kos έγραψε:van rooy έγραψε:.
Ο βάζελος ....πήρε αυτόν που διώξαμε εμεις πέρσι.
.
Γιατί το κάνεις αυτό; Σε τι βοηθάει η ωραιοποίηση της κατάστασης;
Έγραψες λίγες σελίδες πίσω πώς λείπει ο μειτε τον οποίο αντικατέστησε ο Καμαρά.
Ο λουτσεσκου δήλωσε ότι είναι διαφορετικοί παίκτες.
Ο βαζελος δεν πήρε αυτόν που διώξαμε. Πήρε αυτόν που θέλαμε να κρατήσουμε και τον οποίο αποτύχαμε να αντικαταστήσουμε (εκονγκ)
Γενικά εάν δεν έρθει ο μειτε θα αποδειχθεί σε απόλυτο βαθμό η ανεπάρκεια αυτών που τρέχουν τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Σε απόλυτο βαθμό όμως.
Ας βάλουμε το <διώξαμε> για να το εκφράσω κάπως πιο σωστά. Ο Ιβαν όποιον θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα τον κρατάει.
Όσο αφορά τη δήλωση του ράζβαν...τι θα έλεγε? ότι ο καμαρά είναι ίδιος με τον μειτέ....είτε είναι είτε δεν είναι ...δεν μπορεί να μιλήσει έτσι...δεν μπορεί να μειώσει την προσωπικότητα ενός νέου παίκτη της ομάδας.
Ο καθένας είναι αυτός που είναι ..ο καμαρά είναι ο καμαρά...ο μειτέ είναι ο μειτέ.
Αν δεν κλείσει τελικά σε μας...θα φανεί εκ των υστέρων αν ήταν τελικά απώλεια η αδυναμία να τον υπογράψουμε.
Μπορεί η όμαδα να είναι καλύτερη χωρίς μειτέ...αυτό κανείς δεν το γνωρίζει.
Αν θα ήθελα τον μειτέ να υπογράψει σε μας? ΜΕ ΧΙΛΙΑ !!!
Όμως έχω μάθει να μην κλαίω για αυτούς που φεύγουν....τα δάκρυα μου τα χύνω για αυτούς που είναι εδω και μας φέρνουν χαρές στη καρδιά μας!!!
Τα μόνα πρόσωπα που είναι για μένα συνδεδεμένα με τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι δυο. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Αυτοί οι δυο άνθρωποι θα είναι για πάντα στη καρδιά μου γιατί μεταφόρφωσαν τον ΠΑΟΚ σε ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Στο βάθος της ψυχής μου μένει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης γιατί αυτός πληρώνει και είναι ο μόνος που δεν πληρώνεται απο τον ΠΑΟΚ . Οπότε ίσως η μοναδική μου προσωπολατρία είναι αυτή.