Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από navigator11 »

Caballo Viejo έγραψε:Αφήστε το. Δυστυχώς δεν γίνεται να τον διώξει τώρα. Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Πάντως θυμηθείτε ότι αν τα καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη φέτος, αυτό θα οφείλεται στον αποκλεισμό της Μόσχας και στην αποψινή τεσσάρα.

Καλύτερα που πιάσαμε πάτο απόψε...

είναι βέβαιον πως πιάσαμε;

τώρα είναι αργά για δάκρυα.θα πορευθούμε όπως στρώσαμε από την αρχή αυτής της μάλλον κωμικής χρονιάς.προσωπικά,πολύ λίγο με απασχολεί το κύπελο.είμαι ως οργανισμός ΠΑΟΚ βαριά ασθενής και θέλω να ιαθώ πλήρως -μιάς και η ολοκληρωτική ίαση είναι εφικτότατη-,όχι απλά να λάβω παράταση ζωής.αν το να πάρω κύπελο ταυτίζεται με έναρξη και της νέας χρονιάς με οικονομικά συμφέροντα αλλά ακατάλληλο προπονητή και τεχνικό διευθυντή,φχαριστώ αλλά δεν ψήνομαι.μακάρι να κατακτήσουμε την κούπα.άλλωστε δε μας περισσεύουν τα τρόπαια.αλλά ο ζαγοράκης έχει δώσει πατήματα να τον αντιμετωπίζουμε κ λίγο καχύποπτα -βλέπε διαρροές ονομάτων υποψηφίων προπονητών μέχρι να μονιμοποιηθεί ο χάβος-.πλέον οι δικαιολογίες και οι εμμονές στα ... λαχεία δεν έχουν περιθώρια.θα στηριχτεί ο πρόεδρος και πάλι οικονομικά από τον κόσμο και τη νέα χρονιά,που προβλέπεται το ίδιο ή και πιο δυσοίωνη ακόμα,αλλά αφού αποδείξει έμπρακτα και έγκαιρα ότι υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ από την ΚΡΙΣΗ.μην κοροϊδευόμαστε,το πρόβλημα της ομάδας δεν περιορίζεται φέτος απλώς στην οικονομική στενότητα και τη συσσωρευμένη κούραση αρκετών παιχτών.όπως και να'χει,ας τελειώσει με το όσο το δυνατόν καλύτερο η ΓΑΜΗΜΕΝΗ αυτή χρονιά ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω παντως θα τον στηριζω μεχρι να βρεθει καλυτερος. Τους χειροτερους του εζησα. Γι'αυτο εκτιμω τον καλυτερο απο εκεινους που με οδηγησαν στην καταστροφη.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

navigator11 έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Αφήστε το. Δυστυχώς δεν γίνεται να τον διώξει τώρα. Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Πάντως θυμηθείτε ότι αν τα καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη φέτος, αυτό θα οφείλεται στον αποκλεισμό της Μόσχας και στην αποψινή τεσσάρα.

τώρα είναι αργά για δάκρυα.θα πορευθούμε όπως στρώσαμε από την αρχή αυτής της μάλλον κωμικής χρονιάς.προσωπικά,πολύ λίγο με απασχολεί το κύπελο.είμαι ως οργανισμός ΠΑΟΚ βαριά ασθενής και θέλω να ιαθώ πλήρως -μιάς και η ολοκληρωτική ίαση είναι εφικτότατη-,όχι απλά να λάβω παράταση ζωής.αν το να πάρω κύπελο ταυτίζεται με έναρξη και της νέας χρονιάς με οικονομικά συμφέροντα αλλά ακατάλληλο προπονητή και τεχνικό διευθυντή,φχαριστώ αλλά δεν ψήνομαι.μακάρι να κατακτήσουμε την κούπα.άλλωστε δε μας περισσεύουν τα τρόπαια.αλλά ο ζαγοράκης έχει δώσει πατήματα να τον αντιμετωπίζουμε κ λίγο καχύποπτα -βλέπε διαρροές ονομάτων υποψηφίων προπονητών μέχρι να μονιμοποιηθεί ο χάβος-.πλέον οι δικαιολογίες και οι εμμονές στα ... λαχεία δεν έχουν περιθώρια.θα στηριχτεί ο πρόεδρος και πάλι οικονομικά από τον κόσμο και τη νέα χρονιά,που προβλέπεται το ίδιο ή και πιο δυσοίωνη ακόμα,αλλά αφού αποδείξει έμπρακτα και έγκαιρα ότι υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ από την ΚΡΙΣΗ.μην κοροϊδευόμαστε,το πρόβλημα της ομάδας δεν περιορίζεται φέτος απλώς στην οικονομική στενότητα και τη συσσωρευμένη κούραση αρκετών παιχτών.όπως και να'χει,ας τελειώσει με το όσο το δυνατόν καλύτερο η ΓΑΜΗΜΕΝΗ αυτή χρονιά ...
Αδερφε..

