Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από sic-4 »

che4 έγραψε:...να θελει ο φα γκαλιτσιο και να μη θελει ο νβ

Γι αυτο παντως δεν εχω εξηγηση... :nairepaok:

Καλα λεει ο geo.. πειραματα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

sic-4 έγραψε:
che4 έγραψε: το χειροτερο ειναι οτι οι πλειοψηφια των οπαδων και μαλιστα εδω μεσα βριζει για τον νβ αλλα ειναι της αποψης του στο θεμα γκαλιτσιου .... αυτα μονο στον ΠΑΟΚ και μονο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ .....γιαυτο ειμαστε :opaokara: :opaokara:
αυτο παντως che ισως και να ειναι υγιες...
Ειμαι ενας απο αυτους που δεν γουσταρουν να αναμιγνυεται ο Βεζυρτζης στα μεταγραφικα και δεν γουσταρω Γκαλιτσιο. Το οτι δεν γουσταρω Γκαλιτσιο ομως δεν σημαινει πως προτιμω να γινει κατι "αρρωστο" ωστε να ικανοποιηθει το θελω μου. Πιστευω πως δεν υπαρχει κανενας καταλληλοτερος του Αρνεσεν για μεταγραφικες αποφασεις και αν αυτος θελει Γκαλιτσιο ή Βουτυριτσα τουμπεκιαζω και τον εμπστευομαι. Με τον Βεζυρτζη δεν εχω τιποτα εναντιον του σαν ατομο, η προεδραρα που μας εστειλε στα ουρανια ηταν για μενα οπως για τους περισσοτερους. Ομως δεν εχει καμμια μα καμμια δουλεια να εχει αποψη στα μεταγραφικα. Εχουμε εναν απο τους καλυτερους στην Ευρωπη γι αυτην τη δουλεια και ο Βεζυρτζης δεν εχει ουτε περγαμηνες, ουτε διασυνδεσεις, ουτε γνωσεις, ουτε παρελθον (στο αντικειμενο), ουτε τιποτα που να δικαιολογει την αναμιξη του στις αποφασεις του υπερ-γνωστη, υπερ-κονεξαρισμενου Αρνεσεν.
Σωστός
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Demir έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-eduardo/profil/spieler/52406
παικτης του κουτσολιακου ,ελευθερος το καλοκαιρι απο ρωσσια μερια....
αυτος ναι γ@μώ !
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:
goran 64 έγραψε:++++++++ Από τα 5 σέντερ μπακ του Κ_geo τα 2 προήλθαν μετά από "βαφτίσια" +++++++++ Στους 2 από πάνω...
ο Τζαβέλλας πλέον λόγίζεται πιο πολύ ως σεντερ μπακ παρά ως μπακ. στο 352 ειδικότερα.

Ο Σκόνδρας είναι μια ιδιότυπη περίπτωση που μπορεί να παίξει και σεντερ μπακ. οκ, οχι 5, αλλά 4&1/2. :mrgreen:
goran 64 έγραψε:Τότε να μην με "παραμυθιάζουνε" ότι θα γίνουμε "ένα απ τα 20 πρώτα football clubs της Ευρώπης" και εδώ και τρία χρόνια "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο"...
θεωρω ότι μάλλον...αυτοπαραμυθιάζεσαι! :mrgreen:

κατα λέξη είχε πει ότι θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρει ακόμα το πως και πότε, αλλά είναι ο στόχος.

τώρα... αν εσύ θές αυτό να γίνει...αύριο... ε τότε φίλε μου ...δεν γίνεται.

υγ: τσε αυτο το ειπε ο πετρωτος, δες και το πιο κατω. ;) :) :) :) οτι να ναι... :lol: παραμυθάκια φτιάχνουν, ευτυχώς υπάρχει το ask frank λεμαι!!! 8-)
Δεν αφήνεις τα "κινέζικα" ρε άρχοντα; Λογίζεται δεν λογίζεται από "βαφτίσια" είναι σέντερ μπακ, όχι ότι ξέρει την θέση, κι ο ένας κι ο άλλος, μόνο που ο Τζαβ έχει λίγο I.Q. παραπανίσιο απ τον άλλον...

Κατά τα άλλα αυτοπαραμυθιάζομαι λες...Δεν ξέρει λες πότε, που και γιατί, ξέρει όμως σίγουρα το ΠΩΣ γίνονται οι μεγάλες ομάδες ρε φίλε...Ε 4ο χρόνο στη σειρά λοιπόν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...

Κι εμένα ποσώς μ ενδιαφέρει πότε θα την κάνουμε, σε 5 ή σε 50 χρόνια, πολλούς "πελάτες" όμως του Π.Α.Ο.Κ. "τους νοιάζει και τους τσούζει", όπως θά πρεπε και τον ίδιο αφού το δήλωσε κι όσο δεν το κάνει η Τούμπα θα παραμένει άδεια με καλύτερους μας παίχτες του 6-7 σε νευραλγικές θέσεις...Ας το πάρει χαμπάρι επιτέλους κι ας πάψει επιτέλους να βρίσκει εξιλαστήρια θύματα κάθε τέλος της σεζόν και υποψήφια εξιλαστήρια θύματα κάθε αρχή της για τα ΟΛΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ...

Όταν κάποιος του δικού του μεγέθους ΘΕΛΕΙ πραγματικά να κάνει κάτι που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, προσλαμβάνει τους καλύτερους για να του "κάνουν τη δουλειά", τρίζει τα δόντια σε όλους τους τριγυρινούς χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και βουλώνοντας τους τα στόματα λέγοντας "αυτές κύριοι είναι οι επιλογές μου κι όποιος δεν γουστάρει πηδάει τώρα από το καράβι γιατί μόλις ξεκινήσει και κάνει "κιχ" τον πετάω στους καρχαρίες" και καθαρίζει η μπουγάδα φίλε μου και γίνεται ο Θεός-ηγέτης του λαού που τον ακολουθεί μέχρι και σε βέβαιο πνιγμό...

Έτσι γίνονται οι μεγάλες και παστρικές δουλειές (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) και τα υπόλοιπα είναι "πράσινα άλογα από το πράσινο ακρωτήριο" που λες και του λόγου σου...

Υ.Γ. Να απαντήσεις σε παρακαλώ και στα 2 posts πάνω απ το δικό μου, του alp920 και του Mingus αν θέλεις και δεν σε κάνει και κόπο βέβαια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 31 Δεκ 2015, 00:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

sic-4 έγραψε:
che4 έγραψε: το χειροτερο ειναι οτι οι πλειοψηφια των οπαδων και μαλιστα εδω μεσα βριζει για τον νβ αλλα ειναι της αποψης του στο θεμα γκαλιτσιου .... αυτα μονο στον ΠΑΟΚ και μονο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ .....γιαυτο ειμαστε :opaokara: :opaokara:
αυτο παντως che ισως και να ειναι υγιες...
Ειμαι ενας απο αυτους που δεν γουσταρουν να αναμιγνυεται ο Βεζυρτζης στα μεταγραφικα και δεν γουσταρω Γκαλιτσιο. Το οτι δεν γουσταρω Γκαλιτσιο ομως δεν σημαινει πως προτιμω να γινει κατι "αρρωστο" ωστε να ικανοποιηθει το θελω μου. Πιστευω πως δεν υπαρχει κανενας καταλληλοτερος του Αρνεσεν για μεταγραφικες αποφασεις και αν αυτος θελει Γκαλιτσιο ή Βουτυριτσα τουμπεκιαζω και τον εμπστευομαι. Με τον Βεζυρτζη δεν εχω τιποτα εναντιον του σαν ατομο, η προεδραρα που μας εστειλε στα ουρανια ηταν για μενα οπως για τους περισσοτερους. Ομως δεν εχει καμμια μα καμμια δουλεια να εχει αποψη στα μεταγραφικα. Εχουμε εναν απο τους καλυτερους στην Ευρωπη γι αυτην τη δουλεια και ο Βεζυρτζης δεν εχει ουτε περγαμηνες, ουτε διασυνδεσεις, ουτε γνωσεις, ουτε παρελθον (στο αντικειμενο), ουτε τιποτα που να δικαιολογει την αναμιξη του στις αποφασεις του υπερ-γνωστη, υπερ-κονεξαρισμενου Αρνεσεν.

εγω παλι που γουσταρω βεζυρτζη να χωνεται παντου και θελω γκαλιτσιο μαλλον να παω να αυτοκτονησω

ρε θα μας τρελανεται σαυτην την ομαδα

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το πρωί το έγραψα ότι βλέπω τη μεταγραφή να χαλάει και να μας βγάζουν τον Βεζυρτζή ως ήρωα.
Το σκηνικό είναι κάργα ενορχηστρωμένο. Ξεκίνησε με τα άρθρα σε όλα τα μέσα της πόλης περί διακοπών, φθοράς και επικείμενων διαφωνιών και σιγά σιγά κορυφώνεται.
Και αναρωτιέμαι, σε ένα meeting 2 ανθρώπων, ποιος άραγε διαρρέει τους διαλόγους στα media.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

http://www.transfermarkt.de/alexandru-m ... ler/129513

http://www.transfermarkt.de/omar-abdulr ... ler/114149

http://www.transfermarkt.de/emre-colak/ ... eler/77707

Κατι τετοιο

Κατα τα αλλα βλεπω ηδη φαγωμάρα κπς θα χει τα ΜΜΕ μαζι του και προσεχώς καληνύχτα μας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και όλη αυτή η κουβέντα για ενα παιχτη με μισο συν ενα οψιον συμβολαιο λογικά και μισθο αντε κανα 200αρι μαξιμουμ...

μπορει και να τρελαθεις...

ρε, μη τρωτε τον παπα, το θεμα ειναι στο 10 ειδικά και αν βρεθεί κανα λαυράκι στα σεντερ μπακ.

αυτό τώρα που κάνουν είναι σφαγείο μπας και.

τώρα, άλλο θέμα αν ο βεζυρτζής τον έπιασε λόρδα και παει να φάει κάποιον... :shock: :lol: που δεν το νομίζω γιατί οκ, δεν είμαστε και μλκες. 8-)

το πιο πιθανο είναι να τον εχουν φερει να τον τεσταρουν (αν εχει ερθει φυσικα γιατι σημερα σε βιντεο παε κτλ δεν φάνηκε :) ), και να ειναι προταση μπας και. σου λεει το τεχνικο τιμ αν ειναι τα οικονομικα οκ δεν εχουν θεμα ισα ισα, το εμαθαν το αρδ οτι μπορει να συζητηθει και λενε μια ιστοριουλα σαν αυτη που λεω τα βραδυα στη μικρή.

για αυτό λέω ξανά. μη βιαζόμαστε και για τις απορίες... ask frank ρε. αντε να πούμε. :ugeek:

υγ: τα μμε θα βαρέσουν τον δυσκολότερα προσβάσιμο μανιακε, παντα. ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Mīngus έγραψε:Το πρωί το έγραψα ότι βλέπω τη μεταγραφή να χαλάει και να μας βγάζουν τον Βεζυρτζή ως ήρωα.
Το σκηνικό είναι κάργα ενορχηστρωμένο. Ξεκίνησε με τα άρθρα σε όλα τα μέσα της πόλης περί διακοπών, φθοράς και επικείμενων διαφωνιών και σιγά σιγά κορυφώνεται.
Και αναρωτιέμαι, σε ένα meeting 2 ανθρώπων, ποιος άραγε διαρρέει τους διαλόγους στα media.
Μήπως να μου δώσετε "την βοήθεια του τηλεφώνου" κύριε μου; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ποιος να ναι άραγε ο πιο δύσκολος τζεο ;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Mīngus έγραψε:Το πρωί το έγραψα ότι βλέπω τη μεταγραφή να χαλάει και να μας βγάζουν τον Βεζυρτζή ως ήρωα.
Ποιος εχει υποχρέωση στα μμε για την αβάντα που έφαγε για να μπει στο δ.σ?κάτι τέτοια έκανε και τότε που έφαγε τον παντελακη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θα προτιμούσα 1.000 φορές να έφτιαχνε το "ask Ivan" μιας και τις αποφάσεις τις παίρνει (με ένα επιτελείο τεσσάρων "ειδικών" που "κατάφερε" να φτιάξει) Ο ΙΔΙΟΣ τελικά αλλά που; :roll: :roll: :roll: Μετά ποιος θα είναι το εξιλαστήριο θύμα για; :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντάξει πως κάνετε έτσι ρε παιδιά! Αν δεν μπορεί να έρθει ο μικρός Γκαλίτσιος ας έρθει ο μπαμπάς του! :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δλδ ο Ιβάν αποφάσισε να φέρει ζαιρο,γκαρυ,λεοβατς,ολσεν,σαμπο,τσιμιροτ κτλ κτλ;

δεν νομίζω, ούτε καν.

το "αποφασίζει ο Ιβάν" είναι ό τίτλος όταν θελουν να τονίσουν ενα "θέμα". και καλά ότι αυτοί που έχει δεν μπορούν και να, πάλι ο Ιβάν.

να χαμε να λέγαμε δηλαδη...

αν τώρα, γίνει αυριο μεθαύριο κανα ντεμεκ οτι ο Ιβαν πειστηκε απο Βεζυρτζή για ποιον Γκαλιτσιο τωρα κτλ κτλ και εχουμε άλλα ντά άλλα... αλλάζει το θέμα. αλλά δεν το νομίζω. απλά επειδή τα αρδ βρήκαν ενα ωραίο πάτημα στον Βεζυρτζή και αυτός είπε και καμια μλκια παραπάνω για να αποκτήσει μεγαλύτερη υπόσταση ο ρόλος του, οκ. το θέμα είναι η ουσία και τα παρελκόμενα. και αυτά λενε ότι εμείς, οτι και να είναι, τσιμπάμε α ν ε τ ο τ α τ α. :)

υγ: μανιακε, οποιος δεν ξερει καλα..."ελληνικά"...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Α ρε βεζυρτζη άρε βεζυρτζη μπουρδελο θα μας κάνεις τι θα μας κάνεις μας έκανες ήδη. ....ρε κάντε τον και προπονητή

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”