Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Κανείς δε χαρίζει λεφτά.
Ποιος Μυστακίδης θα το κάνει
επειδή είναι ΠΑΟΚ;
Ο Ιβάν όταν κάποτε αν φύγει
θα χαρίσει τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο;
Ο μόνος στην ιστορία του ΠΑΟΚ
που χάρισε κάτι και κτίσαμε
το γήπεδο μπάσκετ είναι οι
αδελφοί Δεδεογλου. Οι μόνοι
για μένα πραγματικοί ευεργέτες.
Ο Γιάννης Δεδεογλου για όσους δεν
ξέρουν ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ
πριν τον Βουλινο. Μας άντεξε
ένα χρόνο. Ήρθε μια φορά στην 4
γιατι τότε γινόταν φασαρίες συνέχεια
και του κλεψανε το πορτοφόλι....
Έφερε παιχταραδες και τον διώξαμε
Ήμουν 15;χρόνων όταν ανίδεος και παιδακι φώναζα
μαζί με δύο χιλιάδες Παοκτσηδες
έτσι το θέλει ο λαός πρόεδρος στον
ΠΑΟΚ ο Μάκης Βουλινος.....Ο αντικατάστασης
του Δεδεογλου....Η συνέχεια γνωστή.....
Ζήσαμε τον εφιάλτη και μεγαλύτερο
καταστροφέα του ΠΑΟΚ.
Εμένα μου στέρησε τα πιο ζωντανά
χρόνια αγάπης για τον ΠΑΟΚ
μου κατεστρεψε τη ζωή μου όσο
βαρύ κι αν ακούγεται γιατί ήθελα
να είμαι όλη μέρα δίπλα στην ομάδα
και να ζω για αυτήν. Επτά χρόνια
καταστροφής.
Αυτά για τους "Ευεργέτες"!, τους
εφιάλτες, τους "πουστηδες" και
τους πραγματικούς "μάγκες" και
ο νόων νοειτω......
Εμείς δε θα 'πουστεψουμε" όμως
στα γεράματα και δε θα σκάβουμε
λακους προέδρων που τουλάχιστον
έχουν @@ παρά τα πολλά λάθη τους.....
Ποιος Μυστακίδης θα το κάνει
επειδή είναι ΠΑΟΚ;
Ο Ιβάν όταν κάποτε αν φύγει
θα χαρίσει τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο;
Ο μόνος στην ιστορία του ΠΑΟΚ
που χάρισε κάτι και κτίσαμε
το γήπεδο μπάσκετ είναι οι
αδελφοί Δεδεογλου. Οι μόνοι
για μένα πραγματικοί ευεργέτες.
Ο Γιάννης Δεδεογλου για όσους δεν
ξέρουν ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ
πριν τον Βουλινο. Μας άντεξε
ένα χρόνο. Ήρθε μια φορά στην 4
γιατι τότε γινόταν φασαρίες συνέχεια
και του κλεψανε το πορτοφόλι....
Έφερε παιχταραδες και τον διώξαμε
Ήμουν 15;χρόνων όταν ανίδεος και παιδακι φώναζα
μαζί με δύο χιλιάδες Παοκτσηδες
έτσι το θέλει ο λαός πρόεδρος στον
ΠΑΟΚ ο Μάκης Βουλινος.....Ο αντικατάστασης
του Δεδεογλου....Η συνέχεια γνωστή.....
Ζήσαμε τον εφιάλτη και μεγαλύτερο
καταστροφέα του ΠΑΟΚ.
Εμένα μου στέρησε τα πιο ζωντανά
χρόνια αγάπης για τον ΠΑΟΚ
μου κατεστρεψε τη ζωή μου όσο
βαρύ κι αν ακούγεται γιατί ήθελα
να είμαι όλη μέρα δίπλα στην ομάδα
και να ζω για αυτήν. Επτά χρόνια
καταστροφής.
Αυτά για τους "Ευεργέτες"!, τους
εφιάλτες, τους "πουστηδες" και
τους πραγματικούς "μάγκες" και
ο νόων νοειτω......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 17 Ιουν 2025, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πρωί έλεγαν στο ραδιόφωνο ότι θα υπάρξει νέα κοινή ανακοίνωση Μυστακίδη και ερασιτέχνη. Υπάρχει κάτι νέο από τη πλευρά τούς?
Nikodiai έγραψε:VfB v2 έγραψε:joshua έγραψε:Κάποιοι μιλανε για το γήπεδο λες και μιλάνε για καινούριο ηλεκτρονικό πίνακα. Ένα νέο γήπεδο είναι το μεγαλύτερο βήμα προς την εξασφάλιση της δυναμικής του συλλόγου,ενα έργο που φάνταζε όνειρο όπως όνειρο φαντάζαν και πολλά πριν την έλευση Ιβαν και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ελαφρά τη καρδία.
Και η ΑΕΛ γηπεδάρα έκανε για τα στάνταρ της αλλα δεν εξασφάλισε καμια δυναμική γιατί το έργο είχε λάκκους στην φάβα.
Ντροπη και μονο η συγκριση
Οτι νάνε...
-
Από τα μμε που διάκεινται ευνοϊκά ή είναι επιρροής Σαββίδη μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι η γραμμή Σαββίδη είναι να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά ως μέρος του γενικού πολέμου που υφίσταται για να φύγει από ελλάδα.
Διάβασα το εθνος. Διάβασα το σδνα που βέβαια συνδέεται με οπεν.
Άρα, στις προθέσεις του είναι να αγκιστρωθεί πάνω στον ΠΑΟΚ και να τον χρησιμοποιήσει ως πιόνι στον πόλεμο με τους εχθρούς του.
Δεν θεωρώ ότι θ' αντέξει πολύ. Πλέον υπάρχει σοβαρη ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ για το μέλλον του ΠΑΟΚ.
Αργά ή γρήγορα θα καταδειχθεί σε όλους ότι οι παθογένειες του συστήματος Σαββίδη όπως αυτές εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια και οι οποίες προφανώς επιδεινώνονται λόγω των αντικειμενικών δυσχερειών που προκαλεί ο πόλεμος και το γεγονός ότι η ελλάς ανήκει στη δύση (για αυτά δεν φταίει ο Σαββίδης αλλά αντικειμενικά επιδεινώνουν την κατάσταση), αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό.
Αργά ή γρήγορα θα επιβληθεί από την πραγματικότητα η χάραξη νέας πορείας.
Δεν υπάρχει επιστροφή.
Και βρε ο Μυστακίδης δεν είναι...Καμπάνης. Μέσα στο 2026 θα ηχήσουν καμπάνες χαρμόσυνες για την γιγάντωση του ΠΑΟΚ.
Άρα, στις προθέσεις του είναι να αγκιστρωθεί πάνω στον ΠΑΟΚ και να τον χρησιμοποιήσει ως πιόνι στον πόλεμο με τους εχθρούς του.
Δεν θεωρώ ότι θ' αντέξει πολύ. Πλέον υπάρχει σοβαρη ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ για το μέλλον του ΠΑΟΚ.
Αργά ή γρήγορα θα καταδειχθεί σε όλους ότι οι παθογένειες του συστήματος Σαββίδη όπως αυτές εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια και οι οποίες προφανώς επιδεινώνονται λόγω των αντικειμενικών δυσχερειών που προκαλεί ο πόλεμος και το γεγονός ότι η ελλάς ανήκει στη δύση (για αυτά δεν φταίει ο Σαββίδης αλλά αντικειμενικά επιδεινώνουν την κατάσταση), αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό.
Δεν υπάρχει επιστροφή.
Και βρε ο Μυστακίδης δεν είναι...Καμπάνης. Μέσα στο 2026 θα ηχήσουν καμπάνες χαρμόσυνες για την γιγάντωση του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβαν λοιπον χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ σαν πιονι (!) αλλα ο Τελης ερχεται ειρηνικα με αγνη αδολη αγαπη.
Καταλαβες ΠΑΟΚτση;
Καταλαβες ΠΑΟΚτση;
-
aivas19 έγραψε:Ο Ιβαν λοιπον χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ σαν πιονι (!) αλλα ο Τελης ερχεται ειρηνικα με αγνη αδολη αγαπη.
Καταλαβες ΠΑΟΚτση;
Ποιός είναι υπό πίεση αυτή τη χρονική περίοδο ?
Ο Μυστακίδης ?
Αυτός έρχεται ως επενδυτής να χρηματοδοτήσει ένα τεράστιο πρότζεκτ. Έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει τον ΠΑΟΚ ως ασπίδα σε πόλεμο που δέχεται ??
Χα χα
Ορίστε και το ποντκαστ όπου δεν αποκαλύπτουμε απολύτως τίποτα, αλλά συζητάμε με κοινή λογική για τις εξελίξεις:
https://www.paokmania.gr/podcast/253700 ... o-ap-oloys
https://www.paokmania.gr/podcast/253700 ... o-ap-oloys
Άποψή μου είναι πως οποιαδήποτε δυνητική αγωνιστική επιτυχία, αγωνιστική πρόοδος ή εταιρική ανάπτυξη δεν πρέπει ποτέ να υπερκαλύπτει το μέσο και τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.
