Οποιος κραζει αυτη την στιγμη τον Ιβιτς,παρα τις οποιες διαφωνιες μπορει να εχει και το λεω εγω που του ασκησα εντονη κριτικη,ειναι απλα ΑΝΟΗΤΟΣ για να το πω ευγενικα.obanebane έγραψε:Josh δεν το διαβάζεις όλο το Φόρουμ, υπάρχουν αρκετοί που κράζουν τον Ίβιτς γι αυτή του την επιλογή.joshua έγραψε:Εχετε αλλεργια με την αποψη μερικοι.Ειναι αποψη μου ρε φιλε πως επρεπε να μεινει ο Περειρα,οπως και του Αποστολη και αλλων.Ο pilotos πχ εγραψε πως θα ηταν καλυτερα να φυγει δανεικος ο Κλαους.ΑΠΟΨΕΙΣ.Το οτι εγω πιστευω κατι δεν σημαινει πως εγω εχω δικιο και ο Ιβιτς εχει αδικο,για την δικη μου οπτικη και λογικη μιλαω παντα,ουτε εκραξε κανεις τον Ιβιτς για την επιλογη να στηριξει Κλαους και να αφησει τον Αργεντινο.
Επίσης αυτή η επιλογή έχει πολλές παραμέτρους,που έχουν μπει στη συζήτηση αλλά δεν τις λαμβάνεται υπόψιν σας,όσοι προτιμούσατε την αποχώρηση του Κλάους.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ενταξει ρε,δεν θα κολλήσουμε στις λέξεις.
Προφανώς δε μιλάω για σένα.
Προφανώς δε μιλάω για σένα.
Εγώ διαφωνώ με τον Josua αλλά καταλαβαίνω τις ενστάσεις του.
Το ότι τις αναφέρει δε σημαίνει ότι θέλει να γίνει Ιβιτς αντι του Ιβιτς.
Προβληματισμούς παραθέτει και συζητηση κανει.
Πάντως διαφωνώ, γιατί ακριβώς από πέρισυ που ανέλαβε ο Βλάνταν, παίζει πάντα με ψηλό φορ και καθόλου με το ροταισιον στην επιθεση των εξτρεμ και του φορ να εναλλασουν θεσεις και να είναι χαμηλού ύψους
Το ότι τις αναφέρει δε σημαίνει ότι θέλει να γίνει Ιβιτς αντι του Ιβιτς.
Προβληματισμούς παραθέτει και συζητηση κανει.
Πάντως διαφωνώ, γιατί ακριβώς από πέρισυ που ανέλαβε ο Βλάνταν, παίζει πάντα με ψηλό φορ και καθόλου με το ροταισιον στην επιθεση των εξτρεμ και του φορ να εναλλασουν θεσεις και να είναι χαμηλού ύψους
Τις δεχομαστε ρε μπανε και τον στηριζουμε..obanebane έγραψε:Εγώ θα δεχθώ τις ενστάσεις όλων για την λάθος απομάκρυνση του Αργεντινου,όσοι διαφωνείτε γιατί δεν δέχεστε τις εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητης;
Γιατί ρε παλικάρια,πείτε μου έναν μαμημενο λογο;
Κατα την δικη μας αποψη ομως ( που μαλλον δεν εχει και πολυ σημασια ) θεωρουμε οτι μπορουσε να υπαρξει διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα και μετα απο συζητηση να εμπαινε στο ροτεισον διοτι ηταν κατι που το κερδισε με το σπαθι του.. δεν του το χαρισε κανεις.
Απλα ειναι τα πραγματα.
