ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Γιατί να μπαίνουμε πάντα έτσι; Και πέρυσι τα ίδια κάναμε.
Δε λέω ομαδάρα ο Άγιαξ μεσοεπιθετικα,αλλά μέχρι το 25' δεν υπήρχε ΠΑΟΚ.
Καλά παίζει ο Γιαννούλης,είναι κρίμα να τον στιγματησουμε για μια άτυχη στιγμή.
Μπορούμε να πάρουμε ένα πολύ καλό σκορ.
Δε λέω ομαδάρα ο Άγιαξ μεσοεπιθετικα,αλλά μέχρι το 25' δεν υπήρχε ΠΑΟΚ.
Καλά παίζει ο Γιαννούλης,είναι κρίμα να τον στιγματησουμε για μια άτυχη στιγμή.
Μπορούμε να πάρουμε ένα πολύ καλό σκορ.
Γαμω την πουτανα μ κ την γκαντεμια, αυτη η ομαδα παει για ονειρικα πραγματα κ παλι μια τρυπα στα αριστερα μας χαντακωσε.
Γαμηστε τους
Γαμηστε τους
Ο Εσιτι στην αρχη ηταν ενα χρονο πισω σε ολες τις φασεις, στην πορεια ανεβηκε και διαβασε σωστα το παιχνιδι!
Ειναι καλος ακομη και απεναντι στον αγιαξ...
Να μην αναφερθω στο ανυπαρκτο φαουλ που του χρεωσε ο βλακας στο τελος..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι καλος ακομη και απεναντι στον αγιαξ...
Να μην αναφερθω στο ανυπαρκτο φαουλ που του χρεωσε ο βλακας στο τελος..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Η μιρλα εδώ μέσα έχει πιάσει ταβάνι
Ξεφτίλα
SM-G965F
Ξεφτίλα
SM-G965F
Νομιζω εχασε μονο μια μονομαχια την οποια σε 2ο χρονο την καθαρισεDimitris_L4 έγραψε:Ειμαστε ο πιο αμπαλος λαος..περιμενουμε ενα λαθος ενος παιχτη να τν κραξουμε για να ικανοποιησουμε το εγω μας..
Κραζουμε τν γιαννουλη γτ εβαλε αυτογκολ...ωωωωω σοβαρο θεμα λες και ειναι ο μοναδικος παιχτης που βαζει αυτογκολ..δν μας νοιαζει που ο γιαννουλης ειναι παντα μονος του χωρις βοηθειες απο μπισε και παρα ταυτα κανει ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...
Ντροπη..
Εχει μια ασιστ και μια κερδισμενη καρτα
Συμφωνω με τους προβληματισμους για αναβαθμιση στη θεση αλλα για μενα είναι πολύ καλύτερος απο αυτό που περίμενα
Αγάπη μου! Ψυχή μου! ΠΑΟΚΑΡΑ μου! Αλλά 45 λεπτά καψούρα μου για σήμερα. Ας κρατηθεί έστω το 2-1αν δεν βάλουμε ακόμα ένα.
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΜΑΤΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ! ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ, ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ! ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!Dimitris_L4 έγραψε:Ειμαστε ο πιο αμπαλος λαος..περιμενουμε ενα λαθος ενος παιχτη να τν κραξουμε για να ικανοποιησουμε το εγω μας..
Κραζουμε τν γιαννουλη γτ εβαλε αυτογκολ...ωωωωω σοβαρο θεμα λες και ειναι ο μοναδικος παιχτης που βαζει αυτογκολ..δν μας νοιαζει που ο γιαννουλης ειναι παντα μονος του χωρις βοηθειες απο μπισε και παρα ταυτα κανει ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...
Ντροπη..
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΠΑΚ ΕΜΠΕΙΡΟ
Αν εννοείς εξωτερικό, δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Αν λες Ελλάδα, εξαρτάται την συμφωνίαpaok re niamou έγραψε:Ιβαν παρε σκουπα και διωξτους ολους απο το Οπεν αν δεν ειναι ικανοι να μπορουν να εχουν τις προδιαγραφες να δειχνουν μεσω ιντερνετ τα παιχνιδια σε ολο τον ασπρομαυρο γαλαξια. Αντε γαμηθειτε αθηνεζικα μουνια, ο paok veriotis ναναι καλα που μας δινει την δυνατοτητα να βλεουμε την ομαδαρα μας ζωντανα
- navigator11
Ημίχρονο του 3-0, ναι του 3-0, είναι μόνο 2-1. Στο πρώτο 20 λεπτο ήμασταν κάπου στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου αλλά όχι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς, η πουτάνα η κωλοτύχη ξαναγαμιέται ασύστολα σε βάρος μας. Είναι απίστευτο το πώς ξεκινάει η φάση που κάνει το αχρείαστο, η αλήθεια είναι, φάουλ ο Εσιτι και τρώμε το γκολ. Κερδίζει κεφαλιά ο Εσίτι στο κέντρο περίπου και κάπου κοντράρει η πορνη και στρώνεται στα πόδια τους. Βέβαια, αφού δεν φάγαμε και το γκολ εκεί στην κόντρα του Βαρέλα, και καλά να λέμε.
Είναι εκπληκτικό ότι πετυχαίνουμε ξανά ανατροπή πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Πιστεύω ότι στο δεύτερο θα σκοράρουμε ακόμα ένα. Δε γίνεται να μη σκοράρουμε ξανά. Αν έληγε 3-1 το ημίχρονο, μπορεί και να ξέφευγε η κατάσταση.
Είναι εκπληκτικό ότι πετυχαίνουμε ξανά ανατροπή πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Πιστεύω ότι στο δεύτερο θα σκοράρουμε ακόμα ένα. Δε γίνεται να μη σκοράρουμε ξανά. Αν έληγε 3-1 το ημίχρονο, μπορεί και να ξέφευγε η κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 06 Αύγ 2019, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
παρτε το ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ... η μεγαλυτερη καυλα ειναι να βλεπεις ΠΑΟΚ. αλλαξαμε κ οσοι γκρινιαζετε ξυδι...Οτι κ να γινει η ομαδα συνεχιζει προς το καλυτερο με ωραια μπαλα. γκολ θα φαμε παιζουμε με ομαδα τεραστια οχι με κανα χωριο....
Το Φαρμακο για ολα εχει ονομα και λεγεται ΠΑΟΚ.....
Το Φαρμακο για ολα εχει ονομα και λεγεται ΠΑΟΚ.....
ποσο κριμα που νικαμε μονο 2-1 αντι για 3-0 λογω 2 λαθων

- constadine
Στο κέντρο αποκτήσαμε δύναμη με τον Εσίτι ,αλλά κάτι λείπει .
-
Το 1ο τεταρτο δεν ηταν καλο για τον ΠΑΟΚ...μετα ομως καλυτερεψε!!!
Αμυντικα έχουμε κενα...ο Εσιτι δεν μου γεμισε το ματι(προς το παρον)...και ο Βαρελά δεν "τραβάει".....ο Καντουρι σαν να μην υπαρχει...Τσουμπα πολυ καλος...σε γενικες γραμμές ευχαριστημενος απο το 1ο ημιχρονο
Αμυντικα έχουμε κενα...ο Εσιτι δεν μου γεμισε το ματι(προς το παρον)...και ο Βαρελά δεν "τραβάει".....ο Καντουρι σαν να μην υπαρχει...Τσουμπα πολυ καλος...σε γενικες γραμμές ευχαριστημενος απο το 1ο ημιχρονο
Τι ζούμε γ@μω την τρέλα μου.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk