Λεξους πάρε και συ την απαντηση σου...gika έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε... Δεν θέλω να διαβάσω... Απλώς θα γράψω αυτά που πιστεύω...
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ..
ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
και ξανά
Θελετε παραπάνω ανάλυση?
ΕΙμαι ΠΑΟΚ ρεεε... Και θα στηρίξω την ομάδα μου και στις χαρές και στις λύπες... Ο ΠΑΟΚ σημερα μας έδωσε μια λύπη, αυριο θα μας δώσει άλλη μία... Μεθαύριο όμως εγώ ακόμα ΠΑΟΚ θα είμαι... Και θα στηρίζω αυτά τα 4 ιερά γράμματα και όσους φοράνε το δικέφαλο στο στήθος... Και θα έρθει και η ώρα που θα μας δώσει και χαρά αυτή η ομάδα... Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν... ΝΑ φύγουν να έρθουν καλύτεροι, συμφωνώ... Αλλά όταν το κρίνουν οι ειδικοί... Αν ήταν στο χέρι μου θα εκανα μεταγραφές και ας μπαίναμε και λιγο μέσα αρκεί να πηγαιναμε καλά.. Οι διοικουντες διαφωνούν... Στηριζω όμως τα 4 αυτά γράμματα... Εχω το κεφάλι μου ψηλά και με θράσσος λέω ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ... Τη γλιτώσατε αυτή τη φορα... Δεν μας πήγε η τύχη... Δεν παίξαμε μπαλα... Ουτε οι άλλοι παίξανε... Αποκλειστήκαμε... ΚΑΙ??? Ενταξυ φαγαμε την πίκρα... Αν έμπαινε ένα γκολ σαν αυτό που φάγαμε απο την Βαλερένκα τα παπάρια θα ήταν παλικάρια τώρα... Απολαύστε τον ΠΑΟΚ που αναστένεται... Μπορεί να πέσαμε αλλά επιβάλεται να σηκωθούμε... ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ... Γυρνάει ο τροχός μαμάει και ο φτωχός... Θα έρθει και η σειρά μας ρεεεε...
προτεινω να γινεις προπονητης στον ΠΑΟΚ..μιλαω σοβαρα ..ειναι η μονη λυση..τα ξερεις ολα πριν γινουν..επεισης να παρει μπουλο και ο Βρυζας γιατι εχεις καλυτερο ματι.ronaldo έγραψε:πριν τον αγωνα ειχα γραψει μεταξυ αλλων σε ενα ποστ μου τα εξης
ronaldo έγραψε:
τωρα αν ο σαντος κανει ακραια χαφ τον γκαρσια και το φωτακη που ειναι παιχτες αξονα νομιζω δεν το καταλαβαινει κανενας αυτο
το αποτελεσμα θα ειναι να παιζουμε σαν να μην εχουμε ακραια χαφ και θα συγκλινουν ολοι προς το κεντρο αν παιξει ετσι.
και σιγουρα θα χασουμε και αλλο σε ταχυτητα
αυτα για να βλεπετε καποιοι οτι δεν μιλαω με βαση το αποτελεσμα.
απλα ο σαντος δεν μπορει να σκεφτει πραγματα που σκεφτεται ενας οπαδος.
τα βασικα δηλαδη
οι παιχτες στα ακρα ειναι βασικο να ειναι γρηγοροι για να αναπτυσεται η ομαδα.
ο γκαρσια ειναι απλα τρελο να παιξει σριστερο χαφ.τετοιο πραγμα δεν θα εκανε ουτε η γιαγια μου αν την εβαζαν προπονητη
ο φωτακης δεν ειναι τρελο να παιξει δεξι χαφ αλλα ειναι μεγαλο λαθος.
και οι 2 ειναι παιχτες αξονα
κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτα αν δεν καταλαβαινει τα βασικα ο προπονητης της ομαδας ειναι ματαιο να κανουμε αναλυσεις.
να πω και οτι σημερα απλα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν ειδα τον σαντος να σηκωνει τον κουτσιανικουλη στο 80 καιρο ειχα να βγω εκτος εαυτου.
μπορεις να μην με παρεις και 100%στα σοβαρα γιατι με τα νεβρα που εχω αυτη την μαυρη ωρα κοντεψα α ριξω ενα ποτηρι πανω στο κεφαλι μου! αλλα ρε φιλε ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω πως σκεφτεσαι ετσ! δηλαδη αυτος ο κοσμος τι αλλο πρεπει να κανει για να μπορει να απαιτει απο τους παιχτες οχι να παιξουν και μπαλαρα αλλα τουλαχιστον να ματωσουν την φανελα? να κοψουν και τον πουτσο τους? ενας νορμαλ οπαδος δεν θα πατουσε καν την κυριακη στοcomealot έγραψε:Προσπαθώ να σου αποδείξω ότι δεν φταίει ότι η ομάδα είναι ψόφια (περί μουρμουρίσματος) αλλά το ότι έτσι...είμαστεGoaNomak έγραψε:Ε τότε ρε φίλος ποιός κόσμος και πιο ψιθύρισμα ???