Τωρα τελειωσε .. πηρε αποφασεις ο προπονητης.. θα φανει στο χειροκροτημα αν ηταν σωστες. Κατι τετοιο ολοι το πιστευουμε.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά οι κινήσεις που κάνει ο προπονητής είναι με βάση της εικόνα που παρουσιάζει ο παίκτης μέχρι εκείνη τη στιγμή και όχι με βάση μια μελλοντική νεκρανάσταση ή ένα μελλοντικό κάταγμα ισχύου. Επιπλέον ο Φακ ήταν ένα διαφορετικό στυλ παίκτη που δεν είχαμε άλλο. Παίκτης που εκτός από μια σχετικά καλή εκτελεστικότητα έχει και δημιουργικότητα που δεν την έχουν οι άλλοι. Έχει τρίπλα, πάσα, στημένα και βοηθάει την ομάδα από πολλές θέσεις (εξτρέμ φορ, χαφ).navigator11 έγραψε:Το αν έχει ή όχι λογική ή αποτελεσματικότητα ή ό,τι άλλο θα φανεί στο χειροκρότημα. Ας μην προδικάζουμε. Όπως ο Πριγιοβιτς πιθανώς να χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να αρχίσει να αποδίδει (μπορεί και να μην φέτος), εξίσου πιθανό μπορεί να ήταν κι ο φακου να πάθαινε μετά από 3 βδομάδες πχ ρήξη χιαστων και να μέναμε με το έτσι ανα χείρας. Ή μπορεί να νεκραναστηθεί ο Κλάους εφεξής και ο Πριγιοβιτς να μην παίζει Και στο φινάλε, αν ο Ίβιτς είχε στο μυαλό του να τον αναβαθμίσει, δεν έχει δείξει ότι θα κωλωνε να στείλει τον Κουλουρη ή και τον Κλαους για το υπόλοιπο της χρονιάς. Προφανέστατα, δεν υπήρξε ταύτιση πλάνων μεταξύ των 2 ανδρών και αναμενόμενα οι δρόμοι χώρισαν. Το να προσπαθούμε τώρα να βγάλουμε α πριορι λάθος την οπτική γύρω από το θέμα του προπονητή με αν, δεν ξέρω σε τι ωφελεί.joshua έγραψε:Που να μην απαντουσε ο Αποστολης...Αντε να το κανουμε λιανα.Αποκτας εναν νεο παικτη ο οποιος μαλιστα ηταν εκτος παιχνιδιων οπως ο Ιβιτς ειπε για καιρο και χρειαζεται ρυθμο εκτος απο οσα ολα μπορει να συνεπαγεται ο ερχομος ενος νεου παικτη,χρονο προσαρμογης,δεσιμο,ομοιογενεια και οτι αλλο.Το θεμα σε αυτο που εγραψε ο Αποστολης αλλα και εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ.Αποκτας και παλυ εναν παικτη που εχει οτι εχει ο Κλαους και ο Κουλουρης και θεωρητικα ακομα παραπανω αλλα δεν εχει αυτα του Περειρα που ειναι πιο περιφερειακο φορ ,μπορει να συνυπαρξει μαζι του και σε σχεση με τους αλλους δυο δεν εχει χασει την επαφη με τα διχτυα.Αυτο που γραψαμε πολυ απλα ειναι πως δεν εχει λογικη να διωξεις αυτον αλλα εναν απο τους 2 αλλους και να τον αναβαθμισεις σε δευτερη επιλογη.
Τεσπα. Δεν έχει νόημα να γράφουμε πάλι γι' αυτόν.
- paokovios1974
Και όχι απαραίτητα δανεικός.pilotos έγραψε:Μακάρι να το είχα, θα ήμουν καλύτερος... Καθημερινή επιδίωξη είναι αλλά δεν...
Γω νομίζω ότι θα κάνουμε κι άλλη μεταγραφή. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να σκάσει κάνας δανεικός για ποικιλία.
SM-G935F
- navigator11
obanebane έγραψε:Εγώ θα δεχθώ τις ενστάσεις όλων για την λάθος απομάκρυνση του Αργεντινου,όσοι διαφωνείτε γιατί δεν δέχεστε τις εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητης;
Είναι τόσο απλό. Έπρεπε λοιπόν ο προπονητής να αλλάξει το σκεπτικό του περί διαχείρισης για να μείνει ο ψ Φακουντο! Εκ των δηλώσεών του χτες μόνο εγώ κατάλαβα ότι με την αγωνιστική είτε στις προπονήσεις προσπάθειά του ο παίχτης δεν μπόρεσε να πείσει τον Ίβιτς για τις περισσότερες ευκαιρίες που ήθελε; Ε τι να γίνει δηλαδή τώρα; Δεν. Συνεχίζουμε.
