che4 έγραψε:...να θελει ο φα γκαλιτσιο και να μη θελει ο νβ
Γι αυτο παντως δεν εχω εξηγηση...
Καλα λεει ο geo.. πειραματα
che4 έγραψε:...να θελει ο φα γκαλιτσιο και να μη θελει ο νβ
Σωστόςsic-4 έγραψε:αυτο παντως che ισως και να ειναι υγιες...che4 έγραψε: το χειροτερο ειναι οτι οι πλειοψηφια των οπαδων και μαλιστα εδω μεσα βριζει για τον νβ αλλα ειναι της αποψης του στο θεμα γκαλιτσιου .... αυτα μονο στον ΠΑΟΚ και μονο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ .....γιαυτο ειμαστε![]()
Ειμαι ενας απο αυτους που δεν γουσταρουν να αναμιγνυεται ο Βεζυρτζης στα μεταγραφικα και δεν γουσταρω Γκαλιτσιο. Το οτι δεν γουσταρω Γκαλιτσιο ομως δεν σημαινει πως προτιμω να γινει κατι "αρρωστο" ωστε να ικανοποιηθει το θελω μου. Πιστευω πως δεν υπαρχει κανενας καταλληλοτερος του Αρνεσεν για μεταγραφικες αποφασεις και αν αυτος θελει Γκαλιτσιο ή Βουτυριτσα τουμπεκιαζω και τον εμπστευομαι. Με τον Βεζυρτζη δεν εχω τιποτα εναντιον του σαν ατομο, η προεδραρα που μας εστειλε στα ουρανια ηταν για μενα οπως για τους περισσοτερους. Ομως δεν εχει καμμια μα καμμια δουλεια να εχει αποψη στα μεταγραφικα. Εχουμε εναν απο τους καλυτερους στην Ευρωπη γι αυτην τη δουλεια και ο Βεζυρτζης δεν εχει ουτε περγαμηνες, ουτε διασυνδεσεις, ουτε γνωσεις, ουτε παρελθον (στο αντικειμενο), ουτε τιποτα που να δικαιολογει την αναμιξη του στις αποφασεις του υπερ-γνωστη, υπερ-κονεξαρισμενου Αρνεσεν.
αυτος ναι γ@μώ !Demir έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-eduardo/profil/spieler/52406
παικτης του κουτσολιακου ,ελευθερος το καλοκαιρι απο ρωσσια μερια....
Δεν αφήνεις τα "κινέζικα" ρε άρχοντα; Λογίζεται δεν λογίζεται από "βαφτίσια" είναι σέντερ μπακ, όχι ότι ξέρει την θέση, κι ο ένας κι ο άλλος, μόνο που ο Τζαβ έχει λίγο I.Q. παραπανίσιο απ τον άλλον...K_geo έγραψε:ο Τζαβέλλας πλέον λόγίζεται πιο πολύ ως σεντερ μπακ παρά ως μπακ. στο 352 ειδικότερα.goran 64 έγραψε:++++++++ Από τα 5 σέντερ μπακ του Κ_geo τα 2 προήλθαν μετά από "βαφτίσια" +++++++++ Στους 2 από πάνω...
Ο Σκόνδρας είναι μια ιδιότυπη περίπτωση που μπορεί να παίξει και σεντερ μπακ. οκ, οχι 5, αλλά 4&1/2.![]()
θεωρω ότι μάλλον...αυτοπαραμυθιάζεσαι!goran 64 έγραψε:Τότε να μην με "παραμυθιάζουνε" ότι θα γίνουμε "ένα απ τα 20 πρώτα football clubs της Ευρώπης" και εδώ και τρία χρόνια "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο"...![]()
κατα λέξη είχε πει ότι θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρει ακόμα το πως και πότε, αλλά είναι ο στόχος.
τώρα... αν εσύ θές αυτό να γίνει...αύριο... ε τότε φίλε μου ...δεν γίνεται.
υγ: τσε αυτο το ειπε ο πετρωτος, δες και το πιο κατω.![]()
![]()
![]()
οτι να ναι...
παραμυθάκια φτιάχνουν, ευτυχώς υπάρχει το ask frank λεμαι!!!
sic-4 έγραψε:αυτο παντως che ισως και να ειναι υγιες...che4 έγραψε: το χειροτερο ειναι οτι οι πλειοψηφια των οπαδων και μαλιστα εδω μεσα βριζει για τον νβ αλλα ειναι της αποψης του στο θεμα γκαλιτσιου .... αυτα μονο στον ΠΑΟΚ και μονο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ .....γιαυτο ειμαστε![]()
Ειμαι ενας απο αυτους που δεν γουσταρουν να αναμιγνυεται ο Βεζυρτζης στα μεταγραφικα και δεν γουσταρω Γκαλιτσιο. Το οτι δεν γουσταρω Γκαλιτσιο ομως δεν σημαινει πως προτιμω να γινει κατι "αρρωστο" ωστε να ικανοποιηθει το θελω μου. Πιστευω πως δεν υπαρχει κανενας καταλληλοτερος του Αρνεσεν για μεταγραφικες αποφασεις και αν αυτος θελει Γκαλιτσιο ή Βουτυριτσα τουμπεκιαζω και τον εμπστευομαι. Με τον Βεζυρτζη δεν εχω τιποτα εναντιον του σαν ατομο, η προεδραρα που μας εστειλε στα ουρανια ηταν για μενα οπως για τους περισσοτερους. Ομως δεν εχει καμμια μα καμμια δουλεια να εχει αποψη στα μεταγραφικα. Εχουμε εναν απο τους καλυτερους στην Ευρωπη γι αυτην τη δουλεια και ο Βεζυρτζης δεν εχει ουτε περγαμηνες, ουτε διασυνδεσεις, ουτε γνωσεις, ουτε παρελθον (στο αντικειμενο), ουτε τιποτα που να δικαιολογει την αναμιξη του στις αποφασεις του υπερ-γνωστη, υπερ-κονεξαρισμενου Αρνεσεν.
Μήπως να μου δώσετε "την βοήθεια του τηλεφώνου" κύριε μου;Mīngus έγραψε:Το πρωί το έγραψα ότι βλέπω τη μεταγραφή να χαλάει και να μας βγάζουν τον Βεζυρτζή ως ήρωα.
Το σκηνικό είναι κάργα ενορχηστρωμένο. Ξεκίνησε με τα άρθρα σε όλα τα μέσα της πόλης περί διακοπών, φθοράς και επικείμενων διαφωνιών και σιγά σιγά κορυφώνεται.
Και αναρωτιέμαι, σε ένα meeting 2 ανθρώπων, ποιος άραγε διαρρέει τους διαλόγους στα media.
Ποιος εχει υποχρέωση στα μμε για την αβάντα που έφαγε για να μπει στο δ.σ?κάτι τέτοια έκανε και τότε που έφαγε τον παντελακηMīngus έγραψε:Το πρωί το έγραψα ότι βλέπω τη μεταγραφή να χαλάει και να μας βγάζουν τον Βεζυρτζή ως ήρωα.
Το σκηνικό είναι κάργα ενορχηστρωμένο. Ξεκίνησε με τα άρθρα σε όλα τα μέσα της πόλης περί διακοπών, φθοράς και επικείμενων διαφωνιών και σιγά σιγά κορυφώνεται.
Και αναρωτιέμαι, σε ένα meeting 2 ανθρώπων, ποιος άραγε διαρρέει τους διαλόγους στα media.