Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Doomlord4 »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Αλλιώς να πεις όχι στην πώληση γιατί μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα αξίζει παραπάνω από 3-5-8 εκατομμύρια που θα τα σκορπίσεις αλόγιστα σε βιαστηκές κινήσεις.
Και μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη

Με Πέλκα μπορεί να νικούσες την Ομόνοια 2 φορές
Επίσης...Άκπομ (δεν μπορούσε να μείνει 10 μέρες ακόμα;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Мир έγραψε:Και πότε είχαμε έτοιμες λύσεις, για να τις βρουμε τώρα;

Εδώ από πέρσι 99% ξεραμε οτι ο Γιανουλης χαιρετα, έφυγε τον Δεκέμβρη και πήραμε αντικαταστάτη δανεικο χωρις οπτιον και αριστερο μπακ ακομα ψαχνουμε.

Η οργάνωση και η προετοιμασία στις πωλησεις είναι άγνωστη στην ΠΑΕ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι μετραγε τα ευρώ ένα ένα, να λέμε συνέχεια τα ίδια όταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν,δεν έχει νόημα.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

obanebane έγραψε:Τον Λάμπρου τον ξέχασα, θεωρώ όπως έγραψα εχθές ότι θα πάει στον ΟΦΗ,μεταγραφή.
Εκεί είναι ο Σαμαράς που τον πήρε στους μικρούς του Βαζελου και τον θέλουν πολύ.
Κρίμα πάντως... πίστευα ότι θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα σαν εξτρέμ - ειδικά μετά το ξεπέταγμα που είχε κάνει πρόπερσι - και τον είδα στα φιλικά ότι προσπάθησε να δείξει χαρακτήρα. Ίσως τον κρατήσει ο Λούτσε για μια τελευταία ευκαιρία...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Γκουερινο έγραψε:
obanebane έγραψε:4 ακραία μπακ (Βιερινια,Μεταγραφή,Τέιλορ,Ροντριγκο)
5 στόπερ (Βαρελα,Κρεσπο,Μιχαηλίδης,Μιχαι, Ινγκασον)
5 χαφ (Εσιτι,Κουρτιτς,Τσιγγαρας,Σβαμπ,Αγκουστο)
2 10ρια (Γκαγκαβα,Τζιοβινκο)
4 εξτρέμ (Τζολης,Καντουρι,Ζιφκοβιτς,Μουργκ)
3 επιθετικοί (Ολιβειρα,Σφιντερσκι,Κουτσιας)

23 σύνολο συν οι τέσσερις τερματοφύλακες.
Αυτό θα είναι το ροστερ και όποιος από αυτούς φύγει θα αντικαθίσταται.
Περειρα,Νινουα,Λυρατζης. ΠΑΟΚ Β
Ουαρντα,Μπισεσβαρ προς πώληση.

Θεωρώ ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τα χαφ και θα πάρουμε έναν ακόμα.
Και στα εξτρέμ,κάτι δεν μου κάθεται καλά με τον Σέρβο,φοβάμαι ότι δεν θα ανανεώσει.
Αν δεν κανω λαθος η 25αδα για τα ευρωπαικα πρεπει να εχει μεσα 8 παικτες απο την ακαδημια. σε αυτους που εγραψες υπαρχουν μαζι με τους 3 τερματοφυλακες 20-6. Πρεπει να βγουν 3 ξενοι και να μπουν 2 μικροι αν δεν εχουν αλλαξει οι κανονισμοι

Δε γνωρίζω ακριβώς τον κανονισμό.
Η λίστα Β νομίζω αφορά τις ακαδημίες, αυτό το 8 που γράφεις νομίζω ότι αφορά Έλληνες παίχτες γενικά.
Ας μας διαφωτίσει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε:Δηλαδή έχεις τώρα τον σβιντερφσκι, δεν ξέρεις αν θα πωληθεί ή αν θα μείνει και θα πας στον Χ επιθετικό και θα του πεις,με ενδιαφέρεις δεν ξέρω αν θα ασχοληθω μαζί σου ή όχι γιατί δεν ξέρω αν θα πουλήσω τον επιθετικό μου που τώρα του κάνω νέο συμβόλαιο...αλλά εσύ θέλω να είσαι Σταντ μπάι και αν σου έρθει καμιά πρόταση από πουθενά αλλού να την απορρίψεις γιατί μπορεί να ασχοληθω μελλοντικά μαζί σου.

Τι είναι αυτά που λέτε???

Υγ πέρσι ο ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο αντικατέστησε έναν παίκτη με κάποιον άλλο με το μισό συμβόλαιο
Κορυφαία προσέγγιση, πέρα από πρωτότυπη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω συνεχιζω να βρισκω εγκληματικο το να παμε στην επομενη σεζον με δεξια μπακ τους Ροντριγκο Τειλορ, με εξαρι τον Εσιτι και αριστερο εξτρεμ τον Καντουρι.
Στα ματια μου και οι συγκεκριμενοι αποτελουν ανασταλτικους παραγοντες ορθολογικης αναπτυξης στις συγκεκριμένες θεσεις και θα υποβαθμισουν το συνολο που κατα τα λοιπα δειχνει να στησεται σε καλες βασεις.
Τι να τον κανω τον Τζιοβινκο αν ειναι να υποδέχεται την πρώτη μπαλια απο την αμυνα ο βαρυς και επικινδυνος στα κοντρολ Εσιτι? Τι να τον κανω τον ζιφκοβιτς αν απο πισω εχει τον μετριο Ροντριγκο? Το ιδιο ισχυει φυσικα και για τον Καντουρι που δεν ειναι αριστερο χαφ εξτρεμ και δεν μπορει να δωσει αυτο το κάτι παραπανω π χρειαζεται η αριστερη μας πτερυγα.
Τελος τεραστιο λαθος ειναι η μη αποκτηση ενος καλου τερματοφυλακα, και θα το βρουμε μπροστα μας μεσα στη σεζον πολλες φορες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν γίνει κανένας θαύμα και πωληθεί ο Αουγκούστο και έρθει κανένας Σίλβα στην θέση του θα είμαστε σούπερ.

