυπαμαι για εσάς και περισσότερο λυπάμαι που λέτε ότι υποστηρίζετε ίδια ομάδα με εμένα.....κρίμα........
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Και που 'σαι πανίβλακα.....εσύ που έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ.....
Σβήσε ότι θέλεις από αυτά που έγραψα.....
Στα @@ σε γράφω.....και αν έχεις πρόβλημα μαζί μου ξέρεις που θα με βρεις πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ οκ;;;;
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Αν και δεν διάβασα όλα τα post για να μπορώ να μιλήσω πιο ορθά .... κατάλαβα όμως ότι υπάρχουν απλά κάποιοι που θεωρούσαν το ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ μη συμβατό με την ασπρόμαυρη φιλοσοφία του site .... δεν θα πώ αν είχαν δίκιο ή άδικο .... δυστυχώς είσαι αναγκασμένος να παίζεις με τους όρους του παιχνιδιού .... τώρα ποιός κάνει τους όρους, ποιός τους εκτελεί και ποιός τους γουστάρει στην ζωή του ποσώς με ενδιαφέρει .... Ντρημίδη επειδή εσύ με ενδιαφέρεις σε παρακαλώ μην βρίζεις .... Gika απλά σε respect όσο δεν πάει .... mods keep on walking by the rules ..... ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .... ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ .... Ο Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ..... και από όλους !!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”