33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
και οχι μονο αυτο!εγινε πλεον ο 1ος σκορερ στους αγωνες μας στην Ευρωπη.14 γκολ και ακολουθει Σαλπι με 13 

Το άκουσα και από τον ομιλητή, αλλά εγώ πως θυμάμαι ότι ο Γιασεμάκης έχει πετύχει επίσης χατ τρικ;
Κάποιος άλλος που το θυμάται;
Κατά τα άλλα, μπράβο ρε Κλάους. Σου εύχομαι τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι.
Κατά τα άλλα, μπράβο ρε Κλάους. Σου εύχομαι τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι.
- Μπαρκαρούτσος
gkaletsi, η Π.Α.Ε. το έγραψε στο Facebook, οπότε οποιοδήποτε λάθος ανήκει σ'αυτούς..
- Μπαρκαρούτσος
Parolos έγραψε:
Το αμάξι είναι αλλού..
Άντε να το γιορτάσεις με Hat-trick σήμερα Στέφανε!

- PAOK_Antarctica
Ελπίζω να οδηγάει καλύτερα από τον Τσέκο. Και αν θυμάμαι καλά πλέον έχει βάλει περισσότερα γκολ από τους πόντους που είχε βάλει ο Τσέκος.
ένα παιχνίδι ήταν να παίξει ο αληταράς , να μαρκάρει τον Ρουσκόνι , και πήγε και στούκαρε!
για αυτο παιρνεις 700 ακατεβατα, και λιγα παιρνεις λεω εγω, εξω τετοια στατιστικα κατω απο 2 δε δινουν.
ΕΜ.ΒΙ.ΠΙ.
ΕΜ.ΒΙ.ΠΙ.

gkaletsi έγραψε:Το άκουσα και από τον ομιλητή, αλλά εγώ πως θυμάμαι ότι ο Γιασεμάκης έχει πετύχει επίσης χατ τρικ;
ΠΑΟΚ - ΡΕΝ 5-1
89΄ΓΚΟΟΟΛ ο Γιασεμάκης. Σέντρα του Σικαμπάλα ο Γιασεμάκης αρχικά έπιασε κεφαλιά που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πουπλέν και στη συνέχεια με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Γάλλο τερματοφύλακα
82' ΓΚΟΟΟΛ. Ο Σαλπιγγίδης μετά από κάθετη μπαλιά έκανε την επέλαση μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ρεν και ανατράπηκε από τον Πουπλέν. Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι, με τον βραχύσωμο επιθετικό του ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να κάνει το 4-1!
79' ΓΚΟΟΟΛ ο Γιασεμάκης. Σέντρα του Σικαμπάλα από την αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται ο ΠΑΟΚ η μπάλα κόντραρε πάνω σε ένα παίκτη ξεγελώντας τον Πουπλέν με αποτέλεσμα από κοντά ο επιθετικός των γηπεδούχων να κάνει το 3-1
37' ΓΚΟΟΟΛ ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Μαλαδένης έβγαλε μπαλιά στην μεγάλη περιοχή στον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση με το δεξί και "εκτέλεσε" τον Πουπλέν κάνοντας το 2-0
3' ΓΚΟΟΟΛ ο Ροσά. Αυτογκόλ του Γάλλου αμυντικού. Ο Σικαμπάλα έκανε την σέντρα από την αριστερή πλευρά και ο Ροσά στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα κόρνερ την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του
- Μπαρκαρούτσος
- TylerDurden
Και ΄γω ήμουνα 100% σίγουρος οτι ο Γιασεμάκης είχε καρφώσει 3 γκολ στο 5-1 με τη Ρέν και οτι ο εκφωνητής έλεγε μ@λ@κιες μεχρι που βρήκα το ρεπορτάζ που παραθέτει και ο Άσιμος και διαπίστωσα οτι είχε βάλει μόνο 2.gkaletsi έγραψε:Το άκουσα και από τον ομιλητή, αλλά εγώ πως θυμάμαι ότι ο Γιασεμάκης έχει πετύχει επίσης χατ τρικ;
Αν το ποδόσφαιρο ήταν δίκαιο,το ψαλίδι που είχε βάλει θα έπιανε για δίγκολο!
Τι να λεμε; πλεον μιλαμε για ποδοσφαιριστη ολοκληρωμενο μεγαλης κλασης.
Αν ειχες μεινει μεσα θα ειχες βαλει και αλλο.
Μπραβο ρε ΠΑΟΚτσακι με κανεις πολυ περηφανο που ειμαι ΠΑΟΚ.
Αν ειχες μεινει μεσα θα ειχες βαλει και αλλο.
Μπραβο ρε ΠΑΟΚτσακι με κανεις πολυ περηφανο που ειμαι ΠΑΟΚ.