Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Daskalos_4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Τι ώρα ανοίγουμε τον φάκελο Θυμιάνη;
Ποιος Θυμιανης! Ραγκατσης εδωσε πιθανοτητες σε πιθανη εκδικητικη απολυση Ρασβαν απο Σαββιδη! Για να ισοφαρισει, λεει, την αποχωρηση του Λουτσου που μας ειχε αφησει το '19 στα κρυα του λουτρου! Δγιαδοστε!
Τα εχει χαμενα αυτος
Γερασίμου έγραψε:...
Μήπως έφαγε στο ματς των play off της σεζόν 2010-11 με τον βάζελο, όταν προηγηθήκαμε 2-0 (Αθανασιάδης, Ελ Ζαρ αν θυμάμαι καλά) και μείωσαν κάπου στο 75΄με 80΄; Στην Θ2 ήμουν και τότε.
Πωωω, τι θυμήθηκες. Αυτό πρέπει να το δω. Είναι μετά Σάντος αγώνας οπότε έχει μεταφερθεί σε άλλο χώρο μνήμης

Θυμάμαι πως ο Σισε το έβαλε αλλά το πως μπήκε το γκολ δε μου έρχεται με τίποτα.
- loukas karadimos
Ωραίο άρθρο του Μηλιού στο πορτοκαλί σάιτ για τον τεηλορ και κάτ επέκταση για τον Ραζβαν
Εδά που μάθαμε το inverted full back, να δεις τι έχει να γίνει σε καμιά στραβή με τον «άσχετο & εμμονικό Ρουμάνο » που δεν ξέρει τι του γίνεται
marsantos έγραψε:Γερασίμου έγραψε:...
Μήπως έφαγε στο ματς των play off της σεζόν 2010-11 με τον βάζελο, όταν προηγηθήκαμε 2-0 (Αθανασιάδης, Ελ Ζαρ αν θυμάμαι καλά) και μείωσαν κάπου στο 75΄με 80΄; Στην Θ2 ήμουν και τότε.
Πωωω, τι θυμήθηκες. Αυτό πρέπει να το δω. Είναι μετά Σάντος αγώνας οπότε έχει μεταφερθεί σε άλλο χώρο μνήμης
Θυμάμαι πως ο Σισε το έβαλε αλλά το πως μπήκε το γκολ δε μου έρχεται με τίποτα.
Γιατρέ καλημέρα. Είσαι δύναμη.
Έχεις κι εσύ φοβερό μνημονικο.
Όντως σε εκείνο το ματς των πλέι οφ, με Χαβο προπονητή, τρώει τρίπλα πάνω στη γραμμή του πλαγίου ο Λίνο και μετά από σέντρα σκοράρει με κεφάλι ο Σισε. Ήταν εντελώς χαλαρός ο Βραζιλιάνος και τον πέρασε πάνω στην κίνηση ο βαζελοπαικτης.
marsantos φίλε Καλημέρα.
Να φέρουν στον Λουτσέσκου δύο πλάγια μπακ, σαν τον Μάτος δεξιά και σαν τον Λίνο αριστερά και για να πάω στα πολύ νιάτα μου ένα εξαρο-οκτάρι τύπου Τερζανίδη-Δαμανάκη. Αν οι δύο αυτοί χάφαροι έπαιζαν μπάλα σήμερα και με τις σύγχρονες προπονητικές προδιαγραφές, θα κατάπιναν κάθε αντίπαλο και ο Λουτσέσκου θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στην Ελλάδα. Ποιος Μεϊτέ μπροστά τους;
Να φέρουν στον Λουτσέσκου δύο πλάγια μπακ, σαν τον Μάτος δεξιά και σαν τον Λίνο αριστερά και για να πάω στα πολύ νιάτα μου ένα εξαρο-οκτάρι τύπου Τερζανίδη-Δαμανάκη. Αν οι δύο αυτοί χάφαροι έπαιζαν μπάλα σήμερα και με τις σύγχρονες προπονητικές προδιαγραφές, θα κατάπιναν κάθε αντίπαλο και ο Λουτσέσκου θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στην Ελλάδα. Ποιος Μεϊτέ μπροστά τους;
Ωραία, marsantos, αφού θυμήθηκες όλα αυτά, δες και το 4-0 από γαύρο επί Στέφενς το 2013.
- abc_o_ karpouzas
kataramenos5 έγραψε:Ωραια θα περασει το καλοκαιρι.Μειτε,Τζιμας Λουτσεσκου ξανα απ την αρχη.Και το επομενο δικο σου μεγαλε.Να χουμε να γκρε...εε ,ν ασχολουμαστε.

σσσσσσσσσσσσ ωραιος
ηλια ριχτο

Miles έγραψε:Ωραία, marsantos, αφού θυμήθηκες όλα αυτά, δες και το 4-0 από γαύρο επί Στέφενς το 2013.
Χαχα. Είσαι ωραίος Miles. Βέβαια ήταν πατημένα 36 τότε άρα μετράνε αλλιώς τα πράγματα.
Εντάξει όμως, με πείσατε και ανακαλώ.

Ο Λίνο δεν ξαναεφαγε τρίπλα όσο ήταν ο Φερνάντο στον ΠΑΟΚ.

Γερασίμου έγραψε:marsantos φίλε Καλημέρα.
Έτσι ακριβως ! Αν σήμερα έπαιζε ο Δαμανάκης θα είχε κοντά στα 12-14 χιλιόμετρα τρέξιμο σε τουλάχιστον 30 αγώνες στη σεζόν . Ο Τερζανιδης ήταν πιο τεχνίτης κι πραγματικά θα φτιάχναν ένα ονειρεμένο δίδυμο για τον Λουτσεσκου . Και μα πούμε και για τα λίγο νεωτέρα παιδιά εδώ μέσα ότι πιο κοντινό σε αυτούς τους παίκτες ήταν ο μεγάλος Γιώτης εγκωμιτης του αξέχαστου τελικού στην νέα Φιλαδέλφεια
Mīngus έγραψε:Τι ώρα ανοίγουμε τον φάκελο Θυμιάνη;
Οταν ξαναπει δημοσια ο Ρασβαν οτι τον αδικησε.
- ΑποστόληςΑ
xrisitsapa έγραψε:Ettien26 έγραψε:Για να προλάβει κάποιος να αξιολογήσει έναν παίκτη στα μόλις 200 λεπτά που πήρε συμμετοχή πρέπει να έχει αετίσιο μάτι.
Όχι ότι αποκλείεται να κάνουμε λάθος, αλλά ο παιχταράς φαίνεται από την αρχή.
Θυμάσαι τα πρώτα 200’ του Λίνο, Σορλεν, Λεο Ματος κτλ κτλ. ;;
Θυμάσαι τι έκανε ο Ζίφκοβιτς, ο Κοντρερας, ο Πριγιο μόλις μπήκαν;;
Αυτός που έχει τα στοιχεία φαίνεται εξαρχής.
Ναι, αλλά να παίζει μαζεμένα 90λεπτα. Όχι να μπαίνει στο 70΄.
- theodorsalonika
ας βγει μια φορα καποιος,ας βγει ο λουτσε και να πει..το σκαουτιγκ το κανω εγω...εγω ζητησα τους παικτες και μου τους φερανε η δεν τους φερανε..να μαθουμε εντελει ποιος προτινει,ποιος αγοραζει και ποιος κανει τον γενικο προγραματισμο της ομαδας,,ο λουτσε?
και αμα υπαρχουν σκαουτερ..ποσα λεφτα παιρνουνε ?και ο λουτσε τους εμπιστευεται?

και αμα υπαρχουν σκαουτερ..ποσα λεφτα παιρνουνε ?και ο λουτσε τους εμπιστευεται?

Miles έγραψε:Ωραία, marsantos, αφού θυμήθηκες όλα αυτά, δες και το 4-0 από γαύρο επί Στέφενς το 2013.
Θυμαμαι που το βλεπαμε το ματς σε ενα καφε και δυο απο την παρεα ειπαμε οτι αν δεν βγαλει τον Λινο στο ημιχρονο και θα φυγουμε. Και φυγαμε.