Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
blackjack80

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από blackjack80 »

Έτσι κάντε όνειρα για μπερμπατοφ ,μυαλό δεν βάζετε δνε βλέπετε οτι πάλι θα στεναχωρηθητε τσάμπα.ΦΕΡΕ τον μουνιρ που εινααι εφικτός στόχος .
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει την είδηση από το Skysports ότι ο Δημήτρης βρίσκεται στην Αγγλία?
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εκει στην aston villa 5 επιθετικους εχετε ρε.... θελετε και 6ο ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

GiorgosAtha έγραψε:Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει την είδηση από το Skysports ότι ο Δημήτρης βρίσκεται στην Αγγλία?

09:34

BERBATOV JETS IN

Dimitar Berbatov arrived in the Midlands this morning and is being linked with a move to Aston Villa.

He is a free agent having left Monaco in the summer. Our reporter Mark Benstead is the man in the know on Villa, and he's chasing the story as we speak.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.skysports.com/transfer-centre/
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποια Αγγλια ρε ?Στο Μακεδονια Π. ειναι κανεις ?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

GiorgosAtha έγραψε:Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει την είδηση από το Skysports ότι ο Δημήτρης βρίσκεται στην Αγγλία?
BERBATOV JETS IN

Dimitar Berbatov arrived in the Midlands this morning and is being linked with a move to Aston Villa.

He is a free agent having left Monaco in the summer. Our reporter Mark Benstead is the man in the know on Villa, and he's chasing the story as we speak.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

GiorgosAtha έγραψε:Από τα παραπάνω φαίνεται το τεράστιο κενό στον FW και στον DC όπου η ομάδα μένει αντίστοιχα με 1 -για 1 θέση- και με 5 -για 3 θέσεις-. Ειδικά αν το σύστημα αλλάξει σε 3-4-2-1... όπου αρκετοί παίχτες μετατοπίζονται πιο πίσω -δηλαδή στο "2" και γίνονται πιο πολύ AMC παρά FW- ενώ κάποιοι "ακραίοι" μετατοπίζονται και αυτοί στην παραπάνω θέση... φαίνονται τα κενά μέχρι "αηδίας".

GK: Γλύκος, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Olsen
WBL: Πόζογλου, Κοροβέσης, Leovac
WBR: Κίτσιου, Κωσταντινίδης
DC: Vitor, Τζαβέλλας, Costa, Σκόνδρας, Μαλεζάς
DMC: Kace, Τζιόλης, Antonis, Cimirot
MC: Σαββίδης, Χαρίσης, Sabo
AMC: Πέλκας, Golasa
FW: Μυστακίδης, Δεληγαννίδης, Mak, Jairo, Rodriguez
ST: Κλάους
εκανα μια μικρή...μετατροπή που σίγουρα θα βοηθήσει καλύτερα στην κατανόηση του ρόστερ. ;)

κατα τα άλλα συμφωνώ μέχρι κεραίας!!!

επίσης, περιμένω να δω το ρόστερ και τυπικά ολοκληρωμένο, δλδ λήξη ελευθέρων, και θα έχουμε ανάλυση του σίγουρα! άλλωστε ήδη μερικοί παίχτες έχουν δείξει και καποια πρώτα στοιχεία ενώ έχουμε και μια εικόνα του πως θα κινηθούμε τακτικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οταν δεν ελπιζεις για κατι η χαρα ειναι διπλη οταν αυτο πραγματοποιειται.
Αποτι καταλαβαινω στην αγγλια η τελευταια μερα για ολες τις μεταγραφες ειναι η σημερινη (εκει δεν εχουν εξτρα μερες για τους ανεργους) οποτε σημερα το βραδυ θα ξερουμε αν προχωρησει του Βουλγαρου.
Αραξτε και απολαυστε το. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καλό ερώτημα bane... Γνωρίζει κανείς αν σήμερα στην Αγγλία είναι τελευταία μέρα και για τους ελεύθερους η υπάρχει παράταση ?
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

obanebane έγραψε:Οταν δεν ελπιζεις για κατι η χαρα ειναι διπλη οταν αυτο πραγματοποιειται.
Αποτι καταλαβαινω στην αγγλια η τελευταια μερα για ολες τις μεταγραφες ειναι η σημερινη (εκει δεν εχουν εξτρα μερες για τους ανεργους) οποτε σημερα το βραδυ θα ξερουμε αν προχωρησει του Βουλγαρου.
Εγω εχω μπει στην σελιδα του Sky Sports και βλεπω ολα τα μεταγραφικα.
Αφηστε ρε πλουσιοι τους ελευθερους για μας που δεν εχουμε χρηματα για
αγορες!!! χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

BigBaby έγραψε:
obanebane έγραψε:Οταν δεν ελπιζεις για κατι η χαρα ειναι διπλη οταν αυτο πραγματοποιειται.
Ναι ρε φιλε κ εγω ειμαι στο γραφειο με ανοιχτη καρτλεα το transer centre στο skysport..Τι αρρωστεια ειναι αυτην που εχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως πλην του Βουλγαρου δεν υπαρχει αλλη ενδιαφερουσα περιπτωση ελευθερου επιθετικου,κατι 33χρονους Ουτσε και Ζιγκιτς μακρια ισως μονο τον Ελ Χαμνταουι αλλα εχει να παιξει 3 χρονια μπαλλα.Αν θες κινηση ελευθερου παρε τον Ραικοβιτς η τον Γκουρκιφ με τις αναλογες ρητρες σε θεσεις που ποναμε και ειδικα ο δευτερος μπορει να προκαλεσει κλιμα ενθουσιασμου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Για αυτο και ελεγα χθες οτι πρεπει η Ελλαδα να εχει δικαιωμα μεχρι 2 Σεπτεμβριου. τεσπα... αυτο ειναι αλλη κουβεντα, για αλλο τοπικ, του προεδρου και της λιγκας.

υγ: Τζος και τουτος ο μαζουχ, πρωη ντνπρο ειναι καλη περιπτωση αν εχει ξεπερασει τον τραυματισμο του...
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

Dimitris_L4 έγραψε:
BigBaby έγραψε:
Ναι ρε φιλε κ εγω ειμαι στο γραφειο με ανοιχτη καρτλεα το transer centre στο skysport..Τι αρρωστεια ειναι αυτην που εχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... :opaokara:
Μια απο τα ίδια... :opaokara: εν τω μεταξύ είδα αυτή η Aston Villa 5 στρικερ εχουνε ρε γαμώτο...
αφήστε ρε το παικταρά να έρθει !! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τελικα τι παιζει με την δηλωση της λιστας για το ΕL ? Ποτε ειναι το deadline?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”