Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:
giapas έγραψε:
navigator11 έγραψε:Έλα, βαράτε βιολιτζήδες, λέμε. Δε θέλω χαλάρωση. Συνεχίζουμε ακάθεκτα να πλέκουμε το εγκώμιο της οσφπρεζάρας. Πέρα από πολύ "δουλεμένη" ομάδα, έχει και παράγοντες ... δυνατούς. Τα έλεγε κάποτε ο άμεμπτος ο Πλατινίς, ρε μοιάστε στον π@υστη μπας και δείτε προκοπή, τίποτα οι δικοί μας, κοιμώνται. Αφήνουν τις ευκαιρίες και σπαταλώνται.

Ο Ολιβέιρα το ακονίζει και περιμένει ...
Αδικεις τον εαυτό σου εδώ και λίγο καιρό. Και χωρίς λόγο ,κρίμα είναι κάνεις δεν έγραψε αυτά που λες
Όταν διαβάζω ότι παραγοντικά δεν κινούμαστε όπως ... πρέπει, για να διασφαλίσουμε καλύτερη συμπεριφορά έναντί μας από την κυρα ουβέφα, δηλαδή το γιόκα του κερατόγερου, μου βγαίνει τέτοια αντίδραση. Συγγνώμη κιόλας. Επειδή μάλλον δεν αντελήφθης.
Να φανταστω λοιπον πως δεν θα διαμαρτυρηθεις για διαιτησια στην ευρωπη στο εξης. Αφου το εχεις αποδεχθει πως δεν ειναι σωστο να κανουμε οτι περνάει απο το χερι μας να διασφαλισουμε το 50-50 στα ευρωπαικα παιχνιδια.
Εγω λοιπον ο αφελης θα ηθελα το γ@μημενο 50-50 γτ νιωθω ότι κάθε χρονο με κλεβουν και δεν το βρισκω κακο και γαβριστικο το να το επιθυμω και να το εκφραζω.
Ουτε παραγκα ζητησα ουτε συστημα ζητησα ουτε κατι παρανομο. Απλα το βρισκω τερμα ηττοπαθες να λεω "δεν μπορω να κανω τπτ γτ ειναι ο γιος του κοπρογερου στην ουεφα"
Τωρα εσυ μπορεις να συνεχισεις να το παιζεις "εξω απο τα ρουχα σου" λογω αυτης μου της επιθυμιας και μ αυτην την δικαιολογια να συνεχισεις να απαξιεις την αποψη μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

navigator11 έγραψε:
giapas έγραψε:
navigator11 έγραψε:Έλα, βαράτε βιολιτζήδες, λέμε. Δε θέλω χαλάρωση. Συνεχίζουμε ακάθεκτα να πλέκουμε το εγκώμιο της οσφπρεζάρας. Πέρα από πολύ "δουλεμένη" ομάδα, έχει και παράγοντες ... δυνατούς. Τα έλεγε κάποτε ο άμεμπτος ο Πλατινίς, ρε μοιάστε στον π@υστη μπας και δείτε προκοπή, τίποτα οι δικοί μας, κοιμώνται. Αφήνουν τις ευκαιρίες και σπαταλώνται.

Ο Ολιβέιρα το ακονίζει και περιμένει ...
Αδικεις τον εαυτό σου εδώ και λίγο καιρό. Και χωρίς λόγο ,κρίμα είναι κάνεις δεν έγραψε αυτά που λες
Όταν διαβάζω ότι παραγοντικά δεν κινούμαστε όπως ... πρέπει, για να διασφαλίσουμε καλύτερη συμπεριφορά έναντί μας από την κυρα ουβέφα, δηλαδή το γιόκα του κερατόγερου, μου βγαίνει τέτοια αντίδραση. Συγγνώμη κιόλας. Επειδή μάλλον δεν αντελήφθης.
Όπως νομίζεις.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

για να καταλαβω, μιλαμε για στημενες κληρωσεις στο τσουλου;
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Τί εννοείς ότι η Uefa δεν κάνει τέτοια πράγματα;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:απλα, οτι μαλακια κανουμε, θα την πληρωσουμε παντα, γιατι ΠΑΟΚ εισαι.

Αυτό είναι που με τρελαίνει εμένα ρε φίλε,δηλαδή είχαμε 17% να πληρώσουμε τα περσινά και ήρθαν.
Τέλος πάντων,δεν αλλάζει τίποτα τώρα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ναι jibbie και για εύνοια του Θεοδωρίδη που ευνοεί το γαύρο αλλά ταυτόχρονα τα οπαδικα τους ΜΜΕ τον έχουν περάσει γενεές 14 Και είναι κόκκινο πανί εδώ και 2-3 Χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 07 Αύγ 2019, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Gawain1978 έγραψε:Τί εννοείς ότι η Uefa δεν κάνει τέτοια πράγματα;
εχω την εντυπωση οτι οχι. κανει χειροτερα, σε αλλα επιπεδα, οχι σε επιπεδα κληρωσεων. κανει δηλαδη τη δουλεια πριν, και μετα. επειδη παρακολουθησα τη διαδικασια της κληρωσης μου φανηκε και τεχνικα δυσκολο να γινει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Gawain1978 έγραψε:Μπάνε και στις δύο κληρώσεις απέφυγαν ισχυρούς αντιπάλους.Δηλαδη εντάξει όσο και να μην θες να είσαι καχύποπτος.
Στην πρώτη κλήρωση απέφυγαν Αϊντχόφεν και Βασιλεία αν δεν κάνω λάθος.Θα περνούσαν αν έπεφταν με μια από αυτές; Δύσκολα

Περνώντας την Πλζεν εξασφάλισαν ομίλους Europa και ένα 10ρικο μίνιμουμ.

Αν περάσουν τους Τούρκους ένα τάλιρο επιπλέον από την συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ νομίζω.

Λίγο είναι;

Edit: Συμφωνώ ότι την περσινή αδιαφορία μας την πληρώνουμε φέτος αλλά μιλάμε για αυτούς
Μόνο την Αϊντχόφεν απέφυγαν. Ήταν 50-50 Αϊντχόφεν ή πλζεν. Η οποία Αϊντχόφεν τελικά αποκλείστηκε από τη Βασιλεία.
Gawain1978

Οκ στην δεύτερη κλήρωση ποιους απέφυγαν ξέρει κανείς να πει;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Gawain1978 έγραψε:Τί εννοείς ότι η Uefa δεν κάνει τέτοια πράγματα;

Αν είναι στα πάντα να βλέπουμε φαντάσματα και να χαλιομαστε,δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με το άθλημα.
Αν ήταν όλα στημένα όπως τα του γκέι εδώ και 20 χρόνια δε θα ήταν το τσ.λ και το Μουντιάλ τα μεγαλύτερα αθλητικά προϊόντα του πλανήτη.
Παρεμβάσεις θα υπάρχουν πάντα, όπως και ισχυροί και ανίσχυροι,δε σημαίνει όμως ότι εμάς πάντα μας στήνουν και μας αδικούν.
Τον Άγιαξ πχ τον έχουν αποκλείσει σε προκριματικά μικρότερες ομάδες από τον τωρινό ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

@obanebane Πρώτα θα δούμε τα παιχνίδια με Πόρτο και μετά θα κάνουμε ταμείο, η άποψή μου. Προκρίνομαι με προκρίνομαι μπορεί να έχει σημαντικές διαφορές. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δυο φαντάζει αρκετή. Το σίγουρο όμως είναι ότι τυγχάνουν ξεκάθαρα διαφορετικής αντιμετώπισης διαιτητικά εν σχέσει με εμάς σε αγώνες, που "καίνε". Και επειδή μιλάμε για μαφία, χωμένη χρόνια ολάκερα μέσα στα ΣΚΑΤΑ, μανατζεροπαραγοντικά, εκ των προτέρων εγώ δεν μπορώ να πω ότι θα είναι μαγκιά τους, αν περάσουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Gawain1978 έγραψε:Μπάνε και στις δύο κληρώσεις απέφυγαν ισχυρούς αντιπάλους.Δηλαδη εντάξει όσο και να μην θες να είσαι καχύποπτος.
Στην πρώτη κλήρωση απέφυγαν Αϊντχόφεν και Βασιλεία αν δεν κάνω λάθος.Θα περνούσαν αν έπεφταν με μια από αυτές; Δύσκολα

Περνώντας την Πλζεν εξασφάλισαν ομίλους Europa και ένα 10ρικο μίνιμουμ.

Αν περάσουν τους Τούρκους ένα τάλιρο επιπλέον από την συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ νομίζω.

