Να φανταστω λοιπον πως δεν θα διαμαρτυρηθεις για διαιτησια στην ευρωπη στο εξης. Αφου το εχεις αποδεχθει πως δεν ειναι σωστο να κανουμε οτι περνάει απο το χερι μας να διασφαλισουμε το 50-50 στα ευρωπαικα παιχνιδια.navigator11 έγραψε:Όταν διαβάζω ότι παραγοντικά δεν κινούμαστε όπως ... πρέπει, για να διασφαλίσουμε καλύτερη συμπεριφορά έναντί μας από την κυρα ουβέφα, δηλαδή το γιόκα του κερατόγερου, μου βγαίνει τέτοια αντίδραση. Συγγνώμη κιόλας. Επειδή μάλλον δεν αντελήφθης.giapas έγραψε:Αδικεις τον εαυτό σου εδώ και λίγο καιρό. Και χωρίς λόγο ,κρίμα είναι κάνεις δεν έγραψε αυτά που λεςnavigator11 έγραψε:Έλα, βαράτε βιολιτζήδες, λέμε. Δε θέλω χαλάρωση. Συνεχίζουμε ακάθεκτα να πλέκουμε το εγκώμιο της οσφπρεζάρας. Πέρα από πολύ "δουλεμένη" ομάδα, έχει και παράγοντες ... δυνατούς. Τα έλεγε κάποτε ο άμεμπτος ο Πλατινίς, ρε μοιάστε στον π@υστη μπας και δείτε προκοπή, τίποτα οι δικοί μας, κοιμώνται. Αφήνουν τις ευκαιρίες και σπαταλώνται.
Ο Ολιβέιρα το ακονίζει και περιμένει ...
Εγω λοιπον ο αφελης θα ηθελα το γ@μημενο 50-50 γτ νιωθω ότι κάθε χρονο με κλεβουν και δεν το βρισκω κακο και γαβριστικο το να το επιθυμω και να το εκφραζω.
Ουτε παραγκα ζητησα ουτε συστημα ζητησα ουτε κατι παρανομο. Απλα το βρισκω τερμα ηττοπαθες να λεω "δεν μπορω να κανω τπτ γτ ειναι ο γιος του κοπρογερου στην ουεφα"
Τωρα εσυ μπορεις να συνεχισεις να το παιζεις "εξω απο τα ρουχα σου" λογω αυτης μου της επιθυμιας και μ αυτην την δικαιολογια να συνεχισεις να απαξιεις την αποψη μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk