Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
blackjack80
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Έτσι κάντε όνειρα για μπερμπατοφ ,μυαλό δεν βάζετε δνε βλέπετε οτι πάλι θα στεναχωρηθητε τσάμπα.ΦΕΡΕ τον μουνιρ που εινααι εφικτός στόχος .
- GiorgosAtha
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει την είδηση από το Skysports ότι ο Δημήτρης βρίσκεται στην Αγγλία?
GiorgosAtha έγραψε:Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει την είδηση από το Skysports ότι ο Δημήτρης βρίσκεται στην Αγγλία?
09:34
BERBATOV JETS IN
Dimitar Berbatov arrived in the Midlands this morning and is being linked with a move to Aston Villa.
He is a free agent having left Monaco in the summer. Our reporter Mark Benstead is the man in the know on Villa, and he's chasing the story as we speak.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.skysports.com/transfer-centre/- kataramenos5
- Dimitris_L4
BERBATOV JETS INGiorgosAtha έγραψε:Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει την είδηση από το Skysports ότι ο Δημήτρης βρίσκεται στην Αγγλία?
Dimitar Berbatov arrived in the Midlands this morning and is being linked with a move to Aston Villa.
He is a free agent having left Monaco in the summer. Our reporter Mark Benstead is the man in the know on Villa, and he's chasing the story as we speak.
εκανα μια μικρή...μετατροπή που σίγουρα θα βοηθήσει καλύτερα στην κατανόηση του ρόστερ.GiorgosAtha έγραψε:Από τα παραπάνω φαίνεται το τεράστιο κενό στον FW και στον DC όπου η ομάδα μένει αντίστοιχα με 1 -για 1 θέση- και με 5 -για 3 θέσεις-. Ειδικά αν το σύστημα αλλάξει σε 3-4-2-1... όπου αρκετοί παίχτες μετατοπίζονται πιο πίσω -δηλαδή στο "2" και γίνονται πιο πολύ AMC παρά FW- ενώ κάποιοι "ακραίοι" μετατοπίζονται και αυτοί στην παραπάνω θέση... φαίνονται τα κενά μέχρι "αηδίας".
GK: Γλύκος, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Olsen
WBL: Πόζογλου, Κοροβέσης, Leovac
WBR: Κίτσιου, Κωσταντινίδης
DC: Vitor, Τζαβέλλας, Costa, Σκόνδρας, Μαλεζάς
DMC: Kace, Τζιόλης, Antonis, Cimirot
MC: Σαββίδης, Χαρίσης, Sabo
AMC: Πέλκας, Golasa
FW: Μυστακίδης, Δεληγαννίδης, Mak, Jairo, Rodriguez
ST: Κλάους
κατα τα άλλα συμφωνώ μέχρι κεραίας!!!
επίσης, περιμένω να δω το ρόστερ και τυπικά ολοκληρωμένο, δλδ λήξη ελευθέρων, και θα έχουμε ανάλυση του σίγουρα! άλλωστε ήδη μερικοί παίχτες έχουν δείξει και καποια πρώτα στοιχεία ενώ έχουμε και μια εικόνα του πως θα κινηθούμε τακτικά.
Οταν δεν ελπιζεις για κατι η χαρα ειναι διπλη οταν αυτο πραγματοποιειται.
Αποτι καταλαβαινω στην αγγλια η τελευταια μερα για ολες τις μεταγραφες ειναι η σημερινη (εκει δεν εχουν εξτρα μερες για τους ανεργους) οποτε σημερα το βραδυ θα ξερουμε αν προχωρησει του Βουλγαρου.
Αραξτε και απολαυστε το.
Αποτι καταλαβαινω στην αγγλια η τελευταια μερα για ολες τις μεταγραφες ειναι η σημερινη (εκει δεν εχουν εξτρα μερες για τους ανεργους) οποτε σημερα το βραδυ θα ξερουμε αν προχωρησει του Βουλγαρου.
Αραξτε και απολαυστε το.
Καλό ερώτημα bane... Γνωρίζει κανείς αν σήμερα στην Αγγλία είναι τελευταία μέρα και για τους ελεύθερους η υπάρχει παράταση ?
Εγω εχω μπει στην σελιδα του Sky Sports και βλεπω ολα τα μεταγραφικα.obanebane έγραψε:Οταν δεν ελπιζεις για κατι η χαρα ειναι διπλη οταν αυτο πραγματοποιειται.
Αραξτε και απολαυστε το.
Αφηστε ρε πλουσιοι τους ελευθερους για μας που δεν εχουμε χρηματα για
αγορες!!! χαχαχαχα
- Dimitris_L4
Ναι ρε φιλε κ εγω ειμαι στο γραφειο με ανοιχτη καρτλεα το transer centre στο skysport..Τι αρρωστεια ειναι αυτην που εχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....BigBaby έγραψε:Εγω εχω μπει στην σελιδα του Sky Sports και βλεπω ολα τα μεταγραφικα.obanebane έγραψε:Οταν δεν ελπιζεις για κατι η χαρα ειναι διπλη οταν αυτο πραγματοποιειται.
Αραξτε και απολαυστε το.
αγορες!!! χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως πλην του Βουλγαρου δεν υπαρχει αλλη ενδιαφερουσα περιπτωση ελευθερου επιθετικου,κατι 33χρονους Ουτσε και Ζιγκιτς μακρια ισως μονο τον Ελ Χαμνταουι αλλα εχει να παιξει 3 χρονια μπαλλα.Αν θες κινηση ελευθερου παρε τον Ραικοβιτς η τον Γκουρκιφ με τις αναλογες ρητρες σε θεσεις που ποναμε και ειδικα ο δευτερος μπορει να προκαλεσει κλιμα ενθουσιασμου.
Για αυτο και ελεγα χθες οτι πρεπει η Ελλαδα να εχει δικαιωμα μεχρι 2 Σεπτεμβριου. τεσπα... αυτο ειναι αλλη κουβεντα, για αλλο τοπικ, του προεδρου και της λιγκας.
υγ: Τζος και τουτος ο μαζουχ, πρωη ντνπρο ειναι καλη περιπτωση αν εχει ξεπερασει τον τραυματισμο του...
υγ: Τζος και τουτος ο μαζουχ, πρωη ντνπρο ειναι καλη περιπτωση αν εχει ξεπερασει τον τραυματισμο του...
Μια απο τα ίδια...Dimitris_L4 έγραψε:Ναι ρε φιλε κ εγω ειμαι στο γραφειο με ανοιχτη καρτλεα το transer centre στο skysport..Τι αρρωστεια ειναι αυτην που εχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....BigBaby έγραψε:Εγω εχω μπει στην σελιδα του Sky Sports και βλεπω ολα τα μεταγραφικα.obanebane έγραψε:Οταν δεν ελπιζεις για κατι η χαρα ειναι διπλη οταν αυτο πραγματοποιειται.
Αραξτε και απολαυστε το.
αγορες!!! χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
αφήστε ρε το παικταρά να έρθει !!
Τελικα τι παιζει με την δηλωση της λιστας για το ΕL ? Ποτε ειναι το deadline?