11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από Steenage »

Ελα ρε αυτα δεν γινονται δεν παιζει ο Μουσλι :evil: :evil:
Ως ποτε ρε γαμωτ αυτη η ατυχια φετος ?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αναστασάκος?
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Σίγουρα είναι η υπέρτατη ατυχία να μην παίζει ο καλύτερος επιθετικός μας στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς ως τώρα αλλά εμείς απ' την κερκίδα θα πρέπει να κάνουμε Αναστασάκο και Κλάους να νιώσουν σαν τον Μούσλι!
ΥΓ. Δώστε κανένα Panadol στους παίχτες γιατί δεν μας βλέπω καλά! :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

O ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε ο Μουσλι, ουτε ο Σαντος, ουτε ο Ζαγορακης ουτε κι ο...Πλατων!!!!

Σταματηστε τη μιζερια παιδια...δε σας αρμοζει και δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ!!!! Το κεφαλι ψηλα κι ολοι μαζι δυνατα!!! Ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις ολοι(οπαδοι, διοικηση, τεχνικο τημ και παικτες), ο καθενας με το ρυθμο της καρδιας του, με τη μελωδια της φωνης του και τη δυναμη της ψυχης του!!!!!

Παμε γερα παιδια!!!!!!! ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

OOOOOOOOOOO ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! :) :) :)

Μπαλάφα σκίσε τον κηπουρό!!!!!!!!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ξενερωσα ασχημα... αλλα θα μου περασει ως το βραδυ. Αυριο πρεπει να αφησουμε λαρυγγια στα καρεκλακια.
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Tetradje έγραψε:
ΥΓ Τα υποθετα αποσυρθηκαν?

χαχαχαχαχαχαα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=31745

"Τα παιδιά μπορούν και χωρίς εμένα"

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λόγω ίωσης αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (04/02, 21:15GR) με τον Ολυμπιακό, όμως, όπως ξεκαθάρισε και στη σύντομη συνομιλία του με το Sport.gr, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

"Ηθελα να παίξω στο ντέρμπι, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Ο προπονητής μου ορθά αποφάσισε και με άφησε εκτός αποστολής. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζονται ποδοσφαιριστές που θα είναι ετοιμοπόλεμοι", είπε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος επιθετικός.

Συνεχίζοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπαίκτες του: "Δεν θεωρώ ότι είμαι αναντικατάστατος. Τα παιδιά μπορούν και χωρίς εμένα. Είδαμε τον Ηλία Αναστασάκο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τι έκανε. Παρά το γεγονός ότι δεν θα παίξω, θα είμαι δίπλα στα παιδιά. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να παρουσιάσουμε εμείς στο γήπεδο τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής μας. Εύχομαι τα παιδιά να αποσπάσουν ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Σας ευχαριστώ. Δεν θα ήθελα να προσθέσω τίποτα άλλο".

Στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ θεωρείται εφικτός ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας. Άλλωστε, ο πρώτος που το "φωνάζει»"είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται μετά την πρόκριση-θρίλερ επί του Άρη στη διαδικασία των πέναλτι. Πάντως, εκείνος που φροντίζει και κρατάει χαμηλούς τόνους είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

να....ξεσκίσουν το γαύρο!!! :lol: :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άντε ρε Μούσλι δώσε και εσύ το στίγμα σου απο έξω όπως θα κάνουν και είμαι σίγουρος αύριο τα αδέρφια απο την κερκίδα! :)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

zlatan, αυριο που δεν παιζεις, έλα στην 4. Να γουστάρεις το λαό απο κοντά ρε αδερφέ..

Να δεις και τι τραβάμε για να μπούμε να σας δούμε....
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Όχι ρε συ, άστον να κάτσει σπίτι του να περάσει την κωλοίωση για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το βάζελο....
Άσε μην έρθει στην 4 και μας κολλήσει όλους την ίωση :P

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

χαχααχα ηδη σκεφτομαι τον μινο!

"αδειο το γηπεδο του ΠΑΟΚ.Η ομαδα του ΠΑΟΚ στο γηπεδο της τουμπας,ΠΑΟΚ,δεν θα εχει την στηριξη των φιλαθλων του ΠΑΟΚ.Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες,οι περιπου 30000 φιλαθλοι του ΠΑΟΚ που παραβρεθηκαν στο ματς του ΠΑΟΚ της τεταρτης φαινεται να εχουν κολησει ιωση απο τον παιχτη του ΠΑΟΚ,την μεταγραφη που προκαλεσε ΠΑΤΑΓΟ το καλοκαιρι,τον αγαπητο απο ολους τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ Ζλαταν ΠΑΟΚ Μουσλιμοβιτς!"

Με τον αναλογο τονισμο φυσικα!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφια ξερει κανεις αν θα παιξει με τον πρασινο λαγο???
Coroner

Δημοσίευση από Coroner »

Δεν εκανε και σημερα προπονηση οπως ειπε ο Τζορμπατζογλου στον Libero λογω ιωσης και μαλλον δεν παιζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”