Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βρισκω εγκληματικο το να παμε στην επομενη σεζον με δεξια μπακ τους Ροντριγκο Τειλορ, με εξαρι τον Εσιτι και αριστερο εξτρεμ τον Καντουρι.
Στα ματια μου και οι συγκεκριμενοι αποτελουν ανασταλτικους παραγοντες ορθολογικης αναπτυξης στις συγκεκριμένες θεσεις και θα υποβαθμισουν το συνολο που κατα τα λοιπα δειχνει να στησεται σε καλες βασεις.
Τι να τον κανω τον Τζιοβινκο αν ειναι να υποδέχεται την πρώτη μπαλια απο την αμυνα ο βαρυς και επικινδυνος στα κοντρολ Εσιτι? Τι να τον κανω τον ζιφκοβιτς αν απο πισω εχει τον μετριο Ροντριγκο? Το ιδιο ισχυει φυσικα και για τον Καντουρι που δεν ειναι αριστερο χαφ εξτρεμ και δεν μπορει να δωσει αυτο το κάτι παραπανω π χρειαζεται η αριστερη μας πτερυγα.
Τελος τεραστιο λαθος ειναι η μη αποκτηση ενος καλου τερματοφυλακα, και θα το βρουμε μπροστα μας μεσα στη σεζον πολλες φορες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gospi σε όλα έχεις απόλυτο δίκιο ... αλλά λίγο υπομονή χρειάζεται νομίζω ... ο κόουτς είπε εξάλλου ότι είμαστε στην αρχή της αρχής ... υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά αλλά υπάρχει χρόνος ακόμα ...
υποσ.
προώθηση παιχνιδιού Εσίτι και Ομάρ αριστερό εξτρέμ σε αυτό το σχηματισμό πάντως είναι ανέκδοτο όντως ... Δεν πιστεύω όμως ότι θα μείνει ο Εσίτι ... ούτε ο Ομάρ θα παίξει αριστερά μπροστά πέρα από ματς ενάντια σε καλύτερη ομάδα που θα χρειαζόμαστε ισορροπία ... και άμυνα