Ή μήπως όχι γιατί είναι μεγάλοι??? :?:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να πουληθεί ο Σφιντερσκι τώρα.
Πιστεύω ότι θα μείνει στην ομάδα 6 μήνες έως έναν χρόνο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

theo111 έγραψε:
obanebane έγραψε:Τον Λάμπρου τον ξέχασα, θεωρώ όπως έγραψα εχθές ότι θα πάει στον ΟΦΗ,μεταγραφή.
Εκεί είναι ο Σαμαράς που τον πήρε στους μικρούς του Βαζελου και τον θέλουν πολύ.
Κρίμα πάντως... πίστευα ότι θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα σαν εξτρέμ - ειδικά μετά το ξεπέταγμα που είχε κάνει πρόπερσι - και τον είδα στα φιλικά ότι προσπάθησε να δείξει χαρακτήρα. Ίσως τον κρατήσει ο Λούτσε για μια τελευταία ευκαιρία...

Φίλε μου με όλο τον σεβασμό στην άποψη σου,θεωρώ ότι το παιδί αυτό ποτέ δεν θα μπορέσει να παίξει σε επίπεδο ΠΑΟΚ.
Καλά καλά, δε ξέρω αν θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στον ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Με αφορμη το ενδιαφερον που προκυπτει για τον Αουγκουστο, θεωρω δεδομενο οτι θα δουμε πωλησεις/αποδεσμευσεις που δεν εχει ακουστει τιποτα μεχρι τωρα, μεσα στον Αυγουστο.

Εαν πουληθει παντως ο Αουγκουστο λογικα θα παμε για ενα ακομα πολυ καλο χαφ.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αν ο σβιντερσκι ειχε προταση καλη για να φυγει δεν θα εκανε νεο συμβολαιο....το οτι του καναν καινουριο τωρα μετα απο αυτο το γιουρο σημαινει οτι φετος τουλαχιστον μενει....δεν υπογραφει τωρα για να φυγει σε 2 εβδομαδες....μακαρι να πουλησουμε αουγκουστο και να παρουμε σιλβα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Μπάνε τι σου βρωμάει με αντριγια ρε;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βρισκω εγκληματικο το να παμε στην επομενη σεζον με δεξια μπακ τους Ροντριγκο Τειλορ, με εξαρι τον Εσιτι και αριστερο εξτρεμ τον Καντουρι.
Στα ματια μου και οι συγκεκριμενοι αποτελουν ανασταλτικους παραγοντες ορθολογικης αναπτυξης στις συγκεκριμένες θεσεις και θα υποβαθμισουν το συνολο που κατα τα λοιπα δειχνει να στησεται σε καλες βασεις.
Τι να τον κανω τον Τζιοβινκο αν ειναι να υποδέχεται την πρώτη μπαλια απο την αμυνα ο βαρυς και επικινδυνος στα κοντρολ Εσιτι? Τι να τον κανω τον ζιφκοβιτς αν απο πισω εχει τον μετριο Ροντριγκο? Το ιδιο ισχυει φυσικα και για τον Καντουρι που δεν ειναι αριστερο χαφ εξτρεμ και δεν μπορει να δωσει αυτο το κάτι παραπανω π χρειαζεται η αριστερη μας πτερυγα.
Τελος τεραστιο λαθος ειναι η μη αποκτηση ενος καλου τερματοφυλακα, και θα το βρουμε μπροστα μας μεσα στη σεζον πολλες φορες.

Δεν τελειωσαν οι μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αργεί το πράγμα ρε Τζιμπαρε και με προβληματιζει ο πατέρας του,που το ιστορικό του μου δείχνει ότι είναι μούτρο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βρισκω εγκληματικο το να παμε στην επομενη σεζον με δεξια μπακ τους Ροντριγκο Τειλορ, με εξαρι τον Εσιτι και αριστερο εξτρεμ τον Καντουρι.

Gospi σε όλα έχεις απόλυτο δίκιο ... αλλά λίγο υπομονή χρειάζεται νομίζω ... ο κόουτς είπε εξάλλου ότι είμαστε στην αρχή της αρχής ... υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά αλλά υπάρχει χρόνος ακόμα ...

υποσ.
προώθηση παιχνιδιού Εσίτι και Ομάρ αριστερό εξτρέμ σε αυτό το σχηματισμό πάντως είναι ανέκδοτο όντως ... Δεν πιστεύω όμως ότι θα μείνει ο Εσίτι ... ούτε ο Ομάρ θα παίξει αριστερά μπροστά πέρα από ματς ενάντια σε καλύτερη ομάδα που θα χρειαζόμαστε ισορροπία ... και άμυνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”