Τρομερό το μπλοκ στον Hidalgo λίγο νωρίτερα. Τείχος υψώσανε!
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θεωρητικά όχι.
Αλλά μην με αμφισβητείς πολύ, γιατί θα φας τέτοιο μπαν που θα ξεχάσεις τι χρώμα έχει το Paokmania...
Μην με κράζετε, inside joke είναι.
Ή τον Πελεκουδα που πέταξε την μπάλα έξω από το Παλατάκι.Maezono Masakiyo έγραψε:Ρε Βαν Ντεν Τρις γιατί τόση ώρα δεν έκανες σερβίς σας τα δυο τελευταία και πετούσες τουβλα σαν εκείνο που χε κάνει κάποτε ο Κασίας στο παλατάκι και βρήκε την απέναντι μπασκέτα;
Συμφωνώ απόλυτα. Βλέπω διάθεση στην ομάδα και το χαίρομαι.miburosaito έγραψε:Οχι οτι θα γυρισει το σετ, αλλα μπραβο στους παιχτες που δειχνουν οτι παλευουν τις φασεις στην αμυνα
PaokCuba4 έγραψε:Ή τον Πελεκουδα που πέταξε την μπάλα έξω από το Παλατάκι.Maezono Masakiyo έγραψε:Ρε Βαν Ντεν Τρις γιατί τόση ώρα δεν έκανες σερβίς σας τα δυο τελευταία και πετούσες τουβλα σαν εκείνο που χε κάνει κάποτε ο Κασίας στο παλατάκι και βρήκε την απέναντι μπασκέτα;
Η ψυχολογία που λέμε.
Αυτό που θέλω να πω και μάλλον πρέπει να το κάνω δεκαράκια ειναι το ότι τα λάθη του Μπλανκεναου δεν είναι μόνο ασυνεννοησίας αλλά και θέμα προσαρμογής. Για αυτό και είπα αρχές της χρονιάς ότι είναι μεγάλη υπόθεση ο πασαδόρος να προσαρμοστεί. Και αυτό ισχύει για κάθε αθλητή. Μπορεί να βγει, μπορεί και όχι. Όμως το να λέμε θέμα στην πάσα από το πρώτο παιχνίδι, νομίζω ότι είναι υπερβολή και άστοχο.Willie the Pimp έγραψε:2-0. Με κάτω (σχεδόν) τα χέρια. Τα λάθη στο σερβίς συνεχίστηκαν, ενώ κι ο Μπλάνκενάου έκανε κάποιες πολύ κακές πάσες. Για να σε προλάβω φίλε PaokCuba4 οι κακές πάσες δεν έχουν να κάνουν με την έλλειψη συνεννόησης με τους συμπαίκτες του, ήταν απλά κακές. Επίσης ο γάβρος με άκρως επιθετικό σερβίς είχε ελάχιστα λάθη,
Μα για αυτό καλά τον έκανε και του τράβηξε το αυτί.Maezono Masakiyo έγραψε:
δεν ξέρω Κουβανέ μου. Εγω θεωρώ οτι τόση ώρα μπορούσε να κάνει τα αυτονόητα και για καποιο λόγο πήρε αχρείαστα ρίσκα. Το ίδιο τον ρώτησε και ο Γιόσκο(χωρίς να αναφέρει Κασίας και Πελεκούδα).