Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από trouman »

HOOL4IGAN έγραψε:Μάτσο αν είναι να πεις τίποτα, πες το. Θέλω να κάνω μπάνιο το μωρό... :mrgreen:

Ναι Ναι, πείτε να κάνουμε μπάνιο τα μωρά μας ή να περιμένουμε λίγο?
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Macho έγραψε:Για τον Πολωνο πλέον ειπαμε. Ένα τηλεφώνημα έκλεισε την κατάσταση. Όπως ανέφερε ενας φίλος πιο πάνω ας μην προδικάζουμε γενικά και ας μην είμαστε έτοιμοι στην γωνία να πυροβολησουμε τους πάντες από τη στιγμή που στο επίπεδο αυτό είναι πολύ ευαίσθητες οι καταστάσεις.
Είμαστε πλέον πάρα πολύ κοντά στο επόμενο χαφ αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Όταν υπάρξει δυνατότητα για επίσημη διαβεβαίωση οπως με τον Πολωνο ανεξάρτητα τι θα γράφουν οι ρεπορτερ εδω θα είμαστε.
Θέλεις να παίξουμε κρεμάλα με το όνομα? Και ας μην έρθει τελικά, δεν πειράζει, αρκεί να έχουμε κάτι να καυλαντίσουμε ρε αδερφέ! :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αυτό βλέπω και εγώ!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

macho ο βουκσεβιτς ειναι;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Έλα Macho πες την αλήθεια, ο Καντέ είναι ε;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Macho έγραψε:Για τον Πολωνο πλέον ειπαμε. Ένα τηλεφώνημα έκλεισε την κατάσταση. Όπως ανέφερε ενας φίλος πιο πάνω ας μην προδικάζουμε γενικά και ας μην είμαστε έτοιμοι στην γωνία να πυροβολησουμε τους πάντες από τη στιγμή που στο επίπεδο αυτό είναι πολύ ευαίσθητες οι καταστάσεις.
Είμαστε πλέον πάρα πολύ κοντά στο επόμενο χαφ αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Όταν υπάρξει δυνατότητα για επίσημη διαβεβαίωση οπως με τον Πολωνο ανεξάρτητα τι θα γράφουν οι ρεπορτερ εδω θα είμαστε.
Μας μαμησες! Παει το κουμπι ανανεωσης.
παντως σε ευχαριστουμε ρε αλανι!
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

HOOL4IGAN έγραψε:Μάτσο αν είναι να πεις τίποτα, πες το. Θέλω να κάνω μπάνιο το μωρό... :mrgreen:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Black--4 έγραψε:οταν τον δεις τον πολωνο να παρουσιαζεται στην τζενοα εσυ να λες πιστευω τον γιωργακη
sic-4 έγραψε:οταν τον δεις τον πολωνο να παρουσιαζεται στον ΠΑΟΚ εσυ να λες πιστευω τους αρδ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Macho

Δημοσίευση από Macho »

obanebane έγραψε:macho,ξέρεις το όνομα του χαφ ή των χαφ που μιλάμε;
Όχι ακόμη φίλε μου. Την ίδια αγωνία με όλους εχω και εγώ. Γνωρίζω χαφ που ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση και την αρνηθηκαν όπως και χαφ που το κυνηγάει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έχοντας ήδη συμφωνήσει με την ομάδα. Αλλά ΔΕΝ γίνεται αυτή τη στιγμή να διασταυρώσω αν είναι το ίδιο ή νέος στόχος. Είναι προσεκτικοί όλοι και αυτή τη στιγμή τα επαγγελματικά είναι πανω από φιλίες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως το καρντάς με ενημέρωσε ότι κάποιο αθλητικό ράδιο της Θεσ/νικης λέει ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και του ατζέντη του Μπισε.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Η ομάδα είναι μπροστά με +8, ο κορμός μας μένει και μπαίνουν πολύ ενδιαφέρουσες πινελιές στο κάδρο. Απολαμβάνω αυτή τη μεταγραφική περίοδο και την περίοδο που διανύει η ομάδα γενικότερα. Φίλε Macho, respect!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Macho έγραψε:
obanebane έγραψε:macho,ξέρεις το όνομα του χαφ ή των χαφ που μιλάμε;
Όχι ακόμη φίλε μου. Την ίδια αγωνία με όλους εχω και εγώ. Γνωρίζω χαφ που ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση και την αρνηθηκαν όπως και χαφ που το κυνηγάει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έχοντας ήδη συμφωνήσει με την ομάδα. Αλλά ΔΕΝ γίνεται αυτή τη στιγμή να διασταυρώσω αν είναι το ίδιο ή νέος στόχος. Είναι προσεκτικοί όλοι και αυτή τη στιγμή τα επαγγελματικά είναι πανω από φιλίες.
Να σε ευχαριστήσω άλλη μία φορά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Macho αυτος ειναι τελικα? https://www.transfermarkt.com/ismael-si ... ler/253734
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Θα είναι η ίδια διαφορά που υπήρχε και με τον μάνατζερ του Κρέσπουρα άρα στανταράκι ανανέωσε και ο Μπίσε!!!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Κατι γραφτηκε για στανταρ και καντουρι

Για ριχτε μια ματια

https://www.transfermarkt.com/uche-agbo ... ler/262689

Ιδιο μανατζερ με κρεσπο και κανιας, που ηθελε και ταισμα για την ανανεωση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”