Οι λίγες αξίες με τις οποίες πορεύομαι και η ακεραιότητα που προσπαθώ να διατηρώ, μου επιβάλλουν — απέναντι σε ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια, ανθρώπους που μου έδωσαν, που μου πρόσφεραν χαρές — να σταθώ στο πλευρό τους στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.
Ανήκω σε μια γενιά που — τολμώ να πω — ίσως είναι και η τελευταία που, όταν κάτι χαλάει, προσπαθεί να το διορθώσει και όχι να το πετάξει για να αγοράσει κάτι καινούργιο.
Όχι, ο Ιβάν δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, μπροστά στην ελπίδα (γιατί περί ελπίδας πρόκειται, και όχι κάτι χειροπιαστό) για μια καλύτερη ομάδα ή ένα πιο "luxus" γήπεδο, θα πετάξω σαν στημένη λεμονόκουπα έναν άνθρωπο που έδωσε όχι μόνο τα λεφτά του αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα.
Έναν άνθρωπο που κατάφερε να ανατρέψει όλο το βρώμικο και πουλημένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες να διεκδικούν — σχεδόν ισότιμα — τον τίτλο κάθε χρονιά. Και όλα αυτά με προσωπικό κόστος.
Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από το να σταθώ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, όσο εκείνος δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, θα με οδηγούσε στο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.
Και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως, σε αυτήν εδώ την κοινότητα, τα μέλη που εκτιμώ έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.
Μου τα χαλάει λίγο ο Τζόσουα — αλλά δεν πειράζει
Οι λίγες αξίες με τις οποίες πορεύομαι και η ακεραιότητα που προσπαθώ να διατηρώ, μου επιβάλλουν — απέναντι σε ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια, ανθρώπους που μου έδωσαν, που μου πρόσφεραν χαρές — να σταθώ στο πλευρό τους στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.
Ανήκω σε μια γενιά που — τολμώ να πω — ίσως είναι και η τελευταία που, όταν κάτι χαλάει, προσπαθεί να το διορθώσει και όχι να το πετάξει για να αγοράσει κάτι καινούργιο.
Όχι, ο Ιβάν δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, μπροστά στην ελπίδα (γιατί περί ελπίδας πρόκειται, και όχι κάτι χειροπιαστό) για μια καλύτερη ομάδα ή ένα πιο "luxus" γήπεδο, θα πετάξω σαν στημένη λεμονόκουπα έναν άνθρωπο που έδωσε όχι μόνο τα λεφτά του αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα.
Έναν άνθρωπο που κατάφερε να ανατρέψει όλο το βρώμικο και πουλημένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες να διεκδικούν — σχεδόν ισότιμα — τον τίτλο κάθε χρονιά. Και όλα αυτά με προσωπικό κόστος.
Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από το να σταθώ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, όσο εκείνος δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, θα με οδηγούσε στο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.
Και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως, σε αυτήν εδώ την κοινότητα, τα μέλη που εκτιμώ έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.

-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Από τα μμε που διάκεινται ευνοϊκά ή είναι επιρροής Σαββίδη μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι η γραμμή Σαββίδη είναι να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά ως μέρος του γενικού πολέμου που υφίσταται για να φύγει από ελλάδα.
Δεν υπάρχει επιστροφή.
Όαση!
5 λεπτά ρεπορτάζ ΠΑΟΚ το ΟPEN. Όσα δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια μαζί!!! Το πορτοκαλί σάιτ επίσης φουλ ΠΑΟΚ
Βλέπεις δεν περίσσευε χρόνος και χώρος απ' τα ρεπορτάζ του βάζελου....
Πρωτος απο ολους εγραψα πως οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει με σεβασμο στην προσφορα του Ιβαν ,οπως εγραψα οτι η πρωτη κινηση της ''αλλης'' πλευρας ηταν ακομψη,δεν μπορω ομως να μην πω οτι και ο ιδιος ο Ιβαν εχει βαλει το χερακι του στην αλλοιωση της εικονας του.
- abc_o_ karpouzas
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Κανείς δε χαρίζει λεφτά.
.............................
......................................

- navigator11
aivas19 έγραψε:Ο Ιβαν λοιπον χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ σαν πιονι (!) αλλα ο Τελης ερχεται ειρηνικα με αγνη αδολη αγαπη.
Καταλαβες ΠΑΟΚτση;
Μην παραβλέπουμε όμως ότι ο ένας είναι Θεσσαλονικεύς ενώ ο άλλος ουχί. Όλα έχουν τη σημασία των.
Αν ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ, η θέση του Ιβάν δεν είναι πλέον βιώσιμη. Κάθε αποτυχία της ομάδας θα αυξάνει την πίεση, αλλά και φοβερή ομάδα να φτιάξει, εντελώς ρεαλιστικά δεν γίνεται να χτιστεί το γήπεδο χωρίς την συνεργασία της ΠΑΕ. Φανταστείτε να σταματήσει ο Ιβάν την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ ή να πρέπει να βγει στην γύρα σαν τον άστεγο για να βρει έδρα όσο χτίζεται. Αδιανόητα σενάρια, το πράγμα έχει τελειώσει.
Το πιο πιθανό είναι αυτό που ξεκίνησε χθες να είναι κομμάτι της διαπραγμάτευσης και από τις δύο πλευρές σε σχέση με την τιμή ή τον χρόνο αγοράς της ΠΑΕ.
Έχουμε πολεμήσει τόσο καιρό μαζί με τον Ιβάν που ίσως μέσα μας αυτόματα νιώθουμε ότι όποιος τρυπάει τον Ιβάν τρυπάει και τον ΠΑΟΚ. Αλλά από χθες δεν ισχύει αυτό. Αν ο Ιβάν μπορούσε να χτίσει το γήπεδο θα το είχε κάνει. Αν μπορούσαν ή ήθελαν να συνεργαστούν θα είχε ήδη γίνει. Ο ίδιος άνοιξε την πόρτα και επειδή ηλίθιος δεν είναι, αυτό δεν μπορεί να έγινε κατά λάθος.
ΥΓ. Ναι προφανώς και η κυβέρνηση θέλει να φύγει ο Ιβάν από την Ελλάδα, και προφανώς έκαναν και θα κάνουν κάθε διευκόλυνση που μπορούν στον Μυστακίδη, αλλά ας μην μπερδεύουμε την δυναμική της σχέσης. Ο Μυστακίδης είναι γι'αυτούς κάτι ανάμεσα σε μάνα εξ ουρανού και sugar daddy, όχι πιόνι.
Το πιο πιθανό είναι αυτό που ξεκίνησε χθες να είναι κομμάτι της διαπραγμάτευσης και από τις δύο πλευρές σε σχέση με την τιμή ή τον χρόνο αγοράς της ΠΑΕ.
Έχουμε πολεμήσει τόσο καιρό μαζί με τον Ιβάν που ίσως μέσα μας αυτόματα νιώθουμε ότι όποιος τρυπάει τον Ιβάν τρυπάει και τον ΠΑΟΚ. Αλλά από χθες δεν ισχύει αυτό. Αν ο Ιβάν μπορούσε να χτίσει το γήπεδο θα το είχε κάνει. Αν μπορούσαν ή ήθελαν να συνεργαστούν θα είχε ήδη γίνει. Ο ίδιος άνοιξε την πόρτα και επειδή ηλίθιος δεν είναι, αυτό δεν μπορεί να έγινε κατά λάθος.
ΥΓ. Ναι προφανώς και η κυβέρνηση θέλει να φύγει ο Ιβάν από την Ελλάδα, και προφανώς έκαναν και θα κάνουν κάθε διευκόλυνση που μπορούν στον Μυστακίδη, αλλά ας μην μπερδεύουμε την δυναμική της σχέσης. Ο Μυστακίδης είναι γι'αυτούς κάτι ανάμεσα σε μάνα εξ ουρανού και sugar daddy, όχι πιόνι.
renegade έγραψε:Άποψή μου είναι πως οποιαδήποτε δυνητική αγωνιστική επιτυχία, αγωνιστική πρόοδος ή εταιρική ανάπτυξη δεν πρέπει ποτέ να υπερκαλύπτει το μέσο και τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.
Αυτά εννοούσα με κάλυψες
Aφου βγήκε ανακοίνωση από την ΠΑΕ και στηρίζουμε Ιβαν γιατί συνεχίζεται το θέμα? Ας βγει και η πλευρά Μυστακιδη να πει οκ αφού αναλαμβάνει η οικογένεια το χτίσιμο της Νέας Τούμπας εγώ δεν χρειάζομαι και τέλος. Απλά τα πράγματα (η μήπως δεν είναι?)