Το αφήνατε και καλά λόγω καλοκαιριού....
Ελπίζω να μην τα πειράξετε και αυτά....
8.27 Η δημιουργία θεμάτων άσχετων με τον Π.Α.Ο.Κ. εκτός από την περίπτωση που θα υπάρξει συνεννόηση με τον Διαχειριστή.gika έγραψε:Θα διέγραφες για τον ίδιο ακριβώς λόγο τό τόπικ για τις εκλογές, το κοινωνία ώρα μηδέν, τόπικ που αφορούν τη διεθνή οικονομία, το αιγαίο, τα ανέκδοτα και όλα τα σχετικά;yiannisPAOKitalia έγραψε: 2. Κανόνες Συμμετοχής
2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο φόρουμ του Paokmania.gr/Forum έχουν όλοι οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο, και ο χώρος τους παρέχεται από το Paokmania.gr/Forum για την ανάπτυξη απόψεων γύρω από τον Π.Α.Ο.Κ.
Σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνα, στον οποίο βασιστήκατε για να το σβήσετε, ΠΡΕΠΕΙ να σβηστούν και όλα τα παραπάνω τόπικ
Παράπονα για "τους τόσους και τόσους", στους ίδιους, ή στους administrators. Δε θα απολογηθούν οι τωρινοί συντονιστές για πράξεις αλλονών.gika έγραψε:Άρα
α) ή έχετε κάποιο κόμπλεξ με το Ότι να ναι, ή θέλετε να δείξετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο και κλειδώνεται έτσι για πλάκα τόπικ τα οποία τόσοι και τόσοι πέρασαν, και δεν το πείραξαν.
Κανόνας 8.27gika έγραψε:β) ή έχετε σκοπό σύντομα να κλειδώσετε και τα υπόλοιπα τόπικ που δεν ασχολούνται με ΠΑΟΚ.
Υπόθεση-πρόβλεψη δική σου! Συμπέρασμα δικό μου: και άλλα μέλη (παλιά) αποχώρησαν, αλλά δεν το διαλύσαμε. Θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα προσπαθήσουμε να επιζήσουμε.gika έγραψε:Πάντως είναι πραγματικά κρίμα για το σάιτ.
Μερικά ακόμα ενεργά μέλη -από τα πιο παλιά μέλη του φόρουμ (όχι ότι έχουν παραπάνω δικαιώματα αλλά αν δεν ήταν αυτοί τότε, δεν θα υπήρχε τίποτα σήμερα)- προβλέπω ότι σύντομα θα μας κουνήσουν μαντίλι.
Κοιμήσου ήσυχος. Βοήθεια άπειρη, αρκεί να μην πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους.gika έγραψε:ΥΓ: Από εδώ και πέρα ότι θεωρούσα πως έπρεπε να μπει στο Ότι να ναι, φυσικά όπως είναι αναμενόμενο θα μπαίνει στο πιο κατάλληλο από τα ήδη υπάρχοντα τόπικ.. Αν κάτι δεν ταιριάζει απόλυτα κάπου, θα μας βοηθάτε αγαπητοί συντονιστές, μεταφέροντας το εκεί που πρέπει. Μέχρι να προσαρμοστούμε τουλάχιστον...![]()
yiannisPAOKitalia έγραψε:Παράπονα για "τους τόσους και τόσους", στους ίδιους, ή στους administrators. Δε θα απολογηθούν οι τωρινοί συντονιστές για πράξεις αλλονών.gika έγραψε:Άρα
α) ή έχετε κάποιο κόμπλεξ με το Ότι να ναι, ή θέλετε να δείξετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο και κλειδώνεται έτσι για πλάκα τόπικ τα οποία τόσοι και τόσοι πέρασαν, και δεν το πείραξαν.
Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό "complex", καλείσαι κατ'αρχήν να προσδιορίσεις σε ποιους αναφέρεται συγκεκριμένα, και έπειτα είτε να τον αιτιολογήσεις, είτε να τον αποσύρεις.
Είσαι συντονιστής (moderator) και όχι διαχειριστης (administrator). Για αυτό και ζητάω κάποιον admin από χθες!!!8.27 Η δημιουργία θεμάτων άσχετων με τον Π.Α.Ο.Κ. εκτός από την περίπτωση που θα υπάρξει συνεννόηση με τον Διαχειριστή.
Κλειδώθηκε; Προς το παρόν;Συν τοις άλλης, δε διαγράφηκε το συγκεκριμένο topic, αλλά κλειδώθηκε, προς το παρόν.
Δεν έχω παράπονο από τους "τόσους και τόσους". Απλά είπα ότι πριν από σας έχουν περάσει καμιά 10αριά (μπορεί και παραπάνω) moderators από εδώ μέσα! Και όλοι καταλαβαίνανε τον λόγο ύπαρξης τους. Δηλαδή πως γίνεται να αλλάζεται πολιτική; Άμα άλλαξαν οι κανόνες υπεύθυνοι είναι οι administrators οπότε τζάμπα απαντάτε! Άμα οι κανόνες είναι ίδιοι, τότε χαρακτηρίζω παράλογη τη συμπεριφορά σας. Κύριο επιχείρημα; Ότι καμιά δεκαριά άτομα που κάθονταν "στην καρέκλα σου" με τους ίδιους κανόνες, έκριναν αλλιώς τα πράγματα.Παράπονα για "τους τόσους και τόσους", στους ίδιους, ή στους administrators. Δε θα απολογηθούν οι τωρινοί συντονιστές για πράξεις αλλονών.
Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό "complex", καλείσαι κατ'αρχήν να προσδιορίσεις σε ποιους αναφέρεται συγκεκριμένα, και έπειτα είτε να τον αιτιολογήσεις, είτε να τον αποσύρεις.
Εννοούσα ότι τα παλιά μέλη είναι αυτοί που στήριξαν την προσπάθεια που έγινε από τους admin. Αν δεν υπήρχαν αυτοί πριν 3 χρόνια, πιθανότατα το ΠΑΟΚμάνια θα είχε κλείσει στους πρώτες 2-3 μήνες. Σήμερα με τόσα μέλη, κανείς δεν είναι αναντικατάστητος. Απλά λίγο σεβασμό παραπάνω σε αυτούς που το κρατάνε ζωντανό εδώ και 3 χρόνια. Και δεν μιλάω αποκλειστικά για μένα. Μιλάω και για όλους αυτούς που είτε έχουν φύγει, είτε είναι ακόμα μαζί μας.Υπόθεση-πρόβλεψη δική σου! Συμπέρασμα δικό μου: και άλλα μέλη (παλιά) αποχώρησαν, αλλά δεν το διαλύσαμε. Θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα προσπαθήσουμε να επιζήσουμε.
Δεν είπα τίποτα τίποτα για "συνειδητή πρόκληση χάους". Κι άλλο κακοπροάίρετο ποστ από moderator προς μέλος;Κοιμήσου ήσυχος. Βοήθεια άπειρη, αρκεί να μην πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους.
Αυτό θέλω να πω.Sera4 έγραψε:λοιπον απο τη μερια μου εγραψα την αποψη μου και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το συγκεκριμενο θεμα παλι το θεωρω...ο,τι να ναι...