dj_timo έγραψε:Τι γκρεμισε??? Σε εχει ενα βημα πριν τον τιτλο,
ο Μπάτμαν σου φερε 2
dj_timo έγραψε: σε εφτασε να κοιτας στα ισα θηρια στην Ευρωπη και λογικο ειναι να μην αντεχει σε ολα γιατι δεν ειναι μαρινακης.
λογικό να μην αντέχει
σε όλα λέει...έτσι, σαν να μιλάμε για το τσάριτυ σιλντ...το πρωταθληματάκι μωρέ λίγο μας ξέφυγε, δεν έγινε και τίποτα...
φίλε μου στις μεγάλες ομάδες (που δεν είναι τόσο ισχυρές για να διεκδικήσουν ευρωπαικό τίτλο) η αξιολόγηση κάθε σεζόν καθορίζεται πάνω κάτω κατά 75% από την πορεία στο πρωτάθλημα...το κύπελλο δεν είναι πρωτεύων στόχος καμία μεγάλης ομάδας, οι περισσότερες το βλέπουν σαν "κι αν έρθει ήρθε"...και βεβαίως, δεν τους αρκεί ένα κύπελλο για να κάνει πετυχημένη μια χρονιά..
αν πας να πεις σε έναν οπαδό της Ουίγκαν "θα πάρεις κύπελλο αλλά θα πέσεις στην βήτα" θα δεχτεί κάνοντας τούμπες απ την χαρά του..αν πας να πεις σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ "θα πάρεις κύπελλο αλλά θα βγεις 10ος" θα σε κοιτάει σαν να βλέπει εξωγήινο αρνούμενος να καταλάβει την βλακώδη πρόταση που του έγινε...κι αυτό γιατί η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα, η Ουίγκαν όχι...
ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη χρονιά των τελευταίων 15 χρόνων πέρσι γιατί είχε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αδικήθηκε για να μην το πάρει...σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται στην κρίση μας...το ότι αποκλείστηκε ντροπιαστικά στο κύπελλο, και άδοξα απ το ουέφα είναι πταίσματα, σαν να σου δίνουν μια φεράρι με δύο γρατζουνιές ένα πράμα...
εκεί είμασταν πέρσι...που είμαστε φέτος;...με υλικό περίπου ίδιο με το περσινό είμαστε 30 βαθμούς πίσω απ τον πρωτοπόρο, πίσω από την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, 9 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, στην 6η θέση, έχοντας χάσει από τον ρούλη μέσα στην Τούμπα, έχοντας συντριβεί από κούλα και γάβρο, έχοντας φάει περισσότερα γκολ από όσα έχουμε βάλει, έχοντας χάσει 10 φορές σε 24 αγώνες, έχοντας χάσει 4 φορές μέσα στην Τούμπα, με τους ντροπιαστικούς 34 βαθμούς να ανοίγουν προοπτικές για να "κυνηγήσουμε" μέχρι και την 9η-10η θέση...
και μου λες αν γκρέμισε και τι;...πλάκα με κάνεις;...η σημαντικότερη διοργάνωση για τον ΠΑΟΚ όπως για όλες τις μεγάλες ομάδες έχει πάει
χειρότερα από κάθε άλλη φορά τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο και θα κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα;...και λέω χειρότερα από κάθε άλλη φορά γιατί κι οι σαρδέλες του Σάντος και η 14η θέση του 1996 ήταν χωρίς να έχουμε υλικό, τότε ούτε στα όνειρα μας δεν είχαμε Γκαρσία-Κοντρέρας-Βιερίνια-κλπ...η φετινή πορεία με το υλικό που έχουμε είναι απλά ντροπή για τον ΠΑΟΚ, για την οποία το κύριο μερίδιο ευθύνης έχει ο Ζαγοράκης
μακάρι να έρθει το κύπελλο, αλλά αυτό εμένα δεν μου φτάνει...μου φτάνει για να σώσει την χρονιά, όχι για να την κάνει πετυχημένη...είναι σαν να τάιζεις ένα πεινασμένο με 2 κιλά σκέτο κέτσαπ...θα χορτάσει αλλά δε θα γουστάρει κιόλας...και αν το βλέπω έτσι, αν δεν θα γουστάρω, είναι γιατί τον ΠΑΟΚ τον έχω σαν Λίβερπουλ και όχι σαν Ουίγκαν