Το κυπελο ειναι πολυ μεγαλυτερη ΈΝΕΣΗ απ οσο νομιζεις...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

teratios2 έγραψε:κάποιοι εδώ μέσα κάνουν σαν μυξοπαρθένες που επιτέλους τις δίνει κάποιος σημασία και μετά τρέμουν μην τις χωρίσει στην ιδέα του που θα βρουν άλλον...

κανένας δεν είναι στον ΠΑΟΚ άνευ όρων

και για να μην το κουράζουμε, είδαμε πως σχεδόν ότι έχτισε σε 3 χρόνια το γκρέμισε σε 1

το αν θέλω να μείνει ή όχι εξαρτάται από το πως σκοπεύει να συνεχίσει

σκοπεύει να χτίσει; να στελεχώσει τον ΠΑΟΚ με σοβαρούς ανθρώπους, γνώστες του αντικειμένου τους με γαλόνια και όρεξη να προσφέρουν; να μείνει χίλια χρόνια

σκοπεύει να γκρεμίσει; να κρατήσει το παρεάκι του, τους ημι-άχρηστους δημοσιοσχεσίτες που έχει φορτώσει στην πλάτη μας και χαντακώνουν καθημερινά τον ΠΑΟΚ;...τότε συγγνώμη, αλλά καλύτερα να μαζέψει τον Χάβο, τον Παντελή, τον Ράλλη, την αδερφή της Λίλη και όποιον άλλο ξεχνάω και να σηκωθεί να φύγει το συντομότερο

τέρμα η ασυλία...τέρμα οι ιερές αγελάδες...ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λειτουργεί σαν να βρίσκεται στην ιδιοκτησία μιας κλίκας
Μπραβο πολλα +++++++++++++
Άβαταρ μέλους
navigator11

guardian4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:

Αδερφε..

Το κυπελο ειναι πολυ μεγαλυτερη ΈΝΕΣΗ απ οσο νομιζεις...
δεν υποτιμώ μια πιθανή κατάκτηση ενός τίτλου.διατηρώ αμφιβολίες πάντως,προτρέχοντας,ως προς την πιθανή διαχείρισή της.αυτό γράφω.αν είναι το κύπελο να αξιοποιηθεί από το θεσμικό σύστημα του ΠΑΟΚ ως ... ΕΝΕΣΙΜΟΝ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΟΥ για εξακολούθηση πλέυσης στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα,δε θα ξετρελλαθώ κιόλας από τη χαρά μου.είμαι κατανοητός νομίζω.

dj_timo έγραψε:Εγω παντως θα τον στηριζω μεχρι να βρεθει καλυτερος. Τους χειροτερους του εζησα. Γι'αυτο εκτιμω τον καλυτερο απο εκεινους που με οδηγησαν στην καταστροφη.
βραχυπρόθεσμη λογική.που μάλλον αφήνει περισσότερο έκθετο το ζαγοράκη στη λογική και τα μάτια του κόσμου παρά τον προστατεύει.αν οι επιλογές του και η εν γένει συμπεριφορά του ζαγόρ στο εγγύτατο μέλλον,αν παραμείνει στο καράβι,είναι παρεμφερείς των φετινών,η φθορά που θα υποστεί θα'ναι δραματική και το βάρος για τούτο δε θα μπορεί να ριχθεί στον ευκολόπιστο και δεκτικό σε κακοπροαίρετα σχόλια κατά ζαγοράκη κοσμάκη.ώρα για παραδοχή αποτυχημένων επιλογών και προσπάθεια διόρθωσής τους.και ήδη καθύστερησε ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ισως ναι. Αλλα με αναθεματισμους τι καλο μπορει να βγει απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αλλος να μπει στην ΠΑΕ και ολοι ειναι μονο μπλα μπλα????
Άβαταρ μέλους
navigator11

τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.οι ενστάσεις από αρκετούς είχαν ήδη διατυπωθεί από την αποπομπή του μπερέττα.κορυφώθηκαν δε με την πρόσληψη δερμιτζάκη κ παντέλου.οι Μ@Λ@ΚΙΕΣ όμως συνέβησαν.οι λαχνοί δυστυχώς κ αναμενόμενα δεν έκατσαν.τα απότοκα των εκτός ποδοσφαιρικής λογικής εξακολουθητικών επιλογών του προέδρου πλερώνουμε τώρα.λίγο-πολύ <<δίκαια>>,μιας κ δεν είμαστε γαύρος ώστε να παίρνουμε πρωτάθλημα αλλάζοντας 5 προπονητές μέσα σε μία χρονιά.από εδώ κ πέρα στήριξη στην ομάδα κ υπομονή να τελειώσει η χρονιά.ελπίζω μόνο να μην τελειώσει πρόωρα.θα'ναι τραγωδία να μην καταφέρουμε να μπούμε πλέϊ-όφ,ακόμα κ αν πάρουμε κύπελο.
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

dj_timo έγραψε:Τι γκρεμισε??? Σε εχει ενα βημα πριν τον τιτλο,
ο Μπάτμαν σου φερε 2
dj_timo έγραψε: σε εφτασε να κοιτας στα ισα θηρια στην Ευρωπη και λογικο ειναι να μην αντεχει σε ολα γιατι δεν ειναι μαρινακης.
λογικό να μην αντέχει σε όλα λέει...έτσι, σαν να μιλάμε για το τσάριτυ σιλντ...το πρωταθληματάκι μωρέ λίγο μας ξέφυγε, δεν έγινε και τίποτα...

φίλε μου στις μεγάλες ομάδες (που δεν είναι τόσο ισχυρές για να διεκδικήσουν ευρωπαικό τίτλο) η αξιολόγηση κάθε σεζόν καθορίζεται πάνω κάτω κατά 75% από την πορεία στο πρωτάθλημα...το κύπελλο δεν είναι πρωτεύων στόχος καμία μεγάλης ομάδας, οι περισσότερες το βλέπουν σαν "κι αν έρθει ήρθε"...και βεβαίως, δεν τους αρκεί ένα κύπελλο για να κάνει πετυχημένη μια χρονιά..

αν πας να πεις σε έναν οπαδό της Ουίγκαν "θα πάρεις κύπελλο αλλά θα πέσεις στην βήτα" θα δεχτεί κάνοντας τούμπες απ την χαρά του..αν πας να πεις σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ "θα πάρεις κύπελλο αλλά θα βγεις 10ος" θα σε κοιτάει σαν να βλέπει εξωγήινο αρνούμενος να καταλάβει την βλακώδη πρόταση που του έγινε...κι αυτό γιατί η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα, η Ουίγκαν όχι...

ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη χρονιά των τελευταίων 15 χρόνων πέρσι γιατί είχε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αδικήθηκε για να μην το πάρει...σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται στην κρίση μας...το ότι αποκλείστηκε ντροπιαστικά στο κύπελλο, και άδοξα απ το ουέφα είναι πταίσματα, σαν να σου δίνουν μια φεράρι με δύο γρατζουνιές ένα πράμα...

εκεί είμασταν πέρσι...που είμαστε φέτος;...με υλικό περίπου ίδιο με το περσινό είμαστε 30 βαθμούς πίσω απ τον πρωτοπόρο, πίσω από την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, 9 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, στην 6η θέση, έχοντας χάσει από τον ρούλη μέσα στην Τούμπα, έχοντας συντριβεί από κούλα και γάβρο, έχοντας φάει περισσότερα γκολ από όσα έχουμε βάλει, έχοντας χάσει 10 φορές σε 24 αγώνες, έχοντας χάσει 4 φορές μέσα στην Τούμπα, με τους ντροπιαστικούς 34 βαθμούς να ανοίγουν προοπτικές για να "κυνηγήσουμε" μέχρι και την 9η-10η θέση...

