Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
yiannisPAOKitalia

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

:o

Μα γιατί? :twisted:
SokB

Δημοσίευση από SokB »

:lol: :lol: ναι ρε παιδια ελευθερα. ο μπιγκ μπραδερ απλως βλεπει.καντε δουλεια σας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρεμάλια... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

yiannisPAOKitalia έγραψε::o

Μα γιατί? :twisted:

χαχαχα.... ο ανηξερος!!!
πι ες εγω ειμαι εναντια στο κατεστημενο και προτεινω να κανουμε πολ!!!
μια ψηφο στον γκικα!!!
yiannisPAOKitalia

Ελεύθερα! Αν νομίζεις ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να δημιουργήσεις δημοψήφισμα, μπορείς να το κάνεις.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

οχι ρε πλακα κανω... αλλη δουλεια δεν εχω... απλα επειδη ειδα οτι κανεις εσυ χαβαλε ειπα κ εγω την παπαρια μου να ελαφρυνω λιγο το κλιμα! επειδη σοβαρεψε πολυ και ηταν λιγο μακακια..
yiannisPAOKitalia

Κι εγώ πλάκα κάνω. Τόλμα να κάνεις poll να ούμε... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ασε που μπορει να σε τυχει και σε κανενα ματς στην Ιταλια τωρα που θα περασουμε στο γιουροπα λιγκ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

ΕΕΕΕεεεεεεεεε γιατί το κλείνεται το τόπικ των παιδιώνε ρε?

Τι σας πειράζει να λένε και καμιά μλκ?

Το σκέφτηκατε καλά ρε ιταλέ και νοβιτο?
Αν δεν ξεκαυλώνουν σε κείνο θα κάνουν όλα τα τόπικ ταναπού.

Ο Οτινανισμός θα νικήσει!
yiannisPAOKitalia

Ο αυνανισμός θα νικήσει και θα ξεγκαυλώνουν όλοι..

sourmenetes έγραψε:Ασε που μπορει να σε τυχει και σε κανενα ματς στην Ιταλια τωρα που θα περασουμε στο γιουροπα λιγκ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mπα.. 3/4 ιταλιάνες είναι έξω..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

πωωω φαση 32 με γιουβε... 1-0 στην τουμπα και παμε για ρεβανς εκει ... γιαννης-μοντ-ιταλος εχει κανει τα κουμαντα του και σκαμε μυτη 15.000 για πλακα μεσα στους φλωρομακαροναδες που θελουν να μοιαξουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ γι αυτο φορανε και ασπρομαυρα... παει να κανει ο ντελ πιερο κορνερ και του πεταμε την μια μαλαματινα μετα την αλλη... και στο 87 ο φιλομενο κανει το 1-1 με αριστερο πλασε και φευγει μεταγραφη στην περουτσια... χαμοσσσσσς
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DamoN έγραψε: ... γιαννης-μοντ-ιταλος εχει κανει τα κουμαντα του...

ελα, δε θελω μ@λακιες... για πτησεις προς τους αχρηστους μακαροναδες εδώ!! εξπερ γιναμε πλεον... :mrgreen:

georgedoulk δεν παίζει κάτι τέτοιο να σαι σίγουρος... ;)
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ανοιξε το τοπικ στα παιδια ρε αλητη...και στο επομενο ποστ θα πω πως θα κανεις εσυ τα κουμαντα σου!
SokB

Δημοσίευση από SokB »

DamoN έγραψε:πωωω φαση 32 με γιουβε... 1-0 στην τουμπα και παμε για ρεβανς εκει ... γιαννης-μοντ-ιταλος εχει κανει τα κουμαντα του και σκαμε μυτη 15.000 για πλακα μεσα στους φλωρομακαροναδες που θελουν να μοιαξουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ γι αυτο φορανε και ασπρομαυρα... παει να κανει ο ντελ πιερο κορνερ και του πεταμε την μια μαλαματινα μετα την αλλη... και στο 87 ο φιλομενο κανει το 1-1 με αριστερο πλασε και φευγει μεταγραφη στην περουτσια... χαμοσσσσσς

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ωραία... Βλέπω ότι υπάρχει αντιπρόσωπος των υπευθύνων μέσα, άρα θα έχω άμεση απάντηση!!!
Χώρια από λοιπούς περιορισμούς και λοιπές λακαμίες, για πείτε μου λίγο ρε αλάνια, τι ειναι για εσας ένα ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ?

Ρωτάω για να μάθω κι εγώ τί είναι, γιατί νομίζω ότι εδώ πλέον ζω κάτι διαφορετικό...
Το ότι είναι ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ δε σημαίνει ότι πρέπει αποκλειστικά και μόνο να συζητάμε εδώ μέσα ΜΟΝΟ όσα έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ! Εδω μέσα είναι μία κοινότητα αρκετών χιλιάδων ενεργών μελών, όπου ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα δικά του χούγια και όταν δεν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ αρέσκεται στο να μιλάει για τα ενδιαφέροντα του.

Τόσο ο Ζορρό, οσο κι ο Στάλλιονο, υποτίθεται ότι έφτιαξαν ένα σαιτ κι ενεργοποίησαν ένα φόρουμ μετά από πολλές ημέρες δουλειάς για να μπαίνουμε και να γράφουμε αυτα που θέλουμε.. Μετά, δε, κι από την τελευταία αναβάθμιση, δόθηκε η ελευθέρας να ανοίγουν νέα τόπικ δίχως πρόβλημα και δίχως να χρειάζεται να μιλάμε σε υπευθύνους..

Το τόπικ του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, όπως θυμούνται αρκετοί εδώ μέσα, είναι το ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ τόπικ του φόρουμ που δεν έχει άμεση σχέση με την ομάδα μας.. Και ο Νοβίτο, θα θυμάται τα μπαν που έτρωγε από τον απαράδεκτο όταν, ακόμη και σε αυτό το τόπικ εμφανίζονταν σαν σπάμμερ..

Η ουσία όμως δεν είναι αυτή. Η ουσία είναι ότι στο συγκεκριμένο τόπικ, που είναι το πιο καθαρό κι αγνό, όπου πολλές φορές λέγονται και πράγματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από τις όσες αρλούμπες γράφονται καθημερινώς, συμμετέχουν παιδιά που εάν το κρατήσετε κλειστό, το σάιτ θα χάσει κι άλλα ενεργά μέλη..

Σε μία τεράστια κοινότητα όπως το ΠΑΟΚμάνια, όλοι είναι χρήσιμοι και δε μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος, προτάσσοντας το "εγώ", επιβάλλει το κλείσιμο κάποιου τόπικ επειδή, θυμήθηκε ότι δεν πάει άλλο.. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες το απολυταρχικό ύφος κάποιων εδώ μέσα του "αποφασίζω και διατάζω" δίχως μάλιστα να ενημερώσουν κάποιον...

Κι επειδή αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό θέμα από όσα φαντάζονται οι συντονιστές του συγκεκριμένου φόρουμ, καλώ κάποιον διαχειριστή, ως έχων το δικαίωμα, να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και να μας εξηγήσει αν πράγματι έχουμε το δικαίωμα, σαν ελεύθερα μέλη σε αυτή την κοινότητα, να ανοίγουμε τόπικ και να κρατάμε τον χαρακτήρα τους, δίχως να παρεκτρεπόμαστε και να δημιουργούμε πρόβλημα στο σάιτ..

Κι από την άλλη, θα περιμένω όλους τους μοντ να δώσουν τους πραγματικούς λόγους που αποφάσισαν έτσι απολυταρχικά αυτή την κίνηση, βάζοντας ο καθένας ξεχωριστά το δικό τους "οκ" σε αυτή την κίνηση...

Γιατί πραγματικά δε νομίζω ότι ο Niko 70, o Pegasus ki o PAOK87 είχαν πρόβλημα με τη χρήση του παραπάνω τόπικ... Εύχομαι κι ελπίζω η δημοκρατία να κρατήσει το συγκεκριμένο τόπικ εμφανές και να μην παραποιηθεί από κανέναν, καθώς αν συμβεί αυτό, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη διαδικασία!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”