Θέλω να πω ότι η κρίση του Ίβιτς, όπως την εξελαβα μέσα από ο,τι είπε χθες (μπορεί βεβαίως να μην κατάλαβα ορθά) μπορεί να μη συμφωνεί με ο,τι συμπέρασμα έχουν βγάλει τα μάτια κάποιων από εμάς.
- ΑποστόληςΑ
Θα στον πω εγώ: Γιατί έπαιζε μόνο σε κύπελλο και ελάχιστα στο πρωτάθλημα. Γιατί έπαιζε ένα 90λεπτο τον μήνα. Μ' αυτό τον ρυθμό δεν μπορείς να βρεις καλή φόρμα και να προσφέρεις αυτό που μπορείς. Κύρια όμως γιατί αυτοί που έπαιζαν ως φορ ήταν ανεπαρκέστατοι. Αν έπαιζε ο Αθανασιάδης του πρώτου γύρου του ΑΑ, να το καταλάβω. ΑΥΤΟΣ όμως ο Αθανασιάδης, όχι! Και όταν δεν έπαιζε ο Αθανασιάδης έπαιζε ο Κουλούρης. Ο Φακ ήταν στον πάγκο ή εκτός 18άδας.obanebane έγραψε:Εγώ θα δεχθώ τις ενστάσεις όλων για την λάθος απομάκρυνση του Αργεντινου,όσοι διαφωνείτε γιατί δεν δέχεστε τις εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 30 Ιαν 2017, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποστόλη σου υπόσχομαι ότι θα σου στέλνω στιγμιότυπα από Κολόν, θα βάλουμε και τον τζέλα να ξενυχτάει να τον βλέπουμε. Α
- ΑποστόληςΑ
Τι να το κάνω; Εγώ στον ΠΑΟΚ τον ήθελα. Εκτός ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει.
στο τοπικ του Ιβιτς συζηταμε για μεταγραφες και στο τοπικ των μεταγραφων για τον Ιβιτς 

https://twitter.com/PHKONZEN/status/826027675940691968
Obrigado por tudo STADE RENNAIS À toujours dans mon coeur MERCI
O Ιβιτς δεν εχει λογο να πει ψεματα. Ελπιζω να συμφωνουμε σε αυτο.
Το απεδειξε οταν ηταν ξεκαθαρος για τους "κομμενους".
Ο Περειρα ηθελε περισσοτερο χρονο συμμετοχης, ο Ιβιτς δεν μπορουσε να του τον δωσε με βαση το πως εχει σκεφτει αυτος την ομαδα και το πλανο της στο γηπεδο και ο Φακουντο θεωρησε καλυτερο για αυτον να φυγει για να παιζει καπου.
Εντ οφ στορι ρε παιδια.
Ειναι αλλη ιστορια το κατα ποσο συμφωνει ο καθενας μας, για το ποσο χρονο επρεπε να ειχε ο Φακουντο στην ομαδα.
Το απεδειξε οταν ηταν ξεκαθαρος για τους "κομμενους".
Ο Περειρα ηθελε περισσοτερο χρονο συμμετοχης, ο Ιβιτς δεν μπορουσε να του τον δωσε με βαση το πως εχει σκεφτει αυτος την ομαδα και το πλανο της στο γηπεδο και ο Φακουντο θεωρησε καλυτερο για αυτον να φυγει για να παιζει καπου.
Εντ οφ στορι ρε παιδια.
Ειναι αλλη ιστορια το κατα ποσο συμφωνει ο καθενας μας, για το ποσο χρονο επρεπε να ειχε ο Φακουντο στην ομαδα.
- navigator11
Ουστ ρε προλογιάρη, βλαχουρα! Μη σώσουν και τον υπογράψουν. Σε όλες τα ίδια λέει, ο Δόγκανος του ασβέστη ...pilotos έγραψε:https://twitter.com/PHKONZEN/status/826027675940691968