Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από embuji »

nunies4 έγραψε:Παντως ο Βαργκας που απο οτι φαινεται δεν εχει προβλημα να ερθει στην Ελλαδα, θα ηταν οτι πρεπει για να μοιραστει ματς με τον Ταισον. Θα μου πειτε....το εξτρεμ μας καιει;

το αριστερό εξτρέμ είναι σημαντική προσθήκη. Επιβεβλημένη θα έλεγα. Αλλά δεν χρειάζεται ΑΜΕΣΗ λύση.

Να είμαι ειλικρινής ούτε το ΧΑΦ θέλει άμεση λύση. Μπορείς ειδική την μπάνια του Λουκά να την περάσεις με τα υπάρχοντα χάφ.

αυτό που επιβάλλεται και θα έπρεπε να έχει κλείσει είναι ο ΦΟΡ. Και μετά από τόσες πατάτες που έχουν γίνει στην θέση θα έπρεπε να πάμε για ΦΟΡΑΚΛΑ. Είναι η μεγάλη πληγή του ΠΑΟΚ και η μόνη θέση που δε σήκωνε κωλυσιεργία. Αλλά εδώ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

PAOK1LIFE έγραψε:Γύρισα για την αγάπη του κόσμου σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας στο πρόσωπο μου τα μύνηματα αγάπης είναι πολλά.

Δεν είναι δουλειά του Τσακαλεα και του Τρανςφερμανιακ και του κάθε ρεπόρτερ να μεταδίδουν διάφορες διαρροές και εικασίες.

Πρέπει να βγεί η ΠΑΕ επίσημα και να μιλήσει επιτέλους θα κάνει μεταγραφές και πότε θα τις κάνει. Δεν μας νοιάζει ποιους θα φέρει ας τους φέρει και ας το μάθουμε τελευταία στιγμή

Τέλος τα παιχνίδια

Να τελειώσει αυτή η ιστορία που στο τέλος οδηγεί πάντα σε πανωλεθρία
Χαχαχαχα
Περιπτωσαρα είσαι τελικά
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Γύρισα για την αγάπη του κόσμου σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας στο πρόσωπο μου τα μύνηματα αγάπης είναι πολλά.

Δεν είναι δουλειά του Τσακαλεα και του Τρανςφερμανιακ και του κάθε ρεπόρτερ να μεταδίδουν διάφορες διαρροές και εικασίες.

Πρέπει να βγεί η ΠΑΕ επίσημα και να μιλήσει επιτέλους θα κάνει μεταγραφές και πότε θα τις κάνει. Δεν μας νοιάζει ποιους θα φέρει ας τους φέρει και ας το μάθουμε τελευταία στιγμή

Τέλος τα παιχνίδια

Α βλέπεις και μηνύματα αγάπης τώρα; Ε πήγαινε για κανένα μπανάκι που σου είπα και θα σου περάσει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τέλος τα παιχνίδια

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αφήστε το παιδί ήσυχο μωρέ. Τα τελευταία του ποστς προβλέπω πως είναι αυτά. Κοντοζυγώνει το οριστικό μπανάκι.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

nunies4 έγραψε:Παντως ο Βαργκας που απο οτι φαινεται δεν εχει προβλημα να ερθει στην Ελλαδα, θα ηταν οτι πρεπει για να μοιραστει ματς με τον Ταισον. Θα μου πειτε....το εξτρεμ μας καιει;
Ο Βάργκας παίζει και πίσω από το φορ...Στη τελική δώσε Μούργκ και πάρε Βάργκας , η αναβάθμιση θα είναι χαώδης. Τρομερή έκρηξη, ειδικά στον ανοιχτό χώρο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ε όχι και να μας τρολάρει μεσ'τη μάπα μας ρε Navi. Ντάξει είπαμε, πριν 20 χρόνια θα είχαμε μεγαλύτερη ανοχή, όχι και έτσι όμως.
Το τρολάρισμα και οι παπάτζες, είναι ίσης αξίας με τα μπινελίκια. Αν είναι να φάω μπαν γιατί θα του ρίξω καμία προσευχή, ας φάει πρώτα αυτός για όλα τα παραπάνω.
proedros

Black χαλάρωσε και δώσε τόπο στην οργή...Όλοι αξίζουνε μια δεύτερη ευκαιρία, αρκεί να δείξει ειλικρινή μεταμέλεια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παιζει αριστερα; Νομιζα ηταν δεξι εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

O τύπος ή διπολική διαταραχή έχει, ή είναι τρομερό τρολ. Όπως και να έχει φτάνει.
proedros

aivas19 έγραψε:
Είναι δεξιοπόδαρος αλλά κυρίως παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι..Στην ουσία παίζει και τις τρεις θέσεις με την ίδια άνεση.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Γιατί όλοι μιλούμε για το ποιοι θα έρθουν αλλά όχι για το ποιοι πρέπει να φύγουν ; Και αυτό μεταγραφές είναι.
Η δυστοκια λοιπόν δεν είναι μόνο στις αγορές αλλά και στις πωλήσεις .
Καταλαβαίνω πως ίσως να μην έχουν δουλευτεί εναλλακτικές λύσεις αλλά τουλάχιστον στα σεντερ μπακ υπάρχει υπεροπλία ωστόσο Εκονγκ/Νασμπεργκ ειναη εδώ παρότι ακούστηκαν προσφορές για αυτούς στην αρχή του καλοκαιριού .
kos

Δημοσίευση από kos »

van rooy έγραψε:.

Ο βάζελος ....πήρε αυτόν που διώξαμε εμεις πέρσι.
.
Γιατί το κάνεις αυτό; Σε τι βοηθάει η ωραιοποίηση της κατάστασης;

Έγραψες λίγες σελίδες πίσω πώς λείπει ο μειτε τον οποίο αντικατέστησε ο Καμαρά.

Ο λουτσεσκου δήλωσε ότι είναι διαφορετικοί παίκτες.

Ο βαζελος δεν πήρε αυτόν που διώξαμε. Πήρε αυτόν που θέλαμε να κρατήσουμε και τον οποίο αποτύχαμε να αντικαταστήσουμε (εκονγκ)

Γενικά εάν δεν έρθει ο μειτε θα αποδειχθεί σε απόλυτο βαθμό η ανεπάρκεια αυτών που τρέχουν τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Σε απόλυτο βαθμό όμως.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:
Και τις 3 θεσεις (και πισω απο το φορ) αλλα κυριως αριστερα
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

kos έγραψε:
van rooy έγραψε:.

Ο βάζελος ....πήρε αυτόν που διώξαμε εμεις πέρσι.
.
Γιατί το κάνεις αυτό; Σε τι βοηθάει η ωραιοποίηση της κατάστασης;

Έγραψες λίγες σελίδες πίσω πώς λείπει ο μειτε τον οποίο αντικατέστησε ο Καμαρά.

Ο λουτσεσκου δήλωσε ότι είναι διαφορετικοί παίκτες.

Ο βαζελος δεν πήρε αυτόν που διώξαμε. Πήρε αυτόν που θέλαμε να κρατήσουμε και τον οποίο αποτύχαμε να αντικαταστήσουμε (εκονγκ)

Γενικά εάν δεν έρθει ο μειτε θα αποδειχθεί σε απόλυτο βαθμό η ανεπάρκεια αυτών που τρέχουν τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Σε απόλυτο βαθμό όμως.
Ας βάλουμε το <διώξαμε> για να το εκφράσω κάπως πιο σωστά. Ο Ιβαν όποιον θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα τον κρατάει.

Όσο αφορά τη δήλωση του ράζβαν...τι θα έλεγε? ότι ο καμαρά είναι ίδιος με τον μειτέ....είτε είναι είτε δεν είναι ...δεν μπορεί να μιλήσει έτσι...δεν μπορεί να μειώσει την προσωπικότητα ενός νέου παίκτη της ομάδας.

Ο καθένας είναι αυτός που είναι ..ο καμαρά είναι ο καμαρά...ο μειτέ είναι ο μειτέ.

Αν δεν κλείσει τελικά σε μας...θα φανεί εκ των υστέρων αν ήταν τελικά απώλεια η αδυναμία να τον υπογράψουμε.

Μπορεί η όμαδα να είναι καλύτερη χωρίς μειτέ...αυτό κανείς δεν το γνωρίζει.

Αν θα ήθελα τον μειτέ να υπογράψει σε μας? ΜΕ ΧΙΛΙΑ !!!

Όμως έχω μάθει να μην κλαίω για αυτούς που φεύγουν....τα δάκρυα μου τα χύνω για αυτούς που είναι εδω και μας φέρνουν χαρές στη καρδιά μας!!!

Τα μόνα πρόσωπα που είναι για μένα συνδεδεμένα με τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι δυο. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Αυτοί οι δυο άνθρωποι θα είναι για πάντα στη καρδιά μου γιατί μεταφόρφωσαν τον ΠΑΟΚ σε ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Στο βάθος της ψυχής μου μένει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης γιατί αυτός πληρώνει και είναι ο μόνος που δεν πληρώνεται απο τον ΠΑΟΚ . Οπότε ίσως η μοναδική μου προσωπολατρία είναι αυτή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”