και μου λες αν γκρέμισε και τι;...πλάκα με κάνεις;...η σημαντικότερη διοργάνωση για τον ΠΑΟΚ όπως για όλες τις μεγάλες ομάδες έχει πάει χειρότερα από κάθε άλλη φορά τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο και θα κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα;...και λέω χειρότερα από κάθε άλλη φορά γιατί κι οι σαρδέλες του Σάντος και η 14η θέση του 1996 ήταν χωρίς να έχουμε υλικό, τότε ούτε στα όνειρα μας δεν είχαμε Γκαρσία-Κοντρέρας-Βιερίνια-κλπ...η φετινή πορεία με το υλικό που έχουμε είναι απλά ντροπή για τον ΠΑΟΚ, για την οποία το κύριο μερίδιο ευθύνης έχει ο Ζαγοράκης

μακάρι να έρθει το κύπελλο, αλλά αυτό εμένα δεν μου φτάνει...μου φτάνει για να σώσει την χρονιά, όχι για να την κάνει πετυχημένη...είναι σαν να τάιζεις ένα πεινασμένο με 2 κιλά σκέτο κέτσαπ...θα χορτάσει αλλά δε θα γουστάρει κιόλας...και αν το βλέπω έτσι, αν δεν θα γουστάρω, είναι γιατί τον ΠΑΟΚ τον έχω σαν Λίβερπουλ και όχι σαν Ουίγκαν
MaoDiev

Δημοσίευση από MaoDiev »

Αγαπητε Κυριε Ζαγορακη,

Σκεφτητε να δωσετε το χρισμα παιχτη-προπονητη στον Contreras, -οπως ηταν ο Viali στην Chelsea (98-99)- για να ξεμπερδευουμε με το θεμα προπονητη. Ελεος πια με τον καθε τυχαρπαστο. Χειροτερα δεν γινεται!

Με σεβασμο
Άβαταρ μέλους
navigator11

teratios2 έγραψε:
ο Μπάτμαν σου φερε 2
dj_timo έγραψε: σε εφτασε να κοιτας στα ισα θηρια στην Ευρωπη και λογικο ειναι να μην αντεχει σε ολα γιατι δεν ειναι μαρινακης.
λογικό να μην αντέχει σε όλα λέει...έτσι, σαν να μιλάμε για το τσάριτυ σιλντ...το πρωταθληματάκι μωρέ λίγο μας ξέφυγε, δεν έγινε και τίποτα...

φίλε μου στις μεγάλες ομάδες (που δεν είναι τόσο ισχυρές για να διεκδικήσουν ευρωπαικό τίτλο) η αξιολόγηση κάθε σεζόν καθορίζεται πάνω κάτω κατά 75% από την πορεία στο πρωτάθλημα...το κύπελλο δεν είναι πρωτεύων στόχος καμία μεγάλης ομάδας, οι περισσότερες το βλέπουν σαν "κι αν έρθει ήρθε"...και βεβαίως, δεν τους αρκεί ένα κύπελλο για να κάνει πετυχημένη μια χρονιά..

αν πας να πεις σε έναν οπαδό της Ουίγκαν "θα πάρεις κύπελλο αλλά θα πέσεις στην βήτα" θα δεχτεί κάνοντας τούμπες απ την χαρά του..αν πας να πεις σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ "θα πάρεις κύπελλο αλλά θα βγεις 10ος" θα σε κοιτάει σαν να βλέπει εξωγήινο αρνούμενος να καταλάβει την βλακώδη πρόταση που του έγινε...κι αυτό γιατί η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα, η Ουίγκαν όχι...

ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη χρονιά των τελευταίων 15 χρόνων πέρσι γιατί είχε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αδικήθηκε για να μην το πάρει...σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται στην κρίση μας...το ότι αποκλείστηκε ντροπιαστικά στο κύπελλο, και άδοξα απ το ουέφα είναι πταίσματα, σαν να σου δίνουν μια φεράρι με δύο γρατζουνιές ένα πράμα...

