Razvan Lucescu V

Patron

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Patron »

Για εκεί πάει ούτως ή άλλως
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

psykoman έγραψε:Μ αρέσει που κάποιοι θεωρούν τις μεταγραφές τοπικ "κουβά" που συζητιούνται τα πάντα.... :mrgreen:

Psykoman καλημέρα.
Έχεις δίκιο και είναι δική μου ευθύνη γιατί εγώ ξεκίνησα την κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Προτιμώ ο πρωταθλητής να βγαίνει στη κανονική περίοδο.

Θα ήθελα να καταργηθούν τα πλέι οφ αλλά αν είναι να συνεχιστούν το ιδανικό για μένα θα ήταν ο πρωταθλητής να αναδεικνύεται όπως είπα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

marsantos έγραψε:
psykoman έγραψε:Μ αρέσει που κάποιοι θεωρούν τις μεταγραφές τοπικ "κουβά" που συζητιούνται τα πάντα.... :mrgreen:

Psykoman καλημέρα.
Έχεις δίκιο και είναι δική μου ευθύνη γιατί εγώ ξεκίνησα την κουβέντα.

Το ποστ μου ήταν χιουμοριστικό..
Μπορεί να ήταν οφτοπικ οι τελευταίες σελίδες αλλά ήταν οι σοβαρότερες σελίδες σε ανταλλαγή απόψεων των τελευταίο καιρό...
Ακριβώς επειδή έχει ωραίες απόψεις καλό θα ήταν να γράφονται σε ένα πιο σχετικό τοπικ ώστε να υπάρχει μια συνέχεια αλλά και να μπορούμε να ανατρέχουμε πιο εύκολα σε παλιότερες αποψεις
Άβαταρ μέλους
psykoman

Γιατί κάποια στιγμή θα πει κάποιος...ρε ο καρπουζας είχε γράψει ένα ωραίο....αλλά άντε να το βρεις.,.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Patron έγραψε:Για εκεί πάει ούτως ή άλλως

Μλκ τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ρίχνεις πολλά πετυχημένα.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Για να είμαι ειλικρινής σε αλλο απάντουσα, αλλά όντως κόλλησε καλά κ στο δικό σου σχόλιο.
:lol:
marsantos

Γιάννη Αγιάννη καλημέρα.
Ακροβατώντας μεταξύ on topic και off topic καθώς από τη μια το φορμάτ δεν έχει καμία σχέση με τον Ρασβάν αλλά από την άλλη η κουβέντα αυτή ανακινήθηκε από τις σχετικές δηλώσεις Ρασβάν ότι 'εμείς αεροδρόμιο, αεροπλάνο ξενοδοχείο ενώ οι άλλοι σπίτι τους' σχολιάζω τα εξής:
Jean Valjean έγραψε:...
Και μην ακους τους δημοσιογράφους εδώ στην Αθήνα.
Ποτέ, ποτε ομως, όταν ανασύρουν ένα ζήτημα, ποτε ξαναλεω, δεν λένε αλήθεια.
Δηλαδή πιστευεις ότι κουράστηκαν από τα συνεχή παιχνιδια μεταξύ τους; Ας γελάσω!
...

Αρχικά, τα όσα λένε οι δημοσιογράφοι της Αθήνας δεν τα επικαλέστηκα στο συλλογισμό μου ως επιχείρημα για αλλαγή του φορμάτ.
Πουθενά δεν έγραψα πως πιστεύω τα όσα λένε οι δημοσιογράφοι της Αθήνας. Ζώντας όλη μου τη ζωή στην Αθήνα θεωρείς πως πιστεύω ότι κουράστηκαν;
Κάτι διαφορετικό λέω.
Πως από τη στιγμή που αναμοχλεύουν ένα θέμα, κάτι ετοιμάζουν.
Για κάθε σταυροφορία υπήρχε ένα αφήγημα. Το αφήγημα μετέφερα.

...
Δεν τους έπιασε ο πονος για τους φιλάθλους ούτε για το άθλημα.
...

Αυτό είναι η βάση κάθε κουβέντας..

Ο λόγος είναι απλός. Το συατημα των πλει οφ, ειδικά αυτό με 4 ομαδες, ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Η εξήγηση βρίσκεται στα μαθηματικά. Δυο η ώρα το πρωι είναι δυσκολο να γράψω αναλυτικά το γιατί.
Ο ΠΑΟΚ πήρε το περσινο λόγω πλει οφ. Θα έπαιρνε και το φετινό αν είχε καλυτερο πρωτο μισό της χρονιάς.
Ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ μπαινει στα πλει οφ πισω από τον πρωτο, αν η διαφορά είναι μικρή, π.χ. μέχρι 4 ποντους, τότε είναι αυτός το φαβορί.
...

Δεν ξέρω πως τα μαθηματικά αποδεικνύουν την υπεροχή του ενός φορμάτ έναντι του άλλου.
Αυτό που έχουν πει ως τώρα οι αριθμοί είναι πως στο πρόσφατο παρελθόν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πρωτάθλημα και χωρίς πλέι οφ και με πλέι οφ. Μάλιστα αν κοιτάξουμε τους αριθμούς από την καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη σκοπιά, έχουμε 2 πρωταθλήματα χωρίς πλέι οφ και ένα με πλέι οφ.
Ταυτόχρονα οι αριθμοί μας δίνουν και ένα άλλο δεδομένο. Τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα με πλέι οφ ήμασταν πρώτοι και στην κανονική διάρκεια.
Επιπρόσθετα ο ΠΑΟΚ, σε διαδικασία πλέι οφ που περιλαμβάνουν τον πρωταθλητή, μόνο μια φορά έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τους ανταγωνιστές του. Τη χρονιά του πρωταθλήματος. Όπως όμως αναφέρθηκε, εκείνη τη χρονιά, τερματίσαμε πρώτοι και στην κανονική διάρκεια άρα υπήρχε μια ανάλογη συνέχεια στη φάση των πλέι οφ.
Άρα με βάση τους αριθμούς, μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ σε χρονιά που δεν έχει τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια, δεν έχει καταφέρει να έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή έναντι των ανταγωνιστών του στα πλέι οφ και κατά συνέπεια να θεωρήσουμε πως αυτό το φορμάτ ευνοεί τον ΠΑΟΚ γιατί έχει εύκολες τις βαθμολογικές ανατροπές (για την πρώτη θέση μιλάμε).
Προφανώς δεν αποκλείω το να γίνει.
Όμως από καθαρά μαθηματική σκοπιά δεν μπορώ να εξάγω συμπέρασμα πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί σε διαδικασία πλέι οφ.
Αντιθέτως τις μοναδικές 2 φορές που διεξήχθη πρωτάθλημα χωρίς πλέι οφ και τις 2 ο ΠΑΟΚ βγήκε πρώτος σε βαθμούς.
Εδώ έχω λοιπόν ένα ισχυρό αριθμητικό δείγμα που με κάνει να προτιμήσω το συγκεκριμένο φορμάτ.
Μιας και έγινε αναφορά στους δημοσιογράφους της Αθήνας..
Λίγο πριν την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος ο αρθρογράφος (τότε) στο 10, Β. Μπρ. βγήκε ως λαγός και πρότεινε με στοχευμένο άρθρο την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα από τη διαδικασία πλέι οφ.
Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε. Που πήγε ο εν λόγω δημοσιογράφος και τι διαδικασία διεξαγωγής πρωταθλήματος εφαρμόστηκε.
Άρα η μέχρις στιγμής πραγματικότητα δείχνει πως τα πλέι οφ μπήκαν όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να κατακτά πρωταθλήματα (καταγεγραμμένα ή κλεμμένα) μέσα από την κανονική διάρκεια.

...Θέλει προσοχή όταν γράφουμε για κατάργηση των πλει οφ...

Εδώ λοιπόν θα συμφωνήσουμε.
Οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή φορμάτ θέλει πολλή προσοχή.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Διαβάζω αυτά που έγραψε ο Rene, διαβάζω αυτά που γράφεις κι εσύ. Δε λέτε πράγματα εκτός πραγματικότητας ούτε πράγματα που με βρίσκουν απέναντι.
Κάνω μια εκτίμηση παρατηρώντας τις δοσμένες συνθήκες και πως αυτές επηρεάζουν την ομάδα μας.
Ο προπονητής είναι αυτός που δήλωσε πως 'εμείς αεροδρόμιο, αεροπλάνο ξενοδοχείο ενώ οι άλλοι σπίτι τους' (mods το έσωσα, έγραψα κάτι και για τον προπονητή).
Αν του χρόνου ζητήσει για 3η σερί χρονιά αναβολή η εθνική και προκύψει ένα σετ αγώνων Κυριακή Καραϊσκάκης και Τετάρτη Φιλαδέλφεια και ξαφνικά από το +3 βρεθούμε στο -2 θα γίνουν αντιληπτές οι ενστάσεις μου. Θα μου πεις, μπορεί να κάνουμε 2 διπλά και να πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα. Βεβαίως. Όμως η επιτυχία μέσα σε δυσχερείς συνθήκες δεν αναιρεί τη δυσχέρεια αυτών. Τα νικηφόρα αποτελέσματα δε θα αναιρέσουν το γεγονός πως η ομάδα θα έχει περάσει 5 μέρες μέσα στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο.
Κάθε στιγμή λοιπόν εξετάζουμε τις υλικές συνθήκες που υπάρχουν και με αυτές προσπαθούμε να αξιολογήσουμε πράγματα. Πριν από 20 χρόνια, όταν υπήρχε ένα δίκτυο 8, 9 ομάδων γύρω από τον οσφπ, προφανώς δεν θα είχα την ίδια άποψη με τη σημερινή. Σήμερα υπάρχει μια ισορροπία είτε γιατί τα παραρτήματα έχουν μοιραστεί είτε γιατί είναι λίγο περισσότεροι οι ουδέτεροι.

Για τους ξένους διαιτητές δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είμαι 100-0 μαζί σου.

Υγ. Ζητώ συγνώμη γιατί εγώ προκάλεσα τα σεντόνια των οφ τόπικ. Από εδώ και πέρα ότι σχετικό γράψω θα είναι στο τόπικ του επόμενου πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πρωτάθλημα χωρίς playoffs ,σημαίνει 30% plus κάτω ετήσιο τηλεοπτικό συμβόλαιο για το big4 ,οπότε ξεχάστε το.
marsantos

Προφανώς υπάρχει και αυτή η παράμετρος και αντιλαμβάνομαι πως ότι λέμε είναι σε φιλολογικό επίπεδο στην παρούσα φάση.
Όμως τίποτα δε μένει στατικό. Υπάρχουν παράγοντες όπως 10η θέση στο ranking, συνεχόμενες πετυχημένες ευρωπαϊκές πορείες κ.α. που μπορεί να αλλάξουν την οπτική και τις διαθέσεις.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Jean Valjean έγραψε:Φίλε marsantos κανεις λάθος ανάγνωση της πραγματικοτητας.
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Δηλαδή πιστευεις ότι κουράστηκαν από τα συνεχή παιχνιδια μεταξύ τους; Ας γελάσω!
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

Δεν τους έπιασε ο πονος για τους φιλάθλους ούτε για το άθλημα.
...............................

Ξέρεις γιατί εδώ κάτω άρχισαν το πιπιλισμα του μυαλού ότι τάχα μου κουράζεται ο κόσμος;
γιατί τώρα κατάλαβαν ότι ειδικά με τα πλει οφ των 4 αυτός που έχει το πανω χέρι είναι ο ΠΑΟΚ.

......................

Θέλει προσοχή όταν γράφουμε για κατάργηση των πλει οφ.

συμφωνω με τον αγιαννη............. :opaokara: :opaokara:

και η πρωτη και μεγαλυτερη αποδειξη ειναι το...πριν καποια χρονια....ο πρωτος τσου λου και οι επομενοι 3-4 πλει οφ...

και τα πλει οφ ...τοτε...γινοταν καθαρα για να εχει ...και να μην κανει πολυ θορυβο .... μια ακομη ευκαιρια ο βαζελος...

ψαχνουν συνεχως τροπο ...ο τιτλος...να καθετε στον ...εναν..καποιες φορες και στον αλλον...τον διπλα...και εαν αυτοι οι 2 πανε για ψαρεμα να παρει και καποιο κομματι απο την πιτα ο ...παραδιπλα ...ο μουλοχτος..

και ολα αυτα ...εντος των συνορων...της αττικης οδου...

τους εχει χαλασει το αφηγημα ο....βανιας...

τα χρυπηματα θα συνεχισουν να ερχοντε απο ολες τις πλευρες...και πανω και κατω ...απο την ζωνη...

και το χειροτερο ειναι που καποιοι θεωρουν οτι ...το βουνο...δεν ειναι σε θεση να χτισει το γηπεδο...

:lol: :lol: :lol: :lol: καταλαβαινετε τι λεω ε??
marsantos

abc_o_ karpouzas έγραψε:...
τους εχει χαλασει το αφηγημα ο....βανιας...

...

Απλά φιλαράκι Καρπουζά ξεχνάμε πως το αφήγημα τους το χάλασε ο Βάνιας όταν τα μοναδικά 2 πρωταθλήματα που έγιναν χωρίς πλέι οφ και τα 2 τα πήρε ο ΠΑΟΚ. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες, συγνώμη τα πλέι οφ..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:opaokara:

και εαν ...βρουν...ευκαιρια θα προσπαθησουν να ... στησουν ενα πρωταθλημα που οπως και να το γυρισεις τις περισοτερες πιθανοτητες θα της εχει ο...κατω...

ενα λογος που θελω περισσοτερες ομαδες απο ...εδω...επανω στο πρωταθλημα μαζι και την καλαματα....

ο ΠΑΟΚ καποια χρονια εφευγε απο την θεσσαλονικη ...μπορει ... και 20 φορες στους 35 αγωνες

ο γαυρος?? στους ιδιους αγωνες τους 20 τους επαιζε στο λεκανοπεδιο ...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το θέμα τώρα παιδιά είναι να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να μπαίνει απευθείας ο γαύρος τσουλου να παντελονιάζει o στιχουργός κ θα δουλέψει το trickle down μην ανησυχείτε.
marsantos

abc_o_ karpouzas έγραψε::

ενα λογος που θελω περισσοτερες ομαδες απο ...εδω...επανω στο πρωταθλημα μαζι και την καλαματα....

...

Έτσι, στα λόγια μου έρχεσαι..
Αυτό το λεκανοπέδιο προσπαθώ να μειώσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”