Σαν παίκτη δεν τον θυμάμαι αλλά βλέπω τα στατιστικά του και είναι αρκετά καλώς αλλά light ψηλός χωρίς ριμπάουντ τάπες για τον ίδιο μηλάμε? http://www.draftexpress.com/profile/Mat ... 132/stats/
Που βρίσκει τα χρήματα ο συμπολίτης??????
αυτή είναι η κλασσική ερώτηση του πατέρα μου όσον αφορά το μπάσκετ (δεν με ρωτάει τιποτε άλλο, το χει παρατήσει και αυτός ο κακομοίρης χρόνια τώρα όπως πολλοί πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι παοκσήδες...denis έγραψε:Που βρίσκει τα χρήματα ο συμπολίτης??????
Μάλλον στον άρη τα δίνει..Μακάμπι, Μπλατ, αισθάνομαι (που έλεγε και ο Μητσικώστας-Ρουβάςpalok έγραψε:αυτή είναι η κλασσική ερώτηση του πατέρα μου όσον αφορά το μπάσκετ (δεν με ρωτάει τιποτε άλλο, το χει παρατήσει και αυτός ο κακομοίρης χρόνια τώρα όπως πολλοί πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι παοκσήδες...denis έγραψε:Που βρίσκει τα χρήματα ο συμπολίτης??????). δεν έχω καταλάβει γιατί ρωτάει εμένα και όχι το σκουλήκι τον αδερφό μου...
![]()
Άσχετο αλλά όχι τελείως άσχετο: εγώ κάνω τον τελευταίο καιρό μία άλλη ερώτηση. Γιατί η maccabi τα τελευταία χρόνια (που σαρώνουν βάζελος-cska) έχει κάνει τέτοια μείωση στο budget της (πρόεδρός της είναι αυτός των Miami heat...). Μήπως τα δίνει και αλλού???![]()
![]()
Δεν την πρόσεξα. Ίσως επειδή δεν έχω μάτια για άλλη εκτός από την γυναίκα μου....Trikaliotis έγραψε:Άλλα όλα τα λεφτά παιδιά ήταν η γυναίκα του, είχανε να λένε όλοι τότε, ακόμα και οι δημοσιογράφοι! Αφού οι Λαρισαίοι λέγανε ότι γεμίζανε το γήπεδο όχι για την ομάδα, αλλά για να πάρουν μάτι τη γυναίκα του Γουόλς!!!