Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
denis

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από denis »

Έχω διαβάσει 3 μπασκετκά σάιτ κανένας δεν το λέει. Έλα πες την αλήθεια ανήκεις στον χώρο και μάλλον είσαι scouter και θέλεις να παίρνεις τι ιδέες μας :lol: :lol:
Σαν παίκτη δεν τον θυμάμαι αλλά βλέπω τα στατιστικά του και είναι αρκετά καλώς αλλά light ψηλός χωρίς ριμπάουντ τάπες για τον ίδιο μηλάμε? http://www.draftexpress.com/profile/Mat ... 132/stats/
Που βρίσκει τα χρήματα ο συμπολίτης??????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτός είναι. δεν είναι ψηλός. 1,99. τριάρι πεντακάθαρο μου θυμίζει εκείνο τον μαύρο που είχαμε πάρει από τον βάζελο τον βετεράνο. μιλάμε για χέρι αλφάδι από το τρίποντο. και γενικά θετικός παίκτης. κοίτα τα στατιστικά του (είναι σχεδόν εντυπωσιακά):
http://www.euroleague.net/competition/p ... ypecode=RS

στο ματς μέσα στη λάρισα πρέπει να μας είχε βάλει 30 πόντους (ο κώστας θα χε πάει να μας το θυμίσει). αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς παίρνεις αυτόν τον παίκτη όταν έχεις τον richardson. anyway...

PS: από τον κούση το άκουσα στο metropolis πριν λίγο (http://www.sport24.gr/html/ent/031/ent.345031.asp)
PS2: ούτε manager είμαι ούτε τίποτα. δεν σου κρύβω οτι κάποτε ήθελα να σπουδάσω προπονητική (σαν side σπουδές) αλλά τελικά δεν πήγα ποτέ στην αμερική... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Που να τρέχεις μέχρι την Αμερική δεν πας μια Κροατία εκεί σπούδασε κ ο Ιτούδης
Όσον αφορά τον Ρίτσαρντσον το ποσοστό του στα τρίποντα στα τελευταία παιχνίδια (Καβάλα Μαρούσι gay βάζελο) είναι 3/28 και είναι τριακοστός κάτι στην λίστα των σκόρερ πίσω από τον Ταπούτο τον χρειάζονται έναν σκόρερ ο Κλάρκ έχει και Βουλγαρίας διαβατήριο ε? Το πρόβλημα τους είναι ο ψηλός και η επίθεση αλλά που να βρεις ψηλό σκόρερ αυτή την στιγμή?
Τώρα αυτό που είπες για τους 30 πόντους μου ξύπνησε κάτι μνήμες αλλά κάναν και κοιμόντουσαν
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Το λίκι πλάσαρε το Λάμποβιτς στον Κάτας που ήρθε και βρέθηκε με Μπλατ. Happy Hanuka...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τώρα οτι κάναμε κάναμε στη ζωή μας. τελειώσανε τα ψέμματα... σε κανα φόρουμ να γράφουμε, να βλέπουμε και κανα ματσάκι (ήθελα και προπονητηλήκι τρομάρα μου...).
συμφωνώ για τα στατιστικά του richardson αλλά φορτώνουν πολύ το 3 έτσι (με 2 αμερικανούς στην ίδια θέση???). θα μου πεις το κάνανε και στον άσσο (Miles-clark). άσχετα αν ο ένας έχει κοινοτικό διαβατήριο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

denis έγραψε:Που βρίσκει τα χρήματα ο συμπολίτης??????
αυτή είναι η κλασσική ερώτηση του πατέρα μου όσον αφορά το μπάσκετ (δεν με ρωτάει τιποτε άλλο, το χει παρατήσει και αυτός ο κακομοίρης χρόνια τώρα όπως πολλοί πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι παοκσήδες... :oops: ). δεν έχω καταλάβει γιατί ρωτάει εμένα και όχι το σκουλήκι τον αδερφό μου... :mrgreen:
Άσχετο αλλά όχι τελείως άσχετο: εγώ κάνω τον τελευταίο καιρό μία άλλη ερώτηση. Γιατί η maccabi τα τελευταία χρόνια (που σαρώνουν βάζελος-cska) έχει κάνει τέτοια μείωση στο budget της (πρόεδρός της είναι αυτός των Miami heat...). Μήπως τα δίνει και αλλού??? ;) :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γιατί πιάσατε συζήτηση για το σκουλήκι?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Εμείς έχουμε μπάτζετ 1,7 (νομίζω). Αν θεωρήσουμε πως αυτα μπορεί να τα διαθέσει και η ρούλα, προσθέσουμε τα παλιά χρέη μας τα οποία η ρούλα δεν τα έχει και μπορεί να τα διαθέσει και αυτα στο μπάτζετ και προσθέσουμε και το 1,1 (τόσα δεν πήρε;) από Παπανικολάου, τότε καταλαβαίνουμε που μπορεί να φτάσει το μπάτζετ του 35αρη.......
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Η αιώνια κρυψίνοιά τους μας κάνει να νομίζουμε οτι όλα καλά στο τείχος των δακρύων.Μαντήλι για κλάμα δεν υπάρχει.Το 1,1 καπνός αμα τη αφίξει του, είχε κι έξοδα ο πρόεδρας...Για ουολς μία η άλλη με απαλλαγή Λάμποβιτς,προϊόν σκάουτινγκ ενός απο τα πιο ηλίθια πόιντ γκαρ και πολυδιαφημισμένου κοουτς κάτσι...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

palok έγραψε:
denis έγραψε:Που βρίσκει τα χρήματα ο συμπολίτης??????
αυτή είναι η κλασσική ερώτηση του πατέρα μου όσον αφορά το μπάσκετ (δεν με ρωτάει τιποτε άλλο, το χει παρατήσει και αυτός ο κακομοίρης χρόνια τώρα όπως πολλοί πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι παοκσήδες... :oops: ). δεν έχω καταλάβει γιατί ρωτάει εμένα και όχι το σκουλήκι τον αδερφό μου... :mrgreen:
Άσχετο αλλά όχι τελείως άσχετο: εγώ κάνω τον τελευταίο καιρό μία άλλη ερώτηση. Γιατί η maccabi τα τελευταία χρόνια (που σαρώνουν βάζελος-cska) έχει κάνει τέτοια μείωση στο budget της (πρόεδρός της είναι αυτός των Miami heat...). Μήπως τα δίνει και αλλού??? ;) :mrgreen: :opaokara:
Μάλλον στον άρη τα δίνει..Μακάμπι, Μπλατ, αισθάνομαι (που έλεγε και ο Μητσικώστας-Ρουβάς :lol: ) Κάτας, εβραίοι κ.ο.κ..! Πάντως ο τραγικός μεταγραφικός σχεδιασμός στα σκουληκάκια συνεχίζεται..Πρόβλημα στη ρακέτα έχουν και δε φτάνει που διώχνουν ψηλό (Λάμποβιτς), αντί να τον αντικαταστήσουν παίρνουν κι άλλον περιφερειακό αμερικανό (δεύτερο στη θέση 3)..

Παιχταράς βέβαια ο Γουόλς, η Ολύμπια τότε ήταν 8άδα με Μπαρτζώκα και τον Γουόλς να κάνει "πράματα και θάματα"..Άλλα όλα τα λεφτά παιδιά ήταν η γυναίκα του, είχανε να λένε όλοι τότε, ακόμα και οι δημοσιογράφοι! Αφού οι Λαρισαίοι λέγανε ότι γεμίζανε το γήπεδο όχι για την ομάδα, αλλά για να πάρουν μάτι τη γυναίκα του Γουόλς!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Trikaliotis έγραψε:Άλλα όλα τα λεφτά παιδιά ήταν η γυναίκα του, είχανε να λένε όλοι τότε, ακόμα και οι δημοσιογράφοι! Αφού οι Λαρισαίοι λέγανε ότι γεμίζανε το γήπεδο όχι για την ομάδα, αλλά για να πάρουν μάτι τη γυναίκα του Γουόλς!!!
Δεν την πρόσεξα. Ίσως επειδή δεν έχω μάτια για άλλη εκτός από την γυναίκα μου.... :opaokara:
Trikaliotis

Κι εγώ να σου πω δε την πολυθυμάμαι, αλλά θυμάμαι που το έλεγαν όλοι τότε..Σε λίγο σου ετοιμάζω και απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσες πριν το ματς!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εντάξει, ήπια ανακοίνωση. Τσάμπα ανησύχησα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Trikaliotis

Χάσαμε γι'αυτό! Αν κερδίζαμε θα σε ξεμπρόστιαζα καλύτερα..! :mrgreen: :lol: :D
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παντως αν ο 35αρης εχει διαθεσει τοσα χρηματα και με πωληση παικτη ....και εχει χασει την εισοδο στους ομιλους της ευρωλιγκας---αποκλειστηκε απο το κυπελλο---λογικα θα αποκλειστει απο το europe cup---και στο πρωταθλημα ειναι συνεχως εκτος 6αδας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”