HOOL4IGAN έγραψε:Μάτσο αν είναι να πεις τίποτα, πες το. Θέλω να κάνω μπάνιο το μωρό...
Ναι Ναι, πείτε να κάνουμε μπάνιο τα μωρά μας ή να περιμένουμε λίγο?
HOOL4IGAN έγραψε:Μάτσο αν είναι να πεις τίποτα, πες το. Θέλω να κάνω μπάνιο το μωρό...
Θέλεις να παίξουμε κρεμάλα με το όνομα? Και ας μην έρθει τελικά, δεν πειράζει, αρκεί να έχουμε κάτι να καυλαντίσουμε ρε αδερφέ!Macho έγραψε:Για τον Πολωνο πλέον ειπαμε. Ένα τηλεφώνημα έκλεισε την κατάσταση. Όπως ανέφερε ενας φίλος πιο πάνω ας μην προδικάζουμε γενικά και ας μην είμαστε έτοιμοι στην γωνία να πυροβολησουμε τους πάντες από τη στιγμή που στο επίπεδο αυτό είναι πολύ ευαίσθητες οι καταστάσεις.
Είμαστε πλέον πάρα πολύ κοντά στο επόμενο χαφ αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Όταν υπάρξει δυνατότητα για επίσημη διαβεβαίωση οπως με τον Πολωνο ανεξάρτητα τι θα γράφουν οι ρεπορτερ εδω θα είμαστε.
Μας μαμησες! Παει το κουμπι ανανεωσης.Macho έγραψε:Για τον Πολωνο πλέον ειπαμε. Ένα τηλεφώνημα έκλεισε την κατάσταση. Όπως ανέφερε ενας φίλος πιο πάνω ας μην προδικάζουμε γενικά και ας μην είμαστε έτοιμοι στην γωνία να πυροβολησουμε τους πάντες από τη στιγμή που στο επίπεδο αυτό είναι πολύ ευαίσθητες οι καταστάσεις.
Είμαστε πλέον πάρα πολύ κοντά στο επόμενο χαφ αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Όταν υπάρξει δυνατότητα για επίσημη διαβεβαίωση οπως με τον Πολωνο ανεξάρτητα τι θα γράφουν οι ρεπορτερ εδω θα είμαστε.
Black--4 έγραψε:οταν τον δεις τον πολωνο να παρουσιαζεται στην τζενοα εσυ να λες πιστευω τον γιωργακη
sic-4 έγραψε:οταν τον δεις τον πολωνο να παρουσιαζεται στον ΠΑΟΚ εσυ να λες πιστευω τους αρδ
Όχι ακόμη φίλε μου. Την ίδια αγωνία με όλους εχω και εγώ. Γνωρίζω χαφ που ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση και την αρνηθηκαν όπως και χαφ που το κυνηγάει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έχοντας ήδη συμφωνήσει με την ομάδα. Αλλά ΔΕΝ γίνεται αυτή τη στιγμή να διασταυρώσω αν είναι το ίδιο ή νέος στόχος. Είναι προσεκτικοί όλοι και αυτή τη στιγμή τα επαγγελματικά είναι πανω από φιλίες.obanebane έγραψε:macho,ξέρεις το όνομα του χαφ ή των χαφ που μιλάμε;
Να σε ευχαριστήσω άλλη μία φορά.Macho έγραψε:Όχι ακόμη φίλε μου. Την ίδια αγωνία με όλους εχω και εγώ. Γνωρίζω χαφ που ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση και την αρνηθηκαν όπως και χαφ που το κυνηγάει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έχοντας ήδη συμφωνήσει με την ομάδα. Αλλά ΔΕΝ γίνεται αυτή τη στιγμή να διασταυρώσω αν είναι το ίδιο ή νέος στόχος. Είναι προσεκτικοί όλοι και αυτή τη στιγμή τα επαγγελματικά είναι πανω από φιλίες.obanebane έγραψε:macho,ξέρεις το όνομα του χαφ ή των χαφ που μιλάμε;