Σ' αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα αλλά μην μου πείς ότι αυτό σου μεινε από το σημερινο μάτς,
Σίγουρα η ομάδα δεν έπαιξε μπάλα αλλά ποιος είμαι εγώ που θα την κρίνω όταν λέω ότι είμαι ο καλύτερος οπαδός στην Ελλάδα και έχω αυτή την απόδοση οπαδικά???
Οι δύο φάσεις μας δεν προήλθαν απο ομαδική προσπάθεια ή συνδυασμό... Προήλθαν απο μια ατομική ενέργεια του Ίβιτς και μια σέντρα απο τα πλάγια του Λίνο... Κανένας ρόμβος δυστυχώς...Yiankos έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ρόμβος μας έδωσε τις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.
Ναι αλλά ο Ίβιτς παίζει εκτός της θέσης που το έχει ανατεθεί να παίζει...αυτό είναι το πρόβλημα...άλλος είναι ο ρόλος του...εγώ πιστεύω ότι ο Σάντος τον προτιμάει επειδή 1. δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές επιλογές και 2. αν και σε λάθος θέση μπορεί έστω και κατά τύχη κάτι να γίνει....arisk έγραψε:Για να μείνει η γωνία ανοιχτή, κάποιος έκανε μια προσποίηση και μια κοφτή ντρίπλα ώστε να μείνει η γωνία ανοιχτή... Ο Ίβιτς ήταν... Και το σούτ ήταν απο το ύψος της περιοχής...
Η φάση του Φωτάκη ήταν λίγο έξω απο τη μικρή περιοχή, αμαρκάριστος, με τη μπάλα στρωμένη...
Δεν έχω τίποτα με το Φωτάκη, κάθε άλλο μάλιστα... Όμως υπάρχει εμπάθεια απέναντι στον Ίβιτς... Μάλλον κανένας δεν είδε ότι σε δύο ματς με την Χερενφεν σχεδόν όλες οι ευκαιρίες μας και το μοναδικό γκόλ μας προήλθαν απο προσπάθειες του Ίβιτς...
Yiankos έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ρόμβος μας έδωσε τις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν μάλιστα δεν ήταν ο Γκαρσία εκτός τόπου και χρόνου και ο Φωτάκης δεν ήταν ανέτοιμος (που φάνηκε). τότε ίσως αυτός ο ρόμβος έκανε κι άλλες φάσεις.ronaldo έγραψε:πριν τον αγωνα ειχα γραψει μεταξυ αλλων σε ενα ποστ μου τα εξης
ronaldo έγραψε:
τωρα αν ο σαντος κανει ακραια χαφ τον γκαρσια και το φωτακη που ειναι παιχτες αξονα νομιζω δεν το καταλαβαινει κανενας αυτο
το αποτελεσμα θα ειναι να παιζουμε σαν να μην εχουμε ακραια χαφ και θα συγκλινουν ολοι προς το κεντρο αν παιξει ετσι.
και σιγουρα θα χασουμε και αλλο σε ταχυτητα
αυτα για να βλεπετε καποιοι οτι δεν μιλαω με βαση το αποτελεσμα.
απλα ο σαντος δεν μπορει να σκεφτει πραγματα που σκεφτεται ενας οπαδος.
τα βασικα δηλαδη
όντως ο ίβιτς είναι στο στόχαστρο πολλών, αλλά όχι στο δικό μου.. εγώ πρόβλεψα ότι ο ίβιτς θα σκοράρει στο πρώτο ματς.. και δεν τον κράζω γιατί ξέρω τί μπορεί να δώσει και τί όχι.. αλλά εκεί που ανοίγεις την εστία με την προσποίησή σου κύριε ίβιτς και είσαι στην κορυφή της περιοχής και βγαίνει και ο τέρμας κάνοντας πιο εύκολο το σουτάκι.. εκεί το παστελώνεις!!arisk έγραψε:Για να μείνει η γωνία ανοιχτή, κάποιος έκανε μια προσποίηση και μια κοφτή ντρίπλα ώστε να μείνει η γωνία ανοιχτή... Ο Ίβιτς ήταν... Και το σούτ ήταν απο το ύψος της περιοχής...
Η φάση του Φωτάκη ήταν λίγο έξω απο τη μικρή περιοχή, αμαρκάριστος, με τη μπάλα στρωμένη...
Δεν έχω τίποτα με το Φωτάκη, κάθε άλλο μάλιστα... Όμως υπάρχει εμπάθεια απέναντι στον Ίβιτς... Μάλλον κανένας δεν είδε ότι σε δύο ματς με την Χερενφεν σχεδόν όλες οι ευκαιρίες μας και το μοναδικό γκόλ μας προήλθαν απο προσπάθειες του Ίβιτς...