http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=31745
"Τα παιδιά μπορούν και χωρίς εμένα"
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λόγω ίωσης αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (04/02, 21:15GR) με τον Ολυμπιακό, όμως, όπως ξεκαθάρισε και στη σύντομη συνομιλία του με το Sport.gr, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
"Ηθελα να παίξω στο ντέρμπι, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Ο προπονητής μου ορθά αποφάσισε και με άφησε εκτός αποστολής. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζονται ποδοσφαιριστές που θα είναι ετοιμοπόλεμοι", είπε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος επιθετικός.
Συνεχίζοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπαίκτες του: "Δεν θεωρώ ότι είμαι αναντικατάστατος. Τα παιδιά μπορούν και χωρίς εμένα. Είδαμε τον Ηλία Αναστασάκο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τι έκανε. Παρά το γεγονός ότι δεν θα παίξω, θα είμαι δίπλα στα παιδιά. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να παρουσιάσουμε εμείς στο γήπεδο τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής μας. Εύχομαι τα παιδιά να αποσπάσουν ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Σας ευχαριστώ. Δεν θα ήθελα να προσθέσω τίποτα άλλο".
Στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ θεωρείται εφικτός ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας. Άλλωστε, ο πρώτος που το "φωνάζει»"είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται μετά την πρόκριση-θρίλερ επί του Άρη στη διαδικασία των πέναλτι. Πάντως, εκείνος που φροντίζει και κρατάει χαμηλούς τόνους είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να