εκεί είμασταν πέρσι...που είμαστε φέτος;...με υλικό περίπου ίδιο με το περσινό είμαστε 30 βαθμούς πίσω απ τον πρωτοπόρο, πίσω από την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, 9 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, στην 6η θέση, έχοντας χάσει από τον ρούλη μέσα στην Τούμπα, έχοντας συντριβεί από κούλα και γάβρο, έχοντας φάει περισσότερα γκολ από όσα έχουμε βάλει, έχοντας χάσει 10 φορές σε 24 αγώνες, έχοντας χάσει 4 φορές μέσα στην Τούμπα, με τους ντροπιαστικούς 34 βαθμούς να ανοίγουν προοπτικές για να "κυνηγήσουμε" μέχρι και την 9η-10η θέση...

και μου λες αν γκρέμισε και τι;...πλάκα με κάνεις;...η σημαντικότερη διοργάνωση για τον ΠΑΟΚ όπως για όλες τις μεγάλες ομάδες έχει πάει χειρότερα από κάθε άλλη φορά τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο και θα κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα;...και λέω χειρότερα από κάθε άλλη φορά γιατί κι οι σαρδέλες του Σάντος και η 14η θέση του 1996 ήταν χωρίς να έχουμε υλικό, τότε ούτε στα όνειρα μας δεν είχαμε Γκαρσία-Κοντρέρας-Βιερίνια-κλπ...η φετινή πορεία με το υλικό που έχουμε είναι απλά ντροπή για τον ΠΑΟΚ, για την οποία το κύριο μερίδιο ευθύνης έχει ο Ζαγοράκης

μακάρι να έρθει το κύπελλο, αλλά αυτό εμένα δεν μου φτάνει...μου φτάνει για να σώσει την χρονιά, όχι για να την κάνει πετυχημένη...είναι σαν να τάιζεις ένα πεινασμένο με 2 κιλά σκέτο κέτσαπ...θα χορτάσει αλλά δε θα γουστάρει κιόλας...και αν το βλέπω έτσι, αν δεν θα γουστάρω, είναι γιατί τον ΠΑΟΚ τον έχω σαν Λίβερπουλ και όχι σαν Ουίγκαν

ορθώς τα γράφεις μέσα στην πίκρα σου σύντροφε.ειδικά,εκεί που αναφέρεσαι στο πόσο βαρύνουσας σημασίας είναι για μία σοβαρή ομάδα,με σοβαρή στοχοθέτηση και βλέψεις,η πορεία στο πρωτάθλημα.μία πολύ καλή πορεία στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος από ομάδα,πλήν των βρυκολάκων,δε γίνεται να'ναι προϊόν τύχης.πρέπει στο πρωτάθλημα να'σαι εξακολουθητικά σοβάρος και καλά οργανωμένος.στο κύπελο,με υποδεκαπλάσιο αριθμό αγώνων κ λίγο λέω,μπορεί με 2-3 καλές αγωνιστικές βραδιές να βρεθείς με μετάλλιο στο στήθος,εκτός κ αν μιλάμε για το ... αφεντικό της πόλης του θεού κ της ατιτλίας.περί ευρώπης,αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής πως τα κίνητρα των παιχτών είναι απείρως μεγαλύτερα να αγωνιστούν στα όριά τους για να προσελκύσουν βλέμματα.ο στόχος του ΠΑΟΚ,αν εξακολουθεί να λογίζεται ομάδα που μετέχει του πρωταθλήματος με στόχο τουλάχιστον τη διεκδίκησή του,πρέπει να επικεντρώνεται κάθε χρόνο πρωτίστως στο πρωτάθλημα.εκεί κυρίως αποδεικνύεις πόσο ΟΜΑΔΑ είσαι.απλώς στο πλήρως τραγελαφικό ελληνικό πρωτάθλημα παράπλευροι παράγοντες,καθαρά εξωαγωνιστικοί,οδηγούν ... πικραμένους οπαδούς να αυτοεπιβεβαιώνονται μόνο βάσει επικών πορειών των ομάδων τους στας ευρώπας.τούτη την ... ασθένεια αντιμετωπίσαμε κ εμείς φέτος.αλλά δε γίνεται η εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία κ μία πιθανή κατάκτηση κυπέλου να κουκουλώσει τα άφθονα προβλήματα που ταλαιπώρησαν φέτος την ομάδα σε επίπεδο γενικότερης λειτουργίας-νοοτροπίας.εύχομαι τουλάχιστον να ισχύσει κάτι τέτοιο κατά τον τελικό απολογισμό της χρονιάς από επισήμους κ ανεπισήμους εντός ΠΑΟΚ,κυρίως επισήμους.ο στρουθοκαμηλισμός και η καιροσκοπική καπήλευση μίας πιθανής κατάκτησης ενός τροπαίου δε θα λύσουν αυτομάτως τα προβλήματα της ομάδας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teratios2 έγραψε:
ο Μπάτμαν σου φερε 2"

Καλά δε συνεχιζω την κουβεντα οταν βαζεις Ζαγορακη και Μπατατουδη στην ιδια μοιρα. Τους συγκρινεις κιολας. Καλο βραδυ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και κατι ακομα. Με τους προηγουμενους διεκδικησες πρωταθλημα το αργοτερο μεχρι Χριστουγεννα. Με Ζαγορακη επιανες τη λεξη πρωταθλημα μεχρι τελους και οι αλλοι κουνησαν γη και ουρανο για να μην το παρεις. Με τους αλλους εγω ξερω οτι τρωγαμε τρυπηματα καααααθε χρονο. Καααθε Ιανουαριο προσφυγες, αποχωρησεις, περηφανες πωλησεις και τρυπηματα μυστηρια με φαξ.

Με Ζαγορακη δεν εχασες ΚΑΝΕΝΑ παικτη που να ηθελες. Διεκδικησες μεχρι τελους πρωταθλημα για πρωτη φορα μετα απο... χμμ ουτε εγω θυμαμαι και βλεπω ΠΑΟΚ απο το 90, διεκδικεις τιτλο φετος χωρις να φοβασαι μη σου κανει προσφυγη ο Βιερινια, ο Γκαρσια και ο Κοντρερας γιατι με Ζαγορακη ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ.

Ενα νεο πλανο το καλοκαιρι θα ειναι ιδανικο. Αν δει οτι δε μπορει θα φυγει μονος να ειστε σιγουροι. Μεχρι τοτε ομως ρε πουστη μου διεκδικουμε τιτλο. Ας μη τα διαλυσουμε ολα παλι μονοι μας.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

dj_timo έγραψε:Εγω παντως θα τον στηριζω μεχρι να βρεθει καλυτερος. Τους χειροτερους του εζησα. Γι'αυτο εκτιμω τον καλυτερο απο εκεινους που με οδηγησαν στην καταστροφη.
Τον πολύ καλύτερο...!!!!!Απλά τα λάθη πρέπει να του τα λέμε καλόπιστα!!!Επίσης η ομάδα διέρχεται κρίσιμη καμπή για τη φετινή σεζόν και καλά κάνουμε να συγκεντρωθούμε στο στόχο...
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Δευ 07 Μαρ 2011, 05:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Ειναι τουλαχιστον γελοιο να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι ο Ζαγορακης δεν ειναι ελεφαντας...

Δεν φτανει που τον πολεμαμουν ολοι οι εχθροι μας, εχουμε αποκτησει τωρα και ορισμενους ''αντιπολιτευτες'' της δεκαρας.

καποιοι εξ Αθηνων (και οχι μονο) θα τριβουν τα χερια τους με ορισμενες αποψεις-τρυπηματα εκ των εσω...
Άβαταρ μέλους
navigator11

δίχως να νοιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ κανέναν ... αντιπολιτευτή,το να επισημαίνονται ακόμα κ τη δεδομένη χρονική στιγμή λάθος χειρισμοί του προέδρου που αναπότρεπτα ... πληρώνονται αγωνιστικά καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς,απλά εσχάτως εντονότερα κ προς τούτο κ η αυξανόμενη έκφραση γενικότερης δυσθυμίας,δε νομίζω πως προξενεί σοβαρότερους τρυγμούς από την ίδια την πραγματικότητα,που'ναι άσχημη,κ το ... άγχος για το αν τα παθήματα έγιναν μαθήματα (αυτό θα το δείξει το άμεσο μέλλον).επίσης,να πω πως τυχόν καλοθελητές σπέρνουν ζιζάνια εδώ και καιρό κυρίως διότι φέτος έχουν παρά πολλά πατήματα η αλήθεια είναι.κ εδώ που τα λέμε δεν τους έδωσαν πρωτίστως οι ... αντιπολιτευτές.με κάθε σεβασμό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”