Ποιά ΠΑΟΚτσηδηλίκια και ιστορίες για αρκούδες! Με τέτοιο συμβόλαιο εξυπακούεται ότι και εγώ εκεί θα πήγαινα. Αστειευόμαστε τώρα; Αυτά τα χρήματα ο Πέλκας δε νομίζω πως τα δικαιούται βάσει αξίας, παρότι δεν τον έχω παρακολουθήσει από όταν έφυγε. Ούτε δευτερόλεπτο. Καλή πορεία να έχει το παιδί και υγεία να προσφέρει στην ομάδα του.constadine έγραψε:Σύμφωνα με το sdna : «1.3 εκατ. ευρώ το συμβόλαιο του Πέλκα στην Μπασάκσεχιρ»
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Kabamaru11
Σχολιο Μπαρκα σε 3,2,1.....με τοσα λεφτα,γυρναει και παιρνει την ΚΑΕ!
Άλλη εταιρία η Dimera, άλλη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμα και αν η Dimera έχει μετοχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έχω κι εγω και χιλιάδες άλλοι, αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα να αγοράσει έναν παίκτη για τον ΠΑΟΚ. ΑΕ είναι η ομάδα. Αν είναι να κάνει κάποια αγορά τα χρήματα πρέπει να βγουν από δικό της λογαριασμό όχι από λογαριασμό άλλης εταιρίας. Τα χρήματα της Dimera θα πρέπει να μπουν σε λογαριασμό της ΠΑΕ και από εκεί να πάνε στην οποια άλλη ομάδα.Special 4 έγραψε:@gika
Η dimera δεν εχει λογαριασμο στη Ρωσια?
Απαγορευση μεταφορας κεφαλαιων δεν υπαρχει
Δυσχερεια υπαρχει
Λογω ΕΕ κ Πούτιν απο την αλλη πλευρα
Στη Ρωσια ποιο προβλημα εχει η dimera ν μεταφερει λεφτα για ν αγορασει 4 παικταραδες
Εντος Ρωσιας θ μεινουν τ κεφαλαια
Για ποιο ffp λες?
Δεν ειπα ν δωσουμε 100 εκατομμυρια
Στα ορια τ μπατζετ λεμε ν κινηθουμε κ με βαση το θεσμικο πλαισιο
Το πιο εύστοχο μήνυμα που γράφτηκεPsaras έγραψε:του χρόνου πάλι ελεύθερος θα είναι.
Στα 33 του θα γυρίσει ο Πέλκας και θα υπογράψει λευκό συμβόλαιο (όπως ο Παυλάρας) και θα αποδείξει σε όλους πόσο ΠΑΟΚ είναι...navigator11 έγραψε:Ποιά ΠΑΟΚτσηδηλίκια και ιστορίες για αρκούδες! Με τέτοιο συμβόλαιο εξυπακούεται ότι και εγώ εκεί θα πήγαινα. Αστειευόμαστε τώρα; Αυτά τα χρήματα ο Πέλκας δε νομίζω πως τα δικαιούται βάσει αξίας, παρότι δεν τον έχω παρακολουθήσει από όταν έφυγε. Ούτε δευτερόλεπτο. Καλή πορεία να έχει το παιδί και υγεία να προσφέρει στην ομάδα του.constadine έγραψε:Σύμφωνα με το sdna : «1.3 εκατ. ευρώ το συμβόλαιο του Πέλκα στην Μπασάκσεχιρ»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Πέμ 20 Ιούλ 2023, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνεις την Dimera ΠΑΕ. Αγοράζεις τους παίκτες και τους δίνεις "δανεικούς" στον ΠΑΟΚgika έγραψε:Άλλη εταιρία η Dimera, άλλη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμα και αν η Dimera έχει μετοχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έχω κι εγω και χιλιάδες άλλοι, αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα να αγοράσει έναν παίκτη για τον ΠΑΟΚ. ΑΕ είναι η ομάδα. Αν είναι να κάνει κάποια αγορά τα χρήματα πρέπει να βγουν από δικό της λογαριασμό όχι από λογαριασμό άλλης εταιρίας. Τα χρήματα της Dimera θα πρέπει να μπουν σε λογαριασμό της ΠΑΕ και από εκεί να πάνε στην οποια άλλη ομάδα.Special 4 έγραψε:@gika
Η dimera δεν εχει λογαριασμο στη Ρωσια?
Απαγορευση μεταφορας κεφαλαιων δεν υπαρχει
Δυσχερεια υπαρχει
Λογω ΕΕ κ Πούτιν απο την αλλη πλευρα
Στη Ρωσια ποιο προβλημα εχει η dimera ν μεταφερει λεφτα για ν αγορασει 4 παικταραδες
Εντος Ρωσιας θ μεινουν τ κεφαλαια
Για ποιο ffp λες?
Δεν ειπα ν δωσουμε 100 εκατομμυρια
Στα ορια τ μπατζετ λεμε ν κινηθουμε κ με βαση το θεσμικο πλαισιο

GINOLA έγραψε:Τι εννοείς λέγεται;πάμε με τα ποσά που γράφεις;
Αρνείται ο ΠΑΟΚ ότι έδινε συμβόλαιο στον πελκα? Νομίζω ότι βγήκε ως δεδομένο οτι ειναι βασικός στοχος,όχι ως φήμη. Κάνω λαθος;
Στα 700 λοιπόν τον θεωρεί προσωπικότητα,στο 1 οχι; αυτό δεν έχω αντιληφθεί. Τι ταβάνι έχουμε σε αυτήν την θέση.αν ο πελκας έλεγε ναι τότε στην ομάδα θα ήταν χαρούμενοι;
Και ήμουν ξεκάθαρος,προφανώς αν βρεις την ποιότητα που θες σε χαμηλότερα χρήματα θα το πάρεις.
Απλά ταυτόχρονα αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερη απλά για άλλες κινήσεις; κάπου δεν πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω ;
Οι όποιες διαρροές πάντως επί του θέματος δεν τον ανέφεραν σαν στόχο αλλά σαν περίπτωση που προέκυψε και ήταν plus του σχεδιασμού. Άρα καραμπόλα +1 επί των προγραμματισμένων μεταγραφών.
Ας μην ψάχνουμε παντού φαντάσματα και κακές πρακτικές....Είναι σαν να πηγαίνεις στο μαρκετ με λίστα 10 πράγματα και αν δεις προσφορά κάτι 50% μπορεί και να το πάρεις έξτρα....
Γενικότερα, ως τα σχόλια, θα ήθελα αυτοί που αφήνουνε μομφές άμα έδινε χαρτί ο ΠΑΟΚ στον Πέλκα τι κράξιμο θα έριχναν....ο παίχτης έχει τα συν και τα πλην (προσωπικά δεν τρελάθηκα ποτέ μαζί του, ούτε θα ξεχάσω πως απαίτησε μεταγραφή από την ομάδα το "παοκσάκι") και θεωρώ ότι τα 600 (άντε και 700) ήταν το ταβάνι του για συμβόλαιο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Πέμ 20 Ιούλ 2023, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Kabamaru11 έγραψε:Σχολιο Μπαρκα σε 3,2,1.....με τοσα λεφτα,γυρναει και παιρνει την ΚΑΕ!
Δεν συνεχίζω την off-topic συζήτηση, γιατί σήμερα έφαγα 6 ώρες μπαν και με έκατσε βαρύ!

Παιδιά όταν η τιμή του Πελκα στην αγορά είναι τα 1.3Μ δεν καταλαβαίνω πως εσείς θέλατε να έρθει με 0.6Μ. Με 0.6 χορταίνεις Μουργκ και με τα ρέστα Κανίς. Κάποιοι άλλοι που έχουν ακουστεί μπορεί να θέλουν και 2Μ για να πουν το ναι σε μη προηγμένο πρωτάθλημα. Εκεί είναι οι τιμές και σίγουρα δεν είμαστε ελκυστικός προορισμός για να ρίξουν παίκτες το κασέ τους, είμαστε πιο κοντά στο ακριβώς αντίθετο. Ο Πελκας ήταν η εξαίρεση που αντι να πληρώσεις υπεραξία θα τον έπαιρνες λίγο πιο φθηνά. Αλλά λίγο, όχι με τα μισά. Κάπου να είμαστε λογικοί
Nαι αλλά να μην λέει "θα πάω όπου με θέλουν πιο πολύ ". Να λέει "όπου μου δώσουν περισσότερα "
Μα είναι το ίδιο. Οι Τούρκοι του είπαν ελα εδώ για βασικός και πάρε και μεγάλο συμβόλαιο. Εμείς του είπαμε ελα εδώ να είσαι αλλαγή του Κωνσταντελια κι να παίρνεις το συμβόλαιο του Μουργκ. Ποιος τον θέλει πιο πολύ;
Το λάθος είναι να ξεκινάμε με παίκτες που έχουν ήδη μεγάλο συμβόλαιο με τις πρώην ομάδες τους, οπότε έχουν και υψηλή βάση διαπραγμάτευσης.
Είναι πολύ πιο εφικτό να προσεγγίσεις ελεύθερους ποδοσφαιριστές που είχαν συμβόλαια 600 ή 700 χιλ. διότι ξεκινάς από χαμηλή βάση διαπραγμάτευσης και εύκολα σε παίρνει να δώσεις και κάποια αύξηση.
Είναι πολύ πιο εφικτό να προσεγγίσεις ελεύθερους ποδοσφαιριστές που είχαν συμβόλαια 600 ή 700 χιλ. διότι ξεκινάς από χαμηλή βάση διαπραγμάτευσης και εύκολα σε παίρνει να δώσεις και κάποια αύξηση.
Η τιμή στην τουρκική αγορά θέλεις να πεις, όχι γενικά στην αγορά.gika έγραψε:Παιδιά όταν η τιμή του Πελκα στην αγορά είναι τα 1.3Μ δεν καταλαβαίνω πως εσείς θέλατε να έρθει με 0.6Μ. Με 0.6 χορταίνεις Μουργκ και με τα ρέστα Κανίς. Κάποιοι άλλοι που έχουν ακουστεί μπορεί να θέλουν και 2Μ για να πουν το ναι σε μη προηγμένο πρωτάθλημα. Εκεί είναι οι τιμές και σίγουρα δεν είμαστε ελκυστικός προορισμός για να ρίξουν παίκτες το κασέ τους, είμαστε πιο κοντά στο ακριβώς αντίθετο. Ο Πελκας ήταν η εξαίρεση που αντι να πληρώσεις υπεραξία θα τον έπαιρνες λίγο πιο φθηνά. Αλλά λίγο, όχι με τα μισά. Κάπου να είμαστε λογικοί