Λίγο είναι;

Edit: Συμφωνώ ότι την περσινή αδιαφορία μας την πληρώνουμε φέτος αλλά μιλάμε για αυτούς

Εντάξει ρε στο 50-50 τους έπεσαν οι Τσέχοι και όχι οι ολλανδοί,ηταν τυχεροί,συμβαίνει.
Στην επόμενη κλήρωση δεν ξέρω ποιούς απέφυγαν και έπεσαν στους Τούρκους.
Στην τελική φάση όμως ήταν άτυχοι,μπορούσαν να αποφύγουν την Πόρτο και να έπαιζαν με Μπριζ ή Δυναμό Κιέβου.
Εκεί δηλαδή γιατί δε τους έκανε τα κέφια η κλήρωση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 07 Αύγ 2019, 23:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Gawain1978 έγραψε:Οκ στην δεύτερη κλήρωση ποιους απέφυγαν ξέρει κανείς να πει;
Μπριζ, Κράσνονταρ, ΛΑΣΚ Λίντσερ
Gawain1978

Δηλαδή αποκλείεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον Θεοδωρίδη να είναι στάχτη στα μάτια.Ο πατέρας του ήταν μέχρι πρόσφατα στην ομάδα και αποχώρησε πιθανότατα λόγω του προβλήματος υγείας.

Δεν τον εβρυζαν κιόλας.
Και στο κάτω κάτω αποκλείεται ακόμη και να ίσχυε η κόντρα να τα βρήκαν;

Οι άνθρωποι έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε επιστήμη.Πως μπορούμε με τόση αθωότητα να αποκλείουμε ότι ο Θεοδωρίδης δεν βοηθάει.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί γενικά είναι ότι οτιδήποτε ασχημο παρασκηνιακά ακούγεται για την ομάδα, το πιστεύουμε αμασητο.

Για τους γαβρους που είναι οι ειδικοί της διαφθοράς και της προπαγάνδας, διατηρούμε πάντα επιφυλάξεις.

Πχ όταν είχε αποκλειστει η Μεταλλιστ για κάτι που είχε γίνει χρόνια πριν , διέρρευσε ότι μας βοήθησε ο Θεοδωρίδης.Το ότι ακουγόταν στα ραδιόφωνα από ΠΑΟΚτσηδες άστο...

Αλήθεια τώρα που υποτίθεται ξεκινάει η δίκη της συμμορίας τον Σεπτέμβριο η ΟΥΕΦΑ δεν θα πρεπε να επιληφθεί όπως σε άλλες περιπτώσεις όπου ιδιοκτήτες ομάδων εμπλέκονταν σε σκάνδαλα που δεν έχουν τελεσιδικησει;

ΥΓ: Ρε συ Μπάνε καταλαβαίνω ότι φανταζουμε γραφικοί εμείς πού είμαστε καχύποπτοι αλλά τουλάχιστον μην το αποκλειεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Τετ 07 Αύγ 2019, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

navigator11 έγραψε:@obanebane Πρώτα θα δούμε τα παιχνίδια με Πόρτο και μετά θα κάνουμε ταμείο, η άποψή μου. Προκρίνομαι με προκρίνομαι μπορεί να έχει σημαντικές διαφορές. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δυο φαντάζει αρκετή. Το σίγουρο όμως είναι ότι τυγχάνουν ξεκάθαρα διαφορετικής αντιμετώπισης διαιτητικά εν σχέσει με εμάς σε αγώνες, που "καίνε". Και επειδή μιλάμε για μαφία, χωμένη χρόνια ολάκερα μέσα στα ΣΚΑΤΑ, μανατζεροπαραγοντικά, εκ των προτέρων εγώ δεν μπορώ να πω ότι θα είναι μαγκιά τους, αν περάσουν.

Και αυτοί αν είχαν αντίπαλο τον Άγιαξ,ακόμα ακόμα και την Βασιλεία ή την Σπαρτακ δεν θα είχαν την εύνοια,παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και οι αντίπαλοι τους είναι και οι δύο ανύπαρκτοι στο ευρωπαϊκό στερέωμα.
Επίσης μέσα από την 20ετη παράγκα κατάφεραν να χτίσουν ένα κάποιο όνομα στην Ευρώπη με κάποιες σημαντικές νίκες που έκαναν στην έδρα τους επί μεγάλων αντιπάλων,παίζει και αυτό το